web space | free website | Business WebSite Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Onko Yhdysvaltain talous lähtemässä syöksyyn niinkuin monet analyytikot ennustavat? Monet mittarit välkkyvät "katastrofia"


Alaotsikko: Koska Uusi maailmanjärjestys vaatii täydellistä rahoitusjärjestelmän romahdusta -- joka koskee jokaista teollisuusmaata -- jotta uusi globaali järjestelmä voisi syntyä, Illuminatin sisäisen informaation tarkastelu sekä Raamatun prpfetioiden ahkera tutkiminen saattaa paljastaa aivan erilaisen skenaarion kuin mitä analyytikot ennustavat.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Epäilyt saavat aikaan pahimman markkina-näytelmän 9/11-hyökkäysten jälkeen", Patricia Hill, The Washington Times, 8.6.2002.
"Pörssillä oli takanaan pahin viikko sitten syyskuun hyökkäysten jälkeen, kun pää-indeksit vajosivat lähelle tämän nykyisen taantuman alimpia arvoja. Paniikinomaisen torstain jälkeen -- jolloin Dow Jones laski 172 pistettä -- Dow laski toiset 152 pistettä ennenkuin ostajat lähtivät liikkeelle. Dow päätyi 35 pistettä miinukselle, 9590 pisteeseen eli alimpaan arvoonsa marraskuun 12. päivän jälkeen. Viikossa kurssit laskivat 3,4 prosenttia..."

"Monet skandaalit sekä kolmatta vuotta jatkuva kurssien alamäki on heikentänyt luottamusta sekä lisännyt epäilyja -- ei ainoastaan amerikkalaisten sijoittajien joukossa vaan myös ulkomaisten sijoittajien joukossa jotka olivat ahneesti ostaneet amerikkalaisia osakkeita, myös taantuman aikana. Innon katoaminen on saanut dollarin menettämään arvostaan 6 prosenttia tänä keväänä. 'Epävarmuus tulee vaivaamaan markkinoita, Lähi-Idän konflikteista varoituksiin terrori-iskuista kotona', sanoi Ed Yardeni, pää-investointi strategi Prudental Securitiestä. 'Huonot uutiset yhtiöiltä ahdistelevat sijoittajia päivittäin.'"

UUTISKATSAUS: "Intel alentaa toisen vuosineljänneksen myyntiennustettaan, osake laskee", Cesca Antonelli, Bloomberg.com, 6.6.2002.
"Intel Corp., maailman suurin puolijohteiden valmistaja, alensi toisen vuosineljänneksen myyntiennustettaan seurauksena henkilökohtaisten tietokoneiden kysynnän alenemisesta Euroopassa. Osake laski 13 prosenttia... 'Se oli pahempaa kuin mitä ihmiset odottivat', sanoi Marian Kessler, joka auttaa Rutherford Investment -sijoitusyhtiön johtamisessa; tämä yhtiö omistaa Intelin osakkeita. 'Me olemme todistamassa ennustettua pidempää matalasuhdannetta sekä hitaampaa toipumista.'
UUTISKATSAUS: "Ulkomaiset investoinnit USA:ssa putosivat 60%: jyrkin pudotus vuosikymmenessä voi tehdä toipumisen paljon vaikeammaksi koska kotimaiset säästöt ovat vähäiset", The Straits Times, 6.6.2002.
"WASHINGTON -- Ulkomaiset sijoitukset Yhdysvalloissa kärsivät jyrkän 60-prosentin pudotuksen viime vuonna, kun YHdysvaltain markkinat menettivät osan loistostaan seurauksena talouden taantumasta sekä terrori-iskuista, viimeisempien hallituksen tilastojen mukaan... Tilastot kertovat jyrkimmästä pudotuksesta ulkomaisten investointien osalta vuosikymmeneen, ja joidenkin analyytikkojen mukaan, tämä voi tehdä talouden toipumisesta vaikeamman koska kotimaiset säästöt ovat perinteisesti vähäisiä."
Viimeisten 60 päivän aikana, uutisraportit taloudellisesta synkkyydestä ja perikadosta ovat olleet yhtä yleisiä kuin raportit hyvistä talousuutisista. Koska meidän pörssimme on ollut laskuvoittoinen näiden 60 päivän aikana, Cutting Edge on melkein hukkunut artikkeleihin jotka ennustavat talouden romahdusta. Nämä artikkelit osoittavat että meidän tämänhetkiset Dow Jones ja NASDAQ-tasot on rakennettu taloudellisen savun ja ihmeiden päälle, ja että tällainen taloudellinen eksytys ei voi jatkua loputtomiin. Nämä artikkelit osoittavat myös, että sitten kun romahdus tapahtuu, se voi olla pahempi kuin vuosien 1929-1936 Suuret pulavuodet.

Odottaako talouden romahdus tulevaisuudessa? Jos näin, tuleeko se pikemminkin "ennemmin kuin myöhemmin"?

Onko mahdollista että romahdus tulee kahdessa osassa niinkuin vuosien 1929/1933 katastrofit, jossa suurempi ja paljon tuhoisampi romahdus, ja joka ajoi maan lamaan, tapahtui vuonna 1933.

Illuminati on suunnitellut taloudellisen romahduksen

Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijoilla on suunnitelmat saada aikaan maailmanlaajuinen taloudellinen romahdus, joka auttaa tuomaan heidän vapaamuurari-Kristuksensa maailman näyttämölle. Salli meidän tutkia erästä mielenkiintoista lainausta New Age -kirjailija Bill Cooperilta:

"...oli havaittu että talous noudattaa samoja lakeja kuin sähkö, ja että kaikki matemaattiset teoriat ynnä käytäntö sekä tietokoneohjelmat jotka on kehitetty sähkökenttää varten, voidaan soveltaa suoraan taloustieteisiin... Ihmiselämä mitataan dollareissa... Vastaanottajasta tulee valtion omaisuutta... Niiden jotka jäävät koukkuun taloudelliseen huumeeseen täytyy mennä eliitin luokse saadakseen sitä lisää. Tässä, menetelmä ottaa käyttöön suuria määriä vakauttavaa kapasitanssia toteutetaan lainaamalla tulevaisuudessa maailman luottoa. Tämä...muodostetaan suorittamalla toimenpide ja jättämällä järjestelmä ennenkuin vastareaktio muuttuu toimenpiteeksi -- viivästyneeksi reaktioksi. Keinot pelastaa reaktiolta toteutetaan muuttamalla järjestelmä ennenkuin reaktio voi alkaa... Ja sähköinen kipinä luodaan silloin kun avattava kytkin joka on yhdistetty aktiiviseen induktoriin on matemaattisesti yhdenmukainen sodan alkamiseen." [Behold A Pale Horse, s. 45-48].
Silloin kun Illuminati ymmärsi että taloutta voidaan stimuloida samaan tapaan kuin virtapiiriä, he alkoivat suunnitella ensin talouden rakentamista ja sitten sen romuttamista luodakseen paniikkia jotta ihmiset hyväksyisivät Antikristuksen yliluonnollisen sekaantumisen tapahtumiin. Sinä näet, ennenkuin kuluttajien ja kansakuntien kasaantuneet velat johtavat siihen pisteeseen jossa romahdus tapahtuu, Kolmannen maailmansodan on tarkoitus alkaa, "kääntämään katkaisijaa joka on yhdistetty aktiiviseen induktoriin". Tämän sodan savusta tuhkasta nousee esiin Antikristus, esitellen itsensä uskonnolliseksi Messias-hahmoksi jota niin monet uskonnot ovat odottaneet, ja esittäen itsensä taloudellisena messiaana joka panee asiat kuntoon tässä uudessa globaalissa taloudessa. Tässä mallissa, sodan alkaminen samaistetaan kytkimen avaamiseen joka sallii sähkövirran kulkevan aktiiviseen induktoriin.

Vaikka markkinat maailmaa tulevat kärsimäänm romahduksesta Kolmannen maailmansodan aikana, itse romahdus on niin lyhytkestoinen että kun Antikristus saapuu, luottamus häneen ja hänen politiikkaansa on riittävän vahva; myös romahduksen kesto on sen verran lyhyt että hän ja kansainväliset pankkiirit pystyvät nostamaan jaloilleen globaalin talouden joka perustuu yhteen maailmanlaajuiseen rahaan.

Kolmannen maailmansodan aikaansaamat tuhot jäävät suhteellisen pieniksi suurimmalle osalle maailman valtioista, lukuunottamatta yksittäisiä terrori-iskuja kuten sellaista joka on kuvailtu elokuvassa "Sum of All fears". Sitten kun Antikristus on näyttämöllä, hän yrittää nostaa jaloilleen Länsimaiden taloudet, ja näin saa osakseen miljoonien eläkeläisten ja investoijien rakkauden ja ihailun. He tulevat rakastamaan Antikristusta siitä hyvästä että hän palauttaa heidän eläkesäästöjensä ja sijoitussalkkujensa arvon tällaisen tuhoisan maailmansodan jälkeen.

Sen jälkeen kun vapaamuurari-Kristus (Antikristus) saa loppuun suoritetuksi ensimmäisen 7-vuotis suunnitelmansa, hän aloittaa maailmanlaajuisen operaation Maan "puhdistamiseksi". Tämän puhdistus-operaation aikana otetaan käyttöön hirvittävät draconialaiset (=äärimmäiset) menetelmät jolloin suuret alueet maata julistetaan ihmisiltä kielletyiksi alueiksi. Tällöin myös kaksi kolmasosaa maapallon väestöstä tuhotaan.

Illuminatin suunnitelma näkee tämän kaiken ennalta

kuitenkin, Raamattu kertoo erittäin selvästi että Antikristus saa toimia vain seitsemän vuotta okkultistisena Messiaana. Raamattu kertoo myös erittäin selvästi että sitten kun nämä seitsemän vuotta alkavat Antikristuksen ja Israelin hengellisen sekä poliittisen johdon välisen sopimuksen allekirjoittamisella, Jumala käskee demonisten isäntien johtaa maailman johtajat siihen malliin että Jumalan suunnitelma voittaa (Ilm. 16:13). Se tapahtuu näiden seitsemän vuoden aikana, jolloin kaksi kolmasosaa maailman väestöstä tuhoutuu Ilmestyskirjan tuomioiden kautta.

Toisin sanoen, Jumala määrää järjestyksen ja ajoituksen jonka mukaan tapahtumat käyvät toteen. Hän sallii näiden tapahtuvan. Joidenkin illuminaattien suunnittelemien tapahtumien ei sallita toteutuvan. Toiset Raamatun profetiassa mainitut tapahtumat käyvät toteen vaikka Illuminati ei olekaan suunnitellut niitä. Monet yksityiskohdat illuminaattien suunnitelmista käyvät toteen aikaisemmin tai myöhemmin kuin mitä Illuminati on suunnitellut.

Tämä asia mielessäsi, salli meidän palata pää-aiheeseemme: Amerikan Yhdysvaltoihin. Milloin meidän tuhomme käy toteen, ja kenen toimesta? Sitten kun sinä ymmärrät profetiat, sinä ymmärrät myös tämän tärkeän seikan paremmin.

Amerikka on Ilmestyskirjan luvun 18 taloudellinen Babylon!

Jos me elämme todella Lopun aikoja kuten me uskomme, me tiedämme että meitä odottaa massiivinen tuomio Jumalan taholta. Edelleen, me tiedämme että Uusi maailmanjärjestys suunnitteli organisoivansa maailman 10 supervaltioon välittömästi sen jälkeen kun YK:sta on tehty maailmanhallitus. Tämä toimenpide toteuttaa kirjaimellisesti profetian joka on annettu Daniel 2:28-48:ssa sekä Kymmenen kuninkaan profetian (Daniel 7:1-28). Tämä projekti alkoi 31.12.1992 ja se kesti vuoteen 1996 saakka. NAFTA on valtio numero 1 tässä suunnitelmassa (lue uutinen 1002).

Jumala kertoo näissä profetioissa että kolme kymmenestä valtiosta tuhotaan välittömästi sen jälkeen kun maailma on uudelleen organisoitu. Tämä tuho on niin täydellinen, se kuulostaa sodalta, joka on yhdenmukainen Jumalan ilmoituksen kanssa joka koskee tapahtumia Suuren ahdistuksen aikana.

Uuden maailmanjärjestyksen uudelleen organisointi -suunnitelman mukaan, Amerikka julistettiin olemaan osa Pohjois-Amerikan supervaltiota Kanadan ja Meksikon kanssa (NAFTA). Onko Amerikka eräs näistä kolmesta supervaltiosta jotka tuhotaan? Tänään, me näytämme sinulle yksityiskohtaisesti että Amerikka voi olla Ilmestyskirjan luvun 18 taloudellinen Babylon. Me uskomme että tämä profetia sopii tähän maahan niin hyvin että se ei voi viitata yhteenkään toiseen kansakuntaan maan päällä tänä päivänä.

Ilmestyskirjan luku 18 kuvaa tuhoa tulen kautta -- Jumalan tulen -- suurelle Babylonille, ilkeämieliselle järjestelmälle joka on vihastuttanut Jumalan.

Ensiksi, meidän täytyy verrata keskenään luvun 17 ja luvun 18 Babylonia. Nämä kaksi Babylonia eivät ole samoja seuraavista syistä:

"Sen jälkeen..." (Ilm. 18:1). Luvun 18 tapahtumat eivät tapahdu ennenkuin tapahtumat luvussa 17 ovat toteutuneet.

Nimet joilla Babylonia kuvataan näissä kahdessa luvussa ovat erilaiset. Babylon (Ilm. 17:5) on nimeltään "suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistusten äiti". Me tiedämme että tämä Babylon on uskonnollinen sanoista "salaisuus" ja "porttojen äiti". Mutta termi Ilm. 18:2:ssa on pelkästään suuri Babylon. Luvun 18 Babylon on kaupallinen Babylon.

Babylon, portto, tuhotaan maan kuninkaiden (hallitsijoiden) toimesta. Luvun 18 Babylon tuhotaan Jumalan toimesta.

Kun luvun 17 Babylon on tuhottu maan kuninkaiden toimesta, he iloitsevat hänen tuhostaan. Mutta, luvussa 18, kuninkaat ja maan kauppamiehet murehtivat ja surkuttelevat Babylonin tuhoa (Ilm. 18:15-19).

Lopuksi, maalaisjärki kertoo meille että kun joku on tuhottu, se on mennyttä. Ei ole järkeä siinä että systeemi luvuissa 17 ja 18 olisivat samoja.

Nyt, salli meidän aloittaa luvun 18 opiskelu jae jakeelta.

Taivaallinen enkeli joka toteuttaa Jumalan tuomion omaa suuren voiman tai vallan (Ilm. 18:1):

"Sen jälkeen minä näin tulevan taivaasta alas erään toisen enkelin, jolla oli suuri valta, ja maa valkeni hänen kirkkaudestaan."
Tästä Babylonista on tulut Saatanan ja hänen demoniensa asuinpaikka (Ilm. 18:2):
"Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: 'Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi."
Tämä Babylon on tullut läpeensä Saatanan ja hänen demoniensa miehittämäksi. Muista meidän aikaisempi keskustelumme tästä aiheesta; Amerikan inhottavista synneistä. Nämä synnit ovat levinneet kaikkialle siinä määrin että Jumala on lopulta määrännyt fyysisen tuomion (Lue uutinen 1253 kansakunnan laajuinen demoninen riivaus mahdollinen).

Tämä kansakunta on keskeinen kansakunta maailmassa (Ilm. 18:3):

"Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta."
Tämä on toinen voimakas lausunto. Tämä kaupunki/valtio on keskeinen valtio maailmassa siihen aikaan. Huomioi tosiasiat jotka voidaan loogisesti päätellä näistä jakeista:
 1. Muiden valtioiden liikemiehet ovat tulleet erittäin rikkaiksi käytyään kauppaa Babylonin kanssa.

 2. Babylonin täytyy olla maailman rikkain valtio.

 3. Babylonin täytyy hallita niin suurta omaisuutta ja sen täytyy olla niin halukas tuhlaamaan sitä, että tämä prosessi rikastuttaa liikemiehiä ja johtajia kaikkialla maailmassa.

 4. Monet Babylonin kansalaiset myös ostavat kulutustavaroita joita he eivät tarvitse; autoja, televisioita, videonauhureita (DVD), turkiksia, kalliita vaatteita, leluja ja huvijahteja.

 5. Huomioi johto. Babylon on selkeästi maailmanvaltias kahdella symbolisesti mainitulla alueella: (1) Viini -- arvot, ajatukset, kulttuuri; (2) Hekuma -- kulutustavarat, kaupallisuus. Maailma on jo kauan aikaa sitten saavuttanut tämän pisteen Amerikan kanssa.
USA today -lehden New Age -editori kuvailee tätä trendiä:
"Globaalit tietoliikenneyhteydet, maailmanlaajuiset trendit ja yhteiset pyrkimykset tekevät meistä samankaltaisia. Meistä tulee asteittaisesti yksi maailma."

"Yhä useammat ihmiset:

- Syövät samaa ruokaa
- Lukevat samoja kirjoja
- Katsovat samoja elokuvia
- Kuuntelevat samaa musiikkia
- Nauttivat samasta urheilusta
- Jakavat samat unelmat ja pyrkimykset
- Me jaamme teknologian...
- Me jaamme huippunopean tiedonsiirron..."

"Suurin osa yhteisestä maaperästä leviää Yhdysvaltain toimesta. Meidän pop-kulttuurimme -- josta on tullut jokaisen kulttuuria -- on jaettujen kokemusten maailmanlaajuinen verkko." [Allen H. Neuharth, "Nearly One World", USA Today books, s. 11-13 & 19].

"Yhdysvaltojen kulttuurista on tullut maailmanlaajuinen kulttuuri..." ["The World's Billionaires, Forbes, s. 82].

Huomioi Raamatun termi "epäjumala" 1 Joh. 5:21:ssä: "Lapsukaiset, kavahtakaa epäjumalia." Kirjaimellisesti, kaikkea sellaista joka voisi valloittaa paikan sydämessäsi jonka pitäisi kuulua Jumalalle; sellaista joka korvaa Hänet, joka ottaa etusijan elämässäsi.

Mikä on sellaista jota Yhdysvallat on vienyt maailman kaikkiin kansakuntiin? Me olemme vieneet meidän populaarikulttuurimme joka korostaa yksilöllisyyttä ja omien tarpeidensa tyydyttämistä ylitse muiden. Me olemme kaupanneet kaikkialle maailmaan tätä oppia. Me olemme kaupanneet materialismin epäjumalaa, turmelleet ihmisten mielen ja sielun!

Jumala kutsuu kansaansa lähtemään pois Babylonista ennenkuin Hän toteuttaa tuomionsa (Ilm. 18:4):

"Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: 'Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.'"
Tämä viesti on selvä varoitus Jeesukseen uskoville lopettaa osallisuutensa tämän yhteiskunnan pahuuteen, jotta he pääsisivät pakoon Jumalan vihaa. Kristittyjen täytyy kenties lähteä työpaikoistaan, alentaa elintasoaan, tai muuttaa elämänsä päämääriä. Monet kristityt tänä päivänä ummistavat silmänsä synnille heidän elämässään. He saattavat langeta syntiin työpaikassaan paikan luonteen vuoksi. Esimerkiksi, Yhdenkään kristityn ei pitäisi työskennellä viinakaupassa, tai kirjakaupassa joka myy "aikuisten kirjallisuutta". Jos työsi luonne vaatii sinua ottamaan osaa syntiin, sinun täytyy LÄHTEÄ POIS siitä työstä, tai kohdata seuraukset.

Tässä lainauksessa viitataan myös vahvasti siihen että elämä jatkuu melko normaalina siihen asti kunnes Jumalan tuomio lankeaa yhden päivän aikana (Luukas 17:28-30).

Tässä tulee Jumalan tuomion periaate: Jumala antaa lukuisia varoituksia ja tilaisuuksia katua ennen tuhoa. Nämä varoitukset annetaan Hänen kauttansa. Mutta, Hän on asettanut tietyn päivän tuholle. Tämä päivä koittaa niinkuin mikä tahansa päivä -- aurinko nousee; taivas näyttää normaalilta, ihmiset lähtevät kouluihin ja työpaikkoihinsa; liikenne ruuhkautuu, tehtaat ja laitokset toimivat, junat, lentokoneet ja bussit kulkevat, Wall Street on kiireinen...

Se päivä jolloin Jumalan tuomion on määrä langeta, näytää ja tuntuu aivan normaalilta. Ei ole erikoista, näkyvää varoitusta.

Ja, tuho tulee olemaan täydellinen.

Babylonin synnit ovat nousseet taivaaseen asti. On tullut aika soittaa heidän muistolleen (Ilm. 18:5):

"Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa."
Tämä on tyrmistyttävä lausunto. Kuinka kaukana taivas on maasta? Kun nämä synnit ovat kasautuneet riittävän korkeaksi pinoksi, ne kirjaimellisesti yltävät taivaaseen asti, Jumalan laskutavan mukaan.

Jumala antaa kaksinkertaisen rangaistuksen (Ilm. 18:6):

"Kostakaa hänelle sen mukaan, kuin hän on tehnyt, ja antakaa hänelle kaksinkertaisesti hänen teoistansa; siihen maljaan, johon hän on kaatanut, kaatakaa te hänelle kaksin verroin."
Meidän tuhomme saattaa toteutua sekä massiivisten ydinräjähdysten että maanjäristysten muodossa. Tri Einstein selkeästi todisti että pieni ydinräjähdys oikeassa paikassa voisi saada aikaan sellaisen maanjäristyksen ettäs se hävittää koko mantereen. Pohjois-Amerikan mantereella on paljon tällaisia maanjäristyksille alttiita alueita. Näin, Amerikka voisi tuhoutua niinkuin Jumala on kertonut. Meidän tuhomme saattaa toteutua sekä ydinräjähdysten että maanjäristysten muodossa. Tai toisin päin; maanjäristykset voidaan saada aikaan ydinräjähteillä.

Edelleen, minä ymmärrän syyn kaksinkertaistaa Amerikalle annettavan rangaistuksen. Amerikka on ollut alkuunpanijana eksyttäessään meidät ja maailman lapset henkellisiin valheisiin ja rakastamaan maailmaa. Sitten nämä lapset kasvavat aikuisiksi ja opettavat nämä ei-kristilliset arvot heidän lapsilleen.

Kuinka monta ikuista sielua on menetetty näiden asioiden kautta:

 1. Humanistinen, jumalaton, julkisten koulujen opetus

 2. Alkoholismi

 3. Huumeet

 4. Televisio

 5. Videonauhurit, DVD, elokuvat

 6. Ouija-lauta, Dungeon/Dragon, videopelit jotka ihannoivat sielua turruttavaa väkivaltaa ja okkultismia

 7. Rock-musiikki, kauhistuttavien teemojensa kanssa

 8. Country music, teemoineen jotka ihannoivat alkoholia
Amerikka on johtaja näissä synneissä ja on johtanut lukemattomia miljoonia, kenties miljardeja sieluja ikuiseen helvettiin. Onko ihme jos Jumala antaa kaksinkertaisen rangaistuksen?

Taloudellinen Babylon ylpeilee rikkauksillaan uskoen että hänen rikkautensa säilyy ikuisesti (Ilm. 18:7):

"Niin paljon kuin hän on itselleen kunniaa ja hekumaa hankkinut, niin paljon antakaa hänelle vaivaa ja surua. Koska hän sanoo sydämessään: 'Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä'..."
Monet ystävistäni uskovat että tämä hyvä elämä ei lopu koskaan. Varmasti, hyvin rikkaat ihmiset uskovat tämän kokosydämisesti. Amerikalla on edelleen johtopaikka liikemiestensä rikkaudessa.

Miljardöörien määrä maittain:

Lähde: "Getting Rich In America", Money Magazine, July 1986, s. 49-53.

Amerikkalaisilla liikemiehillä on edelleen suurin osa maailman rikkauksista. Mikä asenne amerikkalaisilla on vaurauttaan kohtaan? He uskovat että he eivät tarvitse mitään muuta ja että hyvät ajat eivät koskaan lopu.

Tämä lainaus kertoo meille myös, että Jumalan langettaman tuomion aikana tämä maa tulee olemaan kukoistuksensa huipulla. Lainaus lehdestä "The Wealth Of Nations":

"...Keskiverto amerikkalaisella ei ole koskaan mennyt näin hyvin; minkä tahansa terveyttä ja vaurautta mittaavan mittarin mukaan... meillä menee nyt huomattavasti paremmin kuin 1950- ja 1960-luvuilla.
Amerikka on nyt taloudellisen voimansa huipulla huolimatta siitä että me elämme nyt matalasuhdannetta ja työpaikat vähenevät.

Jumalan tuomio lankeaa yhdessä päivässä tuhoten Babylonin täysin (Ilm. 18:8):

"...sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut."
Tässä kohdassa, kiinnitä huomiosi lausuntoon Jeremias 50:25:ssä: "Herra avasi asehuoneensa ja toi ulos vihansa aseet. Sillä Herra Sebaot, on tekevä työnsä keldealaisten maassa." Tämä kohta voidaan lukea: "Herra avasi asehuoneensa, ja on tuonut esiin [kansakunnat jotka tietämättään] ovat Hänen vihansa välikappaleita..." Hämmästyttävää!! Jumala on käyttänyt ihmisiä ja kansakuntia toteuttamaan Hänen tahtoaa kun Hän jakaa vihaansa.

Historiallisesti, mikään kansakunta ei ole koskaan tuhoutunut lopullisesti yhden päivän aikana. Kun me katsomme eteenpäin jakeeseen 10, Jumala edelleen tarkentaa Babylonin tuhon yhteen tuntiin. Tämä tuho toteutuu räjähdysten, säteilyn ja tulen -- kuumemman kuin auringon pinta -- kautta.

Tämä on ensimmäinen ja ainoa maailman historiassa kun kokonainen kansakunta tuhoutuu kirjaimellisesti yhden tunnin aikana -- massiivisten ydinräjähdysten kautta.

Maan johtajat surkuttelevat Babylonin tuhoa (Ilm. 18:9):

"Ja maanpiirin kuninkaat, jotka hänen kanssansa ovat haureutta harjoittaneet ja hekumallisesti eläneet, itkevät ja parkuvat häntä, kun näkevät hänen palonsa savun..."
Tällä kansakunnalla oli suuri johtajuus ja hän oli maailman talousmoottori. Maailman johtajat murehtivat koska tämä hävitys uhkaa heidän omaa vaurauttaan. Ostaako Amerikka tavaraa todella siihen malliin?
"...Kolmas maailma elää Yhdysvaltojen varassa joka ostaa 65% niiden käsityötuotteista, verrattuna 45% vuonna 1979."
Yhdysvallat tuo enemmän kuin Japani ja Länsi-Saksa yhteensä. Muista Jeesuksen sanat: "...ei kukaan enää osta heidän tavaraansa..."

Maa__________Vienti___________Tuonti

USA__________322 miljardia_____460 miljardia

Japani_________265 miljardia_____187 miljarjia

Länsi-Saksa____323 miljardia_____236 miljardia

Tilasto on vuodelta 1987. Nykyään USA:n kauppataseen epätasapaino on vielä paljon suurempi. Suom. huom.

Muista, tämän profetian avainasia on tuonti muista maista. Tällä taloudellisella Babylonilla on hyvin suuri kauppataseen vaje, kun hän tuo niin paljon tavaraa muualta maailmasta. Tietysti, meidän sanomalehtemme ovat olleet viimeiset 20 vuotta täynnä artikeleita tästä aiheesta, kertoen että meidän olisi parempi alkaa tuottamaan itse näitä tavaroita tai muuten edessä on talouden romahtaminen.

Lopuksi, kiinnitä huomiosi sanaan "suuri palo" -- väistämättömään valkoiseen pilveen joka muodostuu ydinräjähdyksen seurauksena, sekä äärettömään tuleen joka on kuumempi kuin auringon pinta.

Maan liikemiehet surkuttelevat Babylonin kohtaloa. Kuvaillaan Babylonin talouden äärettömyyttä ja monipuolisuutta (Ilm. 18:10-17):

"...he seisovat loitolla kauhistuen hänen vaivaansa ja sanovat: 'Voi, voi sinua, Babylon, sinä suuri kaupunki, sinä vahva kaupunki, sillä sinun tuomiosi tuli yhdessä hetkessä.' Ja maanpiirin kauppiaat itkevät ja surevat häntä, kun ei kukaan enää osta heidän tavaraansa..."
Sitten Jumala kuvaa tämän kansakunnan talouden laajuutta, ja se on valtava. Meillä ei ole aikaa käydä läpi tätä tekstiä yksityiskohtaisesti, mutta me kehoitamme sinua lukemaan jakeet 12-14.

Jumalan tuomiota kuvataan vakavaksi (Ilm. 18:14):

"Ja hedelmät, joita sinun sielusi himoitsi, ovat sinulta menneet, ja kaikki kalleutesi ja komeutesi ovat sinulta hävinneet, eikä niitä enää koskaan löydetä."
Kiinnitä huomiosi seuraaviin kohtiin:

(1) Jakeissa 10 ja 15 Jumala sanoo että hallitsijat ja liikemiehet seisovat "loitolla" kauhistellen hänen vaivaansa. Katso kartastoa. Pohjois-Amerikkaa ympäröi vesi melkein joka puolella. Suurin osa meidän tavaranvaihdostamme käydään kahtaalle: Aasiaan Tyynenmeren ylitse ja Eurooppaan Atlantin yli.

(2) Jae 11: tämä suuri kansakunta oli ainutlaatuinen. Hän yksin osti tällaisia suuria tavaramääriä muualta maailmasta. Yläpuolisesta tilastosta sinä voit nähdä että muut teollisuusmaat vievät enemmän kuin tuovat. Mikään muu valtio ei voisi korvata Taloudellista Babylonia.

Ainoastaan Amerikka on erittäin riippuvainen yksityisestä kulutuksesta. Se muodostaa kaksi kolmasosaa kansantuotteestamme.

Vertaa kansakuntien vaurautta ostovoimalla (PPP) mitattuna.

Intia: 17
Kiina: 19
Etelä-Korea: 31
Taiwan: 36
Singapore: 46
Neuvostoliitto: 47
Italia: 54
Hong Kong: 58
Britannia: 66
Itä-Saksa: 70
Japani: 77
Ranska: 79
Länsi-Saksa: 84 USA: 100

Tämä tilasto on luultavasti vuodelta 1979. Ainakin viisi alinta sekä Hong Kong ovat parantaneet asemiaan huomattavasti tämän jälkeen. Huomioi Itä-Saksan, "sosialismin näyteikkunan" korkea luku. Suom. huom.

Amerikan tuhoutumisen seuraukset maailman taloudelle ovat tuhoisia. Tällöin maailma menettää maailman tuottoisimman maataloustuotteiden viejän.

Palataan takaisin Ilm. 6:4:ään. Taivaasta tuleva toinen ratsastaja ratsastaa liekehtivän punaisella hevosella; tämä ratsastaja kantaa valtavaa miekkaa, tuoden suuren sodan maan päälle, jotta ihmiset teurastaisivat toinen toisiaan. Jos me ymmärrämme että tämä suuri teurastus tarkoittaa Kanadan ja Yhdysvaltain täydellistä hävitystä luvussa 18, sitten me voimme helposti ymmärtää kuinka tapahtumat Ilmestyskirjan kohdissa 6:5-6 ja 6:8 seuraavat nopeasti toinen toistaan. Ilm. 6:5-6 kuvaa nälkää ja ihmisten toimeentuloa maan päällä. Tämä skenaario toteutuisi nopeasti, sitten kun maailman kaikkein tuottoisin maatalousmaa ja maailman talousmoottori häviää. Välittömästi Pohjois-Amerikan tuhoutumisen jälkeen, pörssit ja taloudet Euroopassa ja Aasiassa romahtavat vieden maailmantalouden historian kaikkein syvimpään lamaan.

Ilmestyskirjan kohdan 6:8 kirjaimellinen toteutuminen seuraa nopeasti -- nälkä, rutto, taudit.

(3) Tämän suuren kansakunnan taloutta kuvaillaan Ilmestyskirjan kohdassa 18:12-13 ja 16 valtaisana, monikasvoisena taloutena. Avaintuotteet joita tämä maa ostaa ja myy:

Kapteenit, luotsit ja miehistö surkuttelevat Babylonin kohtaloa (Ilm. 18:17-19):
"Ja kaikki laivanvarustajat ja kaiki rannikkopurjehtijat ja merimiehet ja kaikki merenkulkijat seisoivat loitolla ja huusivat nähdessään hänen palonsa savun ja sanoivat: 'Mikä on tämän suuren kaupungin vertainen?' Ja he heittivät tomua päänsä päälle ja huusivat itkien ja surren ja sanoivat: 'Voi, voi sitä suurta kaupunkia, jonka kalleuksista rikastuivat kaikki, joilla oli laivoja merellä, kun se yhdessä hetkessä tuhoutui!'"
Babylon oli ainutlaatuinen siinä että hän kävi tavarakauppaa meren kautta. Kuten me olemme jo kertoneet, Ainoastaan Amerikka on niin ainutlaatuinen maantieteellisen sijaintinsa perusteella että hänen täytyy kuljettaa tavarat meren ylitse. [Austrtalia on toinen. Suom. huom.]

Kohdassa 18:9, 15 ja 19, valtioiden päämiehet, liikemiehet ja laivurit näkevät tämän kansakunnan palamisesta syntyvän savun. Ei edes ydinräjähdyksestä syntyviä korkeita sienipilviä pystytä näkemään paljain silmin 3000-6500 kilometrin päähän. Nämä savupatsaat voidaan nähdä vain televisiokameroiden välityksellä, jotka kuvaavat tätä tapahtumaa kiertoradalta käsin.

Babylon tuhotaan sellaisella voimalla että sitä voidaan verrata suureen myllynkiveen joka heitetään mereen (Ilm. 18:21):

"Ja väkevä enkeli otti kiven, niinkuin suuren myllynkiven, ja heitti sen mereen sanoen: 'Näin heitetään kiivaasti pois Babylon, se suuri kaupunki, eikä sitä enää löydetä.'"
Kaikki mikä muodosti sivilisaation on ikuisesti mennyttä (Ilm. 18:22-23):
"Ei kuulla sinussa enää kanteleensoittajain ja laulajain ja torvensoittajain ääntä; ei löydetä sinusta enää minkään ammatin taituria; ei kuulla sinussa enää myllyn jyrinää; ei loista sinussa enää lampun valo; ei kuulla sinussa enää huutoa yljälle eikä huutoa morsiamelle..."
Babylonin suuret liikemiehet tuhotaan samalla tavoin kuin he johtivat harhaan toisia (Ilm. 18:23):
"...sillä sinun kauppiaasi olivat maan mahtavia, ja sinun velhoutesi villitsi kaikki kansat..."
Amerikan Yhdysvallat on johtanut maailman tähän saatanalliseen Uuteen maailmanjärjestykseen, sekä poliittisesti että taloudellisesti, mutta ennenkaikkea arvomaailman suhteen. Ihmiset kaikkialla maailmassa ovat kadehtineet Amerikkaa kun he ovat nähneet meidän vaurautemme, menestyksemme ja voimamme. Tällainen asema saa ihmiset matkimaan meitä, ja heidät johdetaan harhaan.

Sellainen on tilanne tänään.

Jumala heittää tämän taloudellisen Babylonin ylle kaikki menneet synnit (Ilm. 18:24):

"...ja hänestä on löydetty profeettain ja pyhien veri, jotka maan päällä ovat tapetut."
Useimat ihmiset jotka ihmettelevät tätä lausetta, uskoen että Jumala ei kykene käymään läpi kaikkien menneisyyden profeettojen marttyyrikuolemia, eivät tunne Raamattua. Huomioi nämä jakeet joissa Jumala on tehnyt näin aikaisemminkin:
"Baabelinkin on kaatuminen, te Israelin surmatut, niinkuin Baabelin tähden kaatui surmatuita kautta kaiken maan." [Jeremia 51:49].

"...'että tältä sukukunnalta vaadittaisiin kaikkien profeettain veri, mikä on vuodatettu maailman perustamisesta asti, hamasta Aabelin verestä Sakariaan vereen saakka, hänen joka surmattiin alttarin ja temppelin välillä.' Niin, minä sanon teille, se pitää tältä sukukunnalta vaadittaman." [Luukas 11:50-51].

Tässä on Raamatullinen periaate, jonka mukaan tämäntyyppinen tuomio kasaantuu: Jumala on hyvin laupias ja pitkämielinen; Hän odottaa pitkän aikaa ennen tuomioidensa langettamista jotta henkilöllä, kansakunnalla tai organisaatiolla olisi aikaa katua. Kuitenkin, tulee aika jolloin synti saavuttaa niin korkean tason että tuomio on väistämätön. Lopulta, jos tämä synnin taso saavuttaa sellaisen korkeuden -- hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti (Ilm. 18:4) -- niin Jumala kokoaa kaikki tuomiot jotka Hän on koskaan langettanut henkilön, organisaation tai kansakunnan päälle -- Hänen pyhiensä surmaamisesta -- menneisyydessä ja lisää nämä niiden tuomioiden päälle jotka tämä tietty henkilö, organisaatio tai kansakunta muuten saisi osakseen.

Tässä tapauksessa, taloudellinen Babylon -- Amerikka -- saa kaikkien pyhien surmaamisesta seuranneet tuomiot päällensä. Kuten me totesimme Seminaari 2:ssa, meidän perustaja-isämme kuuntelivat okkultistisia "henki-oppaitaan" ja perustivat tämän maan olemaan "Uusi Atlantis", joka opastaisi muun maailman Uuteen maailmanjärjestykseen -- Antikristuksen valtakuntaan.

Siksi, kun ennustettu Jumalan pyhien teurastaminen ahdistuksen aikana alkaa, kaikki Amerikan johtajat saavat osakseen kollektiivisen tuomion tästä marttyyriudesta. Tämän vuoksi, Jumala ainoastaan lisää Yhdysvaltain nykyisen johdon tuomioita kun Hän kaataa niiden päälle kaikkien marttyyrien veren joka on vuodatettu aikojen alusta asti.

Mahdollinen ajankohta tälle kaikelle

Koska Illuminati vaivihkaa perusti kymmenestä supervaltiosta muodostetun maailman 31.12.1992 ja vuoden 1996 lopun välisenä aikana (NAFTA -- kansakunta numero 1); me tiedämme että maailma seisoo Danielin näyn vaiheiden 1 ja 2 välillä. Toisin sanoen, me seisomme 10 supervaltion luomisen ja Antikristuksen ilmestymisen välissä. Jumala ei kerro kuinka monta vuotta tämä väliaika kestää.

Kuitenkin, tämä artikkeli painottuu vaiheeseen 3. Sen jälkeen kun Antikristus nousee, kolme alkuperäisistä 10:stä supervaltiosta tuhotaan täydellisesti. Tämä taloudellinen Babylon on luultavasti yksi näistä kolmesta, ja Venäjän supervaltio (kansakunta numero 5) vastaanottaa tuomionsa Jumalan kädestä siitä hyvästä että hän hyökkäsi Israeliin liittolaistensa kanssa toteuttaen ennustuksen Hesekiel 38-39:ssä.

Jumala ei kerro mikä on tämä kolmas supervaltio joka tuhotaan.

Me uskomme että se on NAFTA joka tuhoutuu Antikristuksen ilmestymisen ja Israelin kanssa solmittavan rauhansopimuksen välisenä aikana. Muista, sopimuksen allekirjoittaminen aloittaa seitsenvuotisen ahdistuksen ajan; useimmat kristityt uskovat että Antikristuksen ilmestyminen aloittaa tämän periodin, mutta tällainen näkemys ei ole Raamatullinen.

Pointti on tämä: kun tämä taloudellinen Babylon tuhotaan Jumalan toimesta yhden tunnin aikana, hän on taloutensda huipulla. Hän on edelleen kansakunta joka ostaa niin paljon tavaraa että hän tekee ulkomaisista liikemiehistä rikkaita. Olosuhteet ovat niin normaaleita että ulkomaiset liikemiehet ja kapteenit surevat hänen häviötään ja ainakin yrittävät miettiä, mikä olisi sellainen kansakunta joka voisi korvata hänet.

Siksi, muista tämä profeetallinen tosiasia: taloudellinen Babylon pysyy vauraana kunnes koittaa aika jolloin hänet tuhotaan välittömästi Antikristuksen ilmestymisen jälkeen.

Tässä kohdassa monet ihmiset sanovat että tällainen aikainen tuho ei ole mahdollinen koska luku 18 Ilmestyskirjan loppuluolella; siksi, he sanovat että Amerikan tuhon täytyy tapahtua seitsenvuotisen ahdistuksen ajan loppuluolella. Kuitenkin, Jeesus antoi Ilmestyskirjan vanhaan juutalaiseen profeetalliseen tapaan nimeltään "Parallel structure" (=rinnasteinen rakenne). Tämä tarkoittaa että tapahtumat jälkimmäisessä luvussa eivät välttämättä ole seurausta edellisessä luvussa kerrotuista tapahtumista, vaan saattavat olla rinnakkaisia paljon aikaisemmin mainittujen tapahtumien kanssa. Jumala loi tämän systeemin jotta ei tiedettäisi kaikkien tapahtumien tarkkaa ajankohtaa, vaan että ihmisten täytyisi nojautua Uskossa Häneen odotellessaan profetioiden toteutumista.

Kuitenkin, me tiedämme että kaikki Ilmestyskirjan tuomiot loppuvat luvussa 16. Kuuntele:

"Ja seitsemän enkeli vuodatti maljansa ilmaan, ja temppelistä, valtaistuimelta, lähti suuri ääni, joka sanoi: 'Se on tapahtunut.'"
Jos kaikki tuomiot on saatu päätökseen luvussa 16, ja aikajana alkaa uudelleen luvun 19 alusta, silloin lukujen 11 ja 18 tapahtumat ovat sellaisia että ne voivat toteutua milloin tahansa Antikristuksen ilmestymisen ja viimeisen vihan maljan välisenä aikana!

Minä uskon olevan erittäin todennäköistä että Amerikka, Ilmestyskirjan luvun 18 taloudellinen Babylon on yksi Danielin Kirjan 7:7-8 kolmesta valtiosta jotka tuhotaan Antikristuksen ilmestymisen jälkeen. Jotkut Raamatun tutkijat ovat sanoneet että Venäjä ei voisi hyökätä Israeliin jollei hän ensin tuhoa Amerikkaa. Me yhdymme tähän näkemykseen.

Siksi, Amerikka todennäköisesti tuhotaan Kolmannen maailmansodan jälkeen, mutta ennenkuin Antikristus vahvistaa sopimuksen Israelin kanssa.

Entinen satanisti, Doc Marquis, kertoi minulle että Illuminati oli päättänyt, että Amerikan täytyy olla rikas siihen hetkeen asti jolloin tapahtumat, joiden on tarkoitus tuoda ANtikristus alkavat. Edelleen, Doc sanoi että Illuminati olisi tarvittaessa valmis käyttämään kaikkein voimakkainta noituutta pitääkseen Amerikan rikkaana näiden tapahtumien alkuun saakka. Siksi, me voimme ainoastaan päätellä että se on voimakas illuministinen noituus joka pitää meidän taloutemme pyörimässä.

Amerikkalaisten ei tarvitse olla huolissaan talouden romahtamisesta: meidän täytyy peljätä Kaikkivaltiasta Jumalaa, kun Hän ojentaa kätensä tuomitakseen tämän kansan. Liian monille amerikkalaisille -- liian monille kristityille -- on valehdeltu koskien Jumalan luonnetta; meille on opetettu että Jumala on ainoastaan rakkaus, niin että Hän ei itse asiassa voisi lähettää ketään helvettiin. Kuitenkin, Raamattu maalaa erilaisen kuvan; Raamattu kertoo meille että Jumalan luonto on monikasvoinen, jokainen osanen on aivan yhtä täydellinen kuin toinenkin. Jumalan tuomitseva luonne on aivan yhtä täydellinen kuin Hänen rakkautensakin. [Lue uutinen , "The Perfections of God"].

Kun Jumala toteuttaa tuomioitaan, Hän toimii aina niinkuin rakastava kirurgi, leikaten pois syöpäpesäkkeet jotta sairas potilas paranisi. Sinä ymmärrät, Jumala näkee synnin syöpänä joka lopulta tappaa Hänen luomuksensa. Täten, Hän toimii profeetallisissa tuomioissaan pelastaakseen maailman jonka Hän on luonut. Eräs ahdistuksen ajan pää-tarkoituksista on surmata kaikki syntiset jotta maailma puhdistuisi Jeesuksen Kristuksen 1000-vuotista valtakuntaa varten. Kuuntele:

"Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset." [Jesaja 13:9].
Sitten Jumala paljastaa, kuinka paljon kuolemaa ja tuhoa Hän jakaa tämän periodin aikana joka tunnetaan "Herran päivänä".
"Minä kostan maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa; minä looetan julkeitten kopeuden ja painan maahan väkivaltaisten ylpeyden. Minä teen kuolevaiset harvinaisemmiksi kuin puhdas kulta, ihmiset harvinaisemmiksi kuin Oofirin kulta." [Jesaja 13:11-12].
Mutta ensiksi, Antikristuksen täytyy nousta ja nostaa synti ennennäkemättömän korkealle tasolle. Kun sinä katsot meidän yhteiskuntaamme tänään, näetkö sinä kun syntimme kasaantuu ylös kohti taivaita?

Aika kuluu, tuoden Antikristuksen ilmestymisen yhä lähemmäksi.

Suomentajan kommentti

Jo vuosi sitten minä kirjoitin artikkelin nimeltä "Vielä kaksi maailmansotaa ennen tempausta" osoitteeseen http://www.mantta.fi/~patato/suomi6.html, jossa minä visioin vähän samantapaisesta tulevaisuudenkuvasta: ensin tulee kolmas maailmansota joka tuo Antikristuksen, ja sitten myöhemmin toinen sota jonka seurauksena aurinko pimenee ja kuu muuttuu vereksi. Hyvin pian tämän jälkeen tapahtuisi sitten tempaus. Tämä Cutting Edgen artikkeli tukee arveluitani. Siinä Cutting Edge menee vielä minuakin pidemmälle että he arvelevat Yhdysvaltojen tuhoutumisen tapahtuvan nimenomaan tämän jälkimmäisen sodan aikana; tällaista johtopäätöstä en itse ole osannut tehdä, koska minä ajattelin että Babylonin (=Yhdysvallat) tuhoutuminen tapahtuisi vasta ahdistuksen ajan loppupuolella. Yhdistin artikkelissani tämän jälkimmäisen sodan Ilmestyskirjan kohtaan 6:3-17 ja 7:9-17; jälkimäinen kuvaa mielestäni tempausta. Tosin Cutting Edge ei ole kirjoittanut Ilm. 7:9-17:n suhteesta tempaukseen yhtään mitään. Myöskään Matteuksen Evankeliumin kohta 24:29-51 ei heidän mielestään kuvaa tempausta, vaan Jeesuksen toista tulemista. Olen kuitenkin sitä mieltä että tämä Matteuksen Evenkeliumin kohta kuvaa hyvin tätä jälkimmäistä sotaa; mahdollisesti Amerikan tuhoutumista sekä tempausta joka tapahtuu hyvin pian sen jälkeen kun aurinko pimenee tämän sodan seurauksena. Edelleen, olen kirjoittanut että tempaus tapahtuisi vasta joitakin vuosia Antikristuksen ilmestymisen jälkeen. Cutting Edge sitävastoin uskoo että myös tämä jälkimmäinen sota tulisi jo ennen kuin Antikristus vahvistaa seitsenvuotisen rauhan Israelin kanssa, eli tällöin perinteinen Pre-Tribulation -tulkinta pitäisi sittenkin paikkansa.

Kuitenkin, minulla on tiettyjä epäilyksiä tätä tulkintaa kohtaan; ensinnäkin, jos Amerikan on määrä hävitä maailmankartalta ihan lähi-tulevaisuudessa, niin miksi Yhdysvaltain hallituksella on käynnissä projekteja joilla pyritään muuttamaan suuria alueita Yhdysvaltoja luonnontilaan sekä uudelleen-asuttamaan suuria ihmisjoukkoja? Edelleen. Miksi George W. Bush hamuaa itselleen diktaattorin valtaoikeuksia jos 300.000.000 amerikkalaista menettää pian henkensä ja kenties koko Pohjois-Amerikan manner vajoaa veden alle? Onko mahdollista että Cutting Edge olisi sittenkin erehtynyt, ja että Amerikka tuhoutuisikin vasta paljon myöhemmin? Entäpä erään lukijan esittämä näkemys jossa hän erveli että Daniel 9:27:n puoli vuosiviikkoa alkaisivatkin vasta 70. vuosiviikon jälkeen? Olisiko sittenkin niin, että Antikristus hallitsisi hyväntahtoisena itsevaltiaana kokonaiset seitsemän vuotta (Ilm. 6:1-2) ja että tempaus, Amerikan tuhoutuminen ja uskovien vainot (Ilm. 6:3 ja siitä eteenpäin) alkaisivat vasta tämän seitsemän vuoden jälkeen? Olen lähettänyt postia Cutting Edgelle tästä asiasta, ja toivon että he vielä kirjoittaisivat tästä aiheesta, kenties minun kommenttieni pohjalta.

Vielä yksi asia: laskusuhdanteesta huolimatta Yhdysvalloilla menee erittäin hyvin; olosuhteet huomioonottaen liiankin hyvin. Välillä tulee tilastoja että työttömyys laskee vaikka Euroopassa ja muualla se on hienoisessa nousussa. Kirjoitin Cutting Edgen johtajalle David Bay:lle joitakin viikkoja sitten ja kysyin, että pitävätkö nämä luvut paikkansa vai valehteleeko hallitus meille. Hän vastasi ja sanoi, ettei tiedä, mutta hän epäilee että hallitus valehtelee. Siis, jos USA:n keskuspankki ilmoittaa että kauppataseen vaje on pienentynyt tai työministeriö, että työpaikkoja on syntynyt ennakoitua enemmän, nämä luvut saattavat olla satua, joilla on tarkoitus luoda uskoa uskoa maan talouteen.


---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1669Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin