web space | website hosting | Business Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Merkittävä löytö! Viime vuosien tuhoisien myrskyjen kartat ovat hyvin yhdenmukaisia YK:n luonnonsuojelualueiden kanssa joiden on tarkoitus suojella Biodiversiteettiä!


Alaotsikko: Kun sinä näet että viime vuosien tuhoisien myrskyjen sijainti on yhdenmukainen YK:n kartan kanssa, sinun silmiesi pitäisi avautua ymmärtämään se asia, että säätä saatetaan kontrolloida ja käyttää yhteiskunnalliseen muutokseen jota Illuminati niin paljon kaipaa!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Tiedemiehet ovat yksimielisiä: maapalloa kohtaa lajien sukupuutto", Gary Strieker, CNN, 23.8.2002.
"Monimutkainen elämän verkosta maapallolla, jota tiedemiehet kutsuvat biodiversiteetiksi, on suurissa vaikeuksissa. Biodiversiteettiin kuuluu kaikki elollinen josta me olemme riippuvaisia, selittää Brooks Yeager, Maailman luonnonsäätiön apulaisjohtaja Washington D.C:stä. 'Siihen kuuluvat metsät, valtameret, koralliriutat, syvänmeren kalat ja hyönteiset jotka muodostavat elävän maapallon ympärillemme ja jota ilman me emme voi elää', hän sanoi."
Tämä artikkeli summaa yhteen propagandakampanjan ytimen jonka on tarkoitus saada aikaan yhteiskunnallinen kontrolli sekä väestön määrän vähentäminen, jota Illuminati kaipaa erityisesti sekä okkultistiset ryhmät yleisesti. Jo useita vuosikymmeniä, radikaalit ympäristöjärjestöt ovat väittäneet että Äiti Maa on suurissa vaikeuksissa ylikansoituksen sekä "ihmisen toiminnan" takia. Tämä usein toistuva valhe, jota on toistettu useiden vuosikymmenten ajan niiden ryhmien toimesta jotka on luotu nimenomaan tätä tarkoitusta varten -- Greenpeace, Sierra Club, Scientists For Responsible Growth, Friends Of The Earth -- on johtanut siihen että monet ihmiset uskovat tämäv valheen.

Itse asiassa, näihin radikaaleihin tiedemiehiin ovat nyt liittyneet presidentit ja pääministerit, niin että Rio de Janeirossa pidettiin vuonna 1992 kestävän kehityksen kokous jossa Presidentti Bush allekirjoitti julkilausuman, joka myöhemmin johti Kioton sopimukseen. Jos ja kun näitä sopimuksia aletaan täysimääräisesti noudattamaan, ne vievät teollisuusmaat hiljalleen kohti vararikkoa.

Kuitenkin, tosiasiassa maailman johtajat ovat kaikessa hiljaisuudessa tukeneet "Maa on kuolemassa" -skenaariota näiden organisaatioiden suojissa. Kaikkein näkyvin tämän radikaalin näkemyksen puolustaja ei ole kukaan muu kuin Prinssi Charles, josta ollaan tekemässä "Maailman pelastajaa". Itse asiassa, koko radikaali ympäristöliike voidaan jäljittää ensisijaisesti Britanniaan ja toissijaisesti Prinssi Charlesiin. Kuuntele:

"...koko ympäristöliike kahden viime vuosisadan aikana voidaan jäljittää Britanniaan, alkaen 'British Fauna and Flora Protection Society':stä. Tästä yhdistyksestä tuli 'International Union for the Conservation of Nature' (IUCN), joka on nimetty uudelleen 'World Conservation Union':iksi (lyhenne edelleen IUCN). Tämä on kaikkein voimakkain ympäristöjärjestö. Vuonna 1961 IUCN loi Maailman luonnonsäätiön (WWF) ja teki Prinssi Philipistä sen johtajan. WWF johtaa monia ympäristö- ja muita projekteja YK:n suojissa. Nämä kolme aoganisaatiota -- IUCN, WWF ja WRI -- antavat liikevoiman maailman ympäristöliikkeille."

"Luonnollisesti, Prinssi Charlesilla on myös ollut merkittävä rooli näissä organisaatioissa; Prinssi Philip on henkilökohtaisesti perehdyttänyt hänet näihin. Vuonna 1970 Prinssi Philip vei Prinssi Charlesin Strasbourgiin osallistumaan Euroopan ympäristökonferenssiin, ja vihki hänet laajempiin kansainvälisiin ympyröihin." [Tim Cohen, "Antichrist And A Cup Of Tea", s. 330-331].

Sitten kun lopullinen saatanallinen suunnitelma pakottaa ihmiset elämään ainoastaan tietyillä alueilla toteutetaan, Prinssi Charles tulee olemaan tänä "näkymätön käsi" joka on tuottanut ja joka pitää yllä koko purkimystä. Kuuntele joitakin Cohenin yksityiskohtia jotka koskevat Prinssi Charlesin johtoa tässä radikaalissa ympäristö-agendassa:
"Vuoden 1970 konferensissa, tämä röyhkeä nuori Prinssi... 'Kertoi profeetallisesti saasteiden kauhistuttavista vaikutuksista väittäen, että meidän täytyy valmistautua kurittamaan itseämme ympäristönsuojelu-rajoituksin ja säännöin jotka meidän pitäisi toteuttaa omaksi parheeksemme." [Cohen, s. 331].
Tietysti, Illuminati uskoo että ihmiskunta ei kykene kurittamaan itseään, joten heidän täytyy tehdä se meidän puolestamme. Kuuntele kun toinen New Age -kirjailija selittää:
"Koska suurin osa ihmisistä ei aseta itselleen rajoituksia, on ainoastaan kaksi tapaa vähentää järjestelmän taloudellista kapasiteettia. (1) Antaa ihmisten teurastaa toisensa sodassa, joka johtaa kaiken elollisen kuolemaan; (2) Ottaa hallinta maapallolla taloudellisten 'hiljaisten aseiden' avulla, ja 'hiljaisella sodankäynnillä' vähentää maailman taloudellista kapasiteettia turvalliselle tasolle hyväntahtoisen orjuuden ja kansanmurhan kautta." [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 49].
Tämän sarjan osissa 1 ja 2 me puhuimme paljon "hiljaisista aseista" ja "hiljaisesta sodankäynnistä" jonka Illuminati on julistanut maapallon kaikkia ihmisiä vastaan yleisesti, ja teollistunutta sivilisaatiota vastaan erityisesti. Näihin "hiljaisiin aseisiin" kuuluu sään kontrollointi. Käyttämällä äärimmäisiä sää-olosuhteita pakottaakseen kansalaiset siihen käsitykseen että meidän elämäntapamme saa aikaan hirvittävää vahinkoa Maapallolle, Illuminati rakentaa lavasteet "hyväntahtoiselle orjuudelle ja kansanmurhalle".

Edelleen, kaikki Jumalan tuomiot johtavat siihen että maailman väestö vähenee kahdella kolmasosalla. Juuri tämänsuuruista vähennystä Illuminati kaipaa!

Uutisessa 1210, "And Power Was Given To Him" me kerromme kuinka Jumala sallii Saatanan ja hänen joukkojensa hallita sellaista voimaa joka mahdollistaa kaikkien Jumalan profetioiden toteutumisen. Me keskitymme Ilmestyskirjan lukuun 13:4-7 jossa kerrotaan että Jumala on ilmeisesti astunut sivuun ja sallinut Saatanan paljastaa niin paljon teknologista tietoa palvelijoilleen, että Jumalan tuomiot maapalloa kohtaan toteutetaan pienen ihmisjoukon toimesta; niiden jotka ovat myyneet sielunsa Saatanalle heidän kuuluessaan mustan magian salaseuroihin.

Me myös esittelemme Seminaari 2:ssa, "America Controls The True Flow of History", että Saatana on aina käyttänyt salaseurojaan välikappaleena joiden kautta hän antaa teknoligista tietoa ihmisille. Jos sinä et ole koskaan ajatellut tätä mahdollisuutta, muista että yhdessä yössä Jumala antoi tietyille juutalaisille perheille taidon työstää kultaa, hopeaa, puuta ja muita rakennusaineita niin että Mooses kykeni rakentamaan Temppelin juuri sellaiseksi kuin Jumala halusi. Käyttäen demonisia henkioppaita, Saatana on tehnyt saman asian; jakamalla teknologista tietämystä tietyille yksilöille.

Nyt, menkäämme takaisin siihen, kuinka suurta intohimoa Prinssi Charles tuntee radikaalia ympäristöliikettä kohtaan:

"Prinssi Charles on intohimoinen konservationisti, ja on vihainen siitä kuinka ihminen on ryövännyt luontoa kaikkialla maailmassa ja saanut aikaan monien lajien häviämisen sukupuuttoon, sekä raiskannut maata kemikaalein ja pensaita repimällä." [Cohen, s. 332].
Kun me jaamme sinun kanssasi tämän saatanallisen suunnitelman -- joka radikaalisti ajaa alas meidän teollistuneen sivilisaatiomme sekä vähentää maailman väkilukua 66 prosentilla -- lopullisen päämäärän, muista nämä sanat. Voimakkaat sanat johtavat voimakkaisiin tekoihin, erityisesti kun ne lausuu ihminen joka on antautunut pimeyden voimille, kuten me olemme nähneet Aadolf Hitlerin tapauksessa.

Cohen jatkaa:

"Prinssi Charlesilla ei ole tärkeä rooli ainoastaan ympäristöliikkeen popularisopimisessa, vaan hänen ansiokseen on luettu myös Rio de Janeiron ympäristökokouksen onnistuminen. Tätä kokousta pidetään vedenjakajana kun on kyseessä moderni luottamus maailmanhallitukseen joka usein ottaa raivoisan ympäristöliikkeen muodon."
Lukuisissa Lähi-Itää koskevissa artikkeleissa me olemme huomauttaneet, että maailman tapahtumia ajaa eteenpäin Iso-Britannian, Yhdysvaltain ja Israelin muodostama akseli, kun nämä johtajat noudattavat suunnitelmaa joka on ilmeisesti lähtöisin Windsorin Huoneesta; toisin sanoen Prinssi Charlesilta ja Kuningatar Elisabeth II:lta. Nyt, me huomaamme että Prinssi Charles on johtava voima joka kuljettaa eteenpäin raivoisaa ympäristönsuojelun muotoa nimeltään "kestävä kehitys".

Mutta Cohen noteeraa myös amerikkalaisen yhteyden. Kuuntele:

"Itse asiassa, Al Gore ja "clintonilaiset" käytännössä tekevät työtä brittiläiselle monarkialle..." [s. 334].
Älä kulje harhaan: amerikkalaiset johtajat ovat jo pitkään tehneet työtä brittiläiselle monarkialle globaalin politiikan muodossa joka tuo ANtikristuksen. Al Gore ja Clinton mainittiin yllä, mutta Presidentti Bushia myös kontrolloidaan tiukasti. Sinä voit jättää huomioimatta sen että julkisuudessa Bush vastustaa Johannesburgin Kestävän kehityksen kokousta -- tosiasiassa hän tukee sen politiikkaa hyvin paljon. Bush tietää että amerikkalaiset eivät ole vielä valmiita luovuttamaan kansallista itsemääräämisoikeuttaan. Bush on myös hyvin tietoinen Yhdysvaltain talouden roolista maailman talousmoottorina siihen asti kunnes Antikristuksen tuova Kolmas maailmansota koittaa.

Tämän vuoksi Bush teeskentelee; hän esittää kestävän kehityksen vastustajan roolia samalla kun hän hienovaraisesti tekee työtä tämän globaalin suunnitelman toteuttamiseksi. Täten, vaikka hän kieltäytyi osallistumasta kokoukseen, hän lähetti ulkoministeri Colin POwellin.

Ennenkuin me menemme tämän artikkelin avainosioon, salli meidän käydä vielä läpi CNN:n pää-artikkelimme.

"Tunnetaan melkein kaksi miljoonaa kasvi- ja eläinlajia, ja asiantuntijat sanovat että niitä on vielä 50 kertaa enemmän, mutta niitä ei ehkä koskaan löydetä. Vielä, useimmat tiedemiehet ovat yksimielisiä siitä että ihmisten toiminta heikentää biodiversiteettiä voimakkaasti. Laajentuvat asuinalueet, puiden kaataminen, kaivostoiminta, maanviljelys ja saasteet tuhoavat ekosysteemiä, järkyttävät luonnon tasapainoa ja ajavat monet lajit sukupuuttoon."
Tämä artikkeli päättyy synkkään huomautukseen:
"Jäsenvaltiot seisovat edelleen sopimuksen takana, mutta Haagin konferenssissa aikaisemmin tänä vuonna he antoivat lausunnon jossa myönnetään, että ihmiset edelleen tuhoavat biodiversiteettiä uskomattomalla vauhdilla."
Tämä kieli joka puhuu "ihmisen toiminnan" tuhoisasta vaikutuksesta maapalloon on samaa retoriikkaa jota Johannesburgin kokouksessa puhuttiin. Myös Presidentti Bush myönsi, että "ihmisen toiminta" on syynä maapallon pahoinvointiin. Täten, Bush on jo linjannut Yhdysvaltain politiikan samansuuntaiseksi Kestävän kehityksen kokouksen kanssa.

USA:n kartta joka kuvaa biodiversiteetin suojelualueita ja käytävä-suunnitelmaa

Se mitä yksikään johtaja ei kerro sinulle on se, että alueet tässä kartassa on tarkoitus tyhjentää kaikesta ihmisasutuksesta osana YK:n vuoden 1972 biodiversiteetin suojeluohjelmaa. Tämä suunnitelma kirjaimellisesti ottaa suuria alueita maapallolta joissa ihmisten ei sallita asuvan. Vaikka tämä suunnitelma on globaali ja se toteutetaan maailmanlaajuisesti, me rajoitamme katsastuksemme YHdysvaltoihin.

Tämä suunnitelma on nimeltään "Amerikan saaminen luonnontilaan" (="Rewilding of America"). Toisin sanoen, he suunnittelevat pyyhkivänsä pois kaikki todisteet ihmisistä saaden maan palaamaan luonnolliseen tilaansa. Käyttäen presidentillisiä direktiivejä joiden noudattamista normaalisti valvovat lukuisat Liittovaltion virastot, tämä "luonnontilaan saattamis" -projekti tullaan toteuttamaan määräämällä suuret maa-alueet ihmisiltä kielletyiksi. Näitä alueita voitaisiin kutsua "reserveiksi". Reserveihin kuuluvat "erämaat ja kansallispuistot siinä kun sisemmillä puskurivyöhykkeillä ei sallita maanviljelystä, ei enempää kuin 0,5 mailia maanteitä neliömailia kohden, ei yksityistä leirintää ja ainoastaan hyvin pienimuotoista metsänhakkuuta. 25.6.1993 Science Magazine julkaisi raportin jonka mukaan 23,4% maasta muutettaisiin erämaaksi (ei ihmisiä) ja 26,2% puskurivyöhykkeiksi (hyvin rajoitettu ihmisten toiminta sallitaan)."

Tämä on puolet Amerikasta!! Kun sinä tutkit karttaa, sinä näet että sijaitseeko sinun asuinpaikkasi sellaisella alueella joka pyyhitään puhtaaksi ihmisistä, sekä sen, minne sinut mahdollisesti uudelleen asutetaan. Kun minä katson tätä karttaa, minä näen että monet kokonaiset osavaltiot puhdistetaan ihmisistä. Osavaltiot Mississippi-joesta länteen näyttävät olevan suurimmaksi osaksi puhtaaksi pyyhittyjä osavaltioita, etenkin nämä:

Me uskomme että tämä suunnitelma toteutetaan lopullisesti sitten kun maapallon väkilukua on vähennetty kahdella kolmasosalla. Pidä tämä mielessäsi kun sinä tutkit seuraavaksi esiintulevia seikkoja.

Saavuttamalla tämä tavoite äärimmäisten sääolojen avulla

Kuinka meidän hallituksemme -- tai minkä hyvänsä teollisuusmaan hallitus -- suunnittelee toteuttavansa tämän tuhoisan ihmisten määrän vähentämisen sekä heidän uudelleen asuttamisensa? He ilmeisesti pystyisivät toteuttamaan tämän useillakin tavoilla.

Ensiksi, he voisivat diktatuurisesti ottaa haltuunsa koko maan sekä viedä pahimmat vastustajansa keskitysleireille. Tässä suunnitelmassa on suuret riskit, sillä useilla miljoonilla amerikkalaisilla on edelleen tuliaseita.

Tai, he voisivat järjestää asioita siihen malliin, että amerikkalaiset joutuisivat paniikkiin ja he vaatisivat hallitusta ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin kriisin taltuttamiseksi. Illuminati suunnittelee luovansa kriisejä, niin että amerikkalaiset suorastaan kerjäävät että he orjuuttaisivat meidät! Näin, "sotia ja sanomia sodista" on suunnitteilla, alkaen Lähi-Idästä, sitten, Korea, Kiina ja Taiwan. Aktiivinen terrori-sota lankeaa yllemme kun arabi-terroristit iskevät meidän kaupungeissamme voimakkaine aseineen.

Mutta, Jeesus mainitsi muitakin tekijöitä kuin "sodat ja sanomat sodista" Matteuksen luvussa 24. Jeesus kertoi, että "nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin" osana niitä synnytystuskia jotka tuovat Antikristuksen. Siksi, on erittäin merkittävää Illuminati on tehnyt yksityiskohtaisen suunnitelman heidän vapaamuurari-Kristuksensa esille tuomiseen, ja tämä suunnitelma visioi sellaisista sää-tapahtumista joista Jeesus puhui!

Jos Illuminati haluaisi saada aikaan skenaarion jossa amerikkalaiset pakotettaisiin muuttamaan pois mailtaan sekä kaupungeistaan, mikä olisi parempi keino kuin sää? Mikä olisi parempi ase kuin tulvat, hurrikaanit, tornadot, kuivuus, voimakkaat tuulet ja ennenkokemattomat metsäpalot jotka tekevät maaperästä miltei hyödyttömän? Heidän päämääränsä on asettaa lavasteet valmiiksi jo nyt, niin että myöhemmin, todella suuren kriisin sattuessa kyettäisiin vakuuttavasti selittämään, että syy miksi me olemme kärsineet niin monista luonnonkatastrofeista on "ihmisen toiminta" joka on ylikuormittanut Äiti Maata niin paljon, että hän ei enää siedä tällaista.

Tällöin, presidentti voi määrätä ihmiste muuttamaan pois mailtaan ja kaupungeistaan, ja odottaa että ihmiset suostuisivat tähän. Pidä tämä mielessäsi kun me käymme eteenpäin tätä artikkelia.

Me toivomme vakuuttavamme sinut siitä, että voimakkaat myrskyt menneisyydessä ja tällä hetkellä ovat tapahtuneet juuri niillä alueilla joista biodiversiteetti-kartta ylempänä kertoo. Me näytämme monien myrskyjen maantieteellisen sijainnin ja kerromme myrskyistä enemmänkin.

Kansalliset metsäpalot

Kuten sinä näet, tämä kartta näyttää ennusteen metsäpaloista elokuussa 2002. Sinä voit nähdä, että potentiaaliset paloalueet ovat samoja kuin alueet jotka on määrätty biodiversiteetti-alueiksi. Merkittävää vuoden 2002 metsäpaloissa on se, että ne ovat erityisen kuumia, jopa 1200 Celsius-astetta. Tällainen kuumuus muuttaa suuren osan maata lasiksi tehden siitä käyttökelvotonta maanveljelykseen sekä moneen muuhun inhimilliseen toimintaan.

Oregonin, Washingtonin, Kalifornian, Utahin, Idahin, Montanan, Wyomingin, Coloradon ja Nevadan osavaltiot ovat erittäin kuivia, joten metsäpalovaara on tavanomaista suurempi. Myös Appalakkien alue on erittäin kuiva, kuten myös osavaltiot Washington D.C:stä Massachusettsiin. Jos sinä katsot biodiversiteetti-karttaa, sinä huomaat että näillä alueilla ihmisten toiminta tulee olemaan erittäin säädeltyä.

Jos sinä klikkaat hallituksen tilastoa "Wildland Fire Statistics" osoitteesta http://www.nifc.gov/stats/wildlandfirestats.html sinä näet seuraavat tilastot; keskiarvo vuosilta 1988-1997:

Täten, vaikka ihmisten aiheuttamia tulipaloja on kahdeksan kertaa enemmän kuin salamaniskun aiheuttamia, ne ovat saaneet vähemmän tuhoa aikaan. Tulipalojen sammuttaminen on kallista puuhaa. Me näemme että näiden palojen sammuttaminen on maksanut 1362 miljardia dollaria.

Me voisimme säästää paljon rahaa jos meidän ei tarvitsisi taistella noita sataa tuhatta ihmisen aiheuttamaa tulipaloa vastaan. Kuitenkin, on huomionarvoista että kaikki nämä vakavat tulipalot jotka ovat saaneet paljon julkisuutta tänä vuonna, syttyvät hallituksen maalla, ei yksityisellä maalla, ja että hallituksen työntekijät synnyttivät osan näistä tulipaloista.

Vakava kuivuus

Kuten me olemme aikaisemmissa artikkeleissamme maininneet, kuivuus on tulvia tuhoisampi. PItkään kestävä kuivuus voi ajaa maanviljelijät pois mailtaan joita heidän esivanhempansa ovat viljelleet sukupolvien ajan. Kuivuus on myös edellytys metsäpaloille.

Tutki tätä kuivuus-karttaa joka on elokuun 13. päivältä vuonna 2002.

Huomaa, että tässä kartassa on määritelty viisi kuivuusastetta:

Vain vilkaisu riittää kertomaan, että kaikkein pahimmat kuivuusalueet ovat ne alueet jotka on biodiversiteetti-kartassa merkitty reservi- ja puskurivyöhykkeiksi. Näitä alueita on läntisissä ja Keskilännen osavaltioissa sekä itärannikolla Georgiasta Washington D.C:hen. Koillisosassa kuivuus on lievempää. Biodiversiteetti-kartta näyttää, että koko koillisosa on määrätty olemaan ihmisistä vapaata aluetta.

Keskivaltiot kuten Ohio, Indiana, Illinois ja Michigan ovat kohtalaisen kuivia.

Mutta, toistaiseksi, kaikkein vakavin kuivuus on Keskilännessä ja siitä länteen. Äärilaidan ympäristö-ihmiset ovat jo pitkään himoinneet tätä aluetta; he haluavat ajaa maanviljelijät pois mailtaan ja kaupungeistaan jotta "luonnontilaan palauttamis" -prosessi voisi kunnolla alkaa. Joillakin Nebraskan alueilla on vettä jäljellä ainoastaan 90 päiväksi! Maanviljelijät näillä alueilla kamppailevat sellaisen kuivuuden kanssa jollaista ei ole nähty 1930-kuvun jälkeen, jolloin Amerikka ei kamppaillut ainoastaan laman vaan myös kuivuuden kanssa.

Ainoat alueet joilla kuivuutta ei ole, ovat Mississippi- ja Missouri-jokien altaat. Kuitenkin, tämä alue kärsii asiasta jota me käsittelemme seuraavaksi: tulvista.

Tulvat sosiaalisen tekniikan keinoina

Vuosina 1993, 1995, 1997 ja 1998 koko Keskilänsi mukaanluettuina Mississippi- ja Missouri-joet kärsivät suuria tappioita tulvien takia. Aikaisemmissa artikkeleissa me olemme kertoneet kuinka tulvia joita esiintyy kerran 500 vuodessa voidaan saada aikaan GWEN- ja HAARP-torneilla.

Salli meidän tutkia joitakin tulvakarttoja tietyiltä lähimenneisyyden vuosilta:

1985 1989 1990 1991 1993 1995 2002

Kuten sinä voit nähdä, nämä Keskilännen ja keskivaltioiden alueet ovat toistuvasti kärsineet suurista tulvista. Aikaisemmin julkaistuissa artikkeleissa me selitimme kuinka helppoa on luoda tällainen tulva, käyttäen Tesla-teknologiaa joka sykkii juuri samalla ELF-taajuudella kuin maapallo luonnollisestikin sykkii, sekä käyttämällä GWEN- ja HAARP-tornien yhdistelmiä.

Tulva on yksi niistä vitsauksista joka ajaa ihmiset väliaikaisesti pois kodeistaan ja kaupungeistaan. Ihminen on niin itsepäinen että hän rakentaa aina vain uudestaan tuhoutuneet kodit ja kaupungit. Tästä aiheesta me kerromme myöhemmässä artikkelissamme.

Kun me tutkimme karttaa "Significant Floods of The 20th Century", me näemme että tämä Mississippi- ja Missouri-jokien alue on toistuvasti kokenut suuria tulvia. Tämä tulviminen on ollut tyypillistä 1900-luvulla, juuri sillä vuosisadalla jolla Illuminati on kyennyt hyödyntämään Teslan teknologiaa.

Me näemme edelleen, että tämä tulvakartta näyttää hurrikaanit jotka ovat iskeneet Teksasin, Floridan ja Uuden Englannin rannikoille. Tämä asia mielessäsi, salli meidän tutkia toista karttaa joka näyttää hurrikaanit hiukan suppeammin, "Miljardin dollarin säätuhot 1980-2001".

Kuten me olemme kertoneet aikaisemmissa artikkeleissamme, hurrikaanien kontrollointi on ollut mahdollista jo jonkin aikaa. Me luemme Wall Street Journalin 13.11.1997 ilmestyneestä numerosta kuinka Malesia pyysi venäläistä säänmuokkauslaitosta luomaan hurrikaanin ja kuljettamaan sitä riittävän läheltä Malesian kaupunkeja jotta savusumu pyyhkiytyisi pois, mutta ei kuitenkaan niin läheltä että aiheutuisi vahinkoa. Sitten venäläinen yhtiö vei pyörremyrskyn merelle jossa se haihyui pois.

Koska teknologia jolla luodaan ja hävitetään hurrikaaneja oli niin edistynyttä vuonna 1997, me tiedämme että tämän teknologian alku ajoittuu aikaan 20-30 vuotta sitten. Täten, on mielenkiintoista nähdä seudut joille nämä miljardien dollarien hurrikaanit ovat iskeytyneet vuosina 1980-2001.

Kun sinä vertaat näitä alueita biodiversiteetti-karttaan, sinä huomaat että jokainen näistä pisteistä on juuri niillä alueilla jotka on merkitty reserveiksi tai puskurivyöhykkeiksi.

Miksi meillä sitten on ollut hurrikaaneja? Joka kerta kun luonnollinen hurrikaani lähestyy, me voisimme ajaa sen takaisin merelle jossa se ei aiheuttaisi vahinkoa ihmisille.

Kun sinä ymmärrät että painopiste tässä kestävän kehityksen kokouksessa on keskittynyt teollistuneen sivilisaation haitallisuuteen, sinä ymmärrät että on uhrattu valtavasti työtä että rakennettaisiin perustus sille, että eräänä päivänä joku julistaa, että Äiti Maa (Gaia) ei enää siedä meidän nykyistä sivilisaatiotamme.

Vilkaise viimeisen kerran tätä Miljardin dollarin säätuho -karttaa, ja huomaa että tuhoa ovat aiheuttaneet seuraavanlaiset sääilmiöt:

  1. Hurrikaanit ja trooppiset myrskyt -- trooppiset myrskyt tuovat paljon sadetta saaden aikaan tulvia. Nor'easterin kerrottiin iskeytyneen Uuteen Englantiin vuonna 1992. Nor'easter on epätavallisen voimakas hurrikaani.

  2. Tulvat

  3. Tuhoisa sää -- Näitä symboleita ovat tornadon suppilopilvi ja salama. On mielenkiintoista havaita, että tornadojen määrä on noussut huomattavasti vuoden 1916 jälkeen. Vuonna 1916 havaittiin 50 tornadoa, vuonna 1996 niiden määrä oli noussut 1400:aan (kaavio osoitteessa http://k12.ocs.ou.edu/teachers/graphics/TorFatalChart.gif). Koska kukaan ei pysty väittämään että tämä lisäys olisi luonnollinen, sen täytyy olla ihmisen aikaansaama. Tietysti, jotkut väittävät että tämä lisäys on yksinkertaisesti Äiti Maan vastaus "ihmisen toiminnalle".

  4. Tulipalot

  5. Helle/kuivuus

Tutkimassa asiaa maantieteellisen sijainnin pohjalta

Me näemme että nämä myrskyt aiheuttavat tuhoa seuraavissa osissa maata; jokainen niistä on listattu biodiversiteetti-karttaan reservinä tai puskurivyöhykkeenä.

Länsi -- Kolme tulvaa ja neljä tulipaloa Miljardin dollarin vahinko-kartassa Kaliforniassa, Oregonissa, Washingtonissa Nevadassa ja Montanassa.

Keskilänsi -- Neljä tulvaa, kolme tornado-myrskyä, kuusi helle/kuivuutta, kolme hurrikaania ja yksi trooppinen myrsky. Pohjois-Dakotasta Teksasiin ja Mississippi-joelle, koko alue on kärsinyt kovasti Miljardin dollarin säävahingoista. Tämä koko alue on merkitty täyteen reservi- ja puskurivyöhykkeitä.

Keskivaltiot -- Kaksi hurrikaania, yksi trooppinen myrsky, yksi helle/kuivuus, yksi tornado ja yksi jäämyrsky. Myös tällä alueella on paljon reservi- ja puskurivyöhykkeitä.

Koillisosa -- Alue jonka rajoina ovat Mississippi-joli, Länsi-Virginia ja Pennsylvania. Todellinen sekoitus reserviä, puskurivyöhykettä ja sinisellä merkittyjä ihmisille sallittuja alueita. Itse asiassa, täällä on suurin osa alueista joilla ihmisen toiminta on sallittua. Seitsemän hurrikaania, yksi Nor'easter, kaksi helle/kuivuutta, kaksi lumimyrskyä, yksi tulva, yksi pakkasvaurio Floridan appelsiiniviljelmillä -- jokainen näistä on aiheuttanut ainakin miljardin dollarin vahingot.

Tuomassa suihkuvirtausta "alas kannelle"

Kuten me varoitimme aikaisemmissa artikkeleissamme, eräs HAARP-Tesla -teknologian kyvyistä on suihkuvirtausten hallitseminen. Sitten kun tämä kyky on saavutettu, tiedemiehet todella hallitsevat säätämme, sillä suihkuvirtaukset ohjaavat myrskyjä. Kuitenkin, meidän tutkimuksissamme tuli esille mielenkiintoinen seikka: tiedemiehet voivat tuoda suihkuvirtauksen alas, maahan asti!

Nyt, koska sinun päämääräsi on suostutella ihmiset jättämään kotinsa koska luonto on äkisti kääntynyt heitä vastaan, mikä olisi täydellisempi ase tähän tehtävään kuin suihkuvirtaus maan päällä? Jos haluat tietoa suihkuvirtauksista, mene osoitteeseen http://www.usatoday.com/weather/wpjet.htm. Suihkuvirtauksella on "erityinen merkitys ylemmän ilmakehän tuulille jotka puhaltavat voimakkaammin kuin 91 kilometriä tunnissa."

Kuitenkin, ne voivat saavuttaa 160 kilometrin tuntinopeuden!

Joskus suihkuvirtaus voi saavuttaa 241 kilometrin tuntinopeuden!

Ilmeisesti, jos suihkuvirtaus puhaltaisi jatkuvasti maan päällä 160-240 kilometrin tuntinopeudella, ihmisten elämä kävisi mahdottomaksi. Siksi, me olemme alkaneet etsiä tapauksia jolloin uskomattoman voimakas tuuli nousee yhtäkkiä. Elokuun 12. päivänä vuonna 2002, asukkaat Nickersonissa Kansasissa heräsivät tuuleen joka puhalsi yli 160 kilometrin tuntinopeudella. Salli meidän katsastaa tämä uutinen.

UUTISKATSAUS: "Tuhannet menettävät sähkön kun 160 kilometriä tunnissa puhaltanut tuuli sivalsi Kansasissa", Stan Finger, The Wichita Eagle, 14.8.2002.

"Nickerson, Kansas -- Debbie Adams astui ulos myrskyn jälkeen ja huomasi elävänsä saarella. Tulvavesi ulottui autojen ikkunoiden korkeudelle asti ja puita oli kaatunut tielle... sitten kun tulvavesi oli laskenut tiistai-aamuna, niin paljon voimajohtoja oli katkennut että koko Nickersonin kaupunki oli ilman sähköä -- ja kuluisi päiviä ennenkuin sähköt saataisiin kokonaan palautettua."

"Supersolu-ukkosmyrsky iski Nickersoniin ja South Hutchinsoniin 160 kilometrin tuntinopeudella puhaltavan vaakasuoran tuulen ja 100 millimetrin sateen kanssa... etelä-Hutchinsonissa myrsky suisti 24 junanvaunua kiskoilta sekä kaatoi puita ja sähköpulväitä."

Näin voimakas tuuli voisi ehdottomasti olla maan päälle painettu suihkuvirtaus. Ainoa kysymys on, että mitä tietoa sääkartat antavat meille kyseisestä päivästä sekä mahdollisesti tilanteesta päivää ja kahta myöhemmin.

Kuten sinä voit nähdä tästä Weather Channelin kuvasta, suihkuvirtaus kulki Coloradon ja osittain Kansasin yli; Nickerson sijaitsee osavaltion puolivälissä Coloradosta tultaessa. Kuitenkin, tämä Weather Channelin kartta ei ehkö ole tarkka kuvaus suihkuvirtauksen paikasta maanantaina 12. elokuuta.

Kuten sinä voit nähdä näistä kuvista, suihkuvirtaus kulki edelleen Kansasin poikki keskiviikkona elokuun 14. päivänä. Torstai-aamuun mennessä se oli siirtynyt Yhdysvaltain ja Kanadan rajalle. Tämä suihkuvirtaus mitä ilmeisimmin kulki suoraan Kansasin poikki myrsky-yönä 12. elokuuta.

Jos Illuminatilla on kyky tuoda suihkuvirtaus "alas kannelle", joka paikka maapallolla on vaarassa. Hyvin nopeasti, elämä muuttuisi sietämättömäksi ja ihmiset joutuisivat muuttamaan pois asuinalueiltaan. Tietysti, hallitus väittäisi että Äiti Maa oli tullut siihen pisteeseen jossa hän oli alkanut "puhdistaa itseään" ihmislastista joka on syypää näihin hirvittäviin myrskyihin.

Jos illuminati ei puutu asioihin, koko maapallo kuolee! Siksi, he uskovat toimivansa "humaanisti" hävittämällä maapallolta 4 miljardia ihmistä. Koska he ovat pelastamassa maapalloa, he pelastavat kaksi miljardia ihmistä, ja näin he pelastavat myös tulevat sukupolvet. Eikö meidän pitäisi olla iloisia siitä että Illuminaatit ovat niin viisaita, huolehtivaisia ja "hyväntahtoisia"?

Kymmenen vuoden yhteenveto

Vuosi 1990:

Vuosi 1991:

Vuosi 1992:

Vuosi 1993:

Vuosi 1994:

Vuosi 1995:

Vuosi 1996:

Vuosi 1997:

Vuosi 1998:

Vuosi 1999:

Vuosi 2000:

Me olemme hyvin tietoisia äärimmäisistä sää-olosuhteista tänä vuonna (2002) jotka obvat aiheuttaneet uskomattoman määrän tuhoa, sekä muuttaneet maata asuinkelvottomaksi.

Johtopäätös

Läpi koko 1900-luvun, tiedemiehet jotka kontrolloivat säätä ovat luoneet myrskyjä myrskyn jälkeen maamme niille alueille jotka on määritelty reserveiksi ja puskurivyöhykkeiksi. Ihmisluonto on sellainen että tuhon jälkeen miehet ja naiset iskevät takaisin -- monta kertaa hallituksen rahoittaman vakuutuksen turvin -- ja rakentavat uudelleen kotinsa, tietoliikenneverkot ja kaupungit.

Mitä New Age -kirjailija Bill Cooper sanoo:

"Kun hiljaista asetta sovelletaan käytäntöön asteittaisesti, koe-henkilöt tottuvat sen läsnäoloon ja oppivat sietämään kiusaa kunnes paine (psykologinen ja taloudellinen) kasvaa liian suureksi ja he romahtavat. Tämän vuoksi, hiljainen ase on biologisen sodankäynnin väline... se iskee heidän fyysisten, henkisten ja emotionaalisten heikkouksiensa ja vahvuuksiensa kimppuun."
Ihmiset ovat luonteeltaan sopeutuvaisia. He "oppivat sietämään kiusaa", rakentavat kotinsa uudelleen ja jatkavat elämäänsä. Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijat tietävät kaiken ihmisluonnosta; siksi, he tietävät että nämä myrskyt -- niin tuhoisia kuin ne ovatkin -- eivät saa ihmisiä muuttamaan pois mailtaan ja kaupungeistaan.

Kiinnitä huomiosi sanoihin: "kunnes paine (psykologinen ja taloudellinen) kasvaa liian suureksi ja he romahtavat."

Me olemme vakuuttuneita siitä, että sadan vuoden aikana Teslan teknologialla aiheutetut myrskyt yksinkertaisesti valmistelevat maaperää sille että "paine kasvaa liian suureksi ja he romahtavat". Tämä skenaario tulee toteutumaan todennäköisesti suuren globaalin -- tai melkein maailmanlaajuisen -- "täydellisen myrskyn" muodossa johon viitataan New Age -ympyröissä "tulevana globaalina supermyrskynä".


***********************************************

Näissä artikkeleissa viitataan moniin Cutting Edgen julkaisemiin sää-ertikkeleihin. Olen julkaissut osan niistä suomeksi. Kannattaa tutustua:---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -ministeriön artikkeli numero 1695Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin