web space | free hosting | Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Harry Potter ja Salaisuuksien kammio -- mahdollisesti länsimaisten yhteiskuntien suurin synti rohkaistessaan lapsia nauttimaan noituuden kielletyistä hedelmistä


Alaotsikko: "Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen. Voi maailmaa viettelysten tähden! Viettelysten täytyy kyllä tulla; mutta voi sitä ihmistä, jonka kautta viettelys tulee!" [Matteus 18:6-7].

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Lapset Salaisuuksien kammiossa: arvostelemassa Harry Potteria", The State, 16.11.2002.
"Onnekkaat lapset Columbian kaupungista astuivat Kammioon viime sunnuntaina ennakkonäytöksessä Charlottessa, ja arvostelivat elokuvan."
Jumala on aina vaatinut, että vanhemmat kasvattaisivat lapsensa "Herran kurissa ja nuhteessa" [Ef. 6:4]. Meille myös kerrotaan, että me seisomme Kristuksen Tuomioistuimen edessä "...että kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, joko hyvää tai pahaa." [2 Kor. 5:10].

Mutta, välittömästi tämän lauseen jälkeen Paavali lausuu: "Kun siis tiedämme, mitä Herran pelko on..." [2 Kor. 5:11].

Suuren kauhun päivävä, kaikki vanhemmat seisovat Tuomioistuimen edessä, jossa Jeesus itse on läsnä.

Sekä kristittyjen että ei-kristittyjen vanhempien täytyy vastata siitä miten he ovat noudattaneet Jumalan määräyksiä koskien lasten kasvattamista. Tämän vuoksi, salli meidän nopeasti tutkia mitä Jumalalla on sanottavana noituudesta ja noidista. Tämä on erittäin tärkeää lasten kannalta jotka haluavat olla ihailemiensa lasten kaltaisia. Mitä 10-vuotias Sally selitti?
"Tämä elokuva vei minut mukanaan tähän noitakouluun aivan kuin minä itse voisin lähettää loitsuja teatterissa."
Jumalan noituutta koskevat kiellot

"Jos jossakin miehessä tai naisessa on vainaja- tai tietäjähenki, niin heidät rangaistakoon kuolemalla; heidät kivitettäköön, he ovat verivelan alaiset." [3 Moos. 20:27].

"Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja- tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen. Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle, ja sellaisten kauhistusten tähden Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa heidät sinun tieltäsi." [5 Moos. 18:10-12].

HUOMIOI: "Käydä tulen läpi" viittaa sellaisen ihmisen uhraamiseen jossa lapset laitetaan punaisena hehkuvan Baalin kuvan päälle. Tämä Raamatunkohta voi viitata kaikenlaisiin ihmisuhreihin.

HUOMIOI: "Kääntyä vainajien puoleen" tarkoittaa sellaista jossa kutsutaan kuolleiden henkiä ja kommunikoidaan heidän kanssaan.

Sinä huomaat että Harry Potter -kirjat ja elokuvat ovat täynnä näitä Jumalan kieltämiä asioita, alusta loppuun asti! Salli meidän tutkia tämän novellin sisältämää noituutta ja saatananpalvontaa. Aloittakaamme niistä hahmoista joita nämä lapset rakastavat.

Dobby, kotihaltia -- Dobby on kotihenki jonka 2 Moos. 18:10-12 kieltää. Näitä lapsia rohkaistaan hyväksymään kotihenki. Eräs lapsi sanoi, että hänen suosikki-kohtauksensa oli kun Dobby toistuvasti iski itseään päähän, rankaisi itseään tarkoituksella. Tiedätkö sinä että Dobby oli hyvin voimakkaan sadomasokismin hengen vallassa? Vaikka tällainen demoninen riivaus liittyy usein epätavalliseen seksiin, se ei ole rajoittunut siihen. Siksi, pieniä lapsia, kuten Elise, rohkaistaan ajattelamaan sadomasokismia hauskana ja nautittavana!

Basilisko, kyykäärme -- Oli usean koululaisen suosikki. Okkultismin maailmassa, basilisko-käärmeen ajatellaan tappavan silmillään, ja se kuvattiin Salaisuuksien kammiossa. Basilisko on hyvin inhottava, ilkeä, mustan magian kuvaus Saatanasta! Mitä Raamattu sanoo Saatanasta ja kyykäärmeestä?

"Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa." [Ilm. 12:9].
Saatana on käärme! Näin tämä jae sanoo. Hän on "aikakausia vanha käärme" jonka nimi on "Saatana ja Perkele". Täten, ei ole yllätys että Saatana ilmestyi Eedenin puutarhaan käärmeen muodossa. Yhdenmukaisena raamatun opetuksen kanssa, okkultistit sanovat selkeästi että Saatana on Matelija. Siksi, näitä nuoria rohkaistaan nauttimaan, katsomaan Saatanaa itseään.

Herra Malfoy -- "Oli jopa ilkeämpi kuin olin kuvitellut." Sally, 10-vuotias, pystyi tunnistamaan pahan tässä mustan magian oppilaitoksen veljien keskuudessa. Malfoy johdetaan sanasta "mal-" joka tarkoittaa "pahaa" tai "väärää". Tästä sanasta tulevat sanat "tauti, sairaus (malady)", "heittää kirous jotakin vastaan (malediction)", "pahantekijä, rikollinen (malefactor)", "ilkeys, pahansuopuus (malevolence, malice, malicious)", "paha sairaus tai viha (malignancy)", kirous (malison)".

Malfoy omaa kaikki nämä luonteenpiirteet, kuten jokainen joka on lukenut nämä kirjat tai nähnyt elokuvat ymmärtää. Siksi, kirjailija Rowling on valinnut eräälle tärkeimmälle hahmolleen osuvan nimen. Malfoy vihaa Harry Potteria erityisesti ja kaikkia muitakin oppilaita yleisemmin kaikella vihalla joka sisältyy etuliitteeseen "mal-".

Jälkiosa "-foy" on myös vihjaileva. Se tarkoittaa "jäähyväisjuhla", "viihdykejuoma" tai "häät". Siksi, nimi "Malfoy" kirjaimellisesti tarkoittaa pahaa, vihamielistä jäähyväistä, sellaista johon sisältyy kirous jollaisen vain noita voi luoda ja heittää vihollisen päälle. Eikö Malfoy yritä heittää kirouksia päästäkseen eroon kaikista koulun oppilaista ja erityisesti Harry Potterista? Eikö Malfoy yritä saada aikaan "ilkeät jäähyväiset" Harrylle ja kaikille koulun oppilaille? Tietenkin. Rowling on antanut osuvan nimen eräälle tärkeimmistä hahmoistaan.

Mutta, Rowling on antanut Malfoylle myös osuvan etunimen, "Lucius" jonka juuri on "Lucifer". 1920-luvun puolivälissä Teosofinen seura perusti painotalon nimeltään "Lucifer Press". Kuitenkin, ihmisten reaktio oli niin voimakas että nimi muutettiin pian "Lucius Press":iksi; painotalolla on tänäänkin sama nimi. Älä kulje harhaan, Lucius on derivatiivi sanalle Lucifer, jumalalle jota kaikki valkoisen magian harjoittajat palvovat.

Siksi, Lucius Malfoy tarkoittaa kirjaimellisesti "Luciferin ilkeät häät" tai "Luciferin ilkeät jäähyväiset". Jeesus suunnittelee hääjuhlia, eikö niin? Hän suunnittelee Karitsan hääjuhlia jossa Hän virallisesti vihkii morsiamensa, seurakuntansa. Koska Lucifer aina matkii Jeesusta, me tiedämme että hän suunnittelee ilkeää maailmanlaajuista vihkimys-seremoniaa jossa hän "vihkii" kaikki maailman ihmiset jotka ottavat hänen "merkkinsä", Pedon merkin.

Lucius Malfoy on melkoinen nimi, eikö olekin?

Muita ala-arvoisten asioiden korostuksia

Käärmeitä, käärmeitä, käärmeitä kaikkialla. Tämä elokuva oli täynnä käärmeitä. Nuori Malfoy langetti kirouksen joka heitti Harrya taaksepäin ja toi sitten esiin sihisevän käärmeen. Mutta, älä huolestu, Harry osaa puhua parcelmouthia -- käärmeiden kieltä -- joten hän käski käärmeen pysyä erossa oppilaista. Koska me tiedämme että Saatana on kyykäärme, me näemme että Harry kirjaimellisesti puhuu Saatanalle! Miksi sinä edelleen uskot että Harry Potter on kristitty kun hän on yksi harvoista joka voi kommunikoida Saatanan kanssa, hänen hengellisellä kielellään?

Kun Harry Potter lähestyy Basiliskon piilopaikkaa, käärme tulee oven eteen vartioidakseen sisäänkäyntiä. Kun Harry puhuu parcelmouthia, oven salpa alkaa avautua; yllätys, nämä salvat ovat käärmeitä.

Basilisko-käärme on kaikkein ilkeämielisin olento Salaisuuksien kammiossa. Kuten yläpuolella mainittiin, satanistit pitävät Basilisko-käärmettä kaikkein kavalimpana koska se surmaa jokaisen jota se katsoo silmillään. Mutta, Basilisko on paljon muutakin kuin vain käärme, se on myös symboli "vihkimiselle". Kuuntele kun okkultistinen kirjailija selittää:

"...Basilisko kuvataan tavallisesti kruunupäisenä käärmeenä. Okkultistisessa traditiossa, Basiliskolla sanotaan olevan valta tuhota kaikki joita se katsoo, silmiensä voiman ansiosta. Tämä on kenties yksi syy miksi Basilisko on viisauden maaginen symboli, sillä todellinen viisaus vaatii että ihmisellä on sisäinen näkökyky hengelliseen maailmaan. Hengellisen valon kirkkaus saattaa surmata sellaisen ihmisen joka ei ole valmentautunut tähän." [Frederick Goodman, "Magic Symbols", s. 6-7].
Täten, ihmisen täytyy "vihkiytyä" satanismiin sekä perehtyä huolellisesti niihin periaatteisiin ja ilmestyksiin jotka Saatana haluaa omiensa tuntevan; ainoastaan huolellisen valmentautumisen ja monen sisäisen hengellisen tiedon askeleen jälkeen voidaan ihminen perehdyttää Saatanan valtakunnan hirvittävään luonteeseen sekä niihin hirvittäviin suunnitelmiin joita hänellä on tämän maailman varalle. Koska sana "vihkimys" tarkoittaa kirjaimellisesti "astua sisään", yleinen Basilisko-symboli on ihminen jota käärme on nielemässä, niin että ruumiin ylempi puolisko on käärmeen sisällä. Kirjaimellisesti, "vihkimys" satanismiin tarkoittaa "astua Saatanan sisään".

Basilisko-käärme on tärkeä hahmo tässä elokuvassa.

Fenix-lintu -- Satanistit kuvaavat Fenix-linnun Antikristuksen symbolina. Professori Dumbledorella on Fenix-lintu, jotta se pitäisi "pimeyden voimat" poissa Tylypahkan noitakoulusta. Dumbledoren Fenix-lintu auttaa Harrya sokeuttamalla Basiliskon silmät, niin että Harry voi katsoa niihin kuolematta. Tämä on täydellinen okkultistinen kuva jossa valkoinen magia voittaa mustan magian noituuden, tai 'hyvä voittaa pahan'.

Sinä näet, Professori Dumbledore ja Fenix-lintu edustavat valkoista magiaa kun taas Lucius Malfoy, Basilisko-käärme ja Slytherin Fraternity House edustavat mustaa magiaa. Valkoisen magian harjoittajat uskovat, että sitten kun henkilö saavuttaa okkulttiset kyvyt, hänen täytyy päättää käyttääkö hän näitä voimia "hyvään" tai "pahaan". Jos hän käyttää niitä "hyvään", hän seuraa "Oikean käden polkua" tai valkoista magiaa; mutta jos hän käyttää niitä "pahaan", hän seuraa "Vasemman käden polkua" tai mustaa magiaa.

Mutta, sekä valkoisen että mustan magian harjoittajat lukevat samoja okkultistisia oppeja ja harjoittavat samoja muotomenoja, ja he ammentavat voimansa samasta lähteestä -- Saatanasta. Kun ihmiset sanovat että Harry Potter kuvaa "hyvä vastaan paha" -taistelua, he johtavat sinua harhaan; todellisuudessa, Potter on "valkoinen magia" taistelemassa "mustaa magiaa" vastaan. Molemmat puolet ovat saatanallisia.

Fenix-lintu kuvataan palvelemassa valkoisen magian Dumbledorea kaikissa Potter-kirjoissa. Fenix-linnun määritelmä:

 1. Elää pitkän aikaa ja sitten saa tarkoituksella aikaan oman kuolemansa.

 2. Leimahtaa liekkeihin kuolemansa hetkellä, ja ruumis palaa tuhkaksi.

 3. Uusi Fenix-lintu nousee tuhkasta. Illuministit kuvaavat Antikristuksen Uuden maailmanjärjestyksen Fenix-lintuna joka nousee ylös olemassaolevan järjestyksen totaalisesti tuhoutuneesta tuhkasta; toisin sanoen, he suunnittelevat tuhoavansa tämän vanhan järjestelmän jotta heidän uusi järjestelmänsä voisi nousta.
Fenix-lintu pelasti Harryn kuolemalta hirviön, Kuningaskäärmeen käsistä. Käärme on Saatanan symboli, ja Fenix-lintu on Kristuksen (Antikristus) symboli. Valkoisen magian harjoittajat uskovat että New Age -kristus nousee ottaakseen maailman haltuunsa ja pelastaaksen sen. Koska Kristus harjoittaa Luciferin valkoisen magian noituutta, hän pelastaa maailman mustan magian Saatanalta. Täten, symbolismi jossa Fenix-lintu (Kristus) pelastaa Harryn Saatanalta (käärmeeltä) on täydellinen kuvaus valkoisen magian harjoittajien uskomuksista. He uskovat että käärme (Antikristus/Saatana) nousee, yrittäen ottaa maailman haltuunsa mutta Fenix-lintu (Kristus) voittaa hänet. Harry Potter valmentaa lapsiasi täydellisesti!

Kun Fenix-lintu kantoi professori Lockroyn, Harryn ja Ronin turvaan käärmeen pesän syvyyksistä, se lensi kohti valoa (valon piiri) joka pilkisti kuilun päässä. Okkultismissa, valon piiri kuvaa Luciferin "hengellistä valoa", samaa valoa jota vapaamuurari julistaa etsivänsä!

Kuningas Aragog, suuri kuningas-hämähäkki -- hämähäkin kaltainen olento melkein nappaa Harryn. Se on tämän näköinen:

 1. Kahdeksan pitkää, mustaa ja karvaista jalkaa. Kaksi etummaista ovat kärkipihtejä.

 2. Kasvot jossa kahdeksan silmää, ja suu joka puhui.

 3. Ihmisen älykkyys, pystyi puhumaan.

 4. Suuren hämähäkki-yhdyskunnan kuningas.

 5. Pienen elefantin kokoinen.

 6. Oli aluksi "huolissaan" Harrysta. Myöhemmin hän tunsi vihaa ja lähetti alaisiaan Harryn ja Ronin perään syödäkseen heidät.

Inspiraatio tälle yhdistelmälle -- osaksi hämähäkki, osaksi ihminen -- näyttää tulleen tästä Baal-demonin kuvasta joka on otettu mustan magian kirjasta. Vaikka tällä elokuvan suurella hämähäkillä ei ole sammakon tai kissan kasvoja, inspiraatio Kuningas Aragogille näyttää selvästi olevan peräisin tästä kirjasta.

Kiinnitä huomiota tähän nimeen, "Aragog". Etuliite "Ara-" on latinaa ja tarkoittaa alttaria. Todellisessa saatananpalvonnassa viaton uhri uhrataan kolmiomaisella alttarilla. Raamatussa "Goog" on demoninen prinssi joka Hesekielin luvuissa 38-39 yhdistetään Venäjään (lue uutinen 1337).

Täten, nimi "Aragog kirjaimellisesti tarkoittaa demoniprinssi Googin alttaria. Taas kerran, Rowling tuntee noituutensa oikein hyvin.

Liikkuvat kuvat -- Eräs Potter-fanien suosikkikohtauksia elokuvassa on se, kun muotokuvat Tylypahkan koulussa ovat itseasiassa eläviä. Kaikki valokuvat taikamaailmassa liikkuivat ja puhuivat ja olivat vuorovaikutuksessa jokaisen kanssa joka katsoi niitä. Vaikka me olemme jatkuvasti ihmeissämme siitä kuinka hyvin kirjailija Rowling tuntee noituuden, tämä kohtaus valaisee parhaiten sen, kuinka hyvin hän todella tuntee noituuden.

Rowling sai konseptin muotokuvissa liikkuvista ihmisistä luciferilaisesta kirjasta nimeltä "The Chemical Wedding of Christian Rosendreutz"; kirjoitettu vuonna 1459 ja käännetty englanniksi vuonna 1690. Luciferilaisen salaseuran, ruusuristiläisten perustamis-legenda. Kuuntele kun ruusuristiläinen selittää tämän kirjan merkitystä okkultismin harjoittamisessa.

"'Kemiallinen kihlaus' on eräs alkemistisen muuntumisen symboleista. Monet myöhemmät mystikot ja kirjailijat ovat tehneet paljon työtä tämän aiheen eteen. Manly Hall omisti kokonaisen kappaleen tästä aiheesta kirjaansa 'Kaikkien aikojen salaiset opit'. Kemiallinen kihlaus on perusta ruusuristiläisten luomille vihkimysrituaaleille. Se edustaa persoonan, hengen ja yhteisön liittoa." [Philosophical Research Society, Publications Department].
Mahtavaa! Tämä kirja on ruusuristiläisten vihkimysrituaalien perusta. Taas kerran, Rowlingin todellinen luonto paljastuu. Huolimatta siitä että hän kiistää toistuvasti yhteytensä noituuteen, me näemme, että sen lisäksi että hän paljastaa satanismin tuntemuksensa, hän paljastaa nyt tietonsa hyvin vanhasta, hyvin hämärästä kirjasta jota käytettiin perustana ihmisten vihkimisessä ruusuristiläisyyteen.

Kun minä ensimmäistä kertaa luin puhuvista muotokuvista Potter-kirjoista, minä hämmästyin lievästi, sillä minä ajattelin että tämä oli hyvän mielikuvituksen tuotetta. Minun mieleeni ei tullut koskaan, että liikkuvilla ja puhuvilla kuvilla olisi juuret syvällä saatanallisessa maaperässä.

Kirjassa "The Chemical Wedding of Christian Rosendreutz", kirjoitettu vuonna 1459, me löydämme ruusuristiläisen sankarin, Christian Rosendreutzin linnassa jonka nimi oli "House of the Sun". Minusta oli mielenkiintoista että linnalla oli tällainen nimi, sillä ruusuristiläiset palvovat Aurinkoa ja sen seuralaista Kuuta.

Herra Rosendreutz ei tiedä että syy miksi hänet oli kutsuttu tähän linnaan oli todistaa kuuden kuninkaan ja heidän vaimonsa jälleensyntymistä alkemian avulla. Kun Herra Rosendreutz kävelee tämän taivaallisen linnan käytäviä, hän huomaa jotakin outoa seinillä: siellä oli ihmeellisiä kuvia, jotka liikkuivat itsekseen, aivan kuin ne olisivat olleet eläviä. [s. 29].

Nyt minä ymmärrän mistä Rowling sai ajatuksen puhuvista ja liikkuvista kuvista! Hän otti nämä yksityiskohdat melkein 550 vuotta vanhasta kirjasta. Ainoastaan luciferialaisiin salaseuroihin vihkiytyneet ihmiset lukevat tällaisia kirjoja. Rowling on niin vihkiytynyt salaseurojen salaisuuksiin, että minusta on hyvin luultavaa että hän on tällaisen seuran jäsen.

Todellisuuden ja fantasian määritelmä satanistin maailmassa.

 1. Okkultisti uskoo että molemmat maailmat ovat todellisia, toistensa vieressä. Fantasia on maailma johon satanisti etsii jatkuvaa pääsyä, maailma joka on täynnä jännittäviä seikkailuja ja jossa magia on läsnä joka askeleella. Satanisti pitää fantasiamaailmaansa jännittävämpänä ja tyydyttävämpänä kuin oikeaa maailmaa. Tämä on syy miksi Harry sanoo Dobbylle sen jälkeen kun Dobby kieltää häntä palaamasta kouluun: "Mutta minun täytyy palata. Sinä et tiedä millaista täällä on. Minä en kuulu tänne. Minä kuulun sinun maailmaasi -- Tylypahkaan." [s. 16].

 2. Tylypahka sijaitsee fantasiamaailmassa -- "Harry oli saanut Tylypahka Expressin kiinni edellisenä vuonna. Temppu tapahtui menemällä laiturille 9 ja 3/4 joka ei ollut näkyvä tavallisen ihmisen silmille. Se mitä sinun tarvitsi tehdä oli kävellä kiinteän seinän läpi joka erotti laiturit 9 ja 10. Se ei sattunut, mutta sinun täytyi olla huolellinen jotta kukaan jästi ei huomaisi sinun katoamistasi." [s. 67]. Tämä oli eräs porteista joita nämä noidat ja velhot käyttivät astuessaan fantasiamaailmaan. Kaikki toiminta Tylypahkassa tapahtui fantasiassa -- yliluonnollisen valtakunnassa.
Diagon Alley -- sijaitsi fantasiamaailmassa, jonne noidat ja velhot menivät ostamaan tarvikkeita. Ostaessaan koulutarvikkeita Harry sattui kävelemään sisälle Pimeän puolen kauppaan. Päästäkseen tälle kauppakadulle Weaseleyn talosta, Harry ja koko Potter-perhe käyttivät astraali-matkustusta lentäessään läpi jästien ulottuvuuden suoraan noituuden ulottuvuuteen. Rowling keksi mielikuvituksellisen "Floo-jauheen" keinona jolla tämä astraalimatka suoritetaan. "Floo Powder" on mielikuvitusta; astraalimatkustus ei, sillä noidan sielu voi jättää ruumiin oikeanlaisen rituaalin jälkeen lentääkseen tästä fyysisestä ulottuvuudesta haluttuun paikkaan Hengen maailmassa. Demoninen isäntä joka hallitsee noitaa, pitää ruumiin elossa siihen asti kunnes sielu palaa. Ainakin näin satanistit opettavat.

Tällaisia tavaroita Harry Potter näki myytävän tässä kaupassa:

Onko ketään joka voisi pitää näitä asioita kristillisinä? Muista Apostoli Paavalin sanat: "Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa..." [Fil. 4:8].

Kostautuva kirous -- Kun Ron Weasely heiluttaa taikasauvaansa Malfoytä kohti kiroten hänet loitsulla joka pakottaa hänet syömään etanoita, kirous kääntyy häntä itseään vastaan. Ron on se joka alkaa oksentaa suuria mustia etanoita. Sen lisäksi että tämä on inhottavaa, tämä kohtaus havainnollistaa noituuden perusolemusta; kiroukset voidaan kääntää takaperin ja kun näin tehdään, kirousta lähettävä noita vastaanottaa juuri tämän saman kirouksen. Taas kerran, Rowling paljastaa tietämyksensä noituudesta.

Mandake-kasvin juuri kuvaa ihmisen uhraamista -- Mandrake tai Mandragora -- pidetään voimakkaana elvyttäjänä, sitä käytetään palauttamaan kirouksen uhrit ennalleen. Koska Mandrake-kasvin juuri kuvataan rumana ihmislapsena joka kasvaa toiselle kymmenelle ennen kypsymistään, jolloin juuri leikataan ja paistetaan jotta siitä saataisiin parannusjuomaa, Rowling oli juuri kuvannut ihmisen uhraamisen!

Sielunvaihto -- Paha Lordi Voldemort on siepannut Ginny Weasleyn sielun ja oli imemässä siitä kaiken elämän energian jotta hän saisi takaisin voiman jonka hän menetti epäonnistuessaan Harryn surmaamisessa. Rowling tuntee satanismin hyvin ymmärtäessään tämän satanismiin vihkiytyneiden salaisuuden.

Demoninen riivaus -- Lordi Voldemortin henki hallitsi Ginny Weasleytä saaden hänet avaamaan Salaisuuksien kammion sekä tekemään muita asioita joita Voldemortin henki käski.Edelleen, kuten me kerroimme edellä, demoninen riivaus on välttämätöntä jotta voitaisiin tehdä loitsuja, taikajuomia ja muodonmuutoksia joita Harry Pottereissa kuvataan.

Muista tämä tosiasia siitä kuinka satanistit näkevät demonisen riivauksen -- he näkevät sen hyvin myönteisenä asiana ja janoavat sitä. He palvelevat Saatanaa, eivät Jeesusta Kristusta. Siksi, kun kristitty rukoilee että Pyhä Henki hallitsisi heitä, satanisti lähettää saman rukouksen herralleen Saatanalle. Itse asiassa, keino jolla satanisti tekee itsestään todella voimakkaan on vertää itseensä mahdollisimman suuri määrä demoneita. Tämä riivaus antaa voiman joka tekee noidasta tai velhosta entistä voimakkaamman. Markus 5:1-9 kertoo tällaisesta riivaustilasta.

Anagrammit -- Lordi Voldemort käytti anagrammia suojellakseen identiteettiään. "Tom Marvolor Riddle" lausutaan "I am Lord Voldemort". Satanistit käyttävät anagrammeja suojelemaan salaisuuksiaan.

Asenteet, arvot ja tunteet -- Synkkyys ja tuomio ovat vallitsevia tunteita tässä Harry Potter -elokuvassa. Huomioi nämä esimerkit:

Yhteenvetona, minä havaitsin tällaisen yleisen ilmapiirin läpi koko kirjan, alusta loppuun saakka. Jos sinä haluat lapsesi piehtaroivan tällaisessa henkisessä mudassa ja moraalisessa saastassa, anna heidän lukea ja katsoa Harry Pottereita. Kuitenkin, jos sinä haluat heidän kasvavan hengellisesti sekä kaipaavan ja ajattelevan Jumalallisia asioita, ja hyviä ja puhtaita asioita, sinun pitäisi kieltää lapsiasi lukemasta ja katsomasta harry Pottereita.

Yhteenveto

Jokainen, niin lapsi kuin aikuinenkin haluaa kopioida ja matkia sankareitaan. Tämän vuoksi sinä näet niin monen miehen pukeutuvat suosikkijoukkueensa urheiluasuun. Tämän vuoksi paljon supersankari-leluja ja -vaatteita myydään joka vuosi. Kun neljäs Harry Potter -kirja, Liekehtivä pikari tuli myyntiin, ihmiset kaikkialla maailmassa jonottivat sitä. Monet kirjakaupat järjestivät Harry Potter -juhlia ja rohkaisivat nuoria tulemaan näihin juhliin puvuissa joita Potter-kirjoissa kuvailtiin. Monet näistä nuorista olivat pukeutuneet noidiksi. Kuitenkin, kaikkein mieliinpainuvimman kuvan minä sain niistä nuorista jotka seisoivat jonoissa salama tatuoituina otsaansa. Nämä lapset eivät voineet odottaa että Merkki tatuoitaisiin heidän otsaansa juuri siihen paikkaan johon Väärä profeetta vaatii sitä asennettavan hyvin lyhyen ajan päästä. Me pelkäämme että valmentaminen Pedon merkin ottamista varten on Harry Potter -kirjojen tärkein päämäärä.

Lopullinen päätös on sinun. Seuraatko sinä Raamattua asettamalla rajoituksia sen suhteen mitä lapsesi syöttää mieleensä? Vai sallitko sinä lapsesi menevän Tylypahkan noitakouluun ottamaan selvää kuinka harjoittaa noituutta, ryöstää hautoja ja syödä ruumiita?

Mitä sanottavaa Jeesuksella on? Kuuntele:

"Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa..." [Fil. 4:8].

"Ette voi juoda Herran maljasta ja riivaajien maljasta, ette voi olla osalliset Herran pöydästä ja riivaajien pöydästä." [1 Kor. 10:21]. Sinä et voi sallia lastesi lukevan tai katsovan Harry Pottereita maanantaista lauantaihin ja sitten odottaa että hän rakastaisi Jeesusta sunnuntaina. Juuri näin monet kristityt vanhemmat tekevät!

"Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: 'Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.'" [Ilm. 18:4].

Sitten Jeesus sanoi: "Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni." [Joh. 14:15].

"Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen. Voi maailmaa viettelysten tähden! Viettelysten täytyy kyllä tulla; mutta voi sitä ihmistä, jonka kautta viettelys tulee!" [Matteus 18:6-7].

"Jos te pidätte minun käskyni, niin te pysytte minun rakkaudessani, niinkuin minä olen pitänyt Isäni käskyt ja pysyn hänen rakkaudessaan." [Joh. 15:10]. Sinä et voi odottaa että sinun lapsesi kokisi Pyhän Hengen antamaa "täydellistä iloa" jos sinä sallit lapsesi täyttävän mielensä tällaisella saatanallisella saastalla!

Totisesti, koko populaatio valmennetaan hyväksymään tulevan Antikristuksen arvot ja asenteet. Harry Potter toimii kuten "pillipiipari" johdattaessaan lapset kylänsä turvasta kuolemaansa. Koko maailmaa valmennetaan; tämä on varma merkki siitä että me olemme erittäin lähellä Lopun aikoja. Toimitko sinä kuten suojeleva kristitty vanhempi, vai sallitko sinä että sinun lapsesi mieli pilaantuu, saastuu ja joutuu itsensä Saatanan vangitsemaksi?

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1741Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin