web space | free website | Business Hosting Services | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

USA:n sotastrategia saattaa tarvita täydet 60 päivää jotka YK:n päätöslauselma tarjoaa Irakille suostua vaatimuksiin! Onko tämä syy miksi YK antoi juuri nämä 60 päivää?


Alaotsikko: Sitten kun sinä tutkit huolellisesti tämän YK:n päätöslauselman takana olevia faktoja, sinä saatat huomata että Ilmestyskirjan luvun 17 profetia täyttyy sinun päivittäisissä uutisissasi.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Raamatun profetioiden puitteet
"Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät." [Ilm. 17:17].
Muista mitä Jumala sanoi: "Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät he ole keskenänsä sopineet?" [Aamos 3:3].

Nämä raamatunkohdat, kun ne lasketaan yhteen, kertovat että johtajat Lopun aikoina tekevät yhteistyötä uskomattoman tiiviisti, seuraten "yhteistä politiikkaa" -- suunnitelmaa, Illuminatin suunnitelmaa -- jonka päämääränä on Antikristuksen onnistunut tuominen maailman näyttämölle. Kuten me esittelemme uutisessa 1548, nämä 10 kansakuntaa on jo perustettu, jokaisella okkultistinen johtaja, eli näin Danielin Kirjan 7:7-8 ennustus käy toteen. Ilmestyskirjan 17:12-13 kymmenen kuningasta ovat identtisiä Danielin antaman kuvauksen kanssa, jossa profeetalle annettiin järjestys jonka mukaan maailma näkisi Antikristuksen ilmestymisen.

Maailma on organisoitu kymmeneen super-kansakuntaan, mutta Antikristus ei ole vielä tullut. Tämä tosiasia on kriittisen tärkeää jotta ymmärtäisimme nykyisiä tapahtumia. Tämä mielessäsi, salli meidän palata profetiaan Ilmestyskirjan luvussa 17, toistaen nämä jakeet jotka me juuri kävimme läpi:

"Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle." [Ilm. 17:12-13].
Huomaa, että näillä kymmenellä kuninkaalla on "yksi ja sama mieli". Toisin sanoen, näillä 10 kuninkaalla on salaliitto jonka tarkoituksena on kaataa maailman hallitusten normaali poliittinen valta. Tämä on eräs Raamatun kaikkein voimallisimpia jakeita joka todistaa että Lopun aikoina tulee olemaan poliittinen salaliitto. Kristittyjen pitäisi odottaa salaliittoa tällaisena aikana, ei olla yllättyneitä kun kerrotaan että sellainen on todella olemassa!

Tänään, maailma on siinä vaiheessa jossa nämä 10 super-hallitsijaa tekevät ainutlaatuista yhteistyötä.

Äkkinäinen poliittinen yhteistyö jota me olemme olleet todistamassa koskien YK:n turvallisuusneuvoston Irak-päätöslauselmaa on uskomaton. Meille jotka kasvoimme Kylmän sodan aikakautena, tällainen yhteistyö näyttää ihmeelliseltä! Meille kaikille jotka olemme seuranneet julkista retoriikkaa Yhdysvaltain, Britannian, Ranskan, Saksan, Venäjän ja Kiinan välillä, tämä päätöslauselma joka huomioi kaikki USA:n vaatimukset on uskomaton.

Mutta, näiden profetioiden mukaan, johtajat Lopun aikoina tekevät yhteistyötä sellaisen suunnitelman pohjalta jonka päämääränä on tuoda Antikristus maailman näyttämölle! Siksi, kun me katsomme maailman tapahtumia, meidän ei kannata kiinnittää huomiota riitaisaan retoriikkaan, vaan meidän täytyy ymmärtää että tämä sanailu kuuluu näytelmään jota esitetään hegeliläisen kaavan mukaan. Meidän täytyy ymmärtää se tosiasia, että kaikki nämä johtajat tekevät yhteistyötä saadakseen suunnitelmansa -- tuoda Antikristus -- valmiiksi.

Jumala sanoi että näin tulee tapahtumaan!

Tämä äkkinäinen ja täysin epälooginen YK:n Turvallisuusneuvoston päätös palvelee parhaana esimerkkinä todistaessaan pitkästä ja salaisesta yhteistyöstä maailman avainjohtajien välillä. Kuukausien ajan, Venäjä, Saksa, Ranska ja Kiina ovat tuominneet voimakkaasti USA:n ehdottaman päätöslauselman. He vastustivat sitä niin paljon, että näytti siltä kuin Yhdysvaltain täytyisi hyökätä Irakiin Iso-Britannia ainoana liittolaisenaan.

YK:n päätöslauselma

Nyt, salli meidän tutkia tätä päätöslauselmaa ja sen tärkeimpiä kohtia:

Siksi, jos Irak sanoo hyväksyvänsä YK:n päätöslauselman tänä perjantaina, 15.11, tarkastusryhmä olisi Irakissa 18.11. Kuusikymmentä päivää myöhemmin olisi 17.1.2003. Jos asetarkastajat luovuttavat raporttinsa 60 päivässä ja kertovat että Irak ei ole noudattanut ehtoja, Irakiin voitaisiin hyökätä.

Itse asiassa, tiedustelulähteet raportoivat vähän yli kuukausi sitten, että israelilaiset ja amerikkalaiset satelliitit olivat havainneet irakilaisten lastaavan monista tehtaistaan materiaalia kuorma-autoihin, tarkoituksenaan ilmeisesti kuljettaa ne Iraniin. Jos ja kun Saddam Hussein hyväksyy päätöslauselman, hänellä on runsaasti aikaa kuljettaa pois ja/tai piilottaa aseensa.

Mutta nyt, salli meidän tutkia näitä tosiasioita tämän 60 päivän päätöksen takana, olettaen että Saddam sallii YK:n tarkastajien tulla maahan 18.11. Kuusikymmentä päivää myöhemmin olisi 17.1.2003, tasan 12 vuotta siitä kun USA:n johtamat pommittajat aloittivat kampanjansa Saddam Husseinia vastaan 17.1.1991 kello 02:38. [http://www.pbs.org/wgbh/frontline/gulf/cron/].

UUTISKATSAUS: "Taistelu Tigris-Eufrat -virtojen jokisuistosta etelä-Itakissa", DEBKAfile, 9.11.2002.

"USA ja Britannia sekä Irak ovat kahden viime viikon aikana harjoituttaneet eliittijoukkojaan kaakkois-Irakissa. Yhdysvaltain johtamilla joukoilla on kaksi päämäärää:"

"(1) Sen 60 päivän aikana jotka on määrätty YK:n tarkastajille, joukkojen on tarkoitus varmistaa sotilaallinen kontrolli kaakkois-Irakissa Iranin rajalle asti. He saartavat suuret KHozistanin öljykentät mutta pysyvät ulkopuolella. Tämä peilaa tilannetta joka on luotu aikaisemmin pohjois-Irakiin, jossa Yhdysvaltain, Britannian, Jordanian, Turkin ja Iranin erikoisjoukot ovat olleet läsnä huhtikuusta lähtien; he ovat ottaneet hallintaansa suuren osan aluetta mutta he ovat pysähtyneet kahden öljykaupungin, Kirkukin ja Mosulin porteille."

"(2) Kun tämä on tehty, USA:n joukot saartavat Saddam Husseinin, hänen perheensä, Baath-puolueen ja armeijan maan keskiosaan, estäen heiltä pääsyn öljykentille."

"Tämä avaisi kaksi optiota Bushille ja hänen kenraaleilleen:"

"(a) Olla valmiina hyökkäämään Saddamin hallintokeskuksia vastaan kolmelta ilmansuunnalta ja saattaa sota päätökseen."

"(b) Ottaa haltuunsa pohjoiset ja eteläiset öljykentät, ja näin eristää Saddam Hussein ja hänen tukijoukkonsa. Saddamin päivät olisivat sitten luetut."

Kuten me raportoimme uutisessa 1685, "Hyökkäys Irakiin on saattanut jo alkaa", USA:n johtamat turkkilaiset kommandot alkoivat sotia Irakin eliittijoukkoja vastaan elokuussa 2002. Arvioidaan, että jopa 15% pohjois-Irakista on nyt meidän hallussamme! Nyt tämä kommandojoukko suunnittelee toteuttavansa seuraavan vaiheen, ja he tarvitsevat tasan 60 päivää, jotka YK:n päätös antoi heille saattaa päätökseen vaihe 2 Saddamin kukistamisessa.

Kuvittele tätä! YK:n päätös antoi Presidentti Bushille juuri sen ajan jonka hän tarvitsee saattaakseen päätökseen vaiheen 2! Onko tämä sattumaa? Ei tietenkään ole! Huolimatta kiivaasta julkisesta sanailusta jossa vastustettiin USA:n suunnitelmaa hyökätä Irakiin, jokainen Turvallisuusneuvoston jäsen oli kaiken aikaa salaisesti tukemassa Yhdysvaltain suunnitelmia; jopa Syyria tuki päätöslauselmaa aktiivisesti sen sijaan että olisi tukenut sitä passiivisesti äänestämällä tyhjää. Kun arabimaa äänestää toista arabimaata vastaan, sinä näet epätavallisen tilanteen!

Mutta, tällainen yhteistyö on juuri sitä mitä Raamattu ennustaa.

Salli meidän päättää tämä aihe tutkimalla sitä tosiasiaa, että tämä yhteistyö YK:n kanssa meni niin pitkälle että YK epäsuorasti sallii Bushin hyökkäävän Irakiin ilman että USA:n tarvitsee pyytää Turvallisuusneuvostolta siihen erityistä lupaa!

Kuuntele huolellisesti seuraava uutinen:

UUTISKATSAUS: "Yhdysvallat saa tahtonsa läpi Irakista", theage.com.au, 9.11.2002.

"Viime hetken myönnytys Ranskalle ja Venäjälle teki USA:lle mahdolliseksi selvittää viimeinen este Irakin aseistariisumista koskevassa päätöslauselmassa. Presidentti Bush väitti, että Yhdysvaltain vaatimusten ydin säilyi koskemattomana vaikka lopullinen päätöslauselma eroaakin siitä mitä hän alunperin suunnitteli."

"Herra Bushin huomautukset havainnollistivat, kuinka paljon hänen asenteensa Irakin suhteen on kehittynyt kahden viime kuukauden aikana. Sen sijaan että vaatisi "hallituksen vaihtoa" ja välitöntä valtuutusta voiman käyttöön Saddam Husseinia vastaan, tämä päätöslauselmakäynnistää uuden tarkastusohjelman sekä painottaa aseistariisuntaa... Mutta, tämä päätöslauselma on hiljaa siitä, täytyykö USA:n odottaa Neuvoston hyväksyntää ennenkuin ryhtyä toimiin Irakia vastaan. 'Tämä ei sido USA:n käsiä', väitti Kansallisen turvallisuusneuvoston puhemies Sean McCormack. 'Mutta se tarjoaa YK:n Turvallisuusneuvostolle keinon esitellä tärkeyttään.'"

Tämä päätöslauselma ei ole tarkan analyysin arvoista, eikö niin? Siinä kun niin kutsutut "asiantuntijat" huutavat katoilta, että USA:n täytyy saada YK:lta lupa hyökkäykselle Irakiin, me luemme että "luova kaksiselitteisyys" sallii yksipuoliset toimet Yhdysvalloilta. Sitten kun Irakia syytetään tottelemattomuudesta, Bush voi hyökätä.

Mutta, Bush tarvitsee vielä 60 päivää saattaakseen päätökseen hyökkäyssuunnitelmansa vaiheen 2. Siksi, YK:n Turvallisuusneuvosto ei ainoastaan antanut Bushille lupaa hyökätä Irakiin; he antoivat Presidentille juuri nämä 60 päivää jotka hän tarvitsee saattaakseen päätökseen vaiheen 2.

Tietenkin, arabien terrori-isku voi muuttaa asioiden kulun välittömästi, kuten myös irakilaisten eliittijoukkojen hyökkäys. Kuitenkin, näyttää nyt siltä että maailmalla on vielä 60 päivää yrittää selvitä jotenkuten ennenkuin tehdään lopullinen päätös hyökkäyksestä.

Me aloitimme tämän artikkelin Raamattua lainaamalla. Salli meidän nyt lopettaa se Raamatulla.

"Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon, minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani..." [Jooel 3:1-2].
Joosafatin laakso on yleinen Lähi-Itää koskeva termi Antikristuksen aikana. Siksi, kun Jumala toteutti jakeen 1 luomalla Israelin kansakunnan uudelleen 14.5.1948, Hän sanoi tuovansa kaikki maailman kansakunnat Lähi-Itään tuomiolle. Nyt sinä tiedät miksi Yhdysvallat ja Iso-Britannia johtavat maailman joukkoja Lähi-Itään juuri nyt.

Millainen tuomio Jumalalla on mielessään? Kuuntele:

"Julistakaa tämä pakanakansain seassa, alkakaa pyhä sota, innostakaa sankareita, lähestykööt, hyökätkööt kaikki soturit. Takokaa vantaanne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Sanokoon heikko: "Minä olen sankari". Käykää avuksi, tulkaa, kaikki kansakunnat joka taholta. He kokoontuvat sinne. Anna, Herra, sankariesi astua sinne alas. Lähtekööt liikkeelle, hyökätkööt kansakunnat Joosafatin laaksoon; sillä siellä hän istuu tuomitsemassa kaikkia pakanakansoja, joka taholta tulleita. Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri. Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa. Aurinko ja kuu käyvät mustiksi, ja tähdet kadottavat valonsa. Herra ärjyy Siionista ja antaa äänensä kuulua Jerusalemista, ja taivaat ja maa järkkyvät; mutta Herra on kansansa suoja, Israelin lasten turva." [Jooel 3:9-16].
Lue tämä kohta hyvin huolellisesti ja kysy sitten itseltäsi tämä kysymys: "Ennustaako Raamattu rauhan aikaa tälle ajanjaksolle?" Minä en näe sellaista. Siitä syystä, minä olen aina kaatanut kylmää vettä kaikkiin sellaisiin ajatuksiin, että Israelin ja arabien välille, erityisesti Israelin ja palestiinalaisten välille saataisiin rauha. Mitään tällaista ei ole tapahtunut huolimatta korkealentoisesta ja itsepintaisesta retoriikasta, eikä mitään tällaista tule tapahtumaan.

Jumala lupaa sotaa ja vain sotaa Lähi-Itään sen jälkeen kun Israel palaa maahansa.

Millaisia käänteitä tämä Irak-prosessi sitten saakin, Raamattu puhuu vain sodasta. Sota on todistettavasti meidän edessämme, mutta se ei ole Ahdistuksen ajan sota. Se on sota joka tarvitaan tuomaan Antikristus (Matteus 24:8), ja mitkä ovat Jeesuksen sanat sen suhteen mikä muodostaa nämä lopulliset synnytystuskat (lue uutinen 1408)?

"Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin." [Matt. 24:8].
Kuulostaako tämä päivittäisiltä uutisiltasi? Lopun aika näyttää lähestyvän.

Suomentajan kommentti: Tämä artikkeli julkaistiin muutama päivä ennen kuin Irak ilmoitti päästävänsä asetarkastajat maahan. He (Cutting Edge) siis varautuivat ennalta myös tämän mahdollisuuden varalle. Annan Cutting Edgelle vielä yhden tilaisuuden osoittaa väitteensä oikeaksi. USA:n tuleva hyökkäys siirtyi taas -- 60 päivää -- tuonnemmaksi. Ei ole aivan selvää milloin nämä 60 päivää alkoivat ja milloin ne päättyvät, mutta jotakin pitäisi tapahtua alkuvuodesta 2003. Mahdollisia päivämääriä ovat 17.1 ja 27.1, tai vähän tämän jälkeen. Jään odottamaan.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1735Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin