web space | free hosting | Business Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Kestävän kehityksen suunnitelman päämäärä saattaa olla "Tuleva supermyrsky"


Alaotsikko: "On mahdotonta keskustella sosiaalisesta rakentamisesta ilman että toteutettaisiin sosiaalisen kontrollin laajoja tavoitteita sekä ihmiselämän tuhoamista. Toisin sanoen, orjuutta ja hyväntahtoista kansanmurhaa... Kun hiljaista asetta käytetään asteittaisesti, ihmiset tottuvat sen läsnäoloon ja oppivat sietämään sen aiheuttamaa kiusaa kunnes paina kasvaa liian suureksi ja he romahtavat." [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 36, 40].

Vuosia riivanneiden väkivaltaisten tappavien myrskyjen jälkeen, lopullinen isku saattaisi olla historian suurin "täydellinen myrsky". Sen seurauksena ihmiset sallisivat sen, että heidät määrättäisiin muuttamaan pois mailtaan ja kaupungeistaan.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Propagandan taide vaatii joskus sellaisen kirjan kirjoittamisen, joka valmentaa ihmiset tulevaisuuden tapahtumaa varten. Tällainen "sopeuttava väline" saa varta vasten suunnitellun tapahtuman näyttämään luonnolliselta -- sitten kun se tapahtuu -- niin että kukaan ei jälkikäteen edes ajattele että se oli suunniteltu. Vuosikymmeniä, lasten sarjakuvat ovat kuvailleet joitakin kaikkein kaukaisimpia ja huomiota herättävimpiä kuviteltavissa olevia skenaarioita valmentaen nuoret mielet tapahtumiin jotka ovat tulossa.

Tässä uskomattomassa säänmuokkaus-skenaariossa, on mahdollista että lopullinen suunniteltu tapahtuma saattaisi olla mantereen laajuinen myrsky joka saisi aikaan sellaisen tuhon, että eloonjääneet olisivat paniikissa. Heidän johtajansa vakuuttelisivat heille, että tämä "supermyrsky" oli luonnollinen seuraus ilmaston lämpenemisestä ja että Äiti Maa yksinkertaisesti puhdisti itseään siitä sietämättömästä painolastista jonka liikakansoitus ja nykyinen teollistunut sivilisaatio aiheuttivat. Täten, kun Presidentti tai FEMA:n pääjohtaja ilmestyy radioon ja televisioon tarjoamaan suunnitelmaansa harmonisesta elämästä luonnon kanssa, ihmiset kuuntelevat ja tottelevat. Tällä hetkellä, tämä vastenmielinen biodiversiteetti-kartta toteutettaisiin.

Minä en yllättynyt kun näin tämän kirjan ilmestyvän, sillä olin odottanut tällaista propagandaa siitä lähtien kun olin lukenut viestin jonka Ruth Montgomeryn demoninen henkiopas oli ihmiskunnalle antanut. Ennenkuin me aloitamme tutkia tätä kirjaa "The Coming Global Superstorm", salli meidän kertoa mitä Montgomeryn demoninen henkiopas ennusti melkein 20 vuotta sitten:

"Tämä globaali katastrofi puhdistaa maan saasteista ja pahoista ihmisistä, sekä jouduttaa pitkään odotettua Uuden ajan tuhatvuotista rauhaa... Se mikä odottaa tulevaisuudessa on maailmanlaajuinen katastrofi jonka Ruthin henkioppaat näkevät massiivisempana kuin mikään jonka tämä planeetta on käynyt läpi moneen tuhanteen vuoteen. Pitkään odotettua muutosta Maan akselissa ei voida välttää, sillä luonnolliset voimat laukaisevat tämän kompensoivan liikkeen jotta tasapaino palautuisi." [Ruth Montgomery, "Herald of A New Age", s. 234, 254].
Nämä ovat väkivaltaisia, kuoleman sanoja! Ne ovat puhtaasti apokalyptisiä, ja kun ne käyvät toteen, miljardit kuolevat. Sitten kun me tarkastelemme Art Bellin ja Whitley Strieberin kirjaa, muista nämä sanat. Sinä tulet näkemään, että tämä tuleva globaali supermyrsky toimii kompensoivana voimana, niin että maa voidaan "palauttaa tasapainoon".

"Tuleva globaali supermyrsky" ei kenties ole fiktiota; se saattaa olla käsikirjoitus tulevalle myrskylle joka saadaan aikaan sään muokkauksella.

"Tuleva globaali supermyrsky" -- Bellin ja Strieberin novelli

Radion puheohjelmien isäntä, Art Bell ja New Age -kirjailija Whitley Strieber ovat yhdessä kirjoittaneet kirjan nimeltään "Tuleva globaali supermyrsky", julkaistu vuonna 2000. Art Bell on puheohjelmien juontaja joka isännöi ohjelmaa nimeltä "The Quickening" -- tarinoita jotka osoittavat että tapahtumat tällä planeetalla ovat nopeutumassa ja kulkemassa kohti suurta huipentumaa. Monet kristityt ovat vakuuttuneita että Bellin "Quickening" -tarinat ovat toteutumassa olevia Raamatun profetioita, mutta Bell ei tee tällaisia johtopäätöksiä. Kuitenkin, uskon että hänen "Quickeninsa" huipentuu skenaarioon joka on kuvailtu tässä novellissa: globaalissa supermyrskyssä jonka on saanut aikaan käsistä riistäytynyt kasvihuoneilmiö sekä muut "epätasapainoa aiheuttavat tekijät" jotka meidän teollistunut yhteiskuntamme on saanut aikaan.

Whitley Strieber on New Age -kirjailija ja UFO-intoilija. Hän on kirjoittanut useita kirjoja tästä aiheesta mukaanluettuna hänen bestsellerinsä "Communion". Kirjassaan Strieber väittää joutuneensa humanoidien sieppaamaksi ja että hänet alistettiin tuskallisiin kokeisiin, jotkut niistä seksuaalisia. Kirjan julkaisemisen jälkeen Strieber kokosi "Communion" -tukiryhmiä kautta maan ihmisille joilla on samanlaisia kokemuksia. Strieberin tyyli lähestyä UFO-ilmiötä sopii hyvin New Agelle, koska se on hyvin samankaltainen kuin Shirley MacLainella. Strieber kutsuu alieneita "vierailijoiksi jotka ovat hallinneet hänen ruumistaan". Ja, hän sanoo että ne eivät ole välttämättä avaruusolentoja lainkaan vaan "mieluumminkin ulottuvuuksien välisiä olentoja jotka ovat tulleet tänne ottaakseen ihmisen matkalle läpi hänen oman tietoisuutensa planeetan parhaaksi." [Christian Research Journal, http://www.iclnet.org/pub/resources/text/cri/cri-jrnl/web/crj0073a.html].

Kirjassaan "Ufo Abductions: A Dangerous Game" ufotutkija Phil Klass kirjoittaa: "Strieberin huomautukset viittaavat siihen että hän näkee itsensä nykyajan messiaana joka on valittu varoittamaan ihmisiä, ei tuomaan heitä Jumalan Sanan ääreen, vaan kaikkitietävien ufonauttien."

Omistuskirjoitus ja alkusanat paljastavat kirjan agendan

"Minun seuraajilleni jotka elävät niin kauan että näkevät ihmisen käden jäljen paljastettuna kun luonto tasapainottaa planeetan" -- Art Bell
Art Bell paljastaa okkultistisen uskomuksensa näissä alkusanoissa; hänen sanansa paljastavat meille hänen uskomuksensa, että luonto pyörii "tasapainon" ympärillä. Tämä näkemys on selkeän okkultistinen. Kun tähän lisätään uskomus että Äiti Maa on jumalatar Gaia, me ymmärrämme kuinka newagelaiset uskovat meidän nykyisen sivilisaatiomme olevan niin haitallinen, että meidän alkuperäinen "tasapaino luonnon kanssa" on täysin menetetty.

Itse asiassa, New Agen kannattajat uskovat, että valkoinen mies ei ole elänyt yhteydessä luontoon enää satoihin vuosiin. New Age -kirjakaupoista sinä löydät paljon kirjoja joissa ihaillaan Amerikan intiaaneja, joiden okkultistit uskovat eläneen yhteydessä luonnon kanssa.

Art bell vihjaa, että aika on tullut jolloin luonto -- Äiti Maa -- palauttaa väkivalloin ihmiskunnan takaisin luontoon. Kun tämä palauttaminen tapahtuu, ihmisen "kädenjälki" tuhotaan ja ne jotka jäävät henkiin elävät tasapainossa luonnon kanssa.

New Age -kiihkoilijat kuvailevat tätä "tasapainossa elämistä" paratiisimaisena olotilana. Kuitenkin, vilkaisu biodiversiteetti-karttaan paljastaa että kyseessä on kaikkien aikojen hirvittävin diktatuuri jonka maailma on koskaan nähnyt!

Muista varoituksemme, että kaikki okkultistit vihaavat meidän teollistunutta sivilisaatiotamme. Sinä näet tämän vihamielisyyden tulevan esiin tässä kirjassa räikeästi; jo alkusanat paljastavat tämän -- "Luonto tasapainottaa planeetan".

"Katsokoon huomisen lapset takaisin meidän aikakauteemme sellaisena jossa Maa-planeetan parantuminen alkoi" -- Whitley Strieber
Strieberin teema kuulostaa hieman erilaiselta: Äiti Maa on niin haavoittunut teollisen sivilisaation seurauksena että hänet täytyy parantaa, ja dramaattisella tavalla. Hän on niin haavoittunut, että jos hän ei puolustaudu ja palauta "tasapainoa", hän todennäköisesti kuolee. New Age -kirjallisuudessa toistuu tämä teema, että tasapaino voidaan saavuttaa ainoastaan tuhon kautta, ja sitten kun sivilisaatio on mennyt, tasapaino voidaan palauttaa ja parantaminen aloittaa.

Kuuntele Alice Baileyta, kun hän sallii Mestari D.K:n kirjoittavan hänen lauttaan, puhuen tästä sivilisaation tuhoamisesta jotta "luonnon tasapaino" voitaisiin palauttaa:

"Tänään me katsomme sivilisaation kuolemaa... tällainen muutos tulee nopeasti, ja jotkut pitävät sitä kuolemana -- hirvittävänä ja sellaisena jota tulee mahdollisuuksien mukaan välttää. Se on kuolema, totisesti, mutta se on hyväntahtoinen ja tarpeellinen... yksilön ja ihmiskunnan sielun kehityksen kannalta kuolema on väistämätön, hyvä ja tarpeellinen." ["The Externalisation of The Hierarchy", s. 114-115].
Otteita kirjasta "Tuleva globaali supermyrsky"
"Ensimmäinen varoitus oli niin pieni että sitä tuskin noteerattiin. National Data Buoy Centerin poiju 44011 joka oli ankkuroituna 270 kilometriä Massachusettsin rannikon itäpuolella antoi väärältä kuulostavan signaalin. Se oli ainoa signaali tieteelliseltä instrumentilta joka kertoi, että kaksi miljardia ihmistä oli hengenvaarassa. Mitä tapahtui?"

"Veden lämpötila putosi äkkiä 8,9 Celsius-astetta 2,4 asteeseen. Tämä suuri pudotus veden lämpötilassa tapahtui yön aikana, ja se sai National Data Buoy Centerin arvioimaan että poiju oli rikki. Muutamaa päivää myöhemmin toinenkin poiju näytti menevän rikki, tällä kertaa 1600 kilometriä Etelämantereelta... Taas kerran, mittaustuloksia tuskin noteerattiin."

"Ihmiskunnalla oli ainoastaan muutama viikko elinaikaa."

"Jos tiedemiehet olisivat tienneet mitä oli tapahtumassa, he olisivat olleet huolissaan... New Yorkissa oli ollut lämpimin helmikuu kautta aikojen. Kaikkialla Yhdysvaltain etelärannikolla, Teksasista Pohjois-Carolinaan. alkoi puhaltaa epätavallinen eteläinen ilmavirtaus. Myös koillisosassa lämpötila ja kosteus nousi. Vaikka oli keskitalvi, kesä oli alkanut."

"Australiassa ja Uudessa Seelannissa kävi päinvastoin. Kesä, joka oli alkanut melko normaalina alkoi näyttää epätavallista muutosta helmikuussa, kun lunta alkoi sataa Uuden Seelannin Eteläsaaren vuorille. Ennätyksellinen kylmyys iski Aucklandiin. Australian pohjoisosia vaivasi ennätyksellinen helle, mutta oli selvää että sää muuttuisi pian."

"Venäjän ilmatieteen laitoksella Obninskissa, ENVISAT-satelliitilta saatu tieto vahvisti sen mistä maan pinnalla olevat mittausasemat olivat kertoneet: erittäin epätavallinen myrsky oli äkkiä muodostunut Venäjän pohjoisosiin. Tällaisia sääjärjestelmiä oli nähty ainoastaan muutaman kerran aikaisemmin. Ensimmäinen, joka oli muodostunut Pohjois-Carolinaan 15.4.1999 oli massiivinen tornadoja muodostava supersolu. Tuuli oli saavuttanut 265 kilometrin tuntinopeuden..."

Tämä myrsky todella tapahtui! Supermyrsky on jo onnistuttu luomaan pienessä mittakaavassa!

Myrsky on kuvattuna tässä: http://www.spc.noaa.gov/coolimg/nc_storm/ncloop.htm

Kun minä ensimmäisen kerran luin tästä 15.4.1999 tapahtuneesta supermyrskystä, minä ajattelin että tämä oli satua niinkuin kaikki muukin tässä kirjassa. Kuitenkin, minä pyysin ystävää -- joka on internetin asiantuntija -- etsimään tietoa, josko tällainen myrsky olisi todellakin tapahtunut kyseisenä yönä ja kyseisellä paikalla. Hän teki työtä käskettyä ja huomasi että tämä "Minikokoinen supermyrsky" todellakin tapahtui! Me kutsumme sitä "minikokoiseksi" koska se oli rajoittunut pienelle alueelle sen sijaan että olisi kattanut koko Pohjois-Amerikan kuten kirjassa kerrottu myrsky!

Olin kauhistunut luettuani että tällä myrskyllä (15.4.1999) oli kaikki tulevan supermyrskyn ominaispiirteet! Toisin sanoen, tiedemiehet loivat menestyksekkäästi tulevan supermyrskyn kaltaisen sääilmiön suhteellisen pienelle alueelle osoittaakseen että he pystyvät paljon "parempaankin". Nyt, kaikki mitä heidän tarvitsee tehdä on luoda sellainen mantereen laajuinen supermyrsky josta tämä kirja kertoo.

Salli meidän nyt katsoa tilastot tästä vuoden 1999 minikokoisesta supermyrskystä:

"Huhtikuun 15. päivän iltana, eräs kaikkein omituisimmista supersolu-ukkosmyrskyistä riehui läpi kaakkoisen Etelä-Carolinan. Se sai aikaan useita tuhoisia tornadoja, yksi tappava; ja puuskissa tuulen nopeus ylsi 265 kilometriin tunnissa. Eräs tornado sai aikaan 48 kilometriä pitkän tuhoalueen läpi Duplin Countryn..."
Sinä voit nähdä valokuvia tuhosta: http://www.dem.dcc.state.nc.us/JUSTPIX/1999/April/Duplin/0415tornado/0415tornado.html

Lue kuvernöörin hätätilan julistus: http://dem.dcc.state.ne.us/Events1999/041599govdec.pdf

Salli meidän keskittyä tosiasioihin. Tiedemiehet ovat luoneet onnistuneesti sellaisen supermyrskyn johon tämän kirjan kuvaus sopii! Tämä myrsky myös luotiin aikana jolloin Art Bell ja Whitley Strieber olivat lopettelemassa tätä kirjaa, niin että silloin kun kirja meni painoon, he tiesivät että Globaali supermyrsky voitaisiin luoda silloin kun Illuminati haluaa.

Nyt, salli meidän palata tähän kirjaan:

Supermyrsky rakentuu

"Välittömästi sen jälkeen kun he tajusivat, kuinka epätavallinen tämä myrsky oli, venäläiset tiedemiehet raportoivat siitä Maailman meteorologien järjestölle (WMO). Kiinan FY-1 napaseutuja kiertävä satelliitti myös seurasi myrskyn kehittymistä. He lähettivät WMO:lle kiireellisen viestin: myrskyn voima kasvoi nopeasti."

Mitä tällainen myrsky teki siellä ja siihen aikaan, kukaan ei tiennyt. Kaikkialla Euroopassa voimakas, kuiva tuuli puhalsi etelästä. New Yorkissa, vetiset pilvet purjehtivat pohjoiseen kahden päivän ajan. Atlantassa, keskimääräinen tuulen nopeus oli 47 kilometriä tunnissa; Houstonissa se oli 62 km/h."

"Kaikkialla maailmassa meteorologit seurasivat tilannetta. Toistaiseksi, kuitenkaan, kukaan ei ollut osannut yhdistää eri puolilla maailmaa tapahtuneita asioita toisiinsa, vaikka lukuisat tutkimuslaitokset tutkivat informaatiota jota venäläiset ja kiinalaiset satelliitit olivat ottaneet."

"Sitten taifuuni ilmestyi keskiselle Tyynelle valtamerelle. Sen muodostumiseen kului vain tunteja -- se muodostui nopeammin kuin mikään taifuuni. Viikon sisällä, tämä massiivinen myrsky aiheutti harmia Filippiineiltä Japaniin. Se luokiteltiin super-taifuuniksi luokkaan 4 ja sille annettiin nimi 'Max'."

"Lähellä myrskyn keskusta tuulen voima ylsi 310 kilometriin tunnissa... Australian meteorologian laitos tutki toista samanlaista myrskyä Tasmanian lounaispuolella. Tämä myrsky kulki sellaista reittiä jota ei ole aikaisemmin nähty."

"Ymmärtäen viimeinkin vastaanottavansa tietoa kolmesta erittäin epätavallisesta myrskystä eri puolilta maailmaa, WMO pyysi U.S. National Severe Storms laboratoryltä apua tilanteen tulkitsemisessa. Kun tuulen voima ylsi 310 kilometriin tunnissa, Max nostettiin luokkaan 5. Oli mahdollista että siitä tulisi kaikkien aikojen voimakkain myrsky. Tornadosta Venäjän arktisilla alueilla oli tulossa osa samanlaisten myrskyjen sarjaa jotka kiersivät Pohjoisnapaa... Kaikkialla Euroopassa myrskyt alkoivat raivota, ja salamat valaisivat 50 eurooppalaisen kaupungin taivasta."

"Vihdoinkin, meteorologit ympäri maailmaa tajusivat että planeetan sää oli sekasorrossa. U.S. National Severe Storm Laboratoriossa kysyttiin ensimmäisenä ratkaiseva kysymys: 'Miksi'?" [Sivut 1-8].

Vastauksia kysymykseen "Miksi" tämä supermyrsky muodostui -- vihaa teollistunutta sivilisaatiotamme kohtaan

Kun me kerromme niistä syistä joita Bell ja Strieber antavat tälle myrskylle, me pyydämme sinua lukemaan artikkelin 1695. Tosiasiassa, jokaisesta seikasta joista me kerromme näissä artikkeleissa, Bell ja Strieber ovat tehneet tämän supermyrskyn kuvauksen.

Salli meidän nyt tutkia niitä "syitä" miksi tämä supermyrsky kehittyi.

"Vuosi 1999 oli kaikkein väkivaltaisin vuosi säiden historiassa. Niin oli myös vuosi 1998, 1997 ja 1996. Jokainen joka vilkaisee sääraportteja aika ajoin voi nähdä että jotain epätavanomaista tapahtuu... 20 vuoden ajan meitä on pommitettu varoituksilla että kasvihuoneilmiö on todellinen ja läsnäoleva uhka... Se mitä on tapahtunut, on että 900 vuotta jatkunut viilenevä trendi on äkkiä ja ratkaisevasti kääntynyt viimeisen 50 vuoden aikana. Seurauksena kasvihuonekaasuista, raivokas lämpeneminen on meneillään. Tiedemiehet ennustivat että maapallo on pian lämpimämpi kuin miljooniin vuosiin."

"Ilmastollinen painajainen on keskellämme. Se on melkein varmasti kaikkein vaarallisin asia joka on koskaan tapahtunut historiassamme... Ilmakehän pilaaminen -- itse asiassa, koko biosfäärin -- etenee paljon nopeammin kuin mitä edes kaikkein huolestuneimmat ilmastontutkijat uskalsivat ennustaa vain vähän aikaa sitten... Voisimmeko me olla sen tilanteen partaalla jossa ilmastonmuutos karkaa käsistä -- tapahtuman joka on niin tuhoisa että se jättää maapallon tilaan jossa se ei voi ruokkia itse itseään, kenties mielikuvituksellisen tuhon säestyksellä."

"Pelottava varoitus" on matkalla! Koska amerikkalaiset, venäläiset, kiinalaiset ja eurooppalaiset EFL-antennit toimivat joka päivä, onko ihme jos ilmasto lämpenee? Nämä tornit tunnetaan myös "biosfäärin lämmittäjinä" koska ne lämmittävät ilmakehää lähettäessään ELF-radioaaltoja. Jos sinä haluaisit "todistaa" että meidän teollistunut sivilisaatiomme vahingoittaa maapalloa, mikä olisi parempi keino kuin laitteet jotka toteuttavat sinun varoituksesi? Joka kerta kun kasvihuoneilmiöstä varoitetaan, miksi et lisäisi torniesi tehoa niin että ne tuottaisivat entistä enemmän lämpöä?

Jos sinun profeettasi varoittivat mahdollisuudesta että ilmaston lämpeneminen saa aikaan sellaisen supermyrskyn joka lopettaa sivilisaation sellaisena kuin me sen tunnemme, niin miksi et laittaisi tiedemiehiäsi töihin jotta he loisivat tällaisen myrskyn?

Salli meidän palata tähän kirjaan, kun he vastaavat kysymykseen "miksi" tällainen supermyrsky muodostui:

"Tällä hetkellä, melkein mikä tahansa väkivaltainen ilmastonmuutos saa aikaan tuhoa meidän sivilisaatiossamme koska se on niin valtava ja vaatii paljon ympäristöltä. Voisi tapahtua jopa uskomaton asia: meidän sivilisaatiomme voisi romahtaa." [s. 11].
"Meidän sivilisaatiomme voisi romahtaa". Aina uudestaan Uuden maailmanjärjestyksen kirjoituksissa minä luen tästä vihasta meidän teollistunutta sivilisaatiotamme kohtaan. Tarvitsee kuulla tämä varoitus vain riittävän monta kertaa, niin ymmärtää että nämä varoitukset teollistuneen sivilisaatiomme täydellisestä romahduksesta on heidän suunnitelmansa tärkein asia. He suunnittelevat lopettavansa tämän sivilisaation; jos sinä tutkisit Kioton pöytäkirjoja, sinä ymmärtäisit että yksikään teollistunut sivilisaatio ei pystyisi noudattamaan näitä vaatimuksia ja jäädä henkiin.

Siitä huolimatta, Presidentit, poliitikot ja oppineet ovat vieneet kansakuntansa tälle polulle! Tämän tosiasian pitäisi kertoa sinulle heidän salaisesta agendastaan sulkea juuri se sivilisaatio jossa he ja heidän maanmiehensä elävät.

"Äkkiä, alkaa uusi kylmempi kausi... mutta ei edes tiede ole vielä ymmärtänyt sitä tosiasiaa, että tätä muutosta seuraa valtavan energiamäärän vapautuminen, kun maan ilmasto yrittää uudelleen organisoida itsensä. Toisin sanoen, tätä suurta ilmastonmuutosta seuraa melkein varmasti suuri myrsky tai myrskyjen sarja, sään mullistus joka on ennenkokematon... Me uskomme että se tulee äkisti ja että se on niin tuhoisa että sillä on potentiaalia lopettaa meidän sivilisaatiomme."
"...niin tuhoisa että sillä on potentiaalia lopettaa meidän sivilisaatiomme."

Toistamiseen samalla sivulle me kuulemme tämän mantran: sivilisaatiomme lopettamisen!

"Kaikki tekijät jotka ovat saaneet aikaan äkkinäisen ilmastonmuutoksen menneisyydessä ovat nyt odottamassa oikeaa hetkeä. Tämä muutos, jonka me nyt esitämme on osa luonnollista kiertokulkua, mutta tällä kertaa ihmisen toiminta häiritsee sitä." [s. 12].
"...tällä kertaa ihmisen toiminta häiritsee sitä."

Me olemme tulleet takaisin heidän suosikkitermiinsä, "ihmisen toiminta". Nyt sinä tiedät, kuinka suuri merkitys sillä on, että Bushin hallitus myönsi, että "ihmisen toiminta" on syynä ilmaston muutokseen! Näin, meidän hallituksemme on samaa mieltä kaikkein radikaaleimpien ympäristökiihkoilijoiden kanssa jotka toivat näkemyksiään esille Johannesburgin taannoisessa kokouksessa.

"Kun lämpimät merivirrat, jotka virtaavat nyt pohjoiseen, lakkaavat tekemästä näin, koko ilmasto muuttuu. Energiaa, joka on välttämätöntä supermyrskyn syntymiselle, alkaa silloin kerääntyä. Tämä kestää vain viikon tai enemmän, voima vain kasvaa. Kaikkialla pohjoisilla alueilla aletaan mitata tuulia joiden nopeus puuskissa ylittää 160 kilometriä tunnissa. Me uskomme että tilanne vielä pahenee..." [s. 12-13].
Artikkelissa 1695d me osoitamme että suihkuvirtauksia pystytään ohjaamaan ja tuomaan jopa maan päälle. Suihkuvirtauksissa tuulet puhaltavat jopa 235 kilometriä tunnissa, ja ne voisivat nopeasti tehdä elämästä sietämättömän. Bell ja Strieber tekevät tämän asian selväksi seuraavassa kappaleessa.
"Euroopasta Aasiaan ja Amerikkaan, kokonaiset kansanjoukot yrittävät epätoivoisesti siirtyä etelään. Myrskyt tuhoaisivat tämän mantereen eteläisiä rannikkoja. Taifuunit jotka nousevat äkisti, iskisivät Filippiineille, Japaniin ja Tyynenmeren saarille... kaikkialla Pohjois-Amerikassa tapahtuisi suuria väestönsiirtoja, olisi suurta epäjärjestystä ja monet, monet ihmiset jäisivät tämän supermyrskyn jalkoihin." [s. 13].
Aivan alussa me sanoimme että tämä supermyrsky uhkaa kahden miljardin ihmisen henkeä. Totisesti, suurin osa niistä jotka "jäävät tämän supermyrskyn jalkoihin" kuolisivat. Eloonjääneet eivät jaksaisi vastustaa puhdistus-toimenpiteitä joissa heidät uudelleen asutetaan tätä tarkoitusta varten varatuille alueille. Jos kolmasosa amerikkalaisista kuolisi tässä supermyrskyssä, jäljelle jääneet voitaisiin aidata pienelle alueelle; tämä saattaa selittää, miksi tässä kartassa vain kaakkoisosassa ihmisten sallitaan asua suuremmassa määrin.

Suomantajan kommentti: Cutting Edge Ministeriö siirsi hiljattain (syyskuussa 2002) päämajansa Massachusettsista Etelä-Carolinaan. He sanoivat syyksi sen, että heidän webmasterinsa asuu Etelä-Carolinassa. Mutta onko todellinen syy muuttoon se, että he päättivät jo hyvissä ajoin siirtyä etelään pakoon tätä supermyrskyä? Jos näin, he eivät itsekään usko kovin pikaiseen tempaukseen, vaan että osa Lopun ajan ahdistuksista lankeaisi heidän päälleen.

Nyt, takaisin tähän kirjaan:

"Maan pinnalla, ympäristön tilanne jossa me nyt elämme muuttuu pahemmaksi, mutta ei välittömän vaaralliseksi... Me elämme ratkaisevia hetkiä ihmisen ja maan kohtalon suhteen... Tässä mittakaavassa, menneet 15000 vuotta voidaan nähdä nykyisen sukupuuton terminaalivaiheena, ja sadan vuoden ajanjakso teollisesta vallankumouksesta lähtien on pelottavan samankaltainen vaikutuksiltaan asteroidin kanssa joka tappoi dinosaurukset..." [s. 124-125].

"Joka kerta kun se (maapallo) saa osuman, näyttää siltä että maapallo palaa takaisin paremmin muovailtuna. Fossiiliaineisto osoittaa tämän selvästi. On vaikea nähdä kuinka muutos voi olla ainoa asia joka toimii täällä. Maa-kuu -järjestelmä on elämää luova kone, ja ajoittaiset sukupuuttoon kuolemiset näyttävät itse asiassa nopeuttavan evoluutio-prosessia."

Raamattu määrittelee pakanan sellaiseksi joka "palvelee luotua enemmän kuin Luojaa" [Room. 1:25]. Tässä järjettömässä lausahduksessa Bell ja Strieber itse asiassa uskovat, että tämän maailman luoja on Maan ja kuun yhdistelmä sen vaikutuksen tähden joka kuulla on maapallolle. Mutta, suurin vaara tässä on lause, että jokainen globaali katastrofi itseasiassa nopeuttaa evoluutio-prosessia! Täten, sen sijaan että Illuminati pelkäisi kokeilujensa tekevän Maasta täysin elottoman, se entistä rohkeammin laittaa sään muokkauksen entistä suuremmalle vaihteelle saadakseen aikaan sellaisen globaalin katastrofin joka tuhoaisi teollistuneen sivilisaatiomme.

Lyhyt kertaus tämän supermyrskyn kehittymisestä

"Normaalit ilmavirtaukset ovat tyrehtyneet tuntien aikana." [s. 24].

"Pohjoisnapa on korvautunut sinisellä vedellä ensimmäistä kertaa 250 000 vuoteen..." [s. 26].

"Satelliitin ottama valokuva kertoi meteorologeille Sydneyssä että jopa voimakkaampi myrsky -- kuin se joka oli aiheuttanut kaikki nämä vahingot Uudessa Seelannissa -- oli muodostumassa... Uusi myrskyrintama oli kehittynyt sellaista reittiä jollaista ei ole ennen nähty. Se oli pidempi ja voimakkaampi kuin mikään aikaisemmin nähty... Kesä oli äkkiä muuttunut talveksi Eteläisellä pallonpuoliskolla." [s. 26-27].

Arveltiin, että 20 prosenttia puista 80 kilometriä rantaviivasta sisämaahan päin vahingoittuisi. Sitten 50 prosenttia. Sitten, kun jäämyrsky voimistui, kaikki."

Japanin ennennäkemätön katastrofi
"Kukaan ei ymmärtänyt, että tapahtumat Eteläisellä valtamerellä ja Pohjanmerellä kumpuaisivat samasta lähteestä... Mitä tapahtuisi kun 350 kilometrin tuntinopeudella puhaltava myrsky iskee Tokioon?" [s. 29].

"Japani oli jotenkin valmistautunut 5. luokan supertaifuuniin jossa tuulet puhaltaisivat 235 kilometriä tunnissa. Mitä he kokisivat, jos tuulen nopeus ylittäisi 330 km/h pitkän aikaa? Se oli Japanin pahin painajainen, neitseellinen taifuuni iskemässä saarille täydellä voimallaan... Se sai aikaan maanvyörymiä jo muutaman päivän kuluttua, eikä ollut keinoa evakuoida rannikkoa jota asutti 50 miljoonaa ihmistä... Aallot olivat 10 metriä korkeita. Miljoonat ihmiset olivat hukkumassa..."

"Ensimmäinen varoitus äärimmäisestä vaarasta tuli kun pieni rannikkokaupunki Shizukoassa raportoi, että aallot moukaroivat kaupungintaloa. Meteorologit ymmärsivät nopeasti, että aaltojen täytyi olla melkein 13 metriä korkeita... Tämä oli, totisesti, kautta aikojen hirvittävin taifuuni... Tuulet olivat hirvittäviä. Ne repivät koko kansakuntaa, tuhoten taloja, lennättäen autoja ja rekkoja ilman halki, repien alumiinipaneeleita pilvenpiirtäjistä ja särkien ikkunoita tehden lasinsiruista tappavia tikareita. Kaikkialla maassa, ihmiset ryhmittyivät patterikäyttöisten radioidensa ääreen... Sähköverkko kaatui ensimmäisenä yönä juuri keskiyön jälkeen."

"ja sitten myrsky nousi maihin... vesi nousi pitkin Tokionlahtea ja asukkaat kauhistuivat huomatessaan että meri täytti kadut... Nouseva vesi pakotti tuhannet kaduille, vain kuljettaakseen heidät pois... Supertaifuuni Max: Tuulen nopeus voimakkaimmillaan 335 km/h; uhrien lukumäärä 1 288 704. Historian pahin myrsky -- toistaiseksi."

"Se oli vasta esinäytös... Pariisi, Lontoo, Berliini, Tukholma ja Bryssel -- kaikki näyttivät Tokiolta ja henkäisivät hiljaisen rukouksen. New York, myös. Ainakaan New Yorkissa ei voisi tapahtua mitään näin kauheaa. Tai niin he ajattelivat: supermyrsky oli vasta tulossa." [s. 59-64].

Veitsenterällä
"Kuuden viikon tuhon jälkeen -- joka saisi ydinsodan näyttämään kesyltä -- uusi jääkausi on hyvin saattanut alkaa... Ja niin pian kuin mekanismi -- joka voi tuoda tarpeeksi energiaa ilmakehään -- laukeaa, se tapahtuu. Supermyrsky voisi kattaa koko Pallonpuoliskon. Sen tuulet voisivat saavuttaa äärimmäisen voiman, mahdollisesti 310 kilometriä tunnissa. Äkkinäinen lämpötilan nousu lämpimän ilmavirtauksen seurauksena arktisilla alueilla voisi laukaista tämän myrskyn -- sellainen nousu, joka voisi tapahtua millä hetkellä tahansa sellaisena kasvihuoneilmiön sivuvaikutuksena jota ei tällä hetkellä tunneta, yhdistettynä hyvin korkealla olevaan äärimmäisen kylmään ilmaan. Tämä lämmin ilmavirtaus voisi lämmittää meren pintaa joka on jo nyt vähäsuolaista napajäätikön ja Grönlannin sulamisen seurauksena. Suolan puute saisi veden lämpenemään nopeasti. Siinä vaiheessa, Golf-virran reitti muuttuisi eteläisemmäksi."

Kun tämä tapahtuu, erittäin kylmä ilmamassa POhjoisnavalta siirtyisi etelään päin väkivaltaisin seurauksin. Tämä myrsky kestäisi siihen saakka kunnes meri viilenisi tarpeeksi jotta merivirran reitti palautuisi ennalleen. Ennenkuin tämä tapahtuu, tulisi suuri lumimyrsky tai lumimyrskyjen sarja josta tulisi miljardeja tonneja lunta niin että se kattaisi viidenneksen maapallon pinnasta." [s. 101-102].

Itse asiassa, kuten me aiomme näyttää, me olemme veitsen terällä sen tilanteen suhteen jossa riittävä määrä energiaa olisi läsnä jotta se saisi aikaan tämän massiivisen myrskyn... Se tulee suurella todennäköisyydellä olemaan toinen supermyrsky viimeisen 10 000 vuoden aikana." [s. 104].

Kanada huutaa apua
"Lumimyrskyjä syntyy silloin kun lämmin ja kylmä ilma muodostaa sekoituksen ja yrittää tasapainottaa lämpötilaerot. Vesihöyrystä tulee sadetta, joka muuttuu lumeksi, joka sataa hiljalleen tai rajusti; jättäen maailman taianomaiseen lumipeitteeseen tai menehtymään tuskallisen jääpeitteen alle. Tällä kertaa, nämä myrskyt eivät ole tavallisia lumimyrskyjä. Ja jokainen meteorologi joka katsoi monitoria, tiesi että jokin oli pahasti vialla napapiirin yllä."

"Ensiksikin, pilvet ylsivät paljon korkeammalle kuin normaalisti. Ne nousivat pitkälle stratosfääriin asti, saaden erittäin kylmän ilmamassan laskeutumaan maan pinnalle. NASA:n uutta satelliittikäyttöistä tuulen mittausjärjestelmää tuskin pystyttiin uskomaan: tulenpuuskien voima ylitti 320 kilometriä tunnissa joissakin noissa soluissa."

"Nämä myrskyt olivat lyhytaikaisia, pyyhkien tasaisen maan ja meren yli niin nopeasti, että niiden oma nopeus repi ne kappaleiksi. Maailman meteorologien yhteisö teki kovasti töitä ymmärtääkseen... jotakin oli tapahtunut tärkeälle Golf-virralle, jotakin jolle ei ole esimerkkiä jistoriassa... oli tapahtunut perusteellinen muutos valtamerten välisissä merivirroissa. Myrskyt jotka riepottelivat Australiaa ja Uutta Seelantia merkitsivät vain yhtä asiaa... muutos merivirroissa oli voimakas. Se vaikutti koko planeettaan."

"Toinen pelottava taifuuni oli jo muodostumassa keskisellä Tyynellä merellä, kulkien kohti Japania, joka oli edelleen toipumassa Maxin tuhoista..."

"Elämä Kanadassa oli nyt hiuskarvan varassa... kukaan kirjatussa historiassa ei ollut nähnyt luontoa näin väkivaltaisena. Kukaan ei voinut käsittää mitä tämä itse asiassa merkitsi. Mutta sitten tapahtui jotakin joka toi jokaisen tämän ongelman ääreen määrätyn tiedemiehen lähelle sydänhalvausta. Ihmiset olivat lamaantuneita hämmästyksestä heti kun he ymmärsivät tämän informaation. Pienessä inuiitti-kylässä pohjois-Kanadassa lämpötila oli pudonnut yli 100 Fahrenheit-astetta muutamassa tunnissa."

"Tämä saattoi merkitä vain yhtä asiaa, mutta ajatus siitä että myrsky-solut voisivat olla niin voimakkaita että ne toisivat super-kylmää ilmaa maan pinnalle oli ollut vain spekulaation aihe... tiedemiehet useissa NOAA:n laitoksissa Yhdysvaltain pohjoisosissa alkoivat kaikessa hiljaisuudessa siirtää perheitään etelään, etsien suojaa sukulaisiltaan Teksasissa, lounaisosien aavikoilta, Floridasta ja eteläisestä Kaliforniasta."

"Täten, suurin muuttoaalto ihmiskunnan historiassa alkoi... tuulen nopeus kaikkialla arktisilla alueilla nousi kun toinen ultra-väkivaltainen myrsky toisensa perästä ilmestyi; niihin liittyvät pilvet nousivat jopa entistä uskomattomampiin korkeuksiin; maanpäälliset tuulet muuttuivat yhä voimakkaammiksi..."

"Edelleen, kukaan ei todella ymmärtänyt. Ei vieläkään..."

"Valtavia määriä lunta satoi alas tukahduttaen eläimiä ja romahduttaen taloja jotka olivat jääneet pystyyn tuulelta. Lämpötila putosi niin alas että suojaamaton iho jäätyi välittömästi. Hengittäminen ulkoilmassa oli hengenvaarallista. Peurat ja harmaakarhut alkoivat kuolla, ja sitten ihmiset..."

"Ihmiset, joiden esivanhemmat olivat asuneet tämän maan maaseudulla kymmenentuhatta vuotta alkoivat kuolla joukoittain... kaikki kuolivat lopuksi, kun ympäristö ylitti rajan jonka takana mitkään muut kuin yksinkertaiset elolliset kuten jäkälä pystyivät jäämään eloon..."

"Ja sitten sarja sopersoluja, jotka saivat aikaan tämän myrskyn, järjestäytyivät edelleen. Näytti siltä kuin myrskyt olisivat olleet eläviä olentoja kun ne kasvattivat itseään suuremmiksi, jotakin kauhusta syntyneitä. Ne kutsuivat myrsky-legioonan, joista ne muodostivat yhden."

"...näytti siltä kuin myrskyt olisivat olleet eläviä olentoja..."

Taas kerran, käytetty kieli heijastaa heidän teologista uskomustaan: Äiti Maa on elävä, toimiva jumalatar. He uskovat että tämä planeetta on elävä olento ja että häntä palvomalla ihmiskunta "eläisi harmoniassa" hänen kanssaan ja jäisi henkiin. Tämä supermyrsky kuvattiin alkavaksi Kanadasta ilmaston lämpenemisen vuoksi, ja tuomaan niin paljon lunta ja niin nopeasti että rakennukset sortuivat ja ihmiset kuolivat.

"Kansdan viranomaiset näkivät että myrsky oli tulossa etelään muutaman päivän sisällä... oli vain yksi asia tehtävänä... sinun täytyi lähteä etelään ja välittömästi. Muuten sinä kuolisit." [s. 107-119].
Ja, nyt se oli tulossa Yhdysvaltoihin.

Teollistunut sivilisaatio kuolee Yhdysvalloissa -- "Lempeä kuolema"

"Myrsky saa näkyvän muodon ensiksi satelliittikuvissa sarjana pilvipyörteitä jotka eivät ole yhteydessä toisiinsa. Sitten alkoi muodostua rakenteellisempia myrskyjä... supersolut alkoivat purkautua myrskyn sisällä, kun arktinen viima jatkoi yhteentörmäystä eteläisen lauhkean ilmavirtauksen kanssa. Tämä tapahtuu ilmakehässä joka on ylikylläinen kaikesta sulavasta lumesta ja jäästä tulleesta vesihöyrystä... Juneau:hun iski myrsky jossa tuulet puhalsivat 130 kilometriä tunnissa ja joka hautasi kadut metrin paksuiseen raekerrokseen... satelliitit paljastivat uuden ilmiön: suuret alueet planeetasta olivat pilvien peitossa ja paksuimpia ne olivat pohjoisnavalla..."

"Pilvet peittivät nyt koko Pohjoisen pallonpuoliskon, kun miljardit tonnit jäätä ja lunta muuttuivat vesihöyryksi... ilman Golfvirran hillitsevää vaikutusta mikään ei voinut estää korkealla olevaa kylmää ilmaa syöksymästä alaspäin lämpimämpää ilmaa vastaan... se ei voinut löytää tasapainoa..."

"Meteorologot National Weather Centerissä seurasivat tilannetta pelonsekaisin tuntein. Lähellä Kansas Cityä, tutka havaitsi tornadon joka pysyi koossa kolme tuntia. Yhdeksänsataa ihmistä oli kateissa neljälläkymmenekllä rekkojen taukopaikalla... tuuli jonka nopeus oli 160 km/h pyyhki läpi Uuden Englannin tuoden rakeita kaatamalla. Alapuolella mustan taivaan, lämpötila joka oli epätavallisen korkea alkoi nyt laskea..."

"Puolen tusinaa myrskyä alkoi järjestäytyä laajemmaksi järjestelmäksi... erittäin kylmä ilmamassa laskeutuu maahan niin nopeasti että sillä ei ole aikaa lämmetä. Mikä tahansa jota tämä kylmä viima koskettaa jäätyy minuuteissa... satelliitit eivät näe mitä pilvien alla tapahtuu, mutta uhrit -- jotkut niistä jäätyivät niin nopeasti että ruoka oli yhä heidän suussaan -- pysyivätv kadoksissa tuhansia vuosia..."

"Kun myrsky katkaa järjestäytymistään, trooppisesta virtauksesta itsessään tulee vaarallinen. Jatkuvasti puhaltavat tuulet joiden nopeus on yli 220 km/h alkavat puhaltaa etelästä Kalliovuoria mukaillen tuhoten kaiken asutuksen matkan varrelta... tuulen nopeus Washington D.C:ssä ylittää 160 km/h. Venäjälle ei ole enää puhelinyhteyksiä. Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa raportoidaan epätavallisista lumisateista joita saattelee 200 km/h puhaltava tuuli..."

"Presidentti julistaa hätätilan ja poikkeuslait. Hän kutsuu Kansalliskaartin, mutta tapahtumat etenevät niin nopeasti että vain muutamia yksikköjä kyetään organisoimaan. Valtatiet ovat täynnä autoja jotka suuntaavat etelään... veden yllä, tuulen nopeus ylittää jo 330 km/h. Myrsky on nyt täysin järjestäytynyt yhdeksi massiiviseksi sykloniksi, se toimii mittakaavassa joka on paljon suurempi kuin mihin olisi koskaan uskottu..."

"Kiina on liittynyt Venäjän kanssa samaan hiljaisuuden kuoroon..."

"Uskomattomalla tavalla, myrsky jatkaa kasvuaan. Myrskyn ulkopuolella ilmanpaine laskee alemmaksi kuin on uskottu olevan mahdollista. Planeetan ilmakehä itsessään on sekasorrossa. Kun tämä tapahtuu, myrsky pudottaa kantamansa vesihöyryn valtaisan mantereen kattavan lumisateen muodossa..."

"Myrskyn jälkeen, maasto on täysin muuttunut. Yhtäkään puuta ei ole pystyssä Oklahoman pohjoispuolella. Maa on häikäisevän valkoisen jääkerroksen peitossa. Kanadan rajalla jääkerron on koome metriä paksu, tundralla sen paksuus on 12 metriä... kun maaliskuu kääntyy huhtikuuksi, jään eteläreuna alkaa sulaa. Kuukautta myöhemmin Mississippi on 16 kilometriä leveä. New Orleans hukkuu..."

"Kesän aikana koetaan suurin tulva jonka ihmiskunta on koskaan nähnyt. Ne alueet jotka pelastuivat myrskyltä joutuvat nyt kohtaamaan sen jälkiseuraukset... kokonaisia kaupunkeja hukkuu... pohjoisten asukkaiden sivilisaatio, jolla on ollut keskeinen merkitys ihmiskunnalle vuosituhansia, kokee hämmästyttävän iskun. Miljardi ihmistä kuoli siellä mikä oli planeetan tuottavin, koulutetuin ja sivistynein alue. Sirpaleiksi isketty Yhdysvallat, joka on nyt kutistunut muutamaksi vahingoittumattomaksi osavaltioksi Atlanttin ja Meksikonlahden ympärille, alkaa hävitä perusteellisella tavalla... Läntinen sivilisaatio sellaisena kuin me sen tunnemme, katoaa historiaan." [s. 131-145].

Johtopäätös

"Läntinen sivilisaatio sellaisena kuin me sen tunnemme, katoaa historiaan."

Tämä uskomaton johtopäätös ei ole ainoastaan tärkein teema tässä kirjassa, vaan se on myös tärkein teema tämänhetkiselle menolle kohti "kestävää kehitystä". Koska meidän teollinen sivilisaatiomme on "kestämätön", sen täytyy kadota historiaan. Se täytyy korvata sellaisella maatalousvaltaisella sivilisaatiolla joka oli olemassa Euroopassa ja Amerikassa 300 vuotta sitten.

Ihmiskunta tulee olemaan hyvin rajoitettu, se pakotetaan asumaan tietyillä alueilla ja sitä kielletään asumasta muilla alueilla; "reservit" ja "puskurivyöhykkeet" erottavat heidät, aivan niinkuin biodiversiteetti-kartta näyttää.

Kuitenkaan, biodiversiteetti-karttaa ei luultavasti toteuteta täysimääräisenä ennenkuin kaikki voima joka lobbaa yksityisen omaisuuden säilyttämiseksi murskataan. Ja, tämä ei todennäköisesti tapahdu ennenkuin tämä kansakunta kohtaa historian pahimman kriisin.

Juuri tässä tämä kirja "The Coming Global Superstorm" tulee esiin. Se fiktionalisoi ja tekee uskottavaksi "pahimman mahdollisen skenaarion" jolla äälaidan ympäristökiihkoilijat ovat peloitelleet, jollei äärimmäisiä menetelmiä oteta käyttöön.

Mutta, tämä kirja ei ole ainoastaan lento mielikuvitukseen. Koska tiedemiehet jotka tekevät töitä Illuminatille pystyvät kontrolloimaan säätä, valtavat supermyrskyt -- kuten sellainen joka on kuvattu tässä kirjassa -- voivat käydä toteen. Tässä tapauksessa, tämä kirja edustaa todellista uhkaa: tulevan globaalin supermyrskyn salajuoni voisi esittää lopullista skenaariota joka hävittäisi Läntisen teollistuneen sivilisaation lopullisesti, juuri niin kuin Illuminati haluaa.

Kuitenkin, myös Raamatun profetiat voidaan nähdä tässä. Minusta on hyvin mielenkiintoista havaita että täsä supermyrsky saattaisi toteuttaa monta Ilmestyskirjan profetiaa.

**********************************

Suomentajan kommentti: Olen joutunut jonkin verran muuttamaan käsitystäni tempauksesta; olen joutunut alistumaan sen tosiasian edessä, että tempauksia on ainakin kaksi, mahdollisesti kolme kappaletta. Ensimmäinen näistä tempauksista melko pian Antikristuksen ilmestymisen jälkeen ja se on näkymätön. Matteus 24:37-51 ja Matteus 25:1-13 kertovat tästä tempauksesta, kuten myös 1 Tess. 4:13-18, 1 Tess. 5:1-5 ja 2 Tess. 1-12. Kuten Matt 24:44 sanoo, se tapahtuu "hetkenä, jona ette luule". Jeesus puhuu tässä opetuslapsilleen eli uudestisyntyneille kristityille. Ei-uskovalle maailmalle Jeesus tulee kuin varas; heille tempaus tulee täytenä yllätyksenä. Myös kuolleet temmataan tässä ensimmäisessä tempauksessa.

Kuitenkin, suhteellisen harvat pääsevät mukaan tähän tempaukseen. "Filadelfian" seurakunta joka koostuu valvovista kristityistä ympäri maailmaa, on ainoa seurakunta jonka Jeesus hyväksyy ja joka temmataan tässä vaiheessa. Mutta, Ilm. 3:8 sanoo että tämä seurakunta on pieni ("...tosin on sinun voimasi vähäinen..."); kenties siihen kuuluu ainoastaan 10 miljoonaa ihmistä. Seuraava tempaus on suurempi, se on näkyvä ja se tapahtuu suurinpiirtein ahdistuksen ajan keskivaiheilla sen jälkeen "kun aurinko pimenee aikä kuu anna valoansa". Matteus 24:27-33 puhuu tästä toisesta tempauksesta, kuten myös Ilm. 6:12-17 ja Ilm. 7:9-17. Tämä tempaus tapahtuu siis kuudennen sinetin avaamisen jälkeen. Voi olla että tulee vielä kolmas tempaus juuri ennen Jeesuksen näkyvää paluuta öljymäelle Harmageddoninm taistelun aikana.

On läsen 100% varmaa että tämä supermyrsky tapahtuu ennen tätä keskimmäistä tempausta, mutta miljoonan dollarin kysymys on se, että tapahtuuko se ennen ensimmäistä tempausta. Jos ei, niin kovia aikoja on edessä. Kanadassa lämpötila laskee niin alas että jopa hengittäminen ulkoilmassa on kohtalokasta. Haluan tässä mainita, että pari vuotta sitten Kemerovossa, MOskovan leveysasteilla lämpötila laski -70 asteeseen Celsiusta! Kokeilivatko Illuminaatit mihin heidän laitteensa pystyvät? Ja jos 2000 kilometriä Moskovasta itään lämpötila oli -70 astetta, kuinka alas se voisi laskea pohjois-Suomessa? -80:een?!! Näin vuosia sitten unta jossa TV-uutisten meteorologi lupasi Oulun seudulle 65 asteen pakkasta. Se oli kauhea painajainen! Tosin täytyy muistaa, että Bellin ja Strieberin näitä pakkasia luvataan nimenomaan Kanadaan. Etelä-Suomi sijaitsee suurinpiirtein samoilla leveysasteilla kuin Kanadan keskiosat, mutta täällä talvet ovat leudompia. Tammikuun keskilämpötila 60:llä leveysasteella on pohjois-Amerikassa jopa -30 astetta ja esimerkiksi Winnipegissä 50oN se on -18,6 astetta. Syy tähän on se, että Skandinaviaa ympäröi lämmin meri kun taas pohjois-Amerikassa manner ulottuu napajäätikölle asti. Mikäli kirjassa kuvatun kaltainen supermyrsky tulee, lämpötila Suomessa ei ehkä laske niin alas kuin pohjois-Amerikassa. Kehoitan lainaamaan kirjastosta kartaston ja tutkimaan sitä. Pidän mahdollisena että tällainen supermyrsky todella tulee, sillä Artin ja Strieberin henkioppaat ovat saattaneet paljastaa heille asioita joista tavalliset ihmiset ovat autuaan tietämättömiä. Olen myös ihmetellyt syytä siihen miksi Suomen yllä on ollut pysyvä korkeapaine jo puoli vuotta. Mietin, onko sen tarkoitus häiritä Golfvirran kulkua niin että kirjassa kuvatun kaltainen prosessi syntyisi; viime aikoinahan tuulet ovat puhaltaneet pohjoisesta, juuri Golfvirran suunnan vastaisesti. Yritetäänkö tällä mahdollisesti kääntää tämä virta toiseen suuntaan? Vai onko tämä merkki siitä että supermyrskyn synnyttävä prosessi on jo alkanut? Mutta, tämä on vain spekulaatiota. Kysyin Cutting Edgen David Bay:ltä, että tietääkö hän miksi Suomessa on ollut niin kuivaa. Hän vastasi, että tiedemiehet tekevät kovasti töitä jotta syntyisi Kuudennen sinetin mukainen nälänhätä. Kuinkahan kauan minun sallitaan kertoa näitä juttuja?

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
100 Old Cherokee Road Ste F-1
Lexington, SC 29072

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1696Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin