web space | free hosting | Business WebSite Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Äkkiä, ilmoitettiin 350.000 sotilaan lähettämisestä!


Alaotsikko: Välittömästi sen jälkeen kun Turkki kertoi Yhdysvalloille että hän ei aio antaa lupaamiansa 70.000 sotilasta, sekä hyvin pian sen jälkeen kun Iso-Britannia vihjasi että hän ei kenties lähetäkään omia sotilaitaan, "lähteet" kertoivat ABCNEWS:ille että USA aikoo lähettää 350.000 sotilasta. Onko Amerikka hyökkäämässä muihinkin maihin kuin Irakiin? Todisteet ovat hämmästyttäviä ja tarjoavat valaistusta asiaan.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Suurempi liikekannallepano: USA saattaa lähettää odotettua enemmän sotilaita", ABCNEWS, 14.1.2003.
"WASHINGTON, 13.1 -- Bushin hallitus saattaa tarvita suunniteltua enemmän sotilaita Irakin vastaiseen sotaan, lähteet kertoivat ABCNEWS:ille. Samaan aikaan kun USA:n sotilaat harjoittelivat Kuwaitissa, Pohjois-Carolinasta lähti lisää merijalkaväkeä ja Teksasissa kutsuttiin lisää reserviläisiä palvelukseen. Nämä esimerkit liikekannallepanosta saattavat olla alku 350.000 sotilaan lähettämiseen sotaan ja Irakin miehittämiseen. Tämä on paljon suurempi luku kuin mistä aikaisemmin on puhuttu. Lähteet kertoivat, että palvelukseen kutsuttujen sotilaiden määrä -- 56.000 sotilasta on jo mobilisoitu -- voi nousta paljon yli 263.000, määrä jota käytettiin Irakin sodassa yli kymmenen vuotta sitten."
Tämä on uskomatonta! Sen jälkeen kun oli vakuuteltu useiden kuukausien ajan että USA kokoaisi laajan rintaman joka hyökkäisi Irakia vastaan, näyttääkin nyt siltä että me lähettäisimme melkein 100.000 sotilasta enemmän kuin vuonna 1991. Salli meidän käydä läpi mitä meille kerrottiin vain muutama päivä sitten kansainvälisestä tuesta jota meidän piti saada "liittolaisiltamme".

UUTISKATSAUS; "Joukkojen kokoaminen Persianlahdelle mahdollistaa Bushin hyökkäyskäskyn", Rowan Scarborough, Washington TImes, 7.1.2003.

"Yhdysvallat kokoaa joukkoja tarpeeksi nopeasti jotta Presidentti voisi antaa käskyn hyökätä Irakiin ensi kuussa, kertovat amerikkalaiset viranomaiset ja sotilasasiantuntijat. Bushin hallitus yrittää suostutella Turkkia, joka salli hävittäjä-lentokoneiden käyttää tukikohtiaan vuoden 1991 Aavikkomyrsky-operaatiossa, tällä kertaa toimimaan isäntänä maajoukoille jotka loisivat pohjoisen rintaman Irakin rajojen sisäpuolelle. Noin 20.000 brittiläistä sotilasta saattaa liittyä taisteluihin, ja Pentagonin virkailijat sanoivat, että Ranska lähettää myös omia sotilaitaan."
Täten, vain viikko sitten meille kerrottiin että Iso-Britannia, Ranska ja Turkki lähettäisivät suuren määrän sotilaitaan, lentokoneitaan ja laivojaan tähän taisteluun. Me tunsimme ikäänkuin että maailma olisi meidän takanamme hyökkäämässä Irakiin, näennäisesti riisuakseen Irakin aseista jotta maa ei voisi käyttää joukkotuhoaseitaan ketään vastaan.

Turkki oli erityisen tärkeä, sillä he lupasivat 70.000 eliitti-sotilastaan; itse asiassa, suuri määrä oli jo Pohjois-Irakissa taistellen irakilaisia joukkoja vastaan, lokakuusta 2002 lähtien. Nämä turkkilaiset joukot operoivat USA:n erikoisjoukkojen ohjauksessa. DEBKAfile:n tiedustelulähteet ilmoittivat, että nämä turkkilaiset joukot olivat jo valloittaneet noin 15% Irakista, ja että ne ovat sellaisessa asemassa että ne pystyvät uhkaamaan tärkeitä öljykenttiä ja kaupunkeja sitten kun hyökkäys todenteolla alkaa.

Vain viikko sitten, Turkki teki huolestuttavan liikkeen. Kuuntele:

UUTISKATSAUS: "Turkki kaksinkertaistaa sotilaidensa määrän pohjois-Irakissa", Fox News, 7.1.2003.

"ANKARA, Turkki -- Turkki on kaksinkertaistanut sotavoimansa pohjois-Irakissa, kertoi vanhempi tiedustelulähde tiistaina; tämä on merkki siitä että Ankara haluaa suojella intressejään mikäli sota puhkeaa. Sillä välin, turkkilainen kenraali kehoitti parlamenttia päättämään nopeasti, että salliako Yhdysvaltain käyttää turkkilaisia tukikohtia hyökkäyksessä Irakia vastaan, sanoen että viivytys uhkaa maan suhteita lähinpään liittolaiseensa. 'Me olemme tulleet kriittiseen pisteeseen. Tästä eteenpäin, meidän täytyy tehdä poliittinen päätös. Meidän täytyy laatia sotilaallisia suunnitelmia.' -- Näin sanomalehti Hurriyet lainasi Kenraali Kalyoncua. Turkki on USA:n painostuksen alla jotta se sallisi USA:n käyttää turkkilaisia tukikohtia..."
Sinä voit nähdä innokkuuden jolla turkkilainen komentaja haluaa viedä maansa sotaan Irakia vastaan.

25.12.2002, turkkilaiset joukot määrättiin korkeaan valmiustilaan. Täydet 70.000 turkkilaista eliittisotilasta oli ryhmitelty ja valmiina marssimaan Bagdadiin! Vielä, siitä lähtien, uusi islamilainen pääministeri on asteittain vetänyt Turkkia pois tältä amerikkalais- ja israelilais-myönteiseltä kiertoradalta, ja nyt hän on kertonut Bushin hallinnolle että näitä joukkoja ei voida käyttää hyökkäyksessä Saddamia vastaan. Itse asiassa, DEBKAfile hiljattain harmitteli, että nämä 70.000 sotilasta saattaisivat hyökätä pohjoiseen kurdeja vastaan heti kun vihollisuudet Bagdadia vastaan alkavat. Kukaan tällä alueella ei pidä kurdeista, eikä kukaan halua että he hallitsisivat Irakia sitten kun Saddam on mennyt.

Britannia pistää kapuloita rattaisiin

Kuten me kerroimme uutisessa 1760, Iso-Britannia äkkiä veti diplomaattisen maton Presidentti Bushin alta! He kutsuivat suurimman osan lähettiläistään kokoukseen 6 - 7 tammikuuta. Tämä kokous ilmeisesti kutsuttiin yhtä tarkoitusta varten: Irak-keskusteluja. Vaikka Britannian meri- ja ilmavoimien yksiköt olivat menossa kohti Lähi-Itää, retoriikka muuttui dramaattisesti. Äkkiä, sen sijaan että olisi täysin Presidentti Bushin takana, pääministeri Blair puhui tarpeesta pyrkiä noudattamaan "kädenojennus" -politiikkaa arabimaita kohtaan.

Varoittamatta, Blair liittyi niiden maiden kuoroon jotka kehoittavat Yhdysvaltoja olemaan hyökkäämättä ilman YK:n hyväksyntää. Sitten Blair jatkoi väittämällä että meidän pitäisi antaa YK:n asetarkastajille kuusi kuukautta lisäaikaa etsiä Irakista joukkotuhoaseita. Tämä ei ole muuta kuin tekosyy olla hyökkäämättä. Useimmat tiedustelulähteet ovat raportoineet, että Saddam on jo pitkän aikaa kuljettanut aseita pois maasta, Iraniin ja mahdollisesti LIbyaan. Täten, YK:n tarkastajat eivät tule löytämään mitään!

Me saatamme olla tilanteessa jossa pääministeriä huomattavasti suuremmat voimat äkkiä kiskaisevat pokitiikan pois hänen käsistään, vaatien täysin erilaista lähestymistapaa. Presidentti Bushin täytyy yrittää selvitä tämän mahdollisuuden kanssa, että Iso-Britannia ei tukisi tätä sotaa.

Bushin päätös -- täysillä sisään tai täysillä ulos

Jokaisen ajattelemaan kykenevän ihmisen täytyy ymmärtää että Presidentti Bushilla on vain kaksi vaihtoehtoa tässä tilanteessa.

(1) Hän kuuntelee niiden ihmisten neuvoja jotka kehoittavat häntä ottamaan YK huomioon. Jos hän valitsee tämän tien, hän saattaa kutsua joukkonsa takaisin tukikohtiin ja satamiin. Näyttää siltä että YK ei anna lupaa hyökätä Irakiin.

(2) Hän arvelee että USA kykenee hyökkäämään Irakiin yksinäänkin; ei väliä mitä muut sanovat. 14. tammikuuta pääministeri Blair kuitenkin sanoi, että Britannialla ja USA:lla on hallussaan "todisteita" jotka osoittavat Saddamin syylliseksi. Kuuntele:

UUTISKATSAUS: "Saddam syyllinen ilman epäilystä, sanoi pääministeri", The Scotsman, 14.1.2003.

"TONY Blair puolusti eilen voimakkaasti kovan linjan politiikkaansa Irakia kohtaan, kertoen että hänellä on todisteita jotka riittävät sodan julistamiseen. Pääministeri sanoi että hän on 'erittäin varma' siitä, että Saddam Husseinilla on joukkotuhoaseita vaikka Hans Blix ei toistaiseksi ole löytänyt niitä. Herra Blair kertoi että pian ilmaantuisi paljon selvempiä todisteita. 'Minä olen erittäin varma että hänellä on näitä aseita', hän sanoi. 'On olemassa ihmisiä ja dokumentteja jotka osoittavat tämän.' Hän ei selittänyt tarkemmin..."
Sitten, Blair toisti Bushin kovan linjan näkemyksen että Turvallisuusneuvosto ei sido häntä. Kuuntele:
"Pääministeri vahvisti että Turvallisuusneuvoston päätökset eivät sido hantä; viiden veto-oikeuden omaavan jäsenvaltion, mukaanlukien Venäjä ja Ranska, joilla on kauppasuhteita Irakin kanssa."
Jotta ymmärtäisit kuinka Blair voi antaa näin ristiriitaisia lausuntoja, sinun täytyy ymmärtää hegeliläisen doktriinin ydin: "Konflikti tuo muutoksen ja hallittu konflikti tuo hallitun muutoksen." Tämä antaa ohjeet kuinka henkilö pääsee pisteestä A pisteeseen Z hallittua konfliktia noudattaen.

Jos johtaja etenee suoraan pisteiden a, B, C... kautta, hän on vaarallisella reitillä, sillä huomiokykyiset ihmiset näkevät mihin heitä johdetaan. He näkisivät päämäärän ja soittaisivat hälytyskelloja.

Sen vuoksi, viisas hegeliläinen johtaja ei kulje suoraan kohti päämäärää vaan mutkitellen. Hän ottaa kaksi askelta eteenpäin ja yhden taaksepäin. Tämän taaksepäin suuntautuvan askeleensa aikana hän voi jopa väittää, että nyt hän korjaa suuntaansa. Suurella kärsivällisyydellä, toimien pitkällä tähtäimellä, taitava hegeliläinen johtaja voi turvallisesti kulkea pisteeseen Z ilman että hänen alaisensa ymmärtävät mistä on kyse, ennenkuin on liian myöhäistä.

Palatkaamme nyt Presidentti Bushiin. Hänellä on nyt kaksi vaihtoehtoa: mennä eteenpäin tai perääntyä. Blairin "sovinnollisen" puheen jälkeen minä katsoin, josko amerikkalaiset yksiköt olisivat perääntymässä. Se mitä minä näin järkytti minua suuresti.

USA:n retoriikka koveni; tähän sisältyi ilmoitus siitä, että lähetettävien sotilaiden määrä nostettaisiin 350.000 mieheen, yli 200.000 suuremmaksi kuin mitä alunperin suunniteltiin. Tämä lisäys on järkeenkäypä, kun sinä ymmärrät että me saatamme korvata turkkilaiset, ranskalaiset, brittiläiset ja australialaiset sotilaat omillamme. Kuitenkin, me uskomme että tavoite on paljon suurempi kuin vain Irak.

Edelleen, raportit tammikuun 14. päivältä näyttävät osoittavan, että kaksi laivasto-osastoa, jotka oli suunniteltu partioimaan kotimaan vesillä, ollaan lähettämässä Lähi-Itään.

Täten, Presidentti Bush näyttää noudattavan "täysillä sisään" -politiikkaa; hän näyttää tehneen päätöksen joka dramaattisesti lisää amerikkalaisten joukkojen määrää 150.000:sta 300.000:een, korvatakseen turkkilaiset ja brittiläiset joukot.

Mutta, me uskomme että tähän skenaarioon liittyy paljon muutakin kuin mitä ensisilmäyksellä luulisi.

USA:n sotavoimat ovat paljon suuremmat kuin mitä tarvitaan Irakin valloittamiseen

Huomioi uskomaton epätasapaino Irakin ja USA:n joukkojen välillä

(1) "Aktiivipalveluksessa olevien irakilaisten sotilaiden määrä (400.000 miestä) on puolet vähemmän kuin vuonna 1991. Kaikkein ongelmallisimpia ovat kuusi tasavaltalaisdivisioonaa sekä neljä erikoisjoukkojen prikaatia joiden pääasiallinen tehtävä on Saddamin turvallisuudesta huolehtiminen. Irak pitää näitä yksikköjä taistelukunnossa, mutta ne ovat kuitenkin heikkoja verrattuna USA:n sotavoimiin." [ABCNEWS, 7.1.2003].

(2) "Vuonna 1991, Irakilla oli eräs maailman parhaimpia ilmatorjuntajärjestelmiä -- paljon parempi kuin mitä meillä oli NATO:ssa tuohon aikaan, sanoi eläkkeellä oleva ilmavoimien eversti John Warden, jolla oli merkittävä rooli Aavikkomyrskyn ilmasodankäynnin suunnittelussa. 'Oli vaatinut paljon rahaa rakentaa se, ja siihen oli tarvittu massiivista teknologista apua. Minä uskon olevan mahdotonta että irakilaiset olisivat pystyneet tekemään paljon muuta kuin koota jotakin vanhoista aseista ja kenties ostaa joitakin uusia ohjuksia tai vastaavaa. Ajatus että he pystyisivät tuottamaan meille enemmän vahinkoa kuin vuonna 1991 ei kuulosta uskottavalta.'" [Ibid].

(3) Washington Times raportoi kuukausi sitten, että vaikka Irakin sotilaallinen vahvuus on noin kolmasosa vuoden 1991 tasosta, USA:n sotavoimat ovat kymmenen kertaa voimakkaammat. Koska näin ovat asiat, miksi me kokoamme joukkoja jotka ovat määrällisesti 40% suuremmat? Eikö tämä outo asia vaivaa ketään? Jos me kohtaamme vihollisen jonka voima on vähentynyt kolmasosaan, miksi meidän sotilaidemme lukumäärä on 40% suurempi kuin mitä tarvittiin Irakin raunioittamiseen vuonna 1991? Meille riittäisi 86.000 miestä!

Siksi, miksi me suunnittelemme tällaista valtavaa lisäystä? Me uskomme että siihen on vain yksi looginen selitys: Me saatamme hyökätä myös muihinkin maihin kuin vain Irakiin! Jos tämä on uusi ajatus sinulle, kenties sinä et ole kiinnittänyt tarpeeksi huomiota meidän uutispäivityksiimme. Myös muut islamilaiset maat tuntevat olonsa uhatuksi tämän USA:n varustautumisen takia.

Iran

UUTISKATSAUS: "USA:n 'hallituksenvaihdos-kaavailut' eivät pysähdy Bagdadiin: Iranin ulkoministeri", 5.1.2003, http://Iranmania.com/News/ArticleView/Default.asp?NewsCode=13713&NewsKind=CurrentAffairs

"TEHERAN, 5.1 (AFP) -- USA:n aikomukset suorittaa 'hallituksenvaihdos' ei pysähdy Bagdadiin, sanoi Iranin ulkoministeri Kamal Kharrazi, syyttäen Washingtonia Israelin ylivoiman varmistamisesta... 'USA:n politiikka ei rajoitu vain Irakiin, kun amerikkalaiset haluavat vaihtaa lukuisia hallituksia alueella niin että Israelin ylivalta säilyy', ulkoministeri sanoi, sanomatta kuitenkaan, että mitkä hallitukset olisivat seuraavana Washingtonin listalla."
Huomasitko sinä tämän tärkeän lauseen: "...amerikkalaiset haluavat vaihtaa lukuisia hallituksia alueella..."?

Uutisessa 1750 me kerroimme että Presidentti Bush oli kopioinut Israelin mallin kohdistetuista salamurhista antamalla määräyksen joka valtuuttaa Yhdysvaltain erikoisjoukot menemään "pahuuden akseliin" kuuluvien valtioiden alueille ja tuhoamaan terroristi-kohteita. Tähän "pahuuden akseliin" kuuluvat Irak, Iran ja Pohjois-Korea. Täten, ei ole ihme jos Iran tuntee olonsa uhatuksi.

Nopea vilkaisu Lähi-Idän karttaan osoittaa, että sitten kun amerikkalaiset ovat ottaneet Irakin haltuunsa, heillä on täydellinen tilaisuus hyökätä Iraniin! Edelleen, meillä on joukkoja Afganistanissa jotka voisivat avata toisen rintaman. Täten, Iran voisi joutua idästä ja lännestä meidän ylivoimaisten joukkojemme puristuksiin.

Jos Turkki voitaisiin suostutella liittymään sotaan, he voisivat tuoda joukkojaan omalle Iranin vastaisella rajalleen. Monet, monet tiedustelulähteet ovat toistuvasti kertoneet että Iran tukee radikaaleja islamilaisia terroristityhmiä paljon Irakia enemmän. Edelleen, Irakin on raportoitu kuljettaneen kokonaisia asetehtaita kuten myös joukkotuhoaseitaan Iraniin. Sinä voit nähdä tästä kartasta kuinka helposti tämä siirto voisi tapahtua. Täten, Presidentti Bush voisi syyttää Irania Saddamin joukkotuhoaseiden piilottelusta.

Lopuksi, tarkastele lähemmin Persianlahtea. Koska meillä on 3-5 ryhmää lentotukialuksia Persianlahdella tukemassa mahdollisia ilmaiskuja Irakiin, nämä yksiköt voisivat aloittaa massiiviset ilmaiskut myös iranilaisia kohteita vastaan!

Saudi-Arabia

Vilkaisu tähän karttaan osoittaa kuinka tärkeä asema Saudi-Arabialla on. Näitä samoja lentotukialuksia voitaisiin käyttää myös saudiarabialaisia kohtaita vastaan! Sanomalehdet ovat uhranneet paljon palstatilaa kertoakseen SAudi-Arabian osuudesta globaalin terrorismin rahoittamisessa viimeisen parin vuosikymmenen aikana. Viisitoista yhdeksästätoista muslimista, joiden väitettiin kaapanneet WTC-torneja vastaan iskeytyneet lentokoneet, olivat Saudi-Arabian kansalaisia.

Edelleen, Saudi-Arabia on hiljattain ottanut sotaisamman diplomaattisen linjan USA:n politiikan suhteen, jopa siinä määrin että on kieltänyt tukikohtiensa käytön mahdollisessa Irakin vastaisessa sodassa. Erityisesti siinä Saudi-Arabia suututti Washingtonin kun hän äkkiä kielsi USA:n joukkoja käyttämästä modernia lentotukikohtaa jonka me olimme juuri rakentaneet pääkaupungin Riadin lähelle. Tämä Prinssi Sultanin lentotukikohta oli suunniteltu komento- ja hallintokeskukseksi josta käsin voitaisiin koordinoida maa-, meri- ja ilmavoimia hyökkäyksessämme Irakiin.

Nyt, katsokaamme Kuwaitia. Me keskitämme valtavia joukkoja Kuwaitiin, näennäisesti Irakin vastaiseen sotaan. Samaan aikaan, me keskitämme suuria määriä sotalaivoja ja maihinnousualuksia Persianlahdelle. On mahdollista, että osa Kuwaitissa nyt olevista joukoista voisi hyökätä Saudi-Arabiaan samalla kun osa hyökkäisi Irakiin. Hiljattain julkaistut uutiset kertovat, että me olemme keskittämässä maihinnousujoukkoja Irakia vastaan. Kuitenkin, tämä kartta osoittaa sen maantieteellisen realiteetin että Irakilla on hyvin vähän rantaviivaa Persianlahden kanssa, ja siksi sitä on helppo puolustaa. Ajatuksessa, että näitä maihinnousujoukkoja käytettäisiin Irania ja Saudi-Arabiaa vastaan tehtäviin hyökkäyksiin samanaikaisesti, on paljon enemmän järkeä.

Nyt, huomioi tämä tärkeä uutinen, joka valaisee Saudi-Arabian roolia terrorisminvastaisessa sodassa sekä yleisesti Lähi-Idässä.

UUTISKATSAUS: "Bin Laden on taas Saudi-Arabiassa, tekee läheistä yhteistyötä Bagdadin kanssa", DEBKAfile, 19.10.2002.

"DEBKAfile paljastaa, että pitkään kadoksissa ollut al-Qaida -johtaja Osama bin Laden on hengissä Saudi-Arabiassa. Hänen uskotaan saapuneen maahan salaa syyskuun lopussa... bin Laden on tuomut mukanaan lähimmän ystävänsä, egyptiläisen Ayman Zuwahrin, islamilaisen terroristityhmän komentajan, hänen perheensä ja henkivartijansa. Tämän tyhmän koko viittaa al-Qaidan johtajan uskomukseen että he ovat löytäneet turvallisen piilopaikan..."
UUTISKATSAUS: "Saudien maksut bin Ladenille dokumentoitu", WorldNetDaily, 7.11.2002.
"Saudi-Arabian viranomaiset antoivat käteistä rahaa terroristi Osama bin Ladenille 1990-luvun loppupuolella, tidustelulähteiden mukaan."
UUTISKATSAUS: "Saudien sisäministeriön antama rahoitus kartuttaa al-Qaidan sotakirstua", DEBKAfile, 23.11.2002.
"On julkaistu onnettomia raportteja Bushin hallinnon epäonnistumisesta padota saudien rahavirtaa al-Qaidalle."
Tämän vuoksi, Saudi-Arabia todistettavasti seisoo Osama bin Ladenin terrorikampanjan takana. Vihamielinen wahhabilaisuus on Saudi-Arabian valtionuskonto ja jotkut bin Ladenin kaikkein innokkaimmista seuraajista kuuluvat tähän islamilaiseen suuntaukseen. Jos me todella kävisimme globaalin terrorismin kimppuun, meillä on merkittäviä kohteita Saudi-Arabiassa joiden kanssa meidän pitäisi tehdä välit selviksi!

UUTISKATSAUS: "Irak avaa Saudi-Arabian vastaisen rajansa", BBC News, 31.10.2002.

"Irak on avannut Saudi-Arabian vastaisen rajansa ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun se suljettiin Irakin miehitettyä Kuwaitin vuonna 1990. Tämä on tuorein esimerkki Saudi-Arabian ja Irakin välien paranemisesta vuoden 1991 sodan jälkeen... He ovat tehneet kauppaa yhä enenevässä määrin, ja USA:n muodostaman uhan edessä Irak on ollut halukas parantamaan suhteitaan Saudi-Arabian kanssa. Irak ja Saudi-Arabia aloittivat tämän prosessin arabi-johtajien kokouksessa maaliskuussa."
Täten, me näemme että Irak ja Saudi-Arabia ovat kosiskelleet toisiaan viimeiset vuodet! Miksi nämä entiset viholliset liennyttävät suhteitaan? Voisiko syynä olla se, että molemmat tuntevat saman uhan luissaan -- Yhdysvaltojen uhan?

Nyt, salli meidän tutkia kaikkein mielenkiintoisin NewsMax:in artikkeli, jossa kirjoittaja sanoo, että meidän pitäisi neutralisoida Saudi-Arabian valtionuskonto! Tämä vaatimus ei tarkoita mitään muuta kuin hyökkäämistä Saudi-Arabiaan.

UUTISKATSAUS: "Julistaa sota wahhabismia vastaan", NewsMax, 5.12.2002.

"Olennainen asia onnistuneen sotastrategian kannalta on oikeanlainen uhkatekijöiden analysointi... Ei ollut sattumaa että 15 syyskuun 11. päivän yhdeksästätoista terroristista olivat Saudi-Arabian wahhabilaisia, tai että Taliban oli eräänlainen wahhabilaisuuden muoto. Wahhabilaisuudella, joka esiintyy uskontona, on maailmanlaajuinen verkosto moskeijoita ja kouluja joissa he myrkyttävät nuorten mielet ja kylvävät vihaa..."

"Mutta, jos wahhabismia pidetään uskontona, meidät lyödään tässä sodassa, sillä me olemme voimattomia estämään sen leviämistä. Syy miksi me häviämme sotamme on se, että meidän hallituksemme ei toimi tarpeeksi jämäkästi. Kuinka maa joka ei salli kristillistä jumalanpalvelusta tai edes kristillistä hautaamista pyhälle maaperälleen voi olla meidän liittolaisemme? Suurempi ristiriita tulee siitä, kun me luemme että Saudi-Arabia rahoittaa terrorismia. Oikea ja rehellinen toimenpide olisi julistaa sota kaikkia wahhabilaisia valtioita ja ihmisiä vastaan. Tekemällä näin, meidän päämäärämme olisi yhdenmukainen tosiasioiden kanssa."

"Julistamalla sota wahhabilaisuutta vastaan, kaikki maailman ihmiset ja uskonnot hyötyisivät, ja meidän sodastamme tulisi rehellinen taistelu hyvän ja pahan välillä."

Täten, NewsMax antaa vahvat perustelut hyökätä Saudi-Arabiaan. Hänen wahhabilaisuutensa leviää kaikkialla Lähi-Idässä, Iranista Turkkiin ja Pakistaniin.

Nyt me käännämme huomiomme toiseen yllättävään tarinaan. Pentagonin "Viisaiden miesten ryhmä" ehdotti yllättäen että USA ottaisi haltuunsa Saudi-Arabian öljykentät. Koska tämä ryhmä tekee töitä Pentagonille, tämä raportti voidaan nähdä epäsuorana uhkauksena hyökätä Saudi-Arabiaan.

UUTISKATSAUS: "Lyhyt kuvaus saudeista vihollisina", Thomas Ricks, Washington Post, 6.8.2002.

"WASHINGTON -- Pitkään kestänyt strateginen liitto USA:n ja Saudi-Arabian välillä on huomattavan paineen alla 9/11 -hyökkäysten jälkeen, ja eräät Washingtonin politiikan analysoijat vaativat täydellistä suhteiden uudelleen arviointia... Arvossapidetty Washingtonin asiantuntija kertoi, että Saudi-Arabia 'tukee meidän vihollisiamme ja hyökkää meidän liittolaisiamme vastaan'."

"Washington Post raportoi tiistaina asiantuntijoiden päätöksen: 'Saudit ovat aktiivisia terroristi-ketjun jokaisella tasolla, suunnittelijoista rahoittajiin, ideologeista cheerleadereihin.' Washington Postin mukaan, nämä asiantuntijat suosittelevat USA:n viranomaisia käskemään saudeja lopettamaan terrorismin tukeminen tai kohdata öljykenttien haltuunotto sekä USA:n talouspakotteet."

Tietenkin, Bushin hallinto hylkäsi nopeasti tällaiset ehdotukset, sanoen että ne eivät edusta USA:n virallista ulkopolitiikkaa. Kuitenkin, ehdotus tehtiin ja asioista perillä olevat ihmiset kaikkialla maailmassa tiesivät, että Amerikka ainakin harkitsi hyökkäämistä Saudi-Arabiaan!

UUTISKATSAUS: "Saudi-Arabia: 21. vuosisadan Sarajevo", The Wilderness Publications, 21.8.2002.

"Elokuun 1. päivänä, The World Tribune raportoi että Saudi-Arabia, joka on hankkinut pitkän matkan ballistisia ohjuksia, on myös -- USA:n viranomaisten vahvistettujen raporttien mukaan -- yrittänyt hankkia ydinaseita Pakistanilta, jolla on paljon al-Qaidan tukijoita hallituksessaan."
Sinä voit turvallisesti jättää huomioimatta sanat "yrittänyt hankkia ydinaseita". Itse asiassa, Saudi-Arabia ilmeisesti teki vuonna 1991 Kiinan kanssa sopimuksen jolla hankittiin ballistisia ohjuksia jotka pystyvät kantamaan ydinkärjen. Kiina alkoi toimittaa näitä ohjuksia vuonna 1996. Pian tämän jälkeen, Saudi-Arabia sai ydinkärkiä Pakistanilta.

UUTISKATSAUS: "Onko saudeilla pitkän matkan ohjuksia? Raportti sanoo että Riad voi iskeä Israeliin, kiitos Kiinan", WorldNetDily, 12.8.2002.

"Raportti israelilaisessa Yediot Ahronot -lehdessä kertoo paljon yksityiskohtia Saudi-Arabian hankinnoista Kiinasta viimeisen vuosikymmenen aikana, joihin sisältyy 120 pitkän matkan ohjusta jotka kykenevät kantamaan tavanomaisia, ydinräjähteitä, kemiallisia räjähteitä tai biologisia räjähteitä 3.500 kilometrin päähän. Nämä CSS-2-, tai Dong Peng 3 -ohjuksia säilytetään el-Solayil:in aavikkokeitaalla 500 kilometriä Riadista sekä al-JOfarissa, noin 100 kilometriä Riadista. Saudeilla on 12 ohjusten laukaisualustaa ja he ovat rakentaneet sinne teitä, komentokeskuksia, suuren asuinalueen, moskeijan insinööreille sekä suuren alueen bunkkereita joiden säilytyskapasiteetti on 60.000 kuutiometriä. Vähän ohjustukikohdasta itään, kapeassa onkalossa, on piilossa saudien ilmavoimien tukikohta jossa on kaksi laivuetta Tornado-suihkuhävittäjiä."

"Raportin mukaan, sekä USA:n että Israelin tiedustelu on ollut tietoinen saudien ohjuksista vuosia... Raportin mukaan Kuningas Fahd Lupasi Yhdysvalloille olla laittamatta ydin- tai kemiallisia räjähteitä näihin ohjuksiin tai olla käyttämättä niitä ensi-iskussa. Hänen myös kerrotaan luvanneen että Saudi-Arabia ei osallistu ydinaseen kehittämiseen, mutta se on rahoittanut Pakistanin 'islamilaisen ydinpommin' kehittämistä."

"Tämä raportti väittää että saudit kieltäytyivät päästämästä amerikkalaisia tarkastajia al-Solay:iin."

Saudi-Arabia on todellinen uhka sekä Israelille että USA:n intresseille Lähi-Idässä.

Kuten sinä voit nähdä tästä kartasta, nämä ohjukset on sijoitettu aivan Jemenin rajan tuntumaan. Salli meidän keskustella Jemenistä nyt.

Jemen

UUTISKATSAUS: "Jemen vahvistaa että se osti Scud-ohjuksia Pohjois-Koreasta", Nasser Arrabyee, Gulf News, 25.8.2002.

"Jemenin Presidentti ALi Abdullah Saleh vahvisti eilen että hänen maaillaan on Pohjois-Koreasta hankittuja Scud-ohjuksia. Saleh kritisoi USA:n Saudi-Arabian vastaista kamppanjaa pitäen sitä epäoikeudenmukaisena. 'Me julistamme solidaarisuuttamme Saudi-Arabiaa kohtaan', hän sanoi."
Me näemme tästä uutisesta että Jemen on aseistanut itsensä Pohjois-Korealaisilla Scud-ohjuksilla. Nämä ovat uudemman sukupolven Scud-ohjuksia ja paljon tarkempia kuin Irakin vuoden 1991 sodassa käyttämät Scud-ohjukset. Nopea vilkaisu Lähi-Idän karttaan havainnollistaa uhkaa jonka Scud-ohjukset saattaisivat muodostaa USA:n merivoimille Persianlahdella, Arabianmerellä, Adeninlahdella ja Punaisella Merellä. Me emme tiedä kuinka monta Scud-ohjusta Jemenillä on, mutta maa on ostanut niitä vuosien ajan.

Djibouti, Afrikan sarvi

UUTISKATSAUS: "USA pitää silmällä Afrikan sarven terrori-uhkaa", Washington Post, 10.1.2003.

"WASHINGTON -- Amerikkalainen erikoisyksikkö joka jahtaa terroristeja Afrikan sarvessa keskittyy Somaliaan ja rannikkoalueeseen potentiaalisina kuumina pisteinä, sanoi erikoisyksikön komentaja perjantaina. Kenraalimajuri John Sattler sanoi, että yksikkö on kiireinen kerätessään informaatiota mahdollisista terroristien tukikohdista ja liikkeistä tällä alueella. 'Somalian vastainen raja on paikka jonka me tutkimme tarkkaan, kuten myös Adeninlahden rantaviivan', Sattler kertoi toimittajille puhelimitse USS Mount Whitneyltä. Tämä komentoalus on Djiboutin rannikon ulkopuolella."
Myöhemmin tämä artikkeli kertoo, että 900 merivoimien sotilasta on leiriytyneenä Djiboutiin, kun taas 400 sotilasta on laivassa rannikon läheisyydessä! Katso Lähi-Idän karttaa ja sinä näet Djiboutin strategisen merkityksen!! Tämä pieni valtio sijaitsee aivan Adeninlahden suulla, joten tähän maahan sijoitetut sotavoimat pystyisivät suojelemaan ystävällismielisten valtioiden laivoja sekä uhkaamaan vihollislaivoja.

Tämän lisäksi, Yhdysvallat epäilemättä haluaa varmistaa, että tämä pieni maa ei joudu vihollisten hallintaan. Jos Jemenin tai Saudi-Arabian erikoisjoukot saisivat tämän strategisesti tärkeän paikan hallintaansa, Arabian niemimaan valloittaminen olisi meille paljon vaikeampaa. Hallitsemalla Djiboutia meidän itäinen rintamamme on turvattu. Edelleen, nämä 900 merisotilasta saattavat toimia etujoukkona useille tuhansille sotilaille jotka saapuisivat hyvin pian. Djiboutista, merisotilaat voisivat helposti hyökätä Jemeniin.

Seikka että USA:n merivoimat miehittävät pientä Djiboutia puhuu sen puolesta että me olemme hyökkäämässä muihinkin valtioihin kuin vain Irakiin.

Monirintamainen sota

Yhdysvallat on kokoamassa paljon, paljon suuremman armeijan kuin mitä me tarvitsisimme Irakin miehittämiseen. Meidän tulivoimamme suuruus kertoo että meillä on suunnitelma hyökätä paljon laajemmalle kuin vain Irakiin.

Koska kaikki nämä seikat ovat totta, ja koska Presidentti Bushin tavoite saattaa olla Irakia laajempi, tämä koko ennalta kirjoitettu YK:n asetarkastus-näytelmä näyttää täysin järjettömältä, eikö niin? Jos me suunnittelemme hyökkäävämme myös Iraniin, Saudi-Arabiaan ja Jemeniin, silloin sota syttyy huolimatta siitä mitä Saddam Hussein tekee tai ei tee. Sota syttyy siitä huolimatta mitä YK:n Turvallisuusneuvosto päättää Irakin suhteen.

Tämä sota ei koske vain Irakia, eikö niin? Kuten hyvä taikuri joka piilottaa kiven toisen simpukankuoren alle nähdessään että sinun huomiosi on kiinnittynyt väärään kuoreen, Bushin hallitus saa ihmisten huomion keskittymään Irakiin samalla kun meidän joukkomme valmistautuvat samanaikaisesti hyökkäämään Saudi-Arabiaan, Iraniin ja Jemeniin!

Ja, kaikkien Lähi-Idän maiden johtajat tietävät tämän. Heidän armeijansa näkevät tämän valmistautumisen. Heidän tiedustelupalvelunsa eivät ole sokeita eivätkä kuuroja. Me saatamme aloittaa Irakista ja hyökätä sitten muihin maihin kun meidän joukkomme saapuvat yhä suuremmassa määrin.

Tieto USA:n hyökkäyssuunnitelmista saattaa olla tekijä joka sai aikaan vilkkaan diplomaattisen keskustelun Irakin, Saudi-Arabian, Egyptin, syyrian ja Venäjän välillä vain muutamia päiviä sitten, kuten Jerusalem Post kertoi viime viikolla. Jokainen arabijohtaja haluaa varmistaa että he toimivat yhteistyössä, sillä he tietävät että Washington haluaa ottaa heidät kaikki.

Ainoa valttikortti joka arabeilla on, on iskeä terrorin avulla, joukkotuhoaseita käyttäen ennenkuin ne tuhotaan.

Äkkiä, jännitys lisääntyy USA:n ja Pohjois-Korean välillä. Siinä kun Yhdysvallat on yrittänyt käyttää sovittelevaa linjaa, Pohjois-Korea on uhannut "tulimerellä" jos me sekaannumme heidän sisäisiin asioihinsa. Kahden viime viikon aikana, me olemme nähneet useita artikkeleita koskien epätavallista yhteistyötä Pohjois-Korean, Iranin ja Irakin välillä. Huomioi tämä uutinen.

UUTISKATSAUS: "Pohjois-Korea markkinoi paranneltuja Scud-ohjuksia Lähi-Itään", World Tribune, 14.1.2003.

"LONTOO -- Pohjois-Korea markkinoi paranneltuja Scud-ohjuksia Lähi-Idän asiakkailleen. Läntiset lähteet sanovat, että Pjongjang on tarjonnut tällaisia ohjuksia Egyptille, Iranille, Irakille, LIbyalle, Syyrialle ja Jemenille."
Siksi, on mahdollista että Pohjois-Korealla on yhteisiä suunnitelmia Irakin, Iranin ja Jemenin kanssa. Saudi-Arabia ei tarvitse pohjoiskorealaisia Scud-ohjuksia sillä hänellä on jo kiinalaisia ohjuksia. Jos Kiina kääntyy tälle tielle, ihmiset kaikkialla maailmassa joutuisivat paniikkiin, sillä jokainen tietää kuinka paljon korkeaa teknologiaa Clinton myi Kiinalle tai salli kiinalaisten varastaa. UUTISKATSAUS: "Kiina käynnistää massiiviset sotaharjoitukset", CNN, 14.1.2003.
"Virallinen media raportoi tiistaina kiinalaissotilaiden liikkeistä Kiinan pohjoisosassa, eteläosassa ja rannikolla."
Taiwan sijaitsee Kiinan kaakkoiskulmassa Fuchoun provinssin rannikon ulkopuolella. Nämä massiiviset sotaharjoitukset on todennäköisesti kohdistettu Taiwania vastaan.

Täten, Kolmannen maailmansodan kaikki kolme elementtiä ovat nyt otsikoissa sanaam aikaan: Lähi-Itä, Korean niemimaa ja Kiina.

Lopuksi, tiesikö reportteri Robert Fisk tästä suunnitelmasta? Kuuntele tämä uutinen ja päätä itse.

UUTISKATSAUS: "Robert Fisk: tulimyrsky on tulossa ja sitä provosoi Herra Bush", Independent.co.uk, 25.5.2002.

"Joka aamu minä herään Beirutissa Välimeren rannalta tunne suuresta ennusmerkistä. On tulossa tulimyrsky. Ja me autuaan tietämättöminä annamme sen lähestyä; totisesti, me provosoimme sitä."
Kuinka Presidentti Bush saa amerikkalaiset hyväksymään hyökkäyksen myös muihin arabimaihin? Loppujen lopuksi, hänen propagandakoneistonsa on tehnyt tästä konfliktista Irakin ja USA:n välisen. Travitsemmeko me uuden lavastetun "Pearl Harborin", operaatio Northwoodsin (uutinen 1595 tai Tonkininlahden tapahtuman joka antaa meille tekosyyn käynnistää hyökkäys muitakin maita kuin vain Irakia vastaan? Meidän täytyy vain odottaa kun meidän suuret joukkomme kerääntyvät alueelle.

Suunniteltu 9/11 -tapahtumista lähtien?

13.9.2001, vain kaksi päivää iskujen jälkeen, minä luin CFR-jäsen Wolfowitzin lausunnon joka järkytti minua suuresti. Jos me suunnittelemme hyökkäävämme moniin maihin, me toteutamme apulaispuolustusministeri Wolfowitzin järkyttävät aikomukset. Kuuntele.

UUTISKATSAUS: "Aika asetettu hyökkäykselle", Susanne M. Schafer, AP, The Sun Chronicle, 14.9.2001.

"WASHINGTON -- Toistaiseksi kaikkein avoimimmassa lausunnossaan joka koskee Bushin hallinnon aikomuksia, apulaispuolustusministeri Paul Wolfowitz sanoi torstaina, että kostoiskut jatkuisivat kunnes terrorismin juuret on kitketty. 'Nämä ihmiset yrittävät piilotella. He eivät voi pysyä piilossa loputtomiin... He luulevat että heidän satamansa ovat turvallisia, mutta ne eivät ole turvallisia loputtomiin... Ei ole kyse vain ihmisten vangitsemisesta, vaan turvapaikkojen hävittämisestä ja niiden valtioiden lopettamisesta jotka rahoittavat terrorismia."

"valtioiden lopettaminen" on kaikkein suurin ja kauhistuttavin termi, sillä se vihjaa voimakkaasti että Bushin hallituksella on aikomus tuhota kokonaisia kansakuntia, ei-tavanomaisilla aseilla jos täytyy. Jokainen maa, josta me olemme puhuneet tässä artikkelissa, on terrorismin tukija. Kenties Wolfowitz ja hänen pomonsa, Presidentti Bush, ovat suunnitelleet tätä tulevaa sotaa vuoden 2001 syyskuun 13. päivästä asti.

Johtopäätös

Jos arabijohtajat vain istuisivat tumput suorina ja sallisivat Washingtonin määrätä taistelulajin, taistelupaikan ja taistelujärjestyksen, he häviäisivät. Heidän ainoa toivonsa on laajentaa tätä konfliktia ja iskeä Washingtonia vastaan tavalla jota hän ei [mukamas] osaa odottaa. Jos me todella aiomme hyökätä muihinkin maihin kuin vain Irakiin, koko Lähi-Itä saattaa räjähtää hirvittävään sotaan jollaista maailma ei ole koskaan nähnyt.

Mutta, Jeesus kertoi meille että Antikristuksen syntymä taoahtuisi juuri tällä tavalla, eikö niin? Hän kertoi meille millaisia synnytystuskat olisivat:

"Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan javaltakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin." [Matteus 24:6-7].
Jeesus käski myös olla valppaana:
"Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä."
Tämän päivän tapahtumat näyttävät osoittavan että Antikristuksen ilmestyminen on hyvin, hyvin lähellä. Me näytämme olevan lopullisten synnytystuskien partaalla.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1761Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin