web space | website hosting | Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Presidentti Bush näyttää oikean värinsä nimittämällä huippu-illuminaatti Henry Kissingerin 9/11 -tutkimuskomission johtajaksi


Alaotsikko: "Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät ole keskenänsä sopineet?" [Aamos 3:3].

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Kun Presidentti Bush nimitti illuministisen Dick Cheneyn sekä muita CFR:n jäseniä vuoden 2000 vaalivoittonsa jälkeen, me tiesimme välittömästi että hän on aivan yhtä illuministinen kuin hänen isänsä ja isoisänsä olivat olleet (lue uutinen 1451). Vieläkin, liian monet kristityt pastorit, televankelistit sekä kansalaiset jatkavat uskomista että George W. on uudestisyntynyt.

Presidentti Bush paljastaa nyt todellisen illuministisen luonteensa valitsemalla maailman kaikkein illuministisimman (valaistuneimman) henkilön 9/11 -tutkimuskomission johtoon. Me osoitamme sinulle että Henry Kissinger on eräs kaikkein "valaistuneimpia" ihmisiä maailman historiassa ja että hänellä on hirvittävän likainen menneisyys. Kun Presidentti Bush valitsi Kissingerin, hän teki niin koska hänen sydämensä ja mielensä kulkee täysin samoja latuja Henryn kanssa. Kuinka minä tiedän tämän? Raamattu todistaa:

"Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät ole keskenänsä sopineet?" [Aamos 3:3].
Tämä mielessämme, salli meidän tutkia Henry Kissingeriä.

UUTISKATSAUS: "Kissinger syyskuun yhdennentoista tutkimusten johtoon", Reuters, 27.11.2002.

"WASHINGTON (Reuters) -- huolimatta aluksi tulleista vastalauseista, Presidentti Bush hyväksyi itsenäisen komission muodostamisen tutkimaan hallituksen epäonnistumista estää syyskuun 11. päivän hyökkäys, sekä nimitti entisen ulkoministerin Henry Kissingerin johtamaan näitä pyrkimyksiä."
Henry Kissinger?! Presidentti Bush nimitti koko maailman illuminaatti numero ykkösen tämän komitean johtoon. Tämä on kaikkein jännittävin ja kuumin uutinen pitkään aikaan, sillä se selvästi ja kovaa huutaa julki, että Presidentti Bush on tämä illuministinen presidentti jonka me olemme aina sanoneet hänen olevan! Sitten kun sinä ymmärrät Henry Kissingeriä, sinä ymmärrät tämän lausunnon arvon; edelleen, jos sinä olet luullut tähän asti [Leo Meller, huomio!] että Presidentti Bush on kristitty, sinun silmäsi avautuu täydellisesti luettuasi tämän artikkelin.

Itse asiassa, sinnten kun sinä ymmärrät kuka Henry Kissinger on, sinä ymmärrät että Presidentti Bush ottaa käskynsä suoraan häneltä. Tutkikaamme nyt todisteita.

Henry Kissinger -- eräs kaikkein korkeimpia illuminatin ranking-listalla!

Entiset satanistit Cisco Wheeler sekä Doc Marquis ovat kertoneet jo pitkän, pitkän aikaa että Henry Kissinger on globaalin illuministisen "Yhdeksänjäsenisen neuvoston" (Council of Nine) jäsen. Jotta ymmärtäisit tämän paljastuksen merkityksen, meidän täytyy keskustella Illuminatin globaalista hierarkiasta. Saatana on organisoinut pyrkimyksensä tuoda Antikristus kolmeen tasoon tai neuvostoon:

Nyt, salli meidän tutkia jokaista näitä kolmea neuvostoa.

Council of Three -- Lucifer, Antikristus ja Väärä profeetta. Tämä on saatanallinen kolminaisuus ja se on selvästi nähtävillä Teosofisen seuran kokouksesta tehdyissä muistiinpanoissa; olin mukana tässä kokouksessa 18.8.1991. Sinä voit lukea nämä muistiinpanot uutisesta 1052.

Tämä huippu-illuministinen rakenne on myös selvästi nähtävissä Raamatun profetioissa kuten alla oleva esimerkki osoittaa.

"Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista." [Ilm. 16:13].
Tässä jakeessa esiintyvät kaikki saatanallisen kolminaisuuden henkilöt: Huomoio tämäntyyppinen vihertävä demoninen olomuoto joka virtaa Luciferin suusta, menee sitten Petoon ja Väärään profeettaan, halliten heitä samalla tavalla. Okkultistisissa ympyröissä on olemassa sen tyyppinen demoni joka ottaa vihertävän mömmön muodon, ja joka kulkee ilman halki kunnes se saavuttaa meditoivan ihmisen suun. Kun vihreä mömmö katoaa tämän henkilön suuhun, tämä henkilö kouristelee hetken kunnes demoni on asettunut häneen asumaan.

Mikä on tämän vihertävän mömmön tarkoitus Lopun aikoina? Me näemme näiden demonisten olentojen päämäärän Ilmestyskirjan kohdassa 16:14: "Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan suurena päivänä."

Nämä vihertävät demonit kokoavat kaikki maailman johtajat yhdessä sotaan! Kaikki maailman armeijoiden liikkeet -- tästä hetkestä Ilmestyskirjan loppuun saakka -- syntyvät siitä kun demonit manipuloivat hallitsijoiden ja johtajien mieliä jotta he ryhtyisivät niihin toimiin jotka toteuttavat täydellisesti Raamatun profetiat. Johtajat tarkoituksellisesti tekevät päätöksiä jotka johtavat heidän itsensä ja heidän kansakuntiensa tuhoon, saaden ihmiset ravistelemaan päitään hämmästyksestä. Demonit saavat aikaan nämä itsetuhoisat päätökset. Tällainen on tyypillistä Lopun ajalle ja me ilmeisesti olemme siinä juuri nyt.

Ilmestyskirja 19:20 -- "Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta... ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa."

Vaikka Saatanasta (luciferista) ei puhuta yllä olevassa jakeessa, hän on esillä seuraavassa profeetallisessa jakeessa:

Ilmestyskirja 20:10 -- "Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti."

Illuministista hierarkiaa kontrolloi tämä saatanallinen kolminaisuus jota illuminaatit ja mustan magian ihmiset kutsuvat nimellä "Council of Three". Tämä Kolmen neuvosto toimii tänään vaikkakaan Antikristusta ja Väärää profeettaa ei ole vielä paljastettu. Tämä Kolmen neuvosto on kaikkein mielenkiintoisin seuraavilla alueilla.

Council of Nine -- Tätä kontrolloi Kolmen neuvosto. Tämän neuvoston jäsenet ovat keikkein vaikutusvaltaisimpia ihmisi' maailmassa. Okkultistit pitävät näitä ihmisiä puolijumalina. Heidän vaikutusvaltansa on suunnaton, ja he tekevät suurimman osan päätöksistä jotka vievät maailmaa kohti Uutta maailmanjärjestystä. Prinssi Charles johtaa tätä Yhdeksän neuvostoa; hän on kaikkein korkein illuminaatti maailmassa, ja suurin osa mustan magian satanisteista pitää häntä tulevaisuuden Antikristuksena, aivan niinkuin Tim Cohen kertoo kirjassaan "Antikristus ja kuppi teetä".

Henry Kissinger on tämän Yhdeksän neuvoston jäsen. Sekä Doc Marquis että Cisco Wheeler ovat todenneet tämän omissa tutkimuksissaan joiden aikaero on melkein kymmenen vuotta. Henry Kissinger on eräs kaikkein vaikutusvaltaisimmista yhdeksästä illuminaatista tänä päivänä. Täten, kun Illuminati suunnitteli toteuttavansa "keinotekoisen uhan" skenaarion joka suunniteltiin vuonna 1917, Henry Kissinger oli päätekijä, "liikuttaja ja järisyttäjä" tämän suunnitelman toteuttamisessa. Mikä oli tämä vuoden 1917 visio?

"Salaseurat suunnittelivat jo vuonna 1917 sellaista keinotekoista uhkaa jotta saataisiin ihmiskunta yhteen maailmanhallituksen alaisuuteen jota he kutsuvat nimellä Uusi maailmanjärjestys." [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse, s. 27].
Tämän keinotekoisen uhan muodon otti globaali terrorismi 1970-luvun loppupuolelta lähtien; islamilaisesta Jihadista tehtiin aktiivinen uhkatekijä 1980-luvun alkuvuosina, kun Jasser Arafat ja hänen miehensä kaappasivat lentokoneita. Sitten, 11.9.2001, tapahtui historian suurin terrori-isku joka vei maailmaa kohti Kolmatta maailmansotaa.

9/11 -isku oli eräs suuri lopputulos tälle suunnitelmalle joka käynnistyi vuonna 1917!

Henry Kissingerillä täytyi olla keskeinen osa 9/11 -tapahtumien suunnittelussa, sillä hänhän on Council of Nine:n jäsen! Vielä, Presidentti Bush pyytää Kissingeriä "tutkimaan" tätä iskua? Tämä on kuin pyytäisi kettua vahtimaan kanalaa! Presidentti Bush on juuri pyytänyt 9/11 -iskujen suunnittelijaa tutkimaan, miksi hallitus epäonnistui hyökkäyksen estämisessä!

Jos sinä ajattelet että tämä on naurettavaa, odota kunnes me tutkimme illuministisen hierarkian seuraavaa ryhmää.

Council of 21 -- Tämä neuvosto koostuu kortkea-arvoisista illuminaateista; jokainen näistä on sellaisen huomattavan valtion johtaja joista kymmenen super-kansakuntaa koostuu. Kuva alapuolella kertoo tämän Council of 21:n rakenteen. Tämä neuvosto koostuu viidestä kolmen jäsenen ryhmästä, jossa jokaista ryhmää hallitsee "käsittelijä" jota kutsutaan "Kuninkaaksi". Jokainen "kuningas" raportoi suoraan Council of Nine:lle. Prinssi Charles on tämän neuvoston 21. jäsen ja hallitsee koko järjestelmää tiukasti. Kuitenkin, hän usein antaa käskyjä erityiskäsittelijälle joka sitten välittää viestin kolmelle alaiselleen.

Illuminaatit antavat suuren painoarvon kolmen ryhmille, sillä tällainen tyhmä muodostaa pyramidin jonka kautta saatanallisen kolminaisuuden voima voi virrata. Meidän täytyy nopeasti käydä läpi erään suuren illuministisen kirjailijan kirjoituksia; hän myöntää että hänen kirjoituksensa on saatu automaattisesti demoniselta henkiolennolta nimeltään Mestari D.K. Me tulemme näkemään, kuinka tärkeä "kolmen johtajan" ryhmä on illuminaateille ja kuinka tärkeä tällainen ryhmä on ollut nykyajan historialle.

Me tutkimme merkittävää kolmen poliitikon ryhmää Toisen maailmansodan ajalta -- Yhdysvaltain, Ison Britannian ja Venäjän. Tämä ryhmä raportoi näkymättömälle käsittelijälle, "kuninkaalle". Eräs erittäin tärkeä kokous on merkitty muistiin Mestari D.K:n toimesta, joka kirjoittaa Alice Baileyn kautta. Nämä muistiinpanot auttavat suuresti ymmärtämään nykyistä tilannetta.

Jaltan konferenssi -- 4-11.2.1945.

"Eräs näistä alkuperäisistä konferensseista pidettiin Jaltalla. Kolme miestä, muodostaen perus-kolmion, tapasivat hyvässä yhteisymmärryksessä ja ponnistelivat tehdäkseen perustuksen tuleville maailman tapahtumille. Kaikissa todellisissa liikkeissä, jotka määräävät pitkäsyklisistä maailman tapahtumista, on keskellään kolmio jonka läpi energia voi virrata ja tietyt ehdottomat päämäärät voidaan toteuttaa." [Alice Bailey, "Externalisation of The Hierarchy", s. 448].
Me tiedämme, että Jaltan konferenssiin osallistui kolme suurta johtajaa, eikö niin? 4-11.2.1945, Presidentti Roosevelt, pääministeri Churchill ja generalissimus Josif Stalin tapasivat Jaltalla Mustanmeren rannikolla. He tapasivat jakaakseen sodassa saadun ryöstösaaliin, eivätkä historijoitsijat vieläkään pysty ymmärtämään miksi Roosevelt ja Churchill antoivat Itä-Euroopan Venäjälle vaikka mikään sotilaallinen, poliittinen tai taloudellinen seikka ei pakottanut tällaiseen myönnytykseen.

Kirjailija Ralph Epperson selittää tätä Jaltan massiivista luovuttamista kirjassaan "The Unseen Hand":

"...Jaltalla hän (Roosevelt) antoi venäläisille Itä-Euroopan lisäksi Port Arthurin Keltaisellamerellä, Kuriilien saaret, Ulko-Mongolian sekä puolet Sahalinen saaresta." [Epperson, s. 288].

"Churchill, paperien mukaan joista tehtiin julkisia vuonna 1973, myöntyi. Vuonna 1944, Venäjän hallinnassa ollut Puola tuki brittien intressejä Kauko-idässä ja Välimerellä... on omituista että Churchill:llä, miehellä joka loi termin "rautaesirippu", oli osuutensa muurin rakentamisessa."

"Kirjassaan "Triumph and Tragedy" Churchill itse vahvistaa että hän oli osallisena saman Rautaesiripun rakentamisessa. Hän kirjoitti: 'Minä sanoin Stalinille: salli meidän selvittää välimme; miten olisi jos minä antaisin sinulle 90% hallinnan Romaniasta ja sinä minulle 90% hallinnan Kreikasta, sekä 50% Jugoslaviasta... Stalin otti kynän ja teki suuren merkinnän sillä ja ojensi sen sitten minulle. Asia selvitettiin siltä istumalta."

Yhdysvaltain suurlähettiläs William C. Bullitt, sen jälkeen kun hänelle selvisi mitä Jaltalla oli tapahtunut, kirjoitti: "Näin tarpeetonta ja häpeällistä dokumenttia ei ole koskaan kirjoitettu USA:n presidentin toimesta."

Jos historijoitsijat tietäisivät salaisesta visiosta jonka Albert Piken demoninen henkiopas antoi hänelle vuonna 1870, he tietäisivät miksi Stalinilla oli niin korkea asema Jaltalla. Ruusuristiläinen Churchill ja vapaamuurari Roosevelt olivat pelkästään kuuliaisia tälle demoniselle vapaamuurari-visiolle siitä kuinka Antikristus (lue uutinen 1056). Täten, sadat miljoonat viattomat ihmiset joutuivat kommunismin rautaisen vallan alle, illuminaatin pettäminä.

Täten, toisen maailmansodan aikana, Liittoutuneiden kolme valtaa -- Venäjä, Iso-Britannia ja Yhdysvallat -- muodostivat valkoisen magian kolmion. Mutta, myös akselivallat -- Saksa, Italia ja Japani -- muodostivat mustan magian pyramidin!

Toinen maailmansota käytiin kahden pyramidimaisen valtaryhmittymän välillä!

Sinä voit helposti nähdä kuinka tämä vahva saatanallinen usko "vallan kolmikulmioon" on määrännyt maailman historiasta! Siinä kun tarkkaan määritetty "kolmiovaltojen" koostumus vaihtaa aikakaudesta toiseen, Illuminati pitää yllä okkulttista menoa järjestämällä suurvallat viiteen kolmikulmioon; jokaista näitä kontrolloi erityinen illuministinen "käsittelijä", ihminen jota hallitsee hyvin voimakas demoni.

Katsaus "kuninkaaseen", jokaisen kolmen ryhmän "käsittelijään"

Nyt, salli meidän palata Alice Baileyhin nähdäksemme kuinka tämä käsittelijä toimii. Mestari D.K. aloittaa selityksensä välittömästi alapuolella olevan lainauksen jälkeen. Varmistaaksemme ajatuksen pehmeän etenemisen, minä toistan tämän viimeisen lauseen, sillä se johtaa suoraan "käsittelijän" toimien selitykseen.

"Kaikissa todellisissa liikkeissä, jotka määräävät pitkäsyklisistä maailman tapahtumista, on keskellään kolmio jonka läpi energia voi virrata ja tietyt ehdottomat päämäärät voidaan toteuttaa. On huonosti ymmärretty tehtävän luonne joka täytyy tehdä, tai minkälainen mies on se joka toimii ensimmäisen säteen ryhmässä ja Ashramissa, ja jonka käsissä on ihmisten poliittinen kohtalo." [Bailey, s. 448].
New Age -sanakirja määrittelee "Ashramin" hengelliseksi valtakunnaksi tai "ruokakunnaksi". Täten, Mestari D.K. katsoo ihmiskäsittelijän ulkopuolelle hengelliseen valtakuntaan josta demonin hallitsema illuministinen käsittelijä tulee. Satanistit uskovat edelleen, että on olemassa seitsemän "sädettä -- kanavaa -- joiden kautta kaikki Aurinkokunnan olennot virtaavat." [New Age Dictionary]. Ensimmäinen säde joka tässä mainitaan, on tahdon ja voiman säde, poliittinen valtakunta. Täten, Mestari D.K. puhuu kuninkaista jotka toimivat Ashramin valtakunnassa ja kuuluvat Ensimmäisen säteen poliitikkoihin. Nämä "Kuninkaat" kontrolloivat suoraan kolmionsa kolmea poliittista johtajaa.

Seuraavalla sivulla, Mestari D.K. päättää selontekonsa Jaltasta, puhuen suoraan näistä käsittelijöistä, "Kuninkaista".

"He, kuitenkin, tekevät työtä hengellisen ohjauksen alla yhtä paljon kuin kuka tahansa uskonnollinen johtaja... historia oikeuttaa heidän toimensa... se mitä he tekevät herättää usein keskustelua sekä vastustusta, kuten Jaltalla tehdyt päätökset... Täten, ihmiskunta voidaan saada ymmärtämään. Nämä ovat niitä asioita joita Jaltan kolmio pyrki tekemään." [Bailey, s. 449].
Nykyisissä tapahtumissa, me olemme kertoneet että erityinen "kolmiovalta" ohjaa maailman tapahtumia, erityisesti Lähi-Idässä. Nämä kolme valtiota ovat Iso-Britannia, Yhdysvallat ja Israel (lue uutinen 1643).

Tässä nykyisessä Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelman osassa, tälle erityiselle troikalle on annettu ylin valta.

Tämän troikan johtaja on Presidentti George Bush Vanhempi! Entisen okkultistin mukaan, Bush Vanhempi on ollut tämän johtava voima siitä lähtien kun hän jätti virkansa. Siksi, sekä Clinton että Bush Niorempi ottavat käskynsä Bush Vanhemmalta.

Tämän pinon huipulla istuu Henry Kissinger, Council of Nine:n jäsenenä! Presidentti Bush on juuri nimittänyt hänet huippuvirkaan 9/11 -tutkimuskomission johtoon!

Kissinger -- "P2" -vapaamuurarilooshin jäsen

"Kissinger on P2-vapaamuurarilooshin jäsen... hän on keskellä sitä mitä Illuminati tekee." [Wheeler, "The Illuminati Mind Control Formula", s. 139].
Jotta tämä paljastus kertoisi sinulle mitään, sinun täytyy ymmärtää P2-vapaamuurarilooshin salainen luonne; tämä on eräs kaikkein vaikutusvaltaisimpia illuministisia salaseuroja. P2 on osa "Priory de Sion":ia joka on hajautettu kolmeen erilliseen osaan -- P1, P2 ja P3. P2 koostuu ihmisistä jotka yrittävät hallita pankkeja, rahaa ja CIA:ta. Sen lempinimi on "Propaganda Due".

P2:n muodosti alunperin Gelli-niminen italialainen mies; hänellä oli läheiset suhteet Vatikaaniin ja hän teki työtä myös USA:n tiedustelupalvelulle. Gelli muodosti P2-vapaamuurarilooshin -- joka ei noudata yhdenkään suurlooshin ohjeita -- ja CIA avusti sitä 10 miljoonalla dollarilla joka vuosi. P2:lla oli korkeantason yhteydet Italian tiedustelupalveluun, armeijaan, johtaviin rahoittajiin sekä teollisuuspomoihin. P2:n jäsenet olivat sekaantuneet melkein jokaiseen suureen poliittiseen skandaaliin jotka ovat järisyttäneet Italiaa 1960-luvun puolivälistä lähtien, mukaanlukien uusfasistien pommi-iskut, vallankaappausvehkeilyt sekä suuret salakuljetusoperaatiot jotka keskittyivät aseisiin ja huumeisiin, kun taas rahanpesu hoidettiin Vatikaanin Pankin omistamien yhtiöiden kautta.

Täten, sinulla on taas selvä yhteys Illuminatin äärioikeistolaisten puolueiden sekä Vatikaanin välillä. Kuten me kerroimme uutisessa 1052, Illuminati valitsi roomalaiskatolisen Paavin Vääräksi profeetaksi, eikä se ole ihme! Vatikaani on tehnyt yhteistyötä Illuminaatin kanssa vuosikymmeniä.

Me haluamme kiinnittää huomiomme ylemmässä kappaleessa mainittuihin P2:een liittyviin toimiin: " uusfasistien pommi-iskut, vallankaappausvehkeilyt sekä suuret salakuljetusoperaatiot jotka keskittyivät aseisiin ja huumeisiin, kun taas rahanpesu hoidettiin Vatikaanin Pankin omistamien yhtiöiden kautta."

Tämä mielessämme, salli meidän tutkia artikkelia joka luettelee Kissingerin rikoksia.

UUTISKATSAUS: "Viimeisin Kissinger-suuttumus: miksi valehtelija ja etsintäkuulutettu mies 9/11 -komissioon?", Christopher Hitches, MSN.com, 27.11.2002.

"Henry Kissinger on nyt, ja on aina ollut hairahtunut poika"

"Ollessaan virassa, Henry Kissinger organisoi Kongresin ja julkisen mielipiteen harhautusta. Kaikkein pahin tapaus koski Kambodzhan ja Laosin "salaisia pommituksia" sekä Nixonin ja Kissingerin perustuslainvastaisia toimia tukahduttaa niiden mielipiteet jotka olivat tätä laitonta ja raakalaismaista politiikkaa vastaan. Kissinger antoi myös väärää ja harhaanjohtavaa tietoa senaattori Frank Churchin johtamalle tutkimuskomissiolle joka tutki USA:n tiedustelupalvelun suorittamia salamurhia sekä pyrkimyksiä saada aikaan vallankumous demokraattisissa valtioissa, esimerkiksi Chilessä. Toisin sanoen, 9/11 -tutkimuskomissiota johtaa mies jolla on pitkä historia todisteiden piilottamisessa sekä valehtelussa Kongressille, lehdistölle ja yleisölle."

"Kissinger takavarikoi kansiot jotka koskivat hänen aikakauttaan ulkoministeriössä, ja kuljetti ne kuorma-autolla Rockefellerien taloon New Yorkissa. Hän on oikeusteitse estänyt suurimman osan tämän materiaalin julkistamista... Useissa tärkeissä tapauksissa, kuten niissä jotka koskivat Kissinger johtamaa USA:n diplomatiaa Kiina - Vietnam -kysymyksessä, Etelä-Afrikka - Angola kysymyksessä sekä Indonesia - itä-Timor -kysymyksessä, julkisuuteen päästetyt asiakirjat ovat osoittaneet hänet valehtelijaksi. Ansaitseeko hän kolmannen yrityksen nyt kun hän on jäänyt kiinni kaksi kertaa väärentämisestä?"

"Kissingerin liiketoimet Kiinan kommunistijohdon kanssa sopivat hyvin yhteen hänen julkisten lausuntojensa kanssa sellaisista asioista kuten kiinalaisten opiskelijoiden joukkomurha (Tiananmenin aukiolla vuonna 1989)."

"Kansallisena muistopäivänä vuonna 2001, poliisi vieraili Kissingerin huoneessa Pariisin Ritz-hotellissa ja antoi määräyksen saapua oikeuteen todistamaan asiassa joka koski Pinochetin Chilessä kadonneita Ranskan kansalaisia. Rauhantuomarit Chilessä ja Argentiinassa -- jotka tutkivat kansainvälistä terroristiverkostoa joka toimi nimellä "Operaatio Condor" ja joka suoritti salamurhia, sieppauksia ja pommi-iskuja -- ovat siitä lähtien määränneet hänet todistajaksi. Kaikkein huomiota herättävin tällainen tapaus sattui Washington D.C:n liikenneruuhkassa vuonna 1976, kun surmattiin chileläinen toisinajattelija ja hänen amerikkalainen seuralaisensa. Viime aikoihin asti, tämä oli pahin ulkopuolisen rahoittama terroriteko USA:n maaperällä. Tappokäskyn antoi Kenraali Augusto Pinochet jota Henry Kissinger on voimakkaasti puolustanut."

"Edelleen, Washingtonin Liittovaltion oikeusistuimessa Henry Kissingeriä vastaan nostettiin siviilikanne murhasta. Tämän kanteen nostivat chileläisen Kenraali Rene Schneiderin omaiset vakuuttaen, että Kissinger antoi käskyn eliminoida hänet koska hän kieltäytyi ottamasta osaa vallankaappaukseen."

"Loppuvuonna 2001, Brasilian hallitus peruutti kutsun Kissingerille saapua Brasiliaan ja puhua Sao Paolossa, koska he eivät voineet taata hänen koskemattomuuttaan. Aikaisemmin sinä vuonna, lontoolainen oikeusistuin suostui ottamaan käsitelyyn vaatimuksen Kissingerin vangitsemisesta sotarikoksista syytettynä. On tunnettua että on monta maata jonne hän ei voi matkustaa ollenkaan, ja on myös tunnettua että hän ottaa vastaan lainsäädännöllisiä neuvoja ennenkuin hän matkustaa minnekään. Tunteeko Bushin hallinto ylpeyttä nimittäessään miehen joka on etsintäkuulutettu niin monessa paikassa yhteyksistään terrorismiin ja rikoksiin ihmisyyttä vastaan?"

Kissinger -- asiaankuuluvat faktat ja historialliset totuudet

Kissinger pakenee perheensä kanssa juuri ennen Toista maailmansotaa

"Henry Kissinger oli saksanjuutalaisten vanhempiensa -- Louisin ja Paulan -- vanhin poika. Perhe pakeni elokuussa 1938, kolme kuukautta ennenkuin Kristalliyön mellakat tuhisivat suurimman osan juutalaisten instituutioista Natsi-Saksassa..." [Tri. Horowitz, "Emerging Viruses: AIDS & Ebola", s. 189-191].
Kissinger välittömästi Toisen maailmansodan jälkeen (1945+)
"Henry Kissinger oli sotilastiedustelun johdossa Toisen maailmansodan jälkeen. natsi-virkamiehillä arveltiin olevan potentiaalia palvella amerikkalaisissa sotilas- ja teollisuuslaitoksissa... nämä olivat sellaisia natsi-tiedemiehiä joilla oli asiantuntemusta raketti-teknologiassa, biologisessa sodankäynnissä ja muilla sotilaslääketieteen alueilla. Yli 900 natsi-tiedemiestä värvättiin tämän "Projekti 63" -nimellä kulkevan osaston palvelukseen." [s. 193-195].
Kissinger oli merkittävä tekijä projektissa tuoda natsi-virkamiehiä ja -tiedemiehiä tähän maahan. Tämä on maamme pahimpia skandaaleita, sillä me suojelimme monia saksalaisia okkultisteja ja tiedemiehiä yksinkertaisesti sen vuoksi koska me ymärsimme heidän olevan arvokkaita Uuden maailmanjärjestyksen perustamisessa!

Kissinger ja Harvard "lahjakkuus" (1950+)

Kissingerin 383-sivuinen väitöskirja "Meaning of History" kertoo pessimistisestä maailmankuvasta: "Elämä on kärsimystä, syntymä ja kuolema kietoutuvat yhteen..." Kissingerin mukaan parannuskeino tähän surkuteltavaan olotilaan on "henkilökohtaisen tietoisuuden kehittäminen sekä sisäinen oivallus jokaisen yksilön vapaudesta. Karl Marx sekä ranskalainen eksistentialisti Jean Paul Sartre jakoivat tämän näkemyksen yksilö vastaan yhteiskunta." [s. 197].

Sanat "tietoisuuden kehittäminen" ja "sisäinen oivallus" ovat New Age -termejä jotka tarkoittavat yksilön hengellisen tietoisuuden kehittämistä okkultistisen meditaation kautta. Kirjaimellisesti, Kissinger etsi voimaa okkultismin maailmasta parantaakseen pessimistisen maailmankuvansa, aivan niinkuin tyypillisen okkultistin odottaisi tekevän.

Harvardin vuosien aikana Kissinger hämmästytti monia luokkatovereitaan sillä hän vastusti voimakkaasti Israelin perustamista. Itse asiassa, Henry teki parhaansa peittääkseen juutalaisen taustansa. Kuinka tämä on mahdollista? Kissinger oli enemmän mustan magian asialla kuin juutalainen. Raamattu kertoo meille että Antikristuksen sydän Israelia kohtaan on kahtiajakautunut. Ensimmäisen 3½ vuoden aikana Antikristus aktiivisesti uskottelee Juutalaisille että hän on heidän kauan odotettu Messiaansa. Mutta, ahdistuksen ajan puolivälissä Antikristus paljastaa todellisen saatanallisen sydämensä, vihansa juutalaisia kohtaan. Hän astuu uuteen Temppeliin, menee Kaikkeinpyhimpään ja halventaa sitä niin pahasti että Jumalan viha nousee. Kun hän astuu Temppeliin, hänen joukkonsa alkavat hyökätä juutalaisia vastaan kaikkialla, tarkoituksenaan surmata heidät kaikki.

Koska Henry Kissinger omistaa mustan magian sydämen, me voimme odottaa hänen salaisesti inhoavan tai vihaavan juutalaisia.

Henry ei ole todellinen juutalainen Jumalan silmissä! Ilmestyskirjassa Jeesus kertoo meille, että hyvin ainutlaatuinen joukko juutalaisia olisi olemassa Lopun aikoina. Kuuntele:

"Minä tiedän sinun ahdistuksesi... ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga." [Ilm. 2:9].

"Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan." [Ilm. 3:9].

Kissinger, Presidenttien Nixon ja Ford ulkoministeri (1968 - 1976)

Henry Kissinger omaksui hirvittävän ja moraalittoman käsitteen nimeltään "realipolitiikka" palvellessaan Nixonin ja Fordin hallinnossa. Tämä käsite juontaa juurensa illuministisesta saksalaisesta diktaattori Bismarckista. Realipolitiikka määritellään seuraavasti:

"Säilyttää järjestys voimien tasapainon kautta ja tahto käyttää voimaa diplomatian keinona... antamalla vaihtoehdoiksi järjestyksen tai oikeudenmukaisuuden hän valitsisi järjestyksen... moraaliset standardit täytyy unohtaa... Kissinger yhdisti moraalin heikkouteen." [Horowitz, s. 192].
Realipolitiikka johtaa suoraan Uuteen maailmanjärjestykseen. Kissinger halusi perustaa Uuden maailmanjärjestyken joka toisi stabiliteetin voimien tasapainon kautta, hyljäten kaikki moraaliset ohjeet. [Horowitz, s. 200].

Hänen ylenkatseensa moraalisista standardeista, yhdistettynä realipolitiikkaa noudattavien diktaattorien ihailuun selittää joitakin Henryn uskomuksia:

* Kissinger rakasti verenhimoisia kiinalaisia kommunisteja:

"Minä ihailen Tsou En-Lai:ta hyvin paljon." ["Unseen Hand", s. 218].

"Mao oli eräs aikamme titaaneista." ["Unseen Hand", s. 219].

* Kissinger oli äärimmäinen globalisti:
"Kissingerin ajatusmaailma on tullut siihen pisteeseen jossa hän uskoo USA:n suurvalta-aseman olevan mennyttä, ja että pitäisi neuvotella jotta sillä olisi mahdollisimman hyvät välit kilpailijoidensa, erityisesti Neuvostoliiton kanssa." ["Unseen Hand", s. 407].

"Kissinger Kissinger on Aspen-instituutin luottamusmies; tämä on organisaatio joka ehdotti, että maailmaa hallitsisi Viisaiden miesten neuvosto." [Tri. Cathy Burns, "Billy Graham and His Friends", s. 42-43]. Ehdotus Viisaiden miesten neuvostosta on luonnollinen seuraus sille että Kissinger on Yhdeksänjäsenisen neuvoston jäsen!

"Kissinger on kannattanut USA:n liittymistä Atlantin liittoon, joka olisi merkinnyt itsenäisyytemme luovuttamista tälle yhteisölle." [Burns, s. 45].

Kissinger, Bilderberg-ryhmän jäsen

Kissinger on Bilderbergin jäsen ("Unseen Hand", s. 207). Bilderberg on mustan magian ryhmä jonka Alankomaiden prinssi Bernhard perusti pian Toisen maailmansodan jälkeen. Bernhardin perhe on hyvin vaikutusvaltainen, uskomattoman rikas ja täydellinen esimerkki sukupolvien noituudesta. Tämä ryhmä sai nimensä siitä kun he pitivät ensimmäisen kokouksensa hotelli Bilderbergissä, Oosterbeekissa, Hollannissa. Prinssi Bernhard selitti Bilderbergien filosofiaa:

"Sillä vapaiden kansakuntien hallitukset ovat ihmisten valitsemia, ja jos nämä johtajat tekevät jotakin sellaista mistä ihmiset eivät pidä, heidät heitetään pois. On vaikeaa kouluttaa ihmiset ajatukseen luovuttaa osa heidän itsenäisyydestään ylikansalliselle järjestelmälle..." [s. 206].
Täten, Bilderberg-ryhmä perustettiin samojen latujen mukaan kuin amerikkalainen CFR (Ulkomaansuhteiden neuvosto), eli varmistaakseen että politiikan jatkuvuus etenisi häiriintymättä kaikkialla maailmassa huolimatta siitä että hallitusvastuussa olevat puolueet vaihtuvat vapaissa vaaleissa. Ei väliä mikä puolue tai kuka johtaja on kulloinkin vallassa, liike kohti Uutta maailmanjärjestystä etenee häiriintymättä.

Tämä Bilderbergien periaate on järkyttävä sillä se täyttää Thomas Jeffersonin kuuluisan salaliiton määritelmän! Kuuntele:

"Yksittäiset tyrannimaiset toimet voidaan laittaa päivän onnettomien yhteensattumien tiliin, mutta jatkuva sorto joka alkaa jonakin jaksona ja jatkuu muuttumattomana jokaisen hallituksen aikana, todistaa liiankin selvästi systemaattisesta suunnitelmasta vetää meidät orjuuteen." [Epperson, "Unseen Hand", s. 196].
Jos sinulla on epäilyksiä siitä onko todella olemassa Uuden maailmanjärjestyksen perustamiseen tähtäävä salaliitto, sinä voit katsoa dollarin setelin selkäpuolelle ja tutkia tätä keskeneräisen pyramidin symbolia. Sanat "Novus Ordo Seclorum" ovat käännettynä "New World Order". Kuten me selitämme Seminaari 2:ssa, "America Determines The Flow of History", tästä symbolista päätettiin salaisessa istunnossa vuonna 1789, mutta se salattiin yleisöltä vuoteen 1935 asti, jolloin Presidentti Rooseveltin henkiopas käski laittaa sen dollarin setelin selkäpuolelle.

Tämä symboli tarkoittaa että meidän hallituksemme on aktiivisesti toiminut Antikristuksen suunnitelman toteuttamisen puolesta vuodesta 1935 lähtien. Muistaen Thomas Jeffersonin kuvauksen siitä kuinka sinä tunnistat salaliiton, salli meidän katsastaa hallitukset vuodesta 1935 lähtien:

Täten, Amerikka on käynyt läpi 12 hallituksen vaihdosta siitä lähtien kun "Novus Ordo Seclorum" -symboli laitettiin yhden dollarin seteliin. Meillä on ollut siitä lähtien kuusi demokraattista ja kuusi republikaanista presidenttiä. Tässä symbolissa Luciferin silmä leijuu keskeneräisen pyramidin yllä ja se selvästi edustaa Antikristuksen maailmanhallitusta.

Määritelmällään Thomas Jefferson huutaa meille historian kammioista: "Varokaa salaliittoa!"

Toisen maailmansodan ajoista lähtien, Henry Kissinger on ollut tämän salaliiton eturintamassa, tehden monet kriittisistä päätöksistä, kriittisellä hetkellä.

Kissinger, Ulkomaansuhteiden neuvoston (CFR) jäsen

"Kissinger on Ulkomaansuhteiden neuvoston (CFR) jäsen." [Cathy Burns, "Billy Graham And His Friends", s. 389].
CFR:n jatkuvuus siitä lähtien kun se oli perustettu 29.7.1921, on taas uusi selkeä todiste meidän hallituksemme salaliitosta saada aikaan maailmanhallitus nimeltään Uusi maailmanjärjestys. Kuuntele kun Epperson kertoo CFR:n tarkoituksen:
"CFR:n perusti ryhmä 'intellektuaaleja' jotka tunsivat, että oli tarvetta maailmanhallitukselle ja että amerikkalaiset eivät olleet tähän valmiita. Sen jälkeen kun Kansainliitto epäonnistui, CFR:n perustajat perustivat tämän järjestön tarkoituksenaan valmentaa ihmiset hyväksymään maailmanhallitus ratkaisuna maailman ongelmiin." [s. 196].
Tietysti, seuraten okkultistista oppia nimeltään "Hegeliläinen doktriini kontrolloiduista konflikteista", Illuminati yleisesti sekä CFR erityisesti luovat tuhoisia ongelmia ja sitten esittävät "ratkaisunsa" -- lisää hallintoa, maailmanhallitus, yhteinen kansa jota hallitsee "Viisaiden miesten neuvosto".

CFR perustettiin samasta syystä kuin Bilderberg-ryhmäkin, eli varmistaakseen että Illuminatin suunnitelma menee eteenpäin huolimatta siitä mikä puolue kulloinkin on vallassa. Vuodesta 1952 lähtien, sekä demokraattiset että republikaaniset presidenttiehdokkaat olivat CFR:n jäseniä; poikkeus oli vuosi 1964. Vuonna 1980, Presidentti Reagan ei ollut jäsen, mutta hänen varapresidenttinsä George Bush oli korkea-arvoinen jäsen. Tämän vuoksi, ei ole väliä kenet me valitsemme, sillä me saamma yhä alistavamman hallituksen kunnes lopulta, Antikristus ilmestyy.

Henry Kissinger on ollut CFR:n todellinen voimatekijä viimeiset 60 vuotta!

Kissinger -- etsintäkuulutettu sotarikoksista sekä rikoksista ihmisyyttä vastaan?

Haig ja Kissinger kehittivät äärimmäisyyksiin menevän maailman väestönvähentämis-politiikan. [Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 169]. Tämä horjumaton Kissingerin usko johti joihinkin dramaattisiin menettelytapoihin. Nämä Kissingerin äärimmäiset askeleet voidaan jakaa kahteen laajaan kategoriaan.

 1. AIDS -- Kissinger uskoi intohimoisesti väestön määrän kontrolloinnin ehdottomaan tarpeellisuuteen. Kuten fanaatikoilla usein on tapana, väestöräjähdyksestä tuli Kissingerille pakkomielle samoin kuin tarpeesta saada tämä kontrolliin. "Kissinger epäilemättä antoi USA:n Puolustusministeriölle määrärahan kehittää AIDS:in kaltaisia viruksia." [Tri. Horowitz, s. 237].

  Tohtori Horowitz omisti huomattavan osan kirjastaan "Emerging Viruses: AIDS and Ebola" osoittaakseen että Kissinger oli tärkeimpiä taustavaikuttajia HIV-viruksen kehittämisessä, ja että hän valitsi Afrikan viruksen levittämispaikaksi YK:n rokotusohjelman kautta, samoin kuin hän muotoili suunnitelman tartuttaa AIDS USA:n homoseksuaaliseen populaatioon (sivut 137-255).

  New Age -kirjailija Bill Cooper sanoo paljolti saman asian: "Bilderberg-ryhmän poliittinen komitea antoi määräyksen päästää AIDS irti... asia jonka sinä pystyt tarkastamaan helpoiten on Haig-Kissingerin depopulaatio-politiikka jota johtaa Ulkoministeriö." ["Behold A Pale Horse", s. 168-169].

  Nyt sinä tiedät yhden syyn miksi monet ihmiset tämän päivän maailmassa pitävät Kissingeriä sotarikollisena.

 2. Tarkoituksella aikaansaadut sodat -- Bill Cooper kertoi myös, että Kissinger-Haigin depopulaatio-politiikka vaatii myös tarkoituksella aikaansaatuja sisällissotia niissä Kolmannen maailman valtioissa jotka kieltäytyvät noudattamasta USA:n väestönvähentämis-politiikkaa. Kuuntele Cooperia:
  "Jos Kolmannen maailman valtiot kieltäytyvät, sisällissota puhkeaa ja kapinallisia kouluttaa, aseistaa ja rahoittaa CIA. Tämän vuoksi enemmän siviilejä kuin sotilaita (varsinkin nuoria naisia) kuin sotilaita on kuollut El Salvadorissa, Nicaraguassa ja muissa paikoissa... Tämä Haig-Kissingerin depopulaatio-politiikka on vallannut monet hallinnon tasot ja se tosiasiassa säätelee USA:n ulkopolitiikkaa. Tämä suunnittelu-organisaatio toimii Valkoisen Talon ulkopuolella ja se suuntaa koko voimansa vähentääkseen maailman väkilukua kahdella miljardilla sotien, nälänhädän, tautien ja muiden tarpeellisiksi katsottujen keinojen kautta." ["Behold A Pale Horse", s. 168-169].
  Eikö tämä Haigin ja Kissingerin politiikka kuulosta illuministisilta toimilta jotka toteuttavat tämän Raamatun profetian? Kuuntele:
  "Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: 'Tule!' Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta." [Ilm. 6: 7-8].
Henry Kissinger esittää suurta roolia Jumalan tuomioiden toteuttamisessa, jotka pian kohtaavat maailmaa!

Kuitenkin, Kissinger on sekaantunut toiseenkin hyvin ongelmalliseen ohjelmaan joka saattaa laskeutua meidän yksilölliselle tasollemme eräänä päivänä.

Mielenhallinta -- Kissinger johti CIA:n mielenhallinta-ohjelmaa kuten MK-ULTRA -- huume ja mielenhallinta -- sekä "laittomia biologisia sovelluksia joita käytettiin sodankäyntiin sekä Kolmannen maailman ihmisille tehdyissä kokeissa." [Horowitz, s. 233]. Eräs Kissingerin hallinnassa olivista virastoista oli USAID, jonka julkinen politiikka oli "auttaa steriloimaan neljännes maailman naisista". [Horowitz, s. 234].

Entinen mielenhallinan uhri kertoo kokemuksistaan mielenhallinnan orjana:

"Uusi maailmanjärjestys on yritys tuoda maailmanhallitus jossa eliittiperheet omistavat kaiken. Heidän uskomuksensa oli, että maailma on liikakansoitettu ja että jotakin täytyisi tehdä: psykologinen ja biologinen sodankäynti. He pitivät mielenhallintaa työkaluna, sellaisena jota voisi käyttää näkymättömänä aseena. Toipuessaan, Brice Taylorilla oli muistikuvia siitä että Henry Kissinger oli käyttänyt häntä mielenhallinta-kuriirina. 'Jos sinä ohjelmoit jonkin sellaisen jolla on valokuvamuisti ja täydellinen mieliinpalauttamiskyky, sinulla on silloin kyky tehdä monia eri tehtäviä ja asioita samanaikaisesti', hän selittää. 'Henry Kissinger loi eräänlaisen mielitiedoston pääni sisälle. Minut lähetettäisiin kaikkialle kaikkien näiden johtajien luokse säilyttämään heidän tietonsa -- projekteistaan tai mikä heidän agendansa olikaan -- lajiteltuina. Kun he tapasivat ihmisiä, joko Kissinger tai Nelson Rockefeller olisi ohjelmoinut minut. Tämä tapahtui 1960-luvun puolivälissä.'"
Tämän vuoksi, Kissingerillä oli suuri osuus CIA:n saatanalliseen mielenhallinta-järjestelmään. Hän käytti tämän erityisen mielenhallinnan tarjoamia mahdollisuuksia suorittaakseen kuriiritehtäviä joita ei voinut suorittaa millään muulla tavalla. KUitenkin, koska mielenhallintaa on tulevaisuudessa tarkoitus käyttää koko väestöön, me voimme nähdä kuinka Kissinger in johtava rooli tällä alueella saattaa tehdä hänestä sotarikollisen.

Mutta sitten, tältä mielenhallinnan uhrilta kysyttiin Kissingerin hierarkioista. KUn sinä luet tämän, muista meidän aikaisempi selontekomme siitä kuinka Saatana on muotoillut Uuden maailmanjärjestelmänsä suunnitelmansa kolmeen eri neuvostoon, ja paljastuksemme että Kissinger kuuluu "Yhdeksänjäseniseen neuvostoon". Kuuntele:

"Mutta kuka johtaa tätä show:ta?"

"Minä luulen että on olemassa toinen taso jota minä kutsun kirjassani 'neuvostoksi', Taylor selitti. 'Min' tiedän että tämä on sellaisten miesten ryhmä jotka seisovat jopa Kissingeriä ja Rockefellereitä ylempänä. Heidät on geneettisesti muunneltu niin että heillä on [tässä vaiheessa hän epäröi yrittäessään löytää oikeaa sanaa] kyky johtaa tätä kaikkea, ja että he ovat itseasiassa niitä jotka ohjaavat tätä suunnitelmaa.'"

"He viittaavat itseensä 'neuvostona'?"

"Kyllä. Kun minä kerroin tiedusteluyhteisön muille ihmisille siitä että he olivat mukana tässä, nämä sanoivat että he kutsuvat itseään neuvostoksi. CIA:lla on kaikki nämä mielenhallinnan käyttäjät jotka tekevät töitä hallitukselle. Sitten, on olemassa sellainen neuvosto joka myös ymmärtää mielenhallinta-projektia. Mutta tämä neuvosto ei ole CIA:n kontrolloima."

Taylor on aivan oikeassa! Yhdeksänjäseninen neuvosto ja kaksikymmentäyksijäseninen neuvosto ovat vastuussa kaikista Uuden maailmanjärjestyksen aspekteista! Taylor on oikeassa siinäkin kun hän kertoo että on olemassa neuvosto jopa Kissingerin ja Rockefellerien yläpuolella; tämä on Kolmijäseninen neuvosto.

Taylor on edelleen oikeassa siinä kun hän lausuu että tämän ylimmän neuvoston miehet eivät ole ihmisiä. Hän on kenties puhunut erityiskäsittelijöistä, tai "Kuninkaista" jotka hallitsevat kaksikymmentäyksijäsenisen neuvoston jokaista kolmen ryhmää.

Kissinger johtaa jo hallitusta

Tutkijoilla jotka ovat kaivautuneet syvälle löytääkseen piilotetun totuuden, ei ole ongelmia nähdä että Henry Kissinger on tämä salainen valta presidentin takana, ja ollut sitä jo monta vuotta. Kuuntele heidän todistustaan:

"Vuoden 1973 toukokuuhun mennessä, kun kansainvälinen huomio kiinnittyi Nixoniin, varjohallitus otti Amerikan hallintaansa. Tämä sisäinen hallinto -- joka muodostettiin ennen Presidentti Fordin virkavalaa -- oli suurelta osin Rockefellerin ansiota ja sitä komensivat Haig ja Kissinger." [Horowitz, s. 233].

"Kissingeriä edelleen pidetään maailman voimakkaimpana ulkopolitiikan neuvojana." [Horowitz, s. 226].

"Presidentinvaalikampanjansa aikana, Carter ylisti Kissingeriä todelliseksi ulkopolitiikan johtajaksi tässä maassa." [Horowitz, s. 234].

Johtopäätös

Me emme ole ainoita jotka näemme tämän 9/11 -komission olevan pintasilausta. Sarjakuvapiirtäjä Tony Auth on piirtänyt jännittävän sarjakuvan nimeltään "The Fog of War On Terror". Jos sarjakuvapiirtäjä Tony Auth pystyy näkemään tämän pintasilauksen lävitse, miksi eivät sitten muut ihmiset?

Kuitenkin, miksi Presidentti Bush vajoaisi niin alas että nimittäisi erään kaikkein suurimmista illuminaateista 9/11 -tutkimuskomiteaan? Vastaus löytyy Raamatusta, tekstistä jota me käytimme aivan artikkelimme alussa:

"Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät ole keskenänsä sopineet?" [Aamos 3:3].
Presidentti Bush valitsi illuministisen mestarinsa, Henry Kissingerin yksinkertaisesti siksi koska Presidentti Bush on se illuminaatti jonka me olemme sanoneet hänen olevan jo kauan aikaa. Tämä nimitys on vedenjakaja! Minä pyydän jokaista kristittyä, joka uskoo Presidentti Bushin olevan uudestisyntynyt kristitty, harkitsemaan uudestaan näkemystään, välittömästi. Tämä illuministinen presidentti on toteuttanut jokaisen Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelman osan tuoda Antikristus, siitä lähtien kun hänet oli valittu; hän on täydellisesti toteuttanut "illuministista suunnitelmaa" viedä Amerikka diktatuuriin sitten kun tämä suunniteltu kriisi toteutuu.

Kiitos Sinulle, Jumala, siitä kun näytit meille kaikille totuuden tavalla josta kukaan ei voi erehtyä. Sinä olet todella uskollinen Sanallesi, sillä Sinä varoitit meitä:

"Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin." [Matteus 24:24].
JUmala on luvannut että Hän ei salli valittujensa eksyä Antikristuksen aikana. Edelleen, Hän lupasi suojella meitä eksytykseltä joka tulee poliittisesta valtakunnasta -- Antikristuksen virka on poliittinen -- sekä hengellisestä valtakunnasta käsin (väärät profeetat).

Lopuksi, Presidentti Bush on ottanut sellaisen askeleen joka riisuu hunnun hänen eksytykseltään; hän valitsi illuministisen Kissingerin, sillä "kaksi ei voi kulkea yhdessä elleivät he ole keskenänsä sopineet"!

Suomentajan kommentti: En tiedä, onko kyseessä onnekas sattuma vai ei, mutta "nokialaisen" kirjoitukset eivät ole täysin vailla todellisuuspohjaa. Nokialla on myös pimeä puolensa josta vain harvat ovat tietoisia. Eräs lukija lähetti minulle linkin sivulle jossa sanottiin, että Jorma Ollila on ollut Bilderberg-vapaamuurarien kokouksissa ainakin 11 kertaa vuosien 1994 ja 2002 välillä. Myös Kissinger on osallistunut näihin kokouksiin. Jos Kissinger oli järjestämässä syyskuun 11. päivän iskuja, niin tiesikä Ollila niistä etukäteen? Kannattaa muistaa, että juuri samaisena päivänä (11.9.2001) Nokia kertoi myönteisistä tulevaisuudennäkymistä ja kurssi lähti jyrkkään nousuun. Kello 16:n jälkeen iskujen tapahduttua kurssi kääntyi jyrkkään alamäkeen. Joku olisi voinut tienata suuria omaisuuksia näiden kurssi-heilahteluiden avulla.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1748Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin