web space | free website | Business Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Ovatko rokotuskuolemat jo alkaneet?


Alaotsikko: Bushin Pentagon alkoi rokottaa sotilaita perjantaina, joulukuun 13. päivänä. Jotkut ovat jo kuolleet ja sata ihmistä on hyvin sairaana.

"...ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä." [Luukas 21:11].


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Sotilaat, Bush saamassa isorokkorokotuksen", Startribune.com, 15.12.2002.
"WASHINGTON D.C. -- Presidentti Bush sanoi perjantaina että hän on määrännyt etulinjan miehet sekä muut hallituksen viranomaiset riskialttiissa valtioissa rokotettavaksi isorokkovirusta vastaan; tämä on askel jonka hän sanoi ottavansa itsekin. Bush sanoi että hän ei suosittele rokotusta koko kansalle koska ei ole selvää bioterrorismin uhkaa sekä rokotusten mahdollisten sivuvaikutusten vuoksi."

"Hallituksen virastosta tehdään selväksi, että ei ole mitään järkevää syytä ryhtyä joukkorokotuksiin. Irakilla epäillään olevan isorokkoviruksesta joitakin näytteitä, mutta useimmat analyytikot eivät usko että Irak olisi kehittänyt viruksen aseessa käytettävään muotoon. Analyytikot tähdentävät myös että ei ole todisteita, että al-Qaidalla tai muilla terroristi-ryhmillä olisi virusta. Bushin ilmoittaman strategian mukaan noin 500.000 sotilashenkilöä rokotettaisiin, mukaanlukien avustushenkilökunta sekä etulinjan miehet tai ne joiden odotetaan matkustavan ulkomaille. Tohtori William Winkenwerder, Terveydenhuoltoministeriön avustaja sanoi, että ensimmäiset rokotukset perjantaina tehdään Walter Reed Army Medical Centerin henkilökunnalle Washington D.C:ssä."

Salli meidän toistaa avainkohdat sinulle:

"Ensimmäiset rokotukset alkoivat perjantaina". Tämä on perjantai 13. päivä, hyvin merkittävä päivä okkultistisessa kalenterissa. Kuukausi on joulukuu, 12, (6 + 6).

Ei mitään järkeä!

Salli meidän palata tähän artikkeliin:

"Hallituksen virastosta tehdään selväksi, että ei ole mitään järkevää syytä ryhtyä joukkorokotuksiin. Irakilla epäillään olevan isorokkoviruksesta joitakin näytteitä, mutta useimmat analyytikot eivät usko että Irak olisi kehittänyt viruksen aseessa käytettävään muotoon. Analyytikot tähdentävät myös että ei ole todisteita, että al-Qaidalla tai muilla terroristi-ryhmillä olisi virusta."
Eikö tämä informaatio tarkoita sitä, että Presidentti Bushin hallinto vaarantaa monia ihmishenkiä vaikka ei ole mitään merkkiä siitä että meitä uhattaisiin isorokolla? Jos Irakilla ei ole sodankäyntiin jalostettua isorokkoa, sinä tiedät että sitä ei ole myöskään millään muslimien terroristi-ryhmällä. Tämän vuoksi, miksi ihmeessä meidät alistetaan kiihkeälle propagandalle että Yhdysvallat olisi suuressa vaarassa joutua terroristien isorokko-hyökkäyksen alle? Jos Irakilla tai al-Qaidalla ei ole isorokkoa, kenellä sitä sitten on? Artikkeli jatkuu: Tämä artikkeli näyttää kumoavan mahdollisuuden että meidän vihollisillamme olisi aseeksi jalostettua isorokkoa. Miksi meitä pelotellaan? Mistä päin hyökkäys tulisi? Hyökkäisikö Venäjä? Kenties, mutta me tiedämme Danielin Kirjan kohdasta 7:7-8 että yksikään maailman lopullisesta kymmenestä supervaltiosta ei tuhoudu ennen Antikristuksen ilmestymistä. Koska Kolmas maailmansota tuo Antikristuksen, me tiedämme että Venäjä ei todennäköisesti tuhoa meitä tässä Kolmannen maailmansodan skenmaariossa. Isorokkorokotuksen on tarkoitus olla osa Kolmannen maailmansodan lopullisia synnytystuskia, joten Venäjä ei voi olla hyökkääjä.

Onko rokotuksia koskaan käytetty aseena ihmisryhmiä vastaan?

Vastaus tähän kysymykseen on ilmeisesti "kyllä"!

Tohtori Horowitz puhuu tästä erittäin tärkeästä aiheesta kirjassaan "Emerging viruses: AIDS and Ebola". Tohtori Horowitz käyttää melkein 600 sivua todistaakseen että Yhdysvallat tarkoituksellisesti loi AIDS-viruksen aseeksi ja sitten alkoi levittää sitä Afrikan väestöön YK:n ilmaisten rokotusten kautta. AIDS tartutettiin tarkoituksellisesti myös homoseksuaaliseen väestöön suurissa USA:n kaupungeissa. Tässä kirjassa Tohtori Horowitz puhuu fyysikon ominaisuudessa ja hän on täysin luotettava. Kuuntele:

"Streckerin ensimmäinen huomio oli, että AIDS:ia ei ollut Afrikassa ennen vuotta 1975, ja mikäli se olisi ollut lähtöisin apinoiden puremista joskus 1940-luvulla, tautia olisi pitänyt esiintyä jo 1960-luvulla. Strecker hankki dokumentit Freedom of Information Act:in (FOIA) perusteella ja ne osoittivat että Yhdysvaltain Puolustusministeriö salasi rahoituksen KOngressilta vuonna 1969 projektille jossa opiskelijoilla tehtiin kokeita immuunijärjestelmän tuhoamis-aineilla. Strecker väittää, että pian tämän jälkeen WHO, Puolustusministeriön rahoituksen turvin, alkoi tehdä kokeita lymphotrooppisella viruksella joka luotiin nautakarjaa varten mutta joka tarttui myös ihmisiin. WHO käynnisti myös suuren kampanjan isorokkoa vastaan Afrikassa vuonna 1977; tämä käsitti koko kaupunkiväestön..."

"WHO aloitti HIV:tä sisältävät isorokkorokotukset 100 miljoonaan afrikkalaiseen (väestön vähentäminen) vuonna 1977. Vuonna 1978 rokotettiin yli 2000 valkoista miespuolista homoseksuaalia hepatiitti-B -rokotuksella Center for Disease Control/New York Blood Centerin kautta." [Hprowitz, s.4-5].

Pysähdytäänpä tähän sulattelemaan sitä mitä me olemme juuri lukeneet. USA:n hallitus antoi HIV:tä sisältävää rokotetta Mustan Afrikan väestölle ilmaisten isorokkorokotusten kautta vuonna 1977. Tämä tarkoittaa, että isorokkorokotuksia on jo käytetty surmaamaan kymmeniä miljoonia viattomia ihmisiä.

New Age -kirjailija Bill Cooper vahvistaa:

"Tohtori Wolf Szmuness toi AIDS:in amerikkalaisten keskuuteen. Virus tartutettiin homoseksuaaliseen väestönosaan. Se mikä sai aikaan AIDS:in oli rokotteessa." [Behold A Pale Horse, s. 168].
Meillä on kaksi nyt todistusta siitä että AIDS sai alkunsa rokotteesta -- lääkäri ja New Age -kirjailija. Edelleen, me näemme tässä illuminaatti-pelissä (INWO) että CDC saattaa päästää irti epidemian biologisen sodankäynnin muodossa. Onko tämä kolmas todistus? Kun me tutkimme tätä peliä syvällisemmin, sinä näet kuinka erinomaisesti tämän pelin keksijä kertoi etukäteen 9/11 -tapahtumat, ja sinä näet nousevan myrskyn pilvet taivaanrannalla; myös tämä on kerrottu etukäteen tässä pelissä. Muista että tämä peli julkaistiin vuonna 1995!

Suomentajan kommentti: AIDS:ia siis levitettiin jotta vähennettäisiin afrikkalaisten (mustaihoisten) määrää. Tämä todistaa, että Uuden maailmanjärjestyksen porukka pitää mustaihoisia alempiarvoisina, eikä heille ole sijaa tulevaisuuden maailmassa. NWO:lla on siis samat tavoitteet kuin natseilla. Raamatusta voidaan lukea että myös juutalaiset yritetään hävittää. Hitler piti myös heitä alemman rodun jäänteenä. NWO:n mielestä siis mustat, juutalaiset ja monoteistit (yhteen Jumalaan uskovat) ovat niitä jotka eivät ole päässeet evoluutiossa riittävän pitkälle ja heidät pitää tuhota. Oletko huomannut, että hyvin usein Miekka & Magia -sarjaluvissa tai elokuvissa sankari (jolla on myös yliluonnollisia kykyjä) on valkotukkainen ja sinisilmäinen? Siis puhdas arjalainen. On muuten mielenkiintoista huomata että INWO-pelin Center for Disease Control on todella olemassa ja että tässä pelissä CDC nimenomaan levittää tautia.

Massiivisia uudelleen asuttamisia suunnitteilla jotta "taisteltaisiin" isorokkohyökkäystä vastaan

UUTISKATSAUS: "Hallitus 'uudelleenasuttaa' miljoonia jos terrori iskee", American Free Press, s. 1-3.

"FEMA:n virkailijat on valmennettu uuden terrori-iskun varalta, joka olisi 9/11 -iskun laajuinen tai pahempi. Hiljattain julkaistu raportti sanoo, että FEMA on valmis siirtämään miljoonia amerikkalaisia kaupungeista ja kylistä biologisen, kemiallisen tai ydiniskun sattuessa."
Ottaen huomioon, että kellään meidän vihollisistamme ei ole aseeksi jalostettua isorokkovirusta, voidaan vain kysyä, että kenen toimesta tällainen biologinen hyökkäys sitten tulisi. Illuminati-peli INWO kertoo meille, että CDC:lle on annettu valtuutus käynnistää juuri tällainen hyökkäys ja että tämä epidemia on suunniteltu. Salli meidän tutkia tätä lehteä lisää:
"FEMA (The Federal Emergency Management Agency), huonosti tunnettu virkavalta joka johtaa maata sodan tai poikkeustilan koittaessa, valmistelee keinoja 'uudelleenasuttaa' nopeasti satojatuhansia tai miljoonia amerikkalaisia kaupungeista jotka voivat joutua ydinase, biologisen tai kemiallisen hyökkäyksen kohteeksi..."
Siltä varalta että sinä et usko FEMA:lla olevan mitään valtaa -- vaikka Cutting Edge on toitottanut tätä vuosikymmenen -- kuuntele tämän artikkelin paljastuksia:
"Presidenttien antamien poikkeustilamääräysten nojalla, Presidentti Kennedyn ajoista lähtien, FEMA on kasannut itselleen vallan ottaa maa haltuunsa siinä tapauksessa että julistetaan sotalait. Tällöin FEMA voisi itse asiassa syrjäyttää Presidentin ja Kongressin."
Kun minä luin Bill Cooperin kirjaa "Behold A Pale Horse" jossa on omistettu kokonainen kappale FEMA:lle, minä äkkiä laskin kirjan alas hämmästyneenä ja ajattelin: "Cooper puhuu tässä ikäänkuin FEMA:sta olisi tullut ylin lainkäyttöelin. Missä on Presidentti ja Kongressi?" Sitten, minä muistin kaiken NWO-materiaalin jossa puhuttiin sellaisen paniikin luomisesta että Presidentti julistaa poikkeuslait jotka ohittavat KOngressin ja koko lainsäädäntöjärjestelmän, joka on suojellut meidän vapauksiamme niin monta vuotta.

Jos Presidentti eroaisi itse tai jos hänet surmattaisiin, FEMA:lla olisi täydellinen valta.

Tämä artikkeli jatkuu kertomalla siitä, kuinka FEMA on esitellyt taitojaan hurrikaani-uhkien varjolla.

"Hiljattain sattuneiden hurrikaanien aikana FEMA on testannut ihmisten kansainvaelluksia kun se on määrännyt tuhannet amerikkalaiset jättämään kotinsa ja matkustamaan turvallisemmille paikoille pois myrskyn tieltä. Aikaisemmat presidentit ovat allekirjoittaneet omia poikkeustilamääräyksiään jotka antavat FEMA:lle erityisvaltuudet kontrolloida ruuan ja polttoaineen jakelua, rautatieliikennettä, sisämaan vesiliikennettä sekä lentoliikennettä. Sillä on nyt valta vangita lukemattomia amerikkalaisia. Fema esittää avainroolia uuden Sisäisen turvallisuuden ministeriön toimissa joka antaa hallitukselle valtuudet supistaa kansalaisoikeuksia huomattavasti Perustuslain nimissä."
Kuinka paljon uhkaa on tarpeeksi?

Nyt kun me tiedämme suunnitelman, meidän tarvitsee tehdä toinen kysymys: Kuinka voimakas hyökkäys tarvitaan Kongressin nujertamiseen ja FEMA:n suunnitelman toteuttamiseen? Vastaus on: Luultavasti vähemmän kuin sinä kuvittelet.

Illuminati on saanut paljon irti 9/11 -hyökkäyksestään sekä lukuisista "varoituksista". Me uskoimme että al-Qaida olisi niin voimakas että meidän koko maamme oli vaarassa. Todellisuus on sellainen että al-Qaida sekä kaikki muslimiterroristit ovat osoittautuneet täysin hampaattomiksi. Jokainen näistä "varoituksista" on ollut väärä, toisin kuin Israelissa jossa terrori on arkipäivää.

Israel kohtaa todellista terroria; Yhdysvallat kohtaa vain terrorin uhkaa. Kuitenkin, suurin osa meidän vapauksistamme ja oikeuksistamme on otettu pois paperilla kymmenien lakien kautta jotka alkoivat "Patriot Act":illa loka-marraskuussa 2001. Nämä lait runnottiin läpi Kongressissa ilman vastustusta lukuisien varoitusten ansiosta.

Muista pernarutto-pelko, jolloin pernaruttoa sisältäviä kirjekuoria postitettiin joillekin kansalaisille. Minä ajattelin silloin että Illuminati keräsi paljon pisteitä minimaalisella "terrorilla". Joten, kuinka monta vahvistettua isorokkotapausta tarvitaan jotta Presidentti Bush painaisi paniikkinappulan pohjaan pakottaen sadat tuhannet ihmiset muuttamaan toiselle paikkakunnalle. Valmistaudu tähän.

UUTISKATSAUS: "Isorokkorokotusten ohjelinjaukset valmistumassa -- suunnitelma kattaa kaikki amerikkalaiset", Ceci Conally, Washington Post, 23.9.2002.

"Liittovaltion terveysviranomaiset julkaisevat tänään yksityiskohtaiset ohjeet rokottaa koko USA:n väestö isorokkoa vastaan viiden päivän sisällä taudin ilmaantumisesta. Tämä ainutlaatuinen veto paljastaa kasvavaa uskoa siihen, että ainoastaan yksi isorokkotapaus Läntisellä pallonpuoliskolla voisi merkitä terrori-hyökkäystä ja saisi aikaan paljon massiivisemmat vastatoimet kuin mitä viranomaiset olivat aikaisemmin ehdottaneet."
Minä vakavasti teroitutan sinulle, että CDC voisi helposti saada aikaan yksittäisen isorokkotapauksen. Jos tämä on perusta sille että paniikkinappula painetaan pohjaan, me olemme tuskan, surun ja katastrofin maailmassa joka perustuu todella minimaaliseen "uhkaan". Ja, juuri niin kuin INWO-peli visioi, CDC:llä on tämän pelin avainrooli. tarkastellaanpa vielä tätä artikkelia:
"Viime talvena CDC paljasti suunnitelman isorokon hillitsemisestä, joka perustuu 'rengas-strategiaan', jota käytettiin aikoinaan tämän taudin kitkemisessä. 'Rengas-strategia' tarkoittaa sitä, että rokotukset aloitetaan niistä ihmisistä jotka ovat lähimpänä taudin puhkeamispaikkaa, ja rokotuksia sitten laajennetaan samankeskisissä renkaissa. On olemassa kasvava huoli, kuitenkin, että vaikka tämä lähestymistapa toimi hyvin silloin kun epidemia puhkesi luonnollisella tavalla ja silloin kun lentomatkustus oli harvinaista, se ei enää toimisi mikäli terroristi päästäisi viruksen irti useilla paikkakunnilla samanaikaisesti."
Siksi, näyttämö on valmis sille että CDC suosittelee Presidentin julistamaan kansallisen hätätilan koska yksi isorokotapaus on vahvistettu jossakin Läntisellä pallonpuoliskolla. Sitten, lyhyen ajan päästä CDC saattaisi suositella Presidenttiä menemään 'rengas-rokotuksia' pidemmälle koska "tiedusteluraportit" kertovat, että terroristit saattaisivat suunnitella useita aseeksi jalostettujen isorokkovirusten vapauttamisia, käyttäen täten asetta jota heillä ei raporttien mukaan edes ole! Presidentti voisi sitten laajentaa nämä rokotukset koskemaan 100 miljoonaa ihmistä (meillä on tämän verran rokotetta varastossa), julistaa sotalait sekä koventaa otteita kansalaisia kohtaan.

Jos tämä "bioterrori-isku" tapahtuisi samaan aikaan kun sota puhkeaa Lähi-Idässä ja Korean niemimaalla, julkinen paniikki syntyisi välittömästi. Hallituksen politrukit lietsoisivat mellakoita kaupungeissa käyttäen jengejä joiden on sallittu aseistautua, valmistautuen tätä hetkeä varten.

Miksi amerikkalaiset sallivat tämän kaiken? He ovat nyt lampaita ja he pelästyvät. Illuminatin suunnitelma visioi juuri tällaista aikaa juuri ennen heidän Kristuksensa ilmaantumista, ja kertoo meille mitä tapahtuu. Kuuntele:

"Ihmiste ovat lauma lampaita ja me olemme susia. Ja sinä tiedät mitä tapahtuu kun sudet päästetään lampaiden joukkoon? ...on myös toinen syy miksi he sulkevat silmänsä: me jatkamme lupauksia antaa heille takaisin kaikki vapaudet, jotka me olemme ottaneet pois, sitten kun me olemme kukistaneet kaikki rauhan viholliset ja rauhoittaneet kaikki osapuolet... on tarpeetonta sanoa mitään siitä kuinka pitkään he joutuvat odottamaan vapauksiensa palauttamista..." [Protocols of the Learned Elders of Zion, Protocol #11, "The Totalitarian State", kirjoitettu melkein 200 vuotta sitten].
Ihmiset sallivat sen, että heidän vapautensa otetaan pois ja heidän kallisarvoinen perustuslaillinen järjestelmänsä puretaan, koska he ovat hyvin peloissaan ja koska illuministinen presidentti lupaa palauttaa kaikki vapaudet myöhemmin.

Eikö tämä kuulosta skenaariolta joka on juuri nyt ajankohtainen? "Terroristit" hyökkäävät meidän kimppuumme, ja meidän hallituksemme kertoo olevan ehdottoman välttämätöntä ottaa meidän vapautemme pois jotta "kukistettaisiin rauhan viholliset" ja "rauhoitettaisiin kaikki osapuolet". Ihmiset uskovat tämän vaikka Illuminati nauraa partaansa.

Johtopäätös

Joukkotiedotusvälineiden massiivisen vallan kautta, Presidentti Bush valmistelee USA:n armeijaa taistelemaan isorokkoa levittävää vihollista vastaan vaikka tällaista vihollista ei ole edes olemassa! Edelleen, Presidentti Bush ja joukkotiedotusvälineet tekevät ylitöitä valmistellakseen kansaa bio-terrori-iskun varalle, vaikka ei ole mitään todisteita että millään tunnetulla vihollisellamme olisi bioaseita!

Muista myös missä me seisomme profeetallisesti. Ennenkuin seitsenvuotinen Ahdistuksen aika voi alkaa, meidän täytyy käydä läpi synnytystuskat jotka tuovat Antikristuksen (Matteus 24:8). Tämä ajanjakso saattaa kuulostaa ja tuntua Ahdistuksen ajalta. Monia ihmisiä saatetaan vangita ja teloittaa; tämä prosessi saatetaan aloitta kristityistä ja isänmaanystävistä. Mutta, nämä ovat vain lopullisia synnytystuskai jotka johtavat Antikristuksen ilmestymiseen.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1752Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin