free web hosting | free website | Business Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting
ENNENNÄKEMÄTÖN DIPLOMAATTINEN MANÖÖVERI! BRITIT KUTSUIVAT KOTIIN KAIKKI ULKOMAIDEN SUURLÄHETTILÄÄT KESKUSTELEMAAN IRAKISTA JA ODOTETTAVISSA OLEVISTA SEURAUKSISTA!

Alaotsikko: Tämä Englannin hallituksen diplomaattinen tohina voi tuoda suunnattomat -- ja mahdollisesti --  odottamattomat seuraukset. Britannia saattaa olla jonkin verran eroamassa USA:sta, mitä tulee hyökkäykseen Irakiin ja on täysin mahdollista, että se diplomaattisesti asettuu pysymään erossa mahdollisesta Lähi-Itään laskeutuvasta katastrofista.

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

LYHYT UUTINEN: "Diplomaatit kutsuttu kotiin Irak-neuvotteluihin", Guardian Unlimited, Friday, January 3, 2003.

"Britannian lähettiläät yli maailman on kutsuttu Lontooseen ennennäkemättömään aivoriiheen taustana Irakia vastaan häämöttävä sota ja Tony Blair'in synkät uudenvuoden varoitukset brittejä ulkomailla uhkaavista vaaroista. Virkamiehet sanovat, että ensi viikon 'johtajien konferenssi' - joka tuo yhteen noin 200 lähettilästä ja viranhaltijaa - on suunniteltu tekemään ulkoministeriö tehokkaammaksi ja käsittelemään kriisejä paremmin, mieluummin ennakoiden tapahtumia kuin reagoiden niihin."

Eräs tärkeä läksy, jonka opin USA:n armeijan tiedustelussa oli, että jokainen minkä tahansa maan -- ja varsinkin maan, joka pian saattaa sekaantua sotaan -- jyrkkä rutiinien muutos, on huolestuttavaa.  Kun valmistautuminen sotaan on käynnissä ja jännitykset korkealla, jokainen toiminnan jyrkkä muutos jonkin pääosapuolen osalta, on välittömän huolen aihe.

Siispä kun kuulin, että Britannia oli kutsumassa lähettiläitään kaikkialta maailmasta Lontooseen erikoisneuvotteluja varten koskien Irakia ja Lähi-Itää, niin hälytyskellot alkoivat soida mielessäni. Tämän kaltainen lähettiläiden kutsuminen on aivan ennenkuulumatonta! Britannia ei ole ikinä eikä milloinkaan kutsunut kaukomaiden lähettiläitään tällä tavoin, ei edes sotavarustelujen aikaan 1939, kun Hitler pullisteli lihaksiaan Euroopan mannermaalla.

Ensimmäinen kysymykseni oli, miksi Englanti ei käyttänyt erikoistiedonvälityskapasiteetiaan joko lähettämällä varmistettuja tietopaketteja tai konferenssikutsuja varmistetussa tietoverkossa? Se olisi voinut kommunikoida jokaisen lähettilään kanssa millä tahansa varmistetulla tavalla tarvitsematta kutsua heitä Lontooseen.

Edelleen seuraava kysymykseni oli: Miksi ei USA katsonut tarpeelliseksi kutsua omia lähettiläitään? Mikä on Englannin suhteen niin tärkeää tässä suunnitellussa sodassa, että oli tarpeen kutsua lähettiläät Lontooseen neuvotteluihin 6-7. päivinä tammikuuta? Mikä on niin ainutlaatuista Englannin suhteen?

Tutkikaamme selostuksia tästä lähettiläiden erikoiskokouksesta.

LYHYT UUTINEN: "Britannia: Tiedämmekö paikkamme?" by Paul Reynolds, BBC News, 8 January 2003.

"Tony Blair puheessaan Britannian ulkomaan politiikasta on tehnyt sellaista, jota voitaisiin sanoa 'riippumattomuuden julistukseksi' USA:sta. Pääministeri, jota on ivattu Bushin villakoiraksi, sanoi kaikkien aikojen ensimmäiselle Britannian lähettiläiden massakokoukselle, joka kokoontui joululomansa jälkeen Lontoossa, että Britannian tulisi pysyä USA:n läheisimpänä liittolaisena, mutta, hän jatkoi, USA:n tulisi puolestaan 'kuunnella takaisin' varsinkin koskien Lähi-Itää, globaalia köyhyyttä, ympäristöä ja YK:ta."

Tämän artikkelin loppuosa selittää, kuinka Tony Blair ja ulkomaansihteeri Jack Straw pyrkivät määrittelemään uudelleen Ison Britannian roolin tällä ajan jaksolla. Historiallisesti Britannialla on ollut suuria vaikeuksia alistua menetetyn imperiumin realiteetteihin. Se näyttää ikävöivän saada mennyt kunnia takaisia ja kuitenkin se tietää, ettei sillä ole resursseja joilla saada takaisin tuo hallinta ylitse planeetan suuren osan, jota se harjoitti niin tehokkaasti 19. vuosisadalla.

Englannin aloitus saattaa olla sen erikoisen läheisten suhteiden hokeminen USA:n kanssa; kuitenkin pääministeri Blair valitsi sanansa huolella ja sanoi, että tämä suhde on kaksisuuntainen ja että hän ehdottomasti odotti USA:n kuuntelevan keskustelupalautetta Englannista. Blair huomautti:

"... Britannian tulisi pysyä USA:n "läheisimpänä liittolaisena", mutta, hän jatkoi, USA:n tulisi puolestaan 'kuunnella takaisin' varsinkin koskien Lähi-Itää, globaalia köyhyyttä, ympäristöä ja YK:ta."

Toisin sanoen Britannia ei ole USA:n villakoira. Kun se tunnusti, että on tärkeää säilyttää läheiset suhteet Washingtoniin, Britannia myös varasi itselleen mahdollisuuden toimia oman mielensä mukaan USA:sta poikkeavasti, milloin se vain olisi sen etujen mukaista. Voit ymmärtää kuinka ihmiset ovat tulleet johtopäätökseen, että Tony Blair on hyvin lyhyen amerikkalaisen talutushihnan päässä; itseasiassa hän näytti nauttivan läheisestä liitostaan presidentti Clintonin kanssa, jopa siinä määrin että jotkut sanoivat häntä "Clintonin klooniksi". Kun Bush nousi Valkoiseen taloon, Blair näytti olevan aina innokas hyppäämään vanteiden läpi hänen puolestaan, mutta nyt Blair haluaa varmistaa, että kaikki huomaavat, että hän on oma itsensä ja ohjailee ulkopolitiikkaa syvimpänä tarkoituksenaan Iso Britannian parhaat edut, vaikka tämä uusi politiikka vähän poikkeaisikin USA:n politiikasta. Sitten Blair ja Straw muotoilivat joitakin Iso Britannian kannalta kriittisiä alueita.
* Lähi-itä -- Säilyttäen läheiset suhteet USA:han, Britannia haluaa myös "kurottautua muslimien puoleen". Edelleen Blair'in vieraana oli hyvin kyyhkymäinen Israelin Labour-puolueen johtaja Amram Mitzna, vaikka Blair oli kieltäytynyt tapaamasta Israelin ulkoministeri Netanyahua, joka on Likudin jäsen! Täten Blair lähetti äärimmäisen voimakkaan viestin Sharonin hallitukselle, että hän oli tyytymätön Israelin nykyiseen politiikkaan koskien palestiinalaisia.

Miztna seisoen Tony Blair'in rinnalla toisteli vanhaa, kulunutta ja hyljättyä "land for peace"-oppia. Miksi? Israel on yrittänyt tarjota maata rauhasta Arafatille jo yli 10 vuotta! Eräässä vaiheessa Israel oli tarjoamassa Arafatille noin 90% Länsirannasta, mutta kaikki mitä Arafat teki sisältyi siihen, että hän aloitti murhaavan Intifadansa.

Ainoa syy että Blair yrittää pakottaa Sharonin hyväksymään  tämän vanhan, häpeällisen ohjelman, näyttää olevan, että hän yrittää saada Englannin ja muslimit samalle linjalle. Kuten edellä esitetty lainaus sanoo, Englanti yrittää "kurottautua muslimien puoleen". Pane tämä konsepti mieleesi, sillä se on hyvin tärkeä, kun päätämme artikkelimme.

* Globaali köyhyys -- Tämä termi on vain kaunistelu valtaisalle maailmanlaajuiselle "resurssien uusjaolle" valtioiden kesken; tämä suunnitelma vaatii, että rahaa otetaan "rikkailta" mailta ja annetaan "köyhille" verojärjestelmän kautta, jota YK hallinnoi. Alice Bailey kirjoittaa tästä tulevasta "talousparatiisista":

"...uuden ryhmän maailman palvelijoita ja hyvän tahdon miehiä ja naisia täytyy toimia yhdessä valaistuneen koulutuksen, yhteistoiminnallisen talouselämän, oikeiden ihmissuhteiden puolesta kaikilla inhimillisen kokemuksen osa-alueilla ... täydellisen taloudellisen uudelleen asennoitumisen vaihe; siinä ihmiskunta vapautuu kaikista taloushuolista ja on vapaa vastaanottamaan asianmukaisen palkan ja tehtyjen palvelusten oikean palkinnon..." ["Externalisation of the Hierarchy", p. 486, 574]

Kuinka sitten ihmiskunta "vapautuu kaikista taloushuolista"? Illuminaatti suunnittelee sellaista "työmiehen paratiisia" koko ihmiskunnalle, täsmälleen samalla tavalla kuin kommunismi "vapautti kaikista taloushuolista" -- ottamalla kaikki rahat pois ja sitten jakamalla ne uudelleen sopivaksi katsomallaan tavalla, siten toteuttaen kommunismin epäonnistunutta politiikkaa, tällä kertaa maailmanlaajuisesti. Muista mitä Karl Marx sanoi. "Kultakin hänen kykynsä mukaan; kullekin hänen tarpeensa mukaan." [Communist Manifesto]

Sitten Alice Bailey puhuu "taloudellisesta synteesistä" sen jälkeen kun vanha järjestelmä on tuhottu:

"... osoittaa taloudellisen synteesin tarve osana työtä liittää valtiot toisiinsa, niin että se henki joka toteutuu Punainen Ristin kaltaisen organisaation, toiminnassa ... voisi toteutua myös kansainvälisesti valtioiden välisessä kanssakäymisessä. On tarpeetonta osoittaa, että materiaalisen paineen ja jännityksen sekä vanhojen poliittisten puolueitten romuttamisen ... täytyy näytellä omaa osaansa ... ihmisten täytyy oppia, että halu lisätä omaisuutta ehkäisee todellisen laajenemisen." [Alice Bailey, "Esoteric Psychology", p. 172-3; Emphasis added]
Voit siis nähdä, että eräs tapa jolla "globaali köyhyys" eliminoidaan, on opettaa ihmisiä olemaan halajamatta omaisuuksien keräämistä! Huomaa myös, että vanha systeemi täytyy romuttaa uuden tuomiseksi. Olemme aiemmin puhuneet paljon syvästä sisäpiirin suunnitelmasta tuhota nykyinen teollistunut sivilisaatio, joten tämän paljastuksen ei pitäisi olla yllätys.

Nyt menemme suoraan YK:n globaaliin verotussuunnitelmaan  keinona taistella köyhyyttä vastaan.

"...kysymys globaaleihin tarkoituksiin varatuista resursseista on kaikkein tärkein. Nämä resurssit ovat keskeisiä, jos toimien joihin YK:n odotetaan ryhtyvän ja globaalien palveluiden, joita sen tulee järjestää äärimmäisen köyhyyden lopettamiseksi ja ympäristökriisin estämiseksi ... Suurten joukkojen perustarpeet jäävät täyttämättä, johtuen resurssien puutteesta taistella köyhyyttä vastaan. Suunnitelmat saavuttaa kestävää kehitystä jäävät suunnitelmiksi paperilla samasta syystä ... Nykyisten järjestelyiden kelvottomuus ja epäluotettavuus YK:n rahoittamiseksi on johtanut ehdotuksiin kansainvälisistä maksuista tai veroista." ["Our Global Neighborhood", Commission On Global Governance, United Nations, Ingvar Carlsson Shridath Ramphal, 1995, p. 306]

Huomaa kuinka tämä vaatimus globaaleista veroista on sidottu useisiin päämääriin: köyhyyden lopettaminen, ympäristökriisin ratkaiseminen ja "kestävän kehityksen" saavuttaminen. Nämä ovat päämääriä, joihin prinssi Charles on kokonaan ja julkisesti sitoutunut. Pidä tämä mielessä kun pääsemme tämän artikkelin loppuun.

* Ympäristö -- New Age-opetuslapsi on aina kutsuttu elämään sopusoinnussa luonnon kanssa. Näin Alice Bailey selittää:
"Menneisyydessä opetuslapsi pyrki vahvistamaan harmoniset suhteet ympäristöönsä..." ["Discipleship In The New Age", p. 58]
New Age-kirjallisuus sanoo, että tämän päivän ihminen ei elä sopusoinnussa ympäristönsä kanssa, että teollistunut sivilisaatioomme raiskaa, ryöstää ja tappaa Äiti Luontoa, jota myös kutsutaan "Äiti Gaiaksi". YK:n asiakirjassa "Charter for Global Democracy" (Globaalin demokratian peruskirja) löydämme tämän osan suunnitelmaa.

"* Luoda uusi instituutio vahvistamaan talouden ja ympäristön turvallisuus varmistamalla kestävä kehitys.

* Luoda uusi kansainvälinen ympäristöoikeus.

* Antaa julistus, että ilmaston muutos on keskeinen globaali turvallisuustekijä, joka vaatii 'korkean tason toimintaryhmän' luomista myöntää oikeus hiilipäästöön asukasluvun perusteella.

* Köyhimpien valtioiden kaikkien velkojen peruuttaminen, globaalit köyhyysalennukset ja 'globaalien resurssien tasapuolinen jakaminen' kuten YK määrää."

Kuinka tärkeä on tämä kysymys sitoutuneelle globalistille kuten Bush, Blair, Clinton ja prinssi Charles? Ajattele tätä lainausta Al Gore'n kirjasta "Earth In The Balance":

""... se mitä nyt vaaditaan on suunnitelma, joka yhdistää laaja-alaisen, pitkäaikaisen, huolella kohdennetun talousavun kehitysmaille, massiiviset ponnistelut rakentaa ja sitten siirtää köyhille valtioille uusi teknologia, joka tarvitaan taloudellisen edistyksen varmistamiseksi, maailmanlaajuinen ohjelma tasapainottamaan väestön määrää ja teollistuneilta valtioilta sitovat lupaukset nopeuttaa niiden omaa siirtymistä ympäristön kannalta vastuulliseen elämän malliin. "[Page 297, Emphasis added].

Nyt voit ymmärtää Kioton sopimuksen roolin, joka on nyt USA:n senaatin käsittelyssä.

Viimeinen lause punaisella on kaunistelu koko nykyisen sivilisaation tuholle! UMJ:en johtajat katsovat kehittyneiden maiden, varsinkin Amerikan, edustavan suunnatonta ongelmaa, koska me kulutamme liian paljon korvaamattomia luonnonvaroja, kuten öljyä, kaasua, mineraaleja ja malmeja.  

Jokaisen New Age-uskovaisen sydän syvällä rinnassa sykkii tunteesta, joka on ilmaistu artikkelimme alussa: "NYKYISEN SIVILISAATIOMME ON KUOLTAVA" Myös prinssi Charles on hyvin hyvin sitoutunut muuttamaan kaikki maailman taloudet siten, että ne ovat "kestäviä". Pidä tämä mielessäsi kun lähestymme artikkelimme loppua.

* Yhdistyneet kansakunnat --Alunperin YK perustettiin saatanistiseksi järjestöksi, hallitukseksi jota Kristus komentaisi, kun hän nousisi. Kuuntele kuinka demoni, mestari D.K puhuu Alice Bailey'n kautta:

"...Ensimmäinen askel kohti tätä tapahtumaa (uuden elämän tuleminen planeetalle) ...on YK:n kyky osoittaa ...hengellisten arvojen voimaa rakentavilla aloitteillaan korjata maailman järjestys ja laskea ne perustukset, jotka takaavat paremman ja hengellisemmän elämän tavan ... tuoden maailman kansoille ne totuudet, joita opettivat Buddha, valon herra ja Kristus, rakkauden herra." ["Externalisation of the Hierarchy", p. 358]

Koska "Kristus", johon tässä viitataan on Antikristus, voimme nähdä, että YK on suunniteltu hänen järjestökseen. Tämä "Kristus" tulee pitämään YK:ta äärimmäisen korkeassa arvossa. Kuunnelkaamme kun Bailey jatkaa:

"... kun YK on päässyt todelliseen valtaan, niin silloin maailman hyvinvointi turvataan." [Ibid., p. 603]

Kuinka kauniita nämä sanat ovatkin, niin kuitenkin YK:lle rakennettiin sellainen tuhoamiskapasiteetti, että voi vain istua hämmästyneenä ja epäuskoisena. Kuunnelkaamme taas, kun mestari D.K. puhuu atomienergian vapauttamisesta. "Tämä 'pelastava voima' (atomienergia) on energia, jonka tiede on vapauttanut maailmaan ennen kaikkea niiden tuhoa varten, jotka jatkuvasti uhmaavat niitä Valon Voimia, jotka toimivat YK:n kautta." [Ibid., p. 497; Emphasis added]

Vau! Uhkasiko mestari D.K. kaikkia Kristuksen ja hänen YK:nsa vastustajia atomisodalla? Juuri sen hän teki, kuten tämä seuraava lainaus kiistatta paljastaa:

"Keinoina YK:n käsissä ... atomipommi ei kuulu niille kolmelle valtiolle, jotka kehittivät sen ... Se kuuluu YK:lle käyttöä varten ...  tai sillä uhkaamista varten, kun hyökkäävä toiminta missä tahansa valtiossa nostaa ruman päänsä." [Ibid., p. 548]

YK:n todellinen rooli on hallita maailmaa sellaisella "rautavaltikalla", että he tulevat käyttämään atomisotaa jokaista vihollistaan vastaan! Nyt ymmärrät miksi USA:ta ja Venäjää vaaditaan riisumaan ja tuhoamaan ydinaseensa. Lopullinen suunnitelma on, että vain YK tulee omistamaan ydinaseita, kun Antikristus nousee. Samaan aikaan tiedämme, että sellainen täydellinen globaali aseistariisunta ei ole mahdollinen, joka on ollut kaunis päämäärä Toisen Maailmansodan jälkeen. On täysin mahdollista, että ainoa tapa, jolla kaikki valtiot riisuvat ydinaseensa, on suuri sota, jossa ydinaseet lähes tuhoavat koko ihmiskunnan ja maaplaneetan. Tämä sota voi olla aivan edessämme.
Tällaiset ovat YK:n todelliset kasvot ja se on järjestö, johon Ison Britannian Tony Blair on sitoutunut. Myös prinssi Charles tietysti on hyvin sitoutunut YK:hon.

"BRITANNIAN  ROOLI ON MAAILMAN YHDISTÄMINEN"

LYHYT UUTINEN: "'Britannian rooli on yhdistää maailma' by George Jones, Political Editor, news.telegraph.co.uk, January 8, 2003.
"Britannian rooli tämän päivän maailmassa on toimia 'yhdistäjänä' auttamalla perustamaan uutta globaalia konsensusta, Tony Blair sanoi eilen ... yli 100 hengen Britannian suurlähettiläiden ja korkeiden virkamiesten kokoukselle Lontoossa. Esityslistaan kuului: turva terrorismista ja joukkotuhoaseista (WMD), alueellisten konfliktien estäminen, vakaa maailmantalous, vapaa kauppa, toimet ilmaston muutosta vastaan sekä apu ja kehitys."

"Meidän täytyy kurottautua muslimimaailman puoleen. Se on tasapuolisuutta."

Britannian pääministeri Blair näkee Britannian yhdistävän maailman! Tämä näyttää valtavan suurelta tehtävältä kooltaan ja resursseiltaan niin rajoitetulle maalle kuin Iso Britannia. Edelleen Blair ehdottomasti kokee, että samalla kun USA:lle on hyvin tärkeää edetä YK:n kautta Saddamin kaatamisessa, hän kokee, että me emme ole kyllin "tasapuolisia" muslimien suhteen. Siis osoittaakseen "tasapuolisuuttaan" Lähi-Idässä Blair kieltäytyy tapaamasta Israelin ulkoministeri Netanyahu'a, Likudin avainhenkilöä, mutta sitten pyörähtää ympäri ja suostuu tapaamaan hyvin kyyhkymäisen Labour-puolueen pääministeriehdokkaan Amram Mitznan! Blair seisomassa vierellään Mitzna osoitti sellaista "tasapuolisuutta", joka Blair'illä oli mielessä, kun hän toitotti vanhaa, kulunutta ja häpeällistä "land for peace" hölyn pölyä. Ei edes Arafat usko siihen enää.

Kuitenkin Blair näytti esittävän Iso Britannian muslimien ystävänä. Miksi meidän pitäisi hämmästyä?  Pian Balfourin julistuksen jälkeen 1917 Iso Britannia kääntyi juutalaisia vastaan ja alkoi kosiskella paljon väkirikkaampia muslimivaltioita. Britannia teki parhaansa hyljätäkseen aikaisemman tukensa Balfourin julistuksessa esitetylle juutalaisten asialle. Ellei olisi ollut USA:a Israelista ei olisi tullut valtiota. Vuodesta 1948 Iso Britannia on ollut jatkuvasti okaana Israelin kyljessä, kun se on johdonmukaisesti suosinut muslimien näkemyksiä.
Nyt me näemme Ison Britannian diplomaattisesti ottavan näkyvää etäisyyttä itsensä ja USA:n välillä Irakin vastaisessa sodassa. Itseasiassa tämän etäisyyden luominen antaa sen välittömän vaikutelman, että Britannia puhuu suunsa molemmilla puolilla; samalla kun se lähettää joukkoja, aluksia ja ilmavoimien yksiköitä Lähi-Itään asemiin Irakia vastaan, sen diplomaatit julistavat, että se tahtookin toteuttaa "tasapuolista politiikkaa" mitä tulee alueen muslimeihin ja Irakiin. Miksi Englanti toteuttaa tätä ristiriitaiselta näyttävää politiikkaa? Jos katsomme prinssi Charles'ia, voisimme löytää uskottavan syyn.

PRINSSI CHARLES -- TODELLINEN VOIMA LÄHI-IDÄN "RAUHAN" PROSESSISSA?

Nyt tutkittuamme Britannian lähettiläiden ennenkuulumatonta kutsumista maailman eri puolilta ja Blair'in sanomaa heille -- ainakin julkisuudessa -- niin mitä tämä kaikki sitten tarkoittaa? Iso-Britannia  yrittää tuoda peliin diplomaattista päivänpaistetta kovan retoriikan ja USA:n politiikan välissä sekä YK:n jäsenvaltioiden rauhantahtoiset tunteet. Suututtamatta Bush'in hallintoa, Blair pyrki uudelleen vakuuttamaan muslimimaailman, että hän "tuntee heidän tuskaansa", ymmärtää heidän ahdinkonsa ja olla "tasapuolinen". Kirjan  "Antichrist And A Cup of Tea" keskeinen sisältö on, että prinssi Charles on tuleva Antikristus. Kirjoittaja Tim Cohen "laskee" pedon luvun [Ilm.13:18] ja vakuuttavasti esittää kaikki faktat, jotka osoittavat, että ne ennustetut tosiasiat, jotka sopivat Antikristukseen sopivat prinssi Charles'iin.

Kun Antikristus nousee, hän väittää olevansa juutalainen Messias, palannut Jeesus, palannut Buddha ja muslimien Imam. Aivan niin, Antikristus väittää olevansa muslimien messiashahmo, joka tunnetaan nimellä Imam. Jos nyt Antikristus aikoo vakuuttaa muslimeille olevansa heidän Imaminsa ja jos prinssi Charles on sama mies, niin silloin Britannialla ei nyt juuri ole varaa vihoittaa maailman muslimeja!

Menkäämme Tim Cohen'in kirjaan "Antichrist And A Cup of Tea" nähdäksemme sen tärkeän roolin, joka Charles'illa on jo ollut Lähi-Idän kuvioissa. Tulemme näkemään kuinka hänen politiikkansa on osoittanut varsin merkittävää "tasapuolisuutta".

* "Kuningatar Elizabeth II ja prinssi Charles istuvat koko Lähi-Idän rauhanprosessin huipulla ... Sitäpaitsi ... Lähi-Idän rauhan neuvottelut ovat pyörineet Lontoon ympärillä yli 30 vuotta." [Page 364-5]

* Marraskuussa 1986 kiertäessään Persianlahden valtioita prinssi Charles ... 'neuvotteli kuinka hän voisi käyttää asemaansa tehokkaammin alueella, jolla arabien autiomaahallitsijat ovat kauan pitäneet itsestään selvänä erinomaisia suhteita Britannian kuningasperheeseen' myöntäen, että prinssin tulisi 'vahvistaa tehokkaampi ja järjestelmällisempi sudetoimintaverkko tällä alueella ja koko Lähi-Idässä yleisemmin ... rouva Thatcher'in mielestä prinssi melkein oli perustamassa minikokoista ulkoministeriötä, joka muotoilisi politiikkaa ja solmisi suhteita Persianlahdella täysin riippumattomana hallituksen asianomaisesta koneistosta."  [Ibid.]

Nyt kuumia uutisia! Säilyttääkseen läheiset työsuhteet "autiomaahallitsijoiden kanssa jotka ovat kauan pitäneet itsestään selvänä erinomaisia suhteita Britannian kuningasperheeseen", prinssi Charles pystytti oman diplomaattisen ulkoministeriönsä, joka oli täysin riippumaton virallisesta ulkoministeriöstä ja raportoi suoraan pääministerille. Onko mahdollista, että prinssi Charles olisi yht'äkkiä "kutsunut matolle" pääministeri Blair'in, koska hänen virallinen amerikkalaismyönteinen asenteensa Lähi-Idässä yleensä ja varsinkin Irakiin nähden, on vastoin prinssi Charles'in "tasapuolista" näkemystä? Täytyy vain ihmetellä, vai mitä?

* Madridin Rauhan konferenssi -- "Neljä vuotta Lontoon sopimuksen jälkeen lokakuussa 1991 ... viralliset rauhan neuvottelut alkoivat (brittien) kuninkaallisessa palatsissa Madridissa Espanjassa. Vastoin mitä useimmat luulevat, kuningas Juan Carlosin isännöimät neuvottelut eivät alkaneetkaan Espanjassa vaan Lontoossa! Lontoon sopimus 1987 oli edeltäjä ... itse Oslon prosessille." [Ibid.] Mikä sitten on tämän paljastuksen merkitys? Kuuntele kun Cohen jatkaa: "Jos tällaiset, tai vastaavat olosuhteet nousisivat, sellaiset, että prinssi Charles tulee selvästi kytketyksi rauhanneuvotteluihin, se pyrkisi vahvistamaan yhdessä kaikkien muiden tässä esitettyjen todisteiden kanssa, että hän on itseasiassa Antikristus. Nyt on tullut valoon, että kerran salaiset Oslon neuvottelut ... käytiin kuten Madridinkin neuvottelut, ensin salaisesti Lontoossa." [Ibid.]

Sitten Cohen kuvailee yleisliimaa joka sitoo yhteen arabit, israelilaiset ja brittijohtajat -- vapaamuurariutta:

"Monien alojen johtajat Lähi-Idässä ovat vapaamuurareita, sekä arabit että israelilaiset, mukaanlukien Oslon prosessin takana olevat. Vapaamuurareina he jakavat monet prinssi Charles'in okkulttiset käsitykset ja päämäärät. Yitzhak Rabin oli aktiivinen muurari ... 1976 Rabin'ista saatiin valokuva, kun hän johti suurta kansainvälistä vapaamuurarikokousta Jerusalemissa. Eri sanomalehdet ovat yhtälailla huomioineet, että Jordanian kuningas Hussein on korkea-arvoinen ja ylpeä muurari, joka säännöllisesti .. 'useita kertoja vuodessa' -- matkustaa Lontooseen osallistuakseen vapaamuurarillisiin seremonioihin ... Marraskuussa 1994 kun allekirjoitettiin Jordanian ja Israelin virallista rauhansopimusta, Rabin ja Hussein kuvattiin, kun he suorittivat vapaamuurarillisen kädenpuristuksen Clinton'in aplodeeratessa. Kuvan julkaisi kaksi päivää myöhemmin 'vapaamuurarijärjestön presidentti' (president of the Masonic Order of Masons) koko sivun sanomalehtimainoksena otsikolla 'RAUHAN MUURARIT'.

"Netanyhu'n sanotaan olevan vapaamuurari ... Teddy Kollek, entisen Jerusalemin pormestarin sanotaan olevan vapaamuurari. Huhtikuussa 1996 Tel Avivin poliisi valtasi huoneiston, jota sanottiin käytetyn vapaamuurareiden seremonioissa, järjestön, joka kerskailee siitä, että sen jäsenistöön kuuluu kabinettiministereitä ja korkea-arvoisia armeijan upseereita.; huoneiston seinät olivat latinalaisten kirjoitusten peittämiä, pääkallot ja luut koristivat hyllyjä ja alttarin yllä ja vieressä oli ristissä olevat miekat. [Ibid.]

Kirjailija Barry Chamish kirjoittaa:  "Vapaamuurareiden suunnitelma alueelle on tarkoin varjeltu salaisuus, mutta Jerusalemin tiedetään olevan järjestölle erityisen tärkeä, koska se johtaa alkuperänsä myyttiseen Hiram Abiff'iin, jonka vapaamuurarit erheellisesti uskovat olleen Salomonin temppelin suunnittelija. Kristitty kirjailija Gary Kah huomauttaa, että Syyrian Hafez Assad ... on kuuluisa vapaamuurari. Hän jatkaa: 'Ainakin useita vuosisatoja Jordania on ollut salaseurojen linnake Lähi-Idässä ja sillä on enemmän vaikutusvaltaa alueen kulissien takaisessa politiikassa, kuin useimmat tietävätkään'". [Ibid., p. 369-370]

Siis molempien puolten johtajat arabien ja israelilaisten välisessä sodassa ovat vapaamuurareita.  Vuoden 1991 sodan aikana luin, että jopa Saddam Hussein -- Jordanian entisen kuningas Hussein'in serkku -- oli myös korkea-arvoinen vapaamuurari. Siispä se mitä näemme Lähi-Idän kamppailuissa on vain Hegeliläisen dialektin tulosta, jossa "Konflikti aikaan saa muutoksen; ohjattu konflikti aikaan saa ohjatun muutoksen".

Kuten näimme uutisessamme NEWS1643, tapahtumia ajetaan pystyttämään näyttämö, jotta Antikristus voisi nousta ja rakentaa uudelleen Salomonin temppelin. Tämä päämäärä on ollut vapaamuurareille ja ruusuristiläisille kaikkein tärkein menneet 500 vuotta! Vangittuina tämän vapaamuurariudeksi kutsutun monijumalaisen uskonnon keskellä, odottaen antikristuksen ilmestymistä, ovat maailman suuret yksijumalaiset uskonnot: juutalaisuus, kristinusko ja islam. Kun Antikristus on näyttämöllä, hän on saava aikaan kaikkien näiden ryhmien teurastuksen.
Mutta nyt prinnssi Charles'illa ei ole varaa samaistua brittihallitukseen, joka nähdään ensisijaisena voimana, joka hyökkää muslimeja vastaan ja murhaa heitä Lähi-Idässä. Siispä on hyvin ymmärrettävää, että yht'äkkiä Charles näyttää nykäisevän hihnasta, jota hän salaa pitää kiinnitettynä pääministerin toimistoon, pakottaakseen hänet peruuttamaan Britannian pois entisestä asemastaan, jossa se antoi vahvan, peräänantamattoman ja automaattisen tukensa USA:n näkemyksille.Britannia on kyllä lähettänyt merkittäviä voimia Lähi-Itään tukemaan USA:n johtamaa hyökkäystä Irakiin ja se jatkaa lähettämällä lisävoimia vielä nytkin; mutta mikään sen tekemä siirto ei ole ylittänyt välttämätöntä rajaa. Jokainen lähetetty yksikkö voidaan kutsua takaisin. 

JOHTOPÄÄTÖS

Illuminaatti on jo kauan tunnistanut ne kaksi sen hallituksen, talouden ja uskonnon globaalin järjestelmän päävihollista. Nämä ovat: Kansallinen itsehallinto ja kristiusko. Tänä päivänä Bush'in hallinto toteuttaa kansallista itsemääräämisoikeutta hyökätessään Irakiin, samalla kun Bush on voimakkaasti samaistanut itsensä kristittynä. Illuministit opettavat, että jokainen sota on tulosta typerästä ja itsekkäästä kansallisesta itsehallinnosta. Siksi he opettavat, että paras ja ehkä ainoa tapa pysyvästi lopettaa sodat on muodostaa globaali hallitus YK:n avulla. Ajatusmalli on, että jos kaikki itsenäiset hallitukset romutetaan ja yksi globaali hallitus hallitsee koko ihmiskuntaa, eikä millään valtiolla ole omia asevoimia, niin sota katoaa maaplaneetalta ikiajoiksi. Siispä useimmat hallitusten johtajat painottavat, että kysymys Irakiin hyökkäämisestä  täytyy viedä läpi YK:n turvallisuusneuvostossa.  YK julistaa, että Bush ei voi hyökätä, ellei turvallisuusneuvosto valtuuta häntä. Edelleen kaikki okkultistit ja heihin kuuluvat New Age'n kannattajat, pitävät kristinuskoa kaikkein verisimpänä ja väkivaltaisimpana uskontona. He huomauttavat, että Jumala, Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin isä, vaati kokonaisia kansoja tuhottaviksi -- mies, nainen, lapsi, eläin -- kun Israel valtasi Luvatun Maan. Minkä harvat huomaavat, jopa kristityistä, on se että nämä kansat olivat antautuneet täydellisesti kaikkein hirveimpään Saatanan palvontaan -- juuri siihen mitä Illuminaatti suunnittelee koko maailmaa varten.

Tänä päivänä presidentti Bush on johtamassa USA:ta suinpäin massiiviseen kansallisen itsemääräämisoikeuden näytökseen ja hän tekee sen asemastaan tunnustavana kristittynä. USA edustaa juuri sitä olennaista yhdistelmää, jota illuminaatti vihaa ja haluaa tuhota nimittäin:  kansallinen itsehallinto ja kristinusko.

Muut valtiot maailmassa voivat nähdä hyökkäyksemme Irakiin kristittyjen  hyökkäyksenä muslimivaltiota vastaan, soveltaen kansallisen itsehallinnon huonoimpia periaatteita.


MAHDOLLINEN TAPAHTUMIEN KULKU

Siispä ehdotamme kuinka tapahtumat voisivat kehittyä:

"Kristitty" presidentti Bush päättää hyökätä Irakia vastaan yksin saaden vain vähän tai ei mitään apua Englannilta, EU:lta tai Lähi-Idästä. Kun aloitamme hyökkäyksemme, koko Lähi-Itä räjähtää hirvittävään paloon. Israel joutuu kauhistuttavaan sotaan Syyrian, Egyptin ja Hizbollahin kanssa samalla, kun USA:n on pakko sotilaallisesti kääntyä Irakia ympäröivien valtioiden puoleen hyökätäkseen Irakiin. Sotaisat muslimit julistavat maailmanlaajuisen Pyhän Sodan, suoraan ymmärtäen että Bush'in hyökkäys Irakiin on todellisuudessa hyökkäys Islamia vastaan.

Tehdäkseen vastahyökkäyksen muslimi- ja arabivaltiot käyttävät "epäsymmetrisiä" keinoja; toisin sanoen he aloittavat hyökkäyksiä muilla rintamilla. Pakistan saattaa hyökätä Intiaan, samalla kun Suunnitelma on kauan edellyttänyt Pohjois-Korean hyökkäystä Etelä-Koreaan. Kiina, muslimien pitkäaikainen liittolainen ja USA:n vihollinen, tulee Pohjois-Korean avuksi uhaten meitä ydinsodalla, jos me autamme Etelä-Koreaa.

Kokonaisia muslimivaltioita häviää meidän joukkotuhoaseidemme uhreina.  Kuitenkin meidänkin joukkomme kärsivät odottamattoman suuria menetyksiä.

Israelia vastaan hyökätään joka puolelta ja se vastaa melkein rajoittamattomalla tavalla, eikä säästele mitään omistamiaan aseita jäädäkseen eloon. Raamatun profetian mukaisesti kokonaisia valtioita tuhotaan. Me hyökkäämme Irakiin kaikilla uusilla pitkälle kehitetyillä aseillamme vallataksemme ja tuhotaksemme maan.

Sotaiset muslimiterroristit aloittavat raivokkaan hyökkäyksen kaupunkeja ja muita valittuja kohteita vastaan käyttäen joukkotuhoaseita. Selvitäksemme näistä hyökkäyksistä ja mellakoista kaupungeissamme, käännymme YK:n puoleen saadaksemme joukkoja palauttamaan järjestystä. Kaikkien näiden kauheiden vihollisuuksien lopussa Antikristus nousee palauttamaan "rauhan ja turvallisuuden" maailmaan. Koska hän ei ole tahrannut mainettaan vahvalla alkuperäisellä brittien muslimien vastaisella asenteella ennen kolmannen maailmansodan alkamista, hän saa hurjan kannatuksen muslimien taholta koko Lähi-Idässä. Hän sanoo maailman ihmisille:

"Kansallinen itsehallinto kristittyjen johtamassa mielettömässä verilöylyssä on syypää tähän kauheaan kolmanteen maailmansotaan. Emme voi antaa tämän toistua enää milloinkaan."

Hän julistaa, että tästä lähtien kaikki kansallinen itsehallinto romutetaan, fundamentalistinen kristinusko kielletään ja hän valvoo kaikkea, tekee kaikki päätökset toimien oman YK:nsa kautta. Tuolla hetkellä juuri päättyneiden sotien polttama yleisö osoittaa valtavaa suosiota.
"Rauha on käsillä", he huutavat. Kristus on nyt näyttämöllä ja kaikki on hyvin. Maailma julistaa: "Lopultakin meillä on rauha ja turvallisuus", tietämättä siitä, että Antikristus on "vahvistamassa liittoa" ja siten aloittaen 7-vuotisen Ahdistuksen Ajan vieden maailman toiseen, kolmanteen ja neljänteen sinettiin ja jäljellä oleviin muihin ahdistuksen ajan tuomioihin.

TAKAISIN ALKUUN -- KOTIIN KUTSUTTUIHIN LÄHETTILÄISIIN

Jos tämä on se skenario, joka on jo käynnissä päivän uutisissamme, niin voimme ymmärtää, miksi brittihallitus näyttää seuraavan polkua, joka tarkoituksellisesti lyö diplomaattisen kiilan Britannian ja USA:n väliin. Brittilähettiläille on voitu tiedottaa monimutkaisesta käsikirjoituksesta, jota ollaan nyt toteuttamassa maailmanlaajuisesti, kuinka heidän tulee toimia ja reagoida tämän ajanjakson eri vaiheissa. Ei missään vaiheessa voi yksikään Hänen Majesteettinsa lähettiläs ryhtyä toimintaan, joka maalaisi Britannian samalla vihantäyteisellä USA:han sopivalla anti-muslimisiveltimellä.

Jos jotkut brittilähettiläät toimisivat tämän käsikirjoituksen reunaehtojen vastaisesti, he tahrisivat brittihallituksen antimuslimisiveltimellä niin, että prinssi Charles'illa olisi vakava vaikeus saada puolelleen muslimien tuki, kun hän nousee Maitreyan Kristuksen (Maitreya on teosofien Kristus, suom.huom.) virkaan.

Muista, että me emme ennusta tällaista tapahtumien kulkua; me vain osoitamme, että tällainen skenario todella antaisi vastauksen kysymykseen, miksi brittilähettiläät kutsuttiin kotiin historiallisesti ennenkuulumattomalla tavalla. Katsokaamme asioita silmiin, koko maailma on tulossa historiallisesti ennennäkemättömille vesille.

Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.

Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.
Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt. Salvation Page

Toivomme että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:
Cutting Edge Ministries

35 Elizabeth Street
Attleboro, MA 02703-2031
God bless you.
TAKAISIN