web space | website hosting | Business WebSite Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Sanailu Irakia vastaan ottaa nyt 2500 vuotta vanhan profetian muodon!


Alaotsikko: Uskomattomalla tavalla, Bushin hallinnon sotaisa retoriikka Irakia vastaan on mahdollisesti ottanut profeetallisen sunnan! Tämä muutos on sekä hätkähdyttävä että rohkaiseva.

"He tulevat kaukaisesta maasta, taivaan ääristä, Herra ja hänen vihansa aseet, hävittämään kaiken maan." [Jes. 13:5].

"He peljästyvät, kivut ja tuskat valtaavat heidät, he vääntelehtivät kuin synnyttäjä, tuijottavat toisiinsa tyrmistyneinä, kasvot tulenkarvaisina." [Jes. 13:8].
Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Salli meidän aloittaa Raamatulla, kun me tutkimme ajankohtaisia raamatunpaikkoja jotka on lueteltu yllä. Jesajan kirja oli kirjoitettu noin vuonna 722 e.Kr. Tämä tarkoittaa että tämä profetia on yli 2700 vuotta vanha! Täten, on ihmeellisen rohkaisevaa havaita, että tämän päivän uutistapahtumat asettavat näyttämön tämän profetian toteutumiselle.

Mutta, ensin, tutkitaanpa tämä 2700+ vuotta vanha profetia:

Jakeet Jesaja 13:1-3:ssa toteutuivat kirjaimellisesti Danielin päivinä kun meedo-persialainen armeija saapui Babylonin porteille surmatakseen Kuningas Belsassarin ja koko hänen hoviväkensä, lopettaen näin Babylonin aseman maailmanvaltana ja korvaten sen Meedo-Persian valtakunnalla (Daniel 5). Kuitenkin, profetiat Babylonin (Irakin) tuhosta (jakeet 4-13) jäivät toteutumatta, ja ne ovat tiukasti sidoksissa Lopun aikaan seuraavien jakeiden perusteella.

Jae 6 -- "Valittakaa, sillä Herran päivä on lähellä, se tulee kuin hävitys Kaikkivaltiaalta." Herran päivä viittaa kokonaiseen ajanjaksoon joka alkaa juuri ennen Antikristuksen ilmestymistä ja jatkuu läpi ahdistuksen ajan Jeesuksen Kristuksen näkyvään paluuseen saakka. Täten, kun me näemme sanan "Herran päivä" jakeessa 6, me vakuutumme että tämä profetia koskee Lopun aikoja.

Jae 10 -- "Sillä taivaan tähdet ja Kalevanmiekat eivät loista valollansa, aurinko on pimeä noustessansa, kuu ei kirkkaana kumota." Tämä profetia on samantapainen kuin muutamat paremmin tunnetut Lopun aikaa koskevat profetiat.

Esimerkiksi:

Täten, me voimme nähdä suuren yhtäläisyyden tämän Jesaja 13:n ja näiden kolmen muun Lopun ajan profetian välillä. Jesaja 13:4-13 toteutuu Lopun aikana, mahdollisesti Presidentti Bushin ja hänen hallituksensa toimesta. Ennenkuin me menemme viime viikon retoriikkaan, joka selkeästi osoittaa että tämä profetia on toteutumassa, salli meidän tutkia tämän raamatunkohdan joitakin osia.

* Jumala kokoaa suuren ulkomaisen armeijan joka on koottu ympäri maailmaa hyökkäämässä Irakiin. Kuntele jakeet 4-5:

"Kuule, vuorilla käy kuin paljon väen pauhina; kuule valtakuntain, kokoontuneitten kansojen kohinaa: Herra Sebaot katsastaa sotajoukkoansa. He tulevat kaukaisesta maasta, taivaan ääristä, Herra ja hänen vihansa aseet, hävittämään kaiken maan." [Jesaja 13:4-5].
Nämä joukot tulevat olemaan hyvin voimakkaita ja ne tulevat kansakunnista jotka elävät kaukaisessa maassa. Irakiin hyökkääviä joukkoja johtaa Yhdysvallat ja Iso-Britannia; nämä valtiot ovat selkeästi "kaukaisia maita". Presidentti Bush ja hänen hallituksensa työntekijöillä ei luultavasti ole aavistustakaan, että itse Jumala kutsuu heidät tähän taisteluun ja että aseet joita me valmistelemme käyttöön otettaviksi ovat Jumalan ja Hänen vihansa aseita.

* Jumalan päämäärä on ottaa haltuun ja tuhota koko maa (Jesaja 13:5). Irakin sodan aikana 1990-1991 minä tunsin että tämä profetia oli toteutumassa, sillä niin monet elementit näyttivät sopivan toisiinsa. Kuitenkin, kun Presidentti Bush vanhempi ilmoitti kutsuvansa joukot pois Irakista minä tiesin että tämän profetian toteutumista täytyisi odottaa toiseen päivään. Siksi, meidän täytyy katsoa kun tapahtumat kehittyvät. Jos Irak valloitettaisiin ja tuhottaisiin, tämä profetia toteutuisi. Mutta, jos Irakia ei valloiteta eikä tuhota, tämän kohdan toteutumista pitää odottaa toiseen päivään.

* Hyökkäävä armeija saa aikaan niin uskomattoman hävityksen että irakilaiset tuskin pystyvät uskomaan sitä. Kuuntele:

"Sentähden herpoavat kaikki kädet, ja kaikki ihmissydämet raukeavat. He peljästyvät, kivut ja tuskat valtaavat heidät, he vääntelehtivät kuin synnyttäjä, tuijottavat toisiinsa tyrmistyneinä, kasvot tulenkarvaisina." [Jakeet 7-8].
"Uskomaton sota" profetoidaan. Yhdysvallat ja Iso-Britannia käyttävät aseita jotka ovat upo-uusia ja hyvin tehokkaita. Kun Irakiin isketään meidän "E-pommeilla" jotka katkaisevat kaiken kommunikaation ja TV-lähetykset, ihmiset ovat todella tyrmistyneitä. Irakin johtajat ovat luultavasti tyrmistyneitä kun heidän ilmapuolustus kuitu-optiikka -järjestelmänsä tuhotaan vaikka kaapelit on haudattu syvälle maan alle; me käytämme sellaista asetta josta kukaan ei tiedä mitään: ohjusta joka on varustettu järjestelmällä joka pystyy aistimaan kuitu-optiset kaapelit!

Jos me käytämme joukkotuhoaseita, ihmiset ovat todella tyrmistyneitä kun heidän kimppuunsa isketään ydin- neutroni- kemiallisilla ja/tai biologisilla aseilla.

Profetia jatkuu:

"Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset." [Jesaja 13:9].
Jumala laajentaa Hänen vihansa tuomion koskemaan koko maailmaa. Jumala sanoo että Hän toimii vihassaan ja tuhoaa sekä "maan" (Irakin) että "koko maailman". Täten, kehitys jonka me näemme Jooel 3:ssa ja Obadja 16:ssa -- että jokainen kansakunta saa palkkansa vuorollaan -- kuvataan tässä. Jumala aloittaa tuomionsa tietystä kansakunnasta tai alueesta, ja laajentaa sitten tuomioidensa piiriin muut. Salli meidän tarkastaa Obadja 16 tarkemmin:
"Sillä niinkuin te [Edom] olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: he juovat ja särpivät ja ovat, niinkuin ei heitä olisi ollutkaan."
Sitten kun Jumalan viha alkaa, ympärillä olevat kansat juovat Hänen vihansa maljasta vuorollaan. Täten, me näemme että sitten kun Irak saa tuomionsa, Jumala laajentaa tuomionsa koskemaan koko maailmaa. Illuminati on suunnitellut kolmea maailmansotaa vuodesta 1870 lähtien jotta heidän vapaamuurari-Kristuksensa voisi ilmestyä (lue uutinen 1056).

Maailma seisoo lopullisen sodan pertaalla, viimeisen synnytyskivun joka tuo Antikristuksen. Sota Irakissa saattaa olla raamatullinen laukaisin joka aloittaa tämän synnytyskivun. Tämä on Illuminatin suunnitelma ja se näyttää olevan myös raamatullinen suunnitelma.

Retoriikka muuttui äkkinäisesti tällä viikolla

Nyt, salli meidän tutkia viime viikon uutisia nähdäksemme kuinka näyttämö on äkkiä muuttunut sellaisella tavalla joka saattaa toteuttaa tämän Raamatun profetian.

UUTISKATSAUS: "USA:n kostotoimena tuhoaminen", Joyce Howard Price, The Washington Times, 9.9.2002.

"Varapresidentti Richard B. Cheney sanoi eilen, että Saddam Hussein yrittää 'aktiivisesti ja aggressiivisesti' rakentaa ydinpommia, ja kaksi avain-senaattoria paljasti Yhdysvaltain viranomaisten varoittaneen Irakin diktaattoria, että hän ja hänen maansa kohtaavat 'tuhon' jos hän käyttää joukkotuhoasetta."
Sama "tuho" (=annihilation) iski minuun kovin, sillä se on sen tyyppinen sana joka saattaa toteuttaa tämän profetian. Annihilaatio tarkoittaa tuhota täysin. Mitä Jumala kertoo Jesajan luvussa 13? Hän sanoo, että Hän saa aikaan hyökkäävän armeijan joka ottaa haltuunsa ja tuhoaa koko maan. Edelleen, Jumala sanoo Obadjan Kirjassa että ihmiset vuorollaan menehtyvät hänen vihassaan ja että heidät tuhotaan "niinkuin ei heitä olisi ollutkaan.".

Tämä on tuho (annihilaatio). Siksi, kun varapresidentti Cheney äkkiä muutti retoriikan koskemaan tuhoa, hän on saattanut juuri valmistaa näyttämön tälle profetoidulle tuholle! Senaattori Bob Graham, D-Florida, sanoi paljolti saman asian, mutta huomaa että hänen huomautuksensa kattavat irakilaiset ja heidän yhteiskuntansa.

"Herra Graham sanoi, että mikäli Saddam käyttäisi joukkotuhoaseita, tuloksena ei olisi ainoastaan 'Saddamin tuhoaminen' vaan myös 'hänen yhteiskuntansa'." Mitä Raamattu kertoo ihmisistä jotka muodostavat Irakin yhteiskunnan, tuhon hetkellä? Kuuntele:
"Sentähden herpoavat kaikki kädet, ja kaikki ihmissydämet raukeavat. He peljästyvät, kivut ja tuskat valtaavat heidät, he vääntelehtivät kuin synnyttäjä, tuijottavat toisiinsa tyrmistyneinä, kasvot tulenkarvaisina." [Jesaja 13:7-8].
Varmasti, meidän hyökkäyksemme voisi saada aikaan tällaisen reaktion irakilaisten keskuudessa. Mutta, salli meidän nyt katsastaa mitä Bush sanoi tämän asian tiimoilta.

UUTISKATSAUS: "Bush uhkaa Irakia ei-perinteisillä aseilla aiheutettavalla tuholla", DEBKAfile, 8.9.2002

"Bush ja Blair raportoivat riittävistä todisteista koskien Irakin biologisia ja kemiallisia aseita sekä ydinasepotentiaalia. Yhdysvaltain Presidentti torstaisessa puheessaan YK:ssa aikoo antaa uhkavaatimuksen Saddamille: hyväksy YK:n asetarkastajat ehdoitta tai kohtaa ei-perinteisillä aseilla aikaansaatu tuho."
DEBKAfile raportoi, että Bushilla on aikomus liittää uhkavaatimukseensa pelote, että Saddam Hussein tuhottaisiin "ei-tavanomaisilla aseilla" jos hän ei salli YK:n tuhoavan hänen joukkotuhoaseitaan. Tämä termi "ei-tavanomainen" voi viitata joihinkin tai kaikkiin seuraavista aseista: ydinaseet, neutroniaseet, kemialliset aseet, biologiset aseet.

Täysin sopusoinnussa tämän profetian kanssa, Bushin armeija "kaukaisesta maasta" uhkaa Irakia täydellisellä tuholla "uskomattoman sodan" seurauksena.

Tämä asia mielessäsi -- että Jumala on asettanutjohtajiemme mieliin ajatuksen tuhota Irak täydellisesti -- kaksi seuraavaa artikkelia antaa lisävalaistusta. Jos Presidentti Bush ja Pääministeri Blair tietävät että Irak lakkaa olemasta hyökkäyksen seurauksena, he eivät olisi huolissaan siitä kuka hallitsee Irakia tämän jälkeen, tai että onko meillä tarpeeksi väkeä joka hallitsee heidän kielensä.

Salli meidän tarkastaa nämä kaksi artikkelia nyt:

UUTISKATSAUS: "Bush: Saddamin jälkeinen Irak ei USA:n työ", William M. Reilly, UPI, 9.9.2002.

"YK -- Presidentti Bush kertoi maanantaina maailman johtajille, että YK on vastuussa koko kansainvälisestä yhteisöstä -- mieluummin kuin Yhdysvallat -- ja että YK:n pitäisi päättää millainen hallitus korvaisi Irakin Presidentin Saddam Husseinin jos hänen hallintonsa kukistuisi USA:n hyökkäyksessä -- näin eurooppalaiset diplomaatit kertoivat UPI:lle."
Täytyy olla huolellinen jotta ei lue sellaista mitä siellä ei ole; kuitenkin, minä aistin mahdollisen sisäisen merkityksen tässä artikkelissa. Vaikka tässä viitataan että Saddamin jälkeistä hallintoa koskevat asiat kuuluvat YK:lle, Bush näyttää tuumivan että hän ei todella välitä Irakin tulevaisuudesta, mahdollisesti sen takia koska hän tietää tuhoavansa tämän maan, aivan niinkuin profetia kertoo. Salli meidän tarkastaa toinenkin artikkeli.

UUTISKATSAUS: "Irak leikkii Baabelin tornia: lähteet mainitsevat arabiankielisten kuulustelijoiden puutteellisen koulutuksen", Joseph Farrah, ja Jon Dougherty, WorldNetDaily, 18.9.2002.

"Lähteet jotka ovat lähellä USA:n hyökkäyksen valmisteluja ovat huolissaan siitä minkä he havaitsevat olevan arabiankielisten kuulustelijoiden puutteellista valmentamista -- tämä on kriittisen tärkeää, ei ainoastaan voiton kannalta, vaan myös jälleenrakennuksen kannalta. Tämänhetkiset harjoitukset painottuvat taistelukentällä tapahtuviin kuulusteluihin; ne ylenkatsovat tarpeen ymmärtää heimo-konflikteja, terroristi-soluja, islamilaista politiikkaa ja muita asioita. lähteet kertovat. Tärkeää läksyä jonka me opimme Afganistanissa, ei ole kunnolla omaksuttu harjoitus-ohjelmassa, he sanovat."

"Tämän lisäksi, lähteet sanovat että on pantu hyvin vähän painoa politiikan ymmärtämiselle ja alueen ominaispiirteille sekä ainutlaatuiselle historialle. Kuulustelijat esittävät niin tärkeää roolia joukkotuhoaseiden, terroristi-johtajien ja tukikohtien löytämisessä, että he voisivat menettää tilaisuuksia ja tärkeää informaatiota kehnon valmentamisen seurauksena."
Jos sinä luet tämän artikkelin profeetalliset ulottuvuudet mielessäsi, sinä voit helposti nähdä miksi meidän joukkomme eivät välitä siitä, onko meillä tarpeeksi arabiaa osaavia kielenkääntäjiä käsillä jotta maata pystyttäisiin hallitsemaan sodan jälkeen. Jos Presidentti Bush ja hänen hallintonsa toteuttavat uhkauksensa "annihilaatiosta", Irak saattaa lakata olemasta; ei olisi enää maata eikä ihmisiä joita hallita. Onko nyt aika jolloin aletaan toimia? Aika näyttää, mutta olosuhteet ovat otolliset.
---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1704Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin