web space | free website | Business WebSite Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Pelaako Yhdysvallat venäläistä rulettia laivastonsa kanssa hyökätessään Irakiin?


Lyhennelmä artikkelista 1721

Yhdysvallat tarvitsisi 15 laivasto-osastoa jotta pystyisi suojelemaan kaikkia liittolaisiaan. Tällä hetkellä laivasto-osastoja on 12. Kuusi niistä on telakalla huollossa; toiset kuusi käytettävissä. Nyt USA aikoo lähettää kaikki nämä kuusi osastoa (yhteensä 100 laivaa) Persianlahdelle. Siinä ei ole mitään järkeä.

Miksi he tekevät näin?

Cutting Edge arvelee, että operaation taustalla on Illuminatin halu tuhota Yhdysvallat. Jos ja kun Irakiin hyökätään, Venäjä ja Kiina pystyvät tuhoamaan nämä laivat HAARP-aseillaan. Lisäksi Iranilla on ohjusveneissään ääntä nopeampia ohjuksia joilla se voi hyökätä näiden alusten kimppuun. Eikä tässä vielä kaikki, eräs näistä kuudesta laivasto-osastosta on Japanissa; kun tämä osasto lähtee pois, Yhdysvallat ei pysty enää suojelemaan Etelä-Koreaa pohjoisen naapurinsa hyökkäykseltä.

Kaikki nämä valmistelut siis tähtäävät Kolmanteen maailmansotaan.

Tämän jälkeen Amerikka palaa. Kiina, Meksiko, Kuuba ja niiden liittolaiset hyökkäävät Yhdysvaltoihin, Floridasta Teksasiin. Näin Amerikka täyttäisi tehtävänsä Fenix-lintuna jonka täytyy palaa tulessa jotta uusi Fenix (Uusi maailmanjärjestys) voisi syntyä. Lisäksi, Yhdysvaltain tämänhetkiset johtajat ovat hyväksyneet tämän heidän maansa tuhoutumisen.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1721Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin