web space | free website | Business Hosting Services | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Käytettiinkö Balin pommituksessa minikokoista ydinasetta?


Alaotsikko: Tämä alkuperäinen artikkeli on herättänyt niin paljon huomiota että meidän on täytynyt iskeä jotakuta suoraan hermoon! On kerrottu joitakin valheita jotka täytyy oikaista, ja me olemme päättäneet julkaista matemaattiset laskelmat ja hallituksen tilastot jotka saivat meidät uskomaan, että Balin iskun takana on saattanut olla minikokoinen ydinpommi. Me olemme laittaneet päivitetyt tiedot artikkelin loppuosaan.

Kun sinä huolellisesti tutkit näitä tilastoja, sinä ymmärrät että pommi joka sai aikaan tämän räjähdyksen on saattanut olla ydinase. Jos näin, kaksi Illuminaatin prinsiippiä tulee esiin:

  1. Illuminati ei tee mitään suurta ennenkuin he ovat kokeilleet sitä ensin pienessä mittakaavassa;

  2. Illuminati ei tee mitään todella merkittävää ennenkuin he ovat kokeilleet sitä ensin vakuuttuakseen siitä, että kun tulee oikea aika, kaikki tapahtuisi niin kuin he ovat suunnitelleet.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Ainakin 188 kuoli Balin yökerhon pommituksessa; kaksi amerikkalaista kuolleiden joukossa", Fox News, 13.10.2002.
"BALI, Indonesia -- Kaksi amerikkalaista oli niiden yökerhovieraiden joukossa jotka kuolivat lauantai-yönä kahdessa pommi-iskussa, ulkoministeriö vahvisti Fox-uutisille. Paratiisisaari oli näyttämönä kaoottiselle Exodukselle pommi-iskun jälkeen, joka on mahdollisesti Al-Qaidan tekosia ja joka haavoitti yli 300:aa ihmistä. Kolme amerikkalaista haavoittui: useimmat kuolleista olivat australialaisia, kuolleiden joukossa oli myös Kanadan, Britannian, Saksan ja Ruotsin kansalaisia."
Koska minä olen saanut kuulla uutisia palestiinalaisten itsemurha-iskuista israelilaisia kohteita vastaan yli 20 vuoden ajan, minua järkytti tämän iskun suuri kuolleiden määrä. Minä en muista sellaista iskua jossa olisi kuollut 188 ihmistä. Minä en myöskään muista sellaista iskua jossa eloonjääneiden iho olisi repeytynyt kasvoista; tämä on ydinräjähdyksen oire. Salli meidän jatkaa tällä uutisella.
"Tuho alkoi kun pieni kotitekoinen pommi räjähti Paddy's:n diskoteekin ulkopuolella Kuta Beachilla, joka on nuorten matkailijoiden suosiossa. Pian tämän jälkeen, valtava räjähdys Toyota Kijang -maastoautossa, 28 kilometrin päässä tuhosi täpötäyden Sari-klubin joka oli surfareiden suosiossa. Kolmas, pienempi pommi räjähti USA:n konsulaatin edessä. Kukaan ei loukkaantunut tässä iskussa. Keskimmäinen näistä iskuista tuhosi ulkoilmakahvilan, saaden aikaan massiivisen liekkimeren jonka viranomaiset sanovat olleen seurausta ruoanvalmistukseen käytettävistä kaasupulloista. Räjähdys romahdutti hataran rakennelman sulkien juhlijat liekehtivään häkkiin. Räjähdykset ja tuli vaurioittivat noin 20 rakennusta ja tuhosivat suurimman osan korttelista."
Tällaista jälkeä syntyy kun Illuminati pääsee riehumaan vapaasti

Kuten tämä kappale selkeästi sanoo, räjähdys oli valtava ja se sai aikaan massiivisen liekkimeren. Viranomaiset yrittivät laittaa tämän valtaisan tulipalon kaasupullojen syyksi; tämä saattaa olla totta tai sitten ei. Kuitenkin, me tiedämme että tämä räjähdys sai aikaan niin suuren paineaallon että se romahdutti katon, sulki ihmiset ansaan ja vaurioitti 47 rakennusta lähistöllä. Tämä on melko suuri hävitys mikäli kyseessä olisi ollut tavallinen autopommi.

"'Kaikki rakennukset lähistöllä vain romahtivat, autot kääntyivät nurin ja materiaalia vaurioituneista rakennuksista putosi niiden päälle', sanoi sivusta seurannut ohikulkija kertomatta kotikaupunkiaan. 'Minä en ole koskaan nähnyt mitään näin kauheaa. Siellä oli niin paljon ihmisiä, 18-20 -vuotiaita, ihmisten raajoja kaikkialla kadulla.' Uusiseelantilainen Lonny McDowell, 25, oli Paddy's:n diskoteekissa kun räjähdys lennätti tuoleja ja rakenteita baarin läpi. Hän sanoi nähneensä miehen ilman jalkoja ja toisen miehen jonka vatsan läpi kaapeli oli mennyt."
Taas kerran, hävitys ja kuolleiden määrä näyttää liian suurelta jotta sen olisi saanut aikaan tavanomainen räjähde. Salli meidän nyt tutkia toinen artikkeli jotta saisimme lisää informaatiota.

UUTISKATSAUS: "Indonesialaisen yökerhon pommitusta kutsuttiin 'terroriksi'", Fox News, 12.10.2002.

"Räjähdys tapahtui noin kello 23:00... Todistajat tällä suositulla turisti-saarella kertoivat, että liekit levisivät toiseen yökerhoon ja polttivat useita muita rakennuksia sekä tusinan verran autoja... Tämä tapahtui millisekunnissa..."
Tämä sana, "millisekunti" juuttui minun kurkkuuni, sillä se on normaalisti varattu ydinräjähdyksiä varten; ketjureaktio tapahtuu millisekunneissa kuten myös siitä johtuva tuho. Tämä räjähdys näytti olevan epätavallisen voimakas ja tuhoisa.

Palatkaamme nyt takaisin tähän artikkeliin:

"Australialainen turisti Rachel Hughes, 18, sanoi että hän ja hänen ystävänsä olivat juuri saapuneet Kuta Beachille kun räjähdys tapahtui. Seisoen Bounty-hotellin eteisaulassa, 'Ihmiset olivat juuri kävelemässä sisään, verta valuen, palovammoja kasvoissaan, iho irtoamassa', hän kertoi Australia Seven -kanavalle."
Taas kerran, vakavat palovammat ja ihon irtoaminen on tulosta ydinräjähdyksestä; kuitenkaan, kaikki nämä yksityiskohdat eivät ehdottomasti todista että kyseessä olisi ollut ydinase, joten salli meidän jatkaa tutkimustamme. Ennenkuin me menemme eteenpäin, kaksi tekijää näyttävät mielenkiintoisilta:
  1. Räjähdys tapahtui kello 11 paikallista aikaa. Numero 11 liittyy Illuminatiin ja heidän suunnitelmiinsa tuoda Antikristus;

  2. Muslimi-terroristityhmät mielellään ottavat vastuun iskusta jotka he ovat suorittaneet menestyksellisesti. Kuitenkaan, yksikään tyhmittymä ei ole astunut esiin ja ottanut vastuuta. Huomaa, että indonesiaa poliisin päällikkö oli se joka väitti iskua terrori-iskuksi. Välittömästi hänen lausuntonsa jälkeen Presidentti Bush ja muut Länsimaiden johtajat vaativat tiukempia otteita globaalia terrorismia vastaan.
Yksityiskohdat jotka osoittavat selvästi kohden ydinasetta

UUTISKATSAUS: "Minikokoista ydinasetta käytettiin terrori-iskulta näyttävässä hyökkäyksessä", Joe Viallis, Friends of LIberty, 14.10.2002.

"Kello 23:05 lauantai-iltana paikallista aikaa, suuri räjähdys repi palasiksi Sari-yökerhon Kuta Beachilla Balilla Indonesiassa. Kaksi muuta räjähdystä vavisuttivat USA:n konsulaattia ja Filippiinien matkatoimistoa samaan aikaan, mutta niissä ei kuollut tai loukkaantunut kukaan; nämä oli tarkoitettu pikemminkin vahvistamaan olettamusta että AL-Qaida olisi läsnä tällä kauniilla turistisaarella... ymmärrykseni mukaan, islamilaisella maailmalla ei ole vielä sellaista edistyksellistä atomipommia joka epäilyksettä räjähti viemäriputkistossa puolitoista metriä maanpinnan alapuolella Sari-klubin ulkopuolella. Viidessä mikrosekunnissa järistysaalto heitti ilmaan kaksi tonnia tienpohjaa ja hiekkaa repien ihmisiä ja kuljettaen ruumiinosia useiden korttelien päähän. Eräs turisti joka oli aikaisemmin selvinnyt pommi-räjähdyksestä Lontoossa sanoi: 'Tunsin että minun hotellini tärisi kovin ja minä juoksin ikkunan ääreen. Kaukana minä näin suuren valkoisen sienipilven ja tiesin että se ei ollut tavanomainen hyökkäys.'"
Varmasti, jos tämä turisti näki "suuren valkoisen sienipilven", se on selvä osoitus siitä että ydinasetta oli käytetty. Kenties yksi syy siihen miksi pommi räjäytettiin niin myöhään illalla oli se, että näin minimoitaisiin niiden ihmisten määrä jotka näkisivät sienipilven. Huomioi, että tässä kuvassa työntekijät tutkivat 1,8 metriä syvää kraateria jonka tämä räjähdys sai aikaan. Kuuntele kun Viallis selittää sen merkityksen:

   

"Ei-tavanomaisen aseen käytöstä todistavat valokuvat hylättiin valta-medioissa melkein välittömästi; niinpä ylläolevat kuvat on otettu amatöörin videokameralla. Tämä kuva yksin näyttää syvän kraaterin jota indonesialainen poliisi luotaa hyvin pitkällä mittakepillä. Kraaterin olemassaolo itsessään todistaa että ase räjäytettiin maan alla."
Täten, jos pommi räjäytettiin maan alla, tarina autoon sijoitetusta pommista on yhtä lailla valhetta kuin se että Oklahoma City:n virastotalon räjähdyksen sai aikaan pakettiautoon rakennuksen ulkopuolelle asennettu pommi! Toinen tarina vahvistaa tämän 1,8 metriä syvän kraaterin:

UUTISKATSAUS: "Bush vaatii toimia Balin räjähdyksen jälkeen", Business Day, 15.10.2002.

"Räjähdyspaikalla, noin 300 metrin pätkä katua näyttää täysin tuhoutuneelta, rakennukset kadun molemmin puolin täysin tuhoutuneilta... Ulkopuolella sen paikan joka oli kerran vilkas Sari-klubi, oli 1,5 metriä syvä kraateri jonka pohjalla oli vettä."
Nyt, jos sinulla on ydinpommin aikaansaama 1,5m syvä kraateri, sen leveys pitäisi olla 4 metriä. Kuuntele tämä uutinen joka vahvistaa 4 metriä leveän kraaterin olemassaolon.

UUTISKATSAUS: "Kuolleiden määrä kasvaa Balin räjähdyksen jälkeen", BruneiDirect.com, 13.10.2002.

"Sari-klubi tuhoutui läjäksi savuavia raunioita räjähdyksessä joka vaurioitti myös läheisiä diskoja, ravintoloita ja hotelleja. Se sai aikaan neljä metriä leveän kraaterin."
Muista nämä tosiasiat, koska niillä on tärkeä rooli artikkelin lopussa.

Jos kyseessä on ydinpommi, silloin ihmiset useiden kilometrien päässä kuulisivat ja tuntisivat tämän räjähdyksen. Kuuntele tämä uutinen:

UUTISKATSAUS: "Rugbyn pelaajia kuoli Balin räjähdyksessä", Ireland On-Line.

"Räjähdyksen aikaansaama paineaalto tuntui kahden kilometrin päässä. Se tärisytti hotellin seiniä ja rikkoi naapuritalojen ikkunoita. 'Me menimme takaisin huoneeseen ja tuntui kuin joku olisi paukutellut ikkunaluukkuja', hän sanoi lisäten, että räjähdyspaikalla oli nyt kraateri."
Palatkaamme takaisin Friends of Libertyn uutiseen saadaksemme lisää yksityiskohtia:
"Kuta Beachin räjähdys olisi vaatinut vähintään 4000 kilon vetypommin. Kuinka ihmeessä sinä voisit työntää tällaisen pommin 31cm leveään putkeen joka oli melkein 1,8m maan alla? Ilmeisesti, se mitä sinä tarvitset on erityinen ase jonka leveys on alle 31cm mutta jonka tuhovoima ylittää 4000 kilon pommin voiman. Uskokaa minua, ihmiset, on vain yksi ase joka selittää sen, miksi sinä et luultavasti näe tätä kraaterin kuvaa missään muualla. Räjähdys oli niin voimakas että se vaurioitti 47 rakennusta lähistöllä ja murskasi yli 100 autoa..."
Nämä tosiasiat näyttävät osoittavan että käytettiin pientä ydinasetta. Kuka pystyy hankkimaan tällaisen aseen? Brookings Instituutilta me saamme joitakin hyvin mielenkiintoisia kuvia. Tämän informaation tarjoaa National Resources Defence Council.

Huomioi että tämä laite painaa ainoastaan 90 kiloa ja se on 14 vuotta vanhaa teknologiaa. Se saa aikaan 0,01 - 1 kilotonnin räjähdyksen ja se kehitettiin vuosien 1964 ja 1988 välisenä aikana. Nämä vuosiluvut kuulostavat siltä kuin että jos tämän laitteen valmistus lopetettiin vuonna 1988, syynä on se että tämä korvattiin pienemmillä ja tuhoisammilla aseilla. Nämä aseet suunniteltiin käytettäväksi maamiinoina hidastamaan vihollisjoukkojen etenemistä, toisin sanoen, ne suunniteltiin haudattavaksi maan alle!

Kuten me kerroimme artikkelin alussa, yhdelläkään arabien terroristiryhmällä -- mukaanlukien Al-Qaida -- ei ole tällaisia aseita. Ne maat joilla tällaisia aseita on, ovat USA, Venäjä, Iso-Britannia, Ranska, Israel ja kenties Kiina. Se oli Yhdysvallat joka kehitti tällaisen aseen aloittaen työn 1950-luvun lopulla.

Nyt, salli meidän palata takaisin Friends of Libertyn artikkeliin:

"Tietenkin, se mitä sinä tarvitset on ase jonka läpimitta on vähemmän kuin 31cm, mutta jonka tuhovoima ylittää 4000 kilon tavanomaisen pommin voiman. Uskokaa minua, ihmiset, on vain yksi ase joka selittää sen, miksi sinä et luultavasti näe tätä kraaterin kuvaa missään muualla. Yllä oleva 'matkalaukku' on varhainen versio ja sen räjähdemäärä vastaa 10 tonnia TNT:tä. Uudemmat versiot voivat olla kahvikupin kokoisia, kuitenkin hyvin painavia ja tuhovoima vaihtelee 2:sta 100 tonniin TNT:tä."
Raportti: terroristeilla olisi vain pieniä vaikeuksia käyttää ydinaseita
"Johtopäätöksenä, potentiaalisilla ydinase-terroristeilla ei olisi suuria teknisiä ongelmia rakentaa yksinkertainen, heikohko (muutama TNT-tonni) ja pienikokoinen (muutama sata kiloa painava) ydinpommi käyttämällä reaktori-tasoista plutoniumia. Tällainen laite olisi tuhoisa ja tappaisi noin 100 metrin säteellä. Sen lisäksi se toisi muutaman kymmenen curien suuruisen radioaktiivisen laskeuman sekä pilven joka sisältäisi muutaman kilogramman plutonium-oksidia." [The National Academies Press, http://books.nap.edu/books/0309082706/html/159.html#pagetop].
Tällainen radioaktiivinen pilvi hajoaisi melko pian; jos viranomaiset eivät olisi nopeasti paikalla mittalaitteineen, todisteet ydinaseen käytöstä katoaisivat pian.

Millainen potentiaalinen uhka meidän demokratiallemme ydinase oikein on? Kuuntele tarkasti, sillä uutiset eivät ole hyviä.

"Ihmisten pelko ydinaseita sekä kaikkea radioaktiivista kohtaan on syvää. Jossain määrin, tämä pelko nousee haavoittuvuuden tunteesta. Radioaktiivisuus nähdään vaarallisena kolmella tavalla: (1) Etäisyys -- ajatellaan että se leviää erittäin laajalle; (2) Määrä -- ajatellaan että se on tappavaa hyvin pieninäkin annoksina; (3) Aika -- ajatellaan että jos se ei tapa välittömästi, se aiheuttaa syövän vuosikymmenien kuluttua."

"Fred Ikle sanoi hiljattain, että 'Ydinaseen käytön jälkeisenä aamuna sodankäynnin pelisäännöt ovat pysyvästi muuttuneet. Demokratia ei voi säilyä jos ydinase räjäytettäisiin Pariisissa tai Manhattanilla.'"

Huomaa että tässä ei sanota: "Demokratia ei voi säilyä jos ydinase tuhoaa Manhattanin." Ei, koko kaupunkia ei tarvitse tuhota jos halutaan lietsoa paniikkia jota Illuminati haluaa. Silloin kun viranomaiset vahvistavat että ydinasetta on käytetty, ihmiset joutuvat paniikkiin ja antavat näin illuminaateille syyn ottaa valvonta itselleen.

Mikä on se suunnitelma jonka avulla Illuminati suunnittelee kylvävänsä kauhua ihmisten sydämiin?

"Voitko kuvitella mitä tapahtuisi jos Los Angelesiin iskisi 9,0 richterin maanjäristys, New York tuhoutuisi terroristien atomipommilla, Kolmas maailmansota puhkeaisi Lähi-Idässä, pankit ja pörssit romahtaisivat, Ufot laskeutuisivat Valkoisen Talon pihamaalle, ruoka loppuisi kaupoista, jotkut ihmiset katoaisivat, Messias esittelisi itsensä maailmalla, ja tämä kaikki hyvin lyhyen ajan sisällä." [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 177].
Päivitettyä tietoa

(1) Venäläis-amerikkalaisen symposiumin artikkelin mukaan, "Pienikokoinen, 0,02 kilotonnin ydinpommi tappaisi sadan metrin etäisyyteen asti." [The National Academies Press, http://books.nap.edu/books/0309082706/html/159.html#pagetop].

Tämä sopii hyvin yhteen uutisraporttien kanssa, että ihmisiä kuoli 60-90 metrin etäisyydellä räjähdyspaikasta.

(2) Kuten yläpuolinen artikkeli osoittaa, symposiumin osanottajat käyttivät lähteinään tietoa Hiroshiman ja Nagasakin pommituksista, jotka on liitetty Brookings Instituutin sivuille (http://www.tinyvital.com/Misc/nukes.htm).

Brookings Instituutti kertoo meille: "Räjähdyksen vaikutus etäisyyden suhteen lasketaan pommin voimakkuuden kuutiojuuresta. Täten, 20 megatonnin pommi, joka on tämän päivän standardien mukaan suuri, saa aikaan vain 10 kertaa suuremman säteilyn kuin 20 kilotonnin pommi, jollaista käytettiin Hiroshimassa."

 

Kun me luemme lisää tämän symposiumin artikkelia. me löydämme hyvin mielenkiintoisen artikkelin sivulta 159: "...potentiaalisilla ydinase-terroristeilla ei olisi suuria teknisiä ongelmia rakentaa yksinkertainen, heikohko (muutama TNT-tonni) ja pienikokoinen (muutama sata kiloa painava) ydinpommi käyttämällä reaktori-tasoista plutoniumia. Tällainen laite olisi tuhoisa ja tappaisi noin 100 metrin säteellä. Sen lisäksi se toisi muutaman kymmenen curien suuruisen radioaktiivisen laskeuman sekä pilven joka sisältäisi muutaman kilogramman plutonium-oksidia." [The National Academies Press, http://books.nap.edu/books/0309082706/html/159.html#pagetop].

Mutta, informaatio sivulla 158 on jopa vielä paljastavampaa, sillä se kertoo meille, että me voimme käyttää Hiroshiman ja Nagasakin tietoja laskeaksemme Balin pommin tuhovoiman ja radioaktiivisuus-tason. Juuri tällaisia laskelmia me teimme ja havaitsimme että nämä faktat sopivat yhteen uutisissa kerrottujen asioiden kanssa.

Kun sinä vertaat Balin räjähdyksestä otettua kuvaa (vasemmalla) ja Nevadan autiomaassa ydinkokeesta otettua kuvaa (oikealla) ne näyttävät hyvin samankaltaisilta; ainoa ero on siinä että Balin räjähdys tapahtui yöllä kun taas Nevadan ydinkoe tehtiin päivänvalossa. Sienipilvet ovat samanlaisia.

(3) Brookings Instituutin laskelmien mukaan 20 megatonnin ydinpommi saa aikaan säteilyä "vain" 10 kertaa enemmän kuin Hiroshiman pommi (20 kt) vaikka koko on tuhatkertainen. Vertailu 20 kilotonnin ja 0,02 kilotonnin välillä on vaikeaa, mutta laskemalla me saamme kohdan 4 mukaisia tuloksia.

(4) Joidenkin arvioiden mukaan ihmisiä kuoli 100 - 600 metrin päässä räjähdyspaikasta. Ikkunoita rikkoutui 5,2 kilometrin päässä ja pahoja vaurioita 200 metristä puoleen kilometriin.

(5) Me kehoitamme sinua menemään Brookings Instituutin Nuclear Factoids -sivulle (http://www.tinyvital.com/Misc/nukes.htm) ja huomioimaan seuraavat seikat:

The National Academies Press kertoi että tavallisella kansalaisella on suuria väärinkäsityksiä ydinaseista; suunniteltujen terroritekojen aikana näitä väärinkäsityksiä tullaan käyttämään hyväksi jotta luotaisiin paniikkia jota tarvitaan koko hallintojärjestelmämme purkamiseen.

Tämä Brookings Instituutin sivu luettelee lisää väärinkäsityksiä:

Laskelmamme kertovat meille, että Balin räjähdyksessä käytettiin luultavasti 0,01 kilotonnin ydinräjähdettä. Kaikki raportoidut seikat Balin räjähdyksestä kertovat erittäin pienestä ydinkärjestä mutta se yritetään selittää suurella määrällä tavanomaisia räjähteitä jotka olisivat räjäyttäneet keittämiseen tarkoitetut kaasupullot! Mutta, edellä kerrotut faktat ovat yhdenmukaisia laskelmiemme kanssa jotka viittaavat ydinaseeseen.

Koska Illuminati aina testaa asioita pienessä mittakaavassa ennenkuin he kokeilevat samaa suuressa mittakaavassa, välitön tulevaisuus ei lupaa hyvää meidän kaupungeillemme. New York City on valittu terroristien ydiniskun kohteeksi, mutta me emme sulje pois yhtäkään suurta amerikkalaista kaupunkia sitten kun KOlmannen maailmansodan lopulliset synnytystuskat alkavat. Kuten me olemme kertoneet lukuisissa aiemmissa artikkeleissamme, terrorismi meidän kaupungeissamme on vuorossa sitten kun sota Lähi-Idässä alkaa.

Olisiko mahdollista että me olemme niin lähellä Antikristuksen ilmestymistä että Illuminati testasi ydinasetta jota he suunnittelevat käyttävänsä New York Cityssä? Minä uskon että juuri näin ovat asiat.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
100 Old Cherokee Road Ste F-1
Lexington, SC 29072

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1715Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin