web space | free website | Business WebSite Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting
AVARUUSSUKKULA KOLUMBIAN TRAGEDIAAN SISÄLTYY "OKKULTTINEN ALLEKIRJOITUS"

Kuten 11.9 hyökkäyksissä, Illuminaatin allekirjoitus näyttää hyvin vahvalta tämän tragedian taustalla. UMJ jatkuu, juuri kuten profetia ennakoi:

"... viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita (engl. perilous) aikoja." 2Tim.3:1

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

SYDÄMEMME SÄRKYVÄT

"Tämä maailma on kyynelten huntu".  Äitini äiti lausui tämän sananparren monen monta kertaa maisen vaelluksensa aikana tämän maan päällä; hänen monet lapsensa, lastenlapsensa ja uskoton miehensä toivat hänelle paljon surua, enemmän surua kuin iloa. Kuitenkin isoäiti säilytti suloisen ilonsa Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa kaiken sen keskellä, vaikkakin hänen sydämensä ikävöi lentää vapaaksi tästä maailmasta ja olla Jeesuksen kanssa iäti.

Taatusti tämän synnin runteleman maailman todellisuus tuotiin kotiin hirmuisella tavalla lauantaina helmikuun 1. p:nä 2003, kun sukkula Kolumbia syöksyi hirmuiseen tuhoonsa. Seitsemän astronauttia kuolivat äärimmäisen nopeasti, jättäen jälkeensä 7 perhettä ja lukuisia omaisia suremaan. Näiden astronauttien Floridassa odottavat perheet ja omaiset yhtäkkiä saivat nähdä suunniteltujen paluujuhlallisuuksien muuttuvan syvimmäksi suruksi. NASA:n virkamiehet kiidättivät heidät äkkiä pois, että he voisivat rauhassa surra.

Ihmiset yli maailman tunsivat sydämessään tuskan repäisyn katsellessaan TV:stä sukkulan pitkää syöksyä maahan 45 asteen kulmassa, tietäen, että astronautit oli menetetty ja ettei mitään ollut tehtävissä, paitsi surra itse ja lohduttaa toisia. Kiitos hyvälle isälleni, joka aina opetti minua, että vahvat miehet voivat itkeä, kun tilanne sitä vaatii. Kiitos Jumalalle, että Jeesus näytti esimerkkiä Lasaruksen haudalla. Nähdessään perheenjäsenten surun, Raamattu sanoo: "Ja Jeesus itki." (Joh.11:35)

Room. 8:29 pettaa meitä, että hän on "edeltämäärännyt meidät Poikansa kuvan kaltaisiksi", me tiedämme, että on aivan oikein itkeä tällaisessa tilanteessa ja me todella itkimme ja koko kansa itki, kun presidentti Bush määräsi liput puolitankoon radiosta ja TV:stä tulvivan surun keskellä.

Siirtykäämme henkilökohtaiselta tasolta kansalliselle

Kuitenkin meidän on jatkettava, ja jätettävä henkilökohtainen surumme ja tarkasteltava tätä tragediaa kansallisesta näkökulmasta. Sukkula Kolumbia oli USA:n edustaja. Jo yksin sen nimi kertoo sen. The Tormont Webster's Illustrated Encyclopedic Dictionary (sanakirja) kertoo, että "Columbia" on USA:n feministinen personifikaatio. Siis sukkulaa lentävät miehet ja naiset olivat USA:n hallituksen edustajia, sen saman hallituksen, joka tarkoituksella ajaa maailmaa UMJ:een juuri nyt, kun valmistaudumme hyökkäämään Irakiin ja mahdollisesti aloittamaan kauan suunnitellun kolmannen maailmansodan, joka on tuova Antikristuksen. [Lue NEWS1056].

USA:n hallitus on suunnitellut ja rahoittanut sukkulaohjelman. Se on se sama syvästi okkulttinen ja illuministinen organisaatio, joka pitää tuota viheliäistä, saatanistista, keskentekoista pyramidia yhden dollarin setelin takapuolella ja joka pitää tuota syvästi loukkaavaa obeliskia Valkoisen Talon ja Kongressin (Washington Monument) välillä. Koska hallituksemme on läpikotaisin Illuministien ja heidän suunnitelmansa hallitsema Antikristuksen tuomiseksi, meidän täytyy tutkia tätä murhenäytelmää nähdäksemme voimmeko havaita tyypillisen "okkulttisen allekirjoituksen" koko tapauksen taustalla.

Hyökkäykset 11.9.2001, jotka tappoivat yli 2500 ihmistä, sisälsivät ällistyttävän voimakkaan "okkulttisen allekirjoituksen", joka kertoi mestareille (adept) yli maailman, että Illuminaatti oli liikuttanut "Näkymätäntä Kättä" kulissien takana. Jos et ole lukenut artikkeliamme tästä aiheesta, me kehotamme juuri nyt lukemaan seuraavat artikkelit, koska meillä ei ole aikaa toistaa perinpohjaista opetustamme näiden tosiasioiden perusteista.

NEWS1756 -- "EVENTS CONTINUING TO OCCUR "BY THE NUMBERS" -- SACRED OCCULT NUMBERS"

NEWS1766 -- "MASONS AND OTHER OCCULTISTS REVERE THE NUMBER '33' ABOVE ALL OTHER NUMBERS. MANY ACTS OF WAR, MURDER, AND ASSASSINATION HAVE OCCURRED ON OR NEAR THE 33RD DEGREE PARALLEL"

Kun olet lukenut nämä artikkelit ja ymmärrät numeroiden tärkeyden okkultistille, olet nyt valmis ymmärtämään tämän artikkelin, kun puhumme Kolumbian tuhon ällistyttävän vahvasta "illuministisesta okkulttisesta allekirjoituksesta".

AIKA, PAIKKA JA NUMEROT

Kuten kaikissa tämän trgedian kaltaisissa tapauksissa, meidän täytyy tarkastella aikaa, paikkaa ja numerologista taustaa, päättäksemme onko Illuministinen suunnitelma tapahtumassa vahva vai heikko.

Kun ymmärrät kaikki faktat tämän sukkulatuhon taustalla, uskomme, että sinulla ei ole vaikeuksia havaita Illuminaatin "Näkymätön Käsi" kaiken takana.

Aika

Tämä tragedia tapahtui lauantaina helmikuun 1. päivänä. Saatanistien kalenterissa tämä päivä on Imbolg [myös Imbolc], ensimmäinen kahdeksasta vuosittaisesta saatanistisista sapateista, joista kukin vaatii ihmisuhrin. "Imbolc on tulijuhla Joulun ja kevätpäiväntasauksen välissä. Imbolc'in päivä on myös pyhän Bridhe'n eli Irlannin Brigid'in päivä. Tämä on selvän näkemisen aikaa toisiin maailmoihin, jota ilmaistaan puhdistuksen juhlilla. Helmikuun 1. päivä on ristineljänneksen (cross-quarter) juhla  eli tulijuhla Imbolc ... Sitä seuraa 2. päivänä sen kristillinen vastine Kynttilämessu, Siunatun Neitsyt Marian Puhdistuminen. ["The Pagan Book of Days", by Nigel Pinnick, p. 37-38]
"Imbolc ja Kynttilämessu helmikuun 1. ja 2. päivinä, merkitsevät talven loppua ja kevään alkua, ja juhlistavat valon lisääntymistä, kun, vaikka vielä on kylmää, päivät pitenevät. Imbolc edustaa maahan hautautuneiden siementen ensimmäistä liikuttamista. Symbolisesti se on uudistuksen, puhdistuksen ja uudelleen syntymisen aikaa. Päivää sanotaan myös Briganta'ksi neitsytjumalatar Bridhe'n mukaan (Bride tai Bridget, tai kristillinen jumalatar Neitsyt Maria). Tänä päivänä jumalatar Bridhe ilmaisee kolminkertaisia ominaisuuksiaan: parantumista, tulitaitoa (firecraft) ja runoutta ... Hän heittää syrjään talvisen alastomuuden mustan sauvansa ja muuttuu säteileväksi morsiameksi ponnahtaen näkyvästä kuolemasta elämään. [Ibid., p. 14-15]

"Imbolc'in perinteinen sinetti on 5-haarainen patukka, joka esittää levitetyin sormin kohotettua kättä. Tämä on suojelevan Elhaz'in versio (Elk_ rune. Vuoden kevätneljänneksen, joka alkaa Imbolc'in päivänä, seremoniallinen väri on punainen."." [Ibid.]

Siis Imbolc virallisesti aloittaa vuoden kevätneljänneksen. Kuten edellä sanoimme, vaaditaan ihmisuhria tämän miehisesti suuntautuneen päivänseisauksen juhlan oikein huomioimiseksi. ["America's Occult Holidays", by Doc Marquis and Sam Pollard]

Jos Illuminaatti tarkoitti tämän tragedian korkeimman luokan ihmisuhriksi juuri ennen hyökkäystä Irakiin, on hyvin loogista, että he valitsivat helmikuun 1. päivän Imbolg'in, joka on ensimmäinen kahdeksasta saatanistisesta sapatista. Korkein uhri on sellainen, jossa tapetaan täysin viattomia, kuten tässä tapauksessa; on täysin varmaa, että yhdelläkään astronautilla ei ollut aavistustakaan, että heidän tuli kuolla.

Edelleen helmikuun 1. päivä tänä vuonna sattui uudenkuun yöksi! Saatanismissa, jos noita haluaa toteuttaa pahan loitsun, hän tekee sen uuden kuun yönä, joka on kuukauden pimein; jos hän haluaa toteuttaa hyväntahtoisen loitsun, hän tekee sen täyden kuun yönä. Siis jos tämä tragedia on uhri, on loogista, että se toteutettiin uuden kuun päivänä.

Uuden kuun ja Imbolgin samanaikaisuus on okkultistille hyvin merkittävää; se tuo suuren okkulttisen voiman.

Paikka

UUTISKATSAUS: "Teksasilaiset todistavat sukkulan tuhon", news.telegraph.co.uk., 2/02/2003

"Dallas'in ja Fort Worth'in asukkaat kuulivat valtaisan pamauksen heti klo 8 jälkeen aamulla paikallista aikaa ja talot tärisivät ikäänkuin maanjäristyksessä."

UUTISKATSAUS: "Teksasin, Louisiana'n ja Arkansas'in asukkaat näkivät vanoja taivaalla ja kuulivat kovan äänen", Boston.herald.com, February 1, 2003,

"DALLAS - Texas'in, Arkansas'in ja Louisiana'n asukkaat sanoivat nähneensä liekkejä ja kuulleensa ikkunoita tärisyttävää jyrinää lauantaina siihen aikaan, kun sukkula Kolumbia räjähti matkalla laskeutumispaikkaansa Cape Canaveral'iin. 'Se oli kuin auto olisi törmännyt taloon tai räjähdys. Se tärisytti aika lailla,' sanoi John Ferolito, 60, Carrolton'ista Dallas'ista pohjoiseen. NASA julisti hätätilan menetettyään yhteyden Kolumbiaan sen ollessa ylittämässä Teksasia noin 60 km:n korkeudessa kuusinkertaisella äänen nopeudella. Avaruusvirasto sanoi, että etsintä- ja pelastusryhmät Dallas-Fort Worth'in alueella on hälytetty."

Kolumbia räjähti Dallasin yllä 33. leveyspiirillä. Palavaa romua putosi ensiksi Plano'ssa Teksasissa, joka on lähiö Dallas'ista koilliseen. Kuten osoitimme uutisessa NEWS1766, monet historian tapahtumat ovat sattuneet 80 mailia lähempänä 33. leveyspiiriä. Miksi sitten luku 33 on niin tärkeä? Kuule, kun eräs okkultisti kuvailee luvun 33 luontaista voimaa:

"Numerologian tutkijat ovat täysin tietoisia, että luvut vaikuttavat ihmisen elämään. Ihmisen syntymäpaikan nimi, sijainti, ja syntymäaika, kaikki vaikuttavat hänen fyysiseen, henkiseen ja hengelliseen olemukseensa. Kullakin kirjaimella numerona on tietty värähtelyvaikutus (vibratory effect)... erilaisten yhdistelmien tuoma kuva antaa ymmärrystä koskien ihmisen luonnetta, karmaa ja mahdollisuuksia ... Hengellisessä Numerologiassa luvut 11, 22 ja 33 ovat kolme 'Mestarilukua', joista korkein on 33 ... Tämä mestarilukujen korkein oli Mestarivihkiytyneen (Jeesuksen) ikä Hänen kuollessaan, ylösnoustessaan ja taivaaseen astuessaan, josta seuraa lisää esoteerisiä korostuksia. Luku 33 symboloi korkeinta hengellistä tietoisuutta, jonka ihminen voi saavuttaa." ["Secrets of the Illuminati", by Elizabeth van Buren, p. 161-2]

Illuminaatti ajoittaa perustamisensa 4000 vuotta ajassa taaksepäin muinaisiin babylonialaisiin mysteereihin; siis ei tarvitse hämmästyä, kun huomaa, että Babylonin muinainen pääkaupunki sijaitsee vain 20 mailin päässä 33. leveyspiiriltä! Nykyinen Bagdadin kaupunki sijaitsee tarkalleen 33. leveyspiirillä. Mitä tämä sitten merkitsee illumunistille? Kuuntele:

"Jos elämä riistetään lähellä 33. leveyspiiriä, tämä sopii vapaamuurarien demoniseen mytologiaan, jossa he osoittavat maailmallisen valtansa vuodattamalla ihmisverta ennaltamäärätyssä paikassa." ["Masons and Mystery At The 33rd Parallel", by Day Williams]
Siis monet Illuminaateille tärkeät sodat, salamurhat ja murhat ovat tapahtuneet 33. leveyspiirissä tai sen lähellä. Niihin kuuluu presidentti John Kennedy'n salamurha, joka oli joutunut pahasti Illuminaatin epäsuosioon. Kennedy tapettiin Dealey Plaza'ksi kutsutulla vapaamuurarillisella paikalla; presidenttiä iskettiin kolme kertaa täsmälleen samaan kohtaan ruumiissaan, kuin vapaamuurarien legenda Hiram Abiff'ista kertoo häntä isketyn kolmen "räyhääjän" toimesta, jotka halusivat hänen paljastavan "Mestarimuurarin salaisuudet".

Luvut

Saatanistit kirjaimellisesti palvovat lukuja uskoen niillä olevan luontaista voimaa, suurta voimaa taitavan mestarin oikein käyttämänä. Edelleen he uskovat, että suuri suunnitelma täytyy luoda ja toteuttaa oikeiden lukujen avulla, tai suunnitelma voi pettää. Siis saatanisti pitää hyvin tärkeänä varmistaa, että suunnitelma toteutetaan täsmälleen niillä okkulttisilla luvuilla, jotka suunnitelman luoneet ja sitä toteuttavat mestarit ovat arvioineet sopivimmiksi. Nämä lukujen yksityiskohdat siis luovat havaittavan  "Okkulttisen allekirjoituksen", jonka voimme melko helposti nähdä vahvistavan (undergird) koko tapahtuman altapäin.

Kaksi historiallista esimerkkiä

Kaikkein pahamaineisin esimerkki tapahtuman toteuttamisesta "luvuilla" on ensimmäisen maailmansodan lopettaneen aselevon ajoitus; Illuminaatti halusi ilmoittaa mestaritovereille yli maailman, että he olivat onnistuneesti toteuttaneet ensimmäisen kolmesta Albert Pike'n henkioppaan  ennakoimasta maailmansodasta [NEWS1056], niinpä he järjestivät allekirjoituksen luvut ainutlaatuisella tavalla.
He allekirjoittivat aselevon 11. kuun 11. päivänä 11. tunnilla. Siten aseleposopimuksen allekirjoitus vahvistettiin
kolmella 11-luvulla, joka on hyvin vahva "okkulttinen allekirjoitus."

Kun Illuminaatti salamurhasi presidentti Kennedyn, hänet tapettiin numeron 11 "okkulttisen allekirjoituksen" mukaan. Hänet tapettiin 11. kuussa, 22. päivänä ja 33. leveyspiirillä. Hänet lisäksi tapettiin vapaamuurarillisella Dealey Plaza'lla, joka on maailman voimakkain salaseura tänä päivänä ja jolle numero 11 on äärimmäisen tärkeä.

Kolme erityistä okkulttista numeroa

Okkultistille numero 11 on kaikkein tärkein, koska se on mahdollisen pahan korkein numero ja se edustaa heidän vapaamuurarillisen Kristuksensa numeroa [Tarkemmin NEWS1756].

Luvun 11 kerrannaiset 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99 ovat myös äärimmäisen tärkeitä. Jos Illuminaatti todella suunnitteli tämän tragedian uhriksi, meidän pitäisi pystyä osoittamaan, että luku 11 ja sen kerrannaiset vahvistavat sen.

Toinen Illuminaatille kriittisen tärkeä luku on 13 ja sen kerrannaiset. Tämä luku edustaa äärimmäistä kapinaa perustuslaillista valtaa vastaan. Muista, että koko UMJ:en päämäärä on tuoda Antikristus, Saatanan ihminen. Siten tämä suunnitelma on pahimman lajin kapinaa Jumalaa vastaan.

Historiassa kuuluisin esimerkki luvun 13 ja sen kerrannaisten käytöstä on se vuosi, jolloin Hitler päätti aloittaa toisen maailmansodan. Hän aloitti tämän sodan 1.9.1939. Luku 39 on saatanistille hyvin kallis, koska se on 3x13, pakanallisen kolminaisuuden luku kerrottuna äärimmäisen kapinan luvulla. Jos Illuminaatti tarkoitti tämän trgedian uhriksi, meidän pitäisi nähdä luvun 13 esiintymisiä ja/tai lukua 39 selvästi käytetyn tämän tapahtuman toteutuksessa.

Kuten aina Illuministi jumaloi lukua 6 ja sen toistumisia. Kuusi on ihmisen luku, 66 on täydellisen inhimillisen hallinnon luku, 666 on täydelliseksi tehdyn Jumalihmisen, Antikristuksen luku, joka tätä täydellistä hallintoa tulee johtamaan. Muista, että luku 9 katsotaan ylösalaisin käännetyksi kuutoseksi ja käytetään verhoamaan valepukuun ne todelliset numerot, joita saatanistit yrittävät viestittää mestareille; myös lukua 18 käytetään Antikristuksen piilotunnuksena, koska se on 6+6+6.


Luvun 11 esiintymiset ja kerrannaiset

Luku '33' -- Tässä tapahtumassa näemme kaksi luvun 33 esiintymistä.

1. Paikka Dallas'in yllä.. Kuten olemme sanoneet Dallas sijaitsee 33. leveyspiirillä.

2. Kolumbian piti laskeutua kiitoradalle no: 33 Kennedyn avaruuskeskuksessa. Kiitoratojen numerointi perustuu niiden kulmiin asteissa. Tämä kiitorata on 330 asteen kulmassa ja siitä tulee sen numero 33.

Luku '22'

1. Kolumbia oli 22 vuotta vanha -- ["NASA begins grim hunt for answers after shuttle disintegrates over Texas", MSNBC News, http://www.msnbc.com/news/857733.asp]

2. Avaruussukkulaohjelma oli 22 vuotta vanha -- [Ibid.]

3. Israelilainen lentäjä Ilan Ramon oli yksi niistä hävittäjälentäjistä, jotka tuhosivat Irakilaisen ydinreaktorin 22 vuotta sitten! ["Israeli astronaut bombed Iraqi nuclear reactor", WorldNetDaily, 2/1/03, http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=30821]

Luku'11'

1. Tämän lennon numero oli 113 -- [MSNBC, Ibid.] (Kaksi ensimmäistä numeroa antavat 11)

2. President Bush määräsi liput puolitankoon klo 11.00 ap. EST

3. "Kolumbia, sukkulalaivaston vanhin, on saanut nimensä Bostonista Massachusetts'ista kotoisin olevasta laivasta, jonka kapteeni oli Robert Gray. Toukokuun 11. päivänä 1792, Gray miehistöineen ohjasi Columbia-laivan yli 1000 mailia sisämaahan ulottuvan joen suun vaarallisten hiekkasärkkien ohi. Näillä seuduilla on tänä päivänä kaakkoinen British Columbia, Kanada ja Washington-Oregon raja."
[http://science.ksc.nasa.gov/shuttle/resources/orbiters/columbia.html

Luvun 13  esiintymiset ja kerrannaiset

Luku '39' -- Tässä tapauksessa näemme useita luvun 39 esiintymisiä.

1. Sukkula räjähti 39 mailia Dallas'in yläpuolella -- 207,000 jalkaa [NASA Human Space Flight, http://spaceflight.nasa.gov/shuttle/]

2. Sukkula lähti laukaisualustalta no:39 [Ibid.] Pastori David Meyer Last Trumpet Ministries'ista on kirjoittanut paljon vapaamuurarien hallinnasta NASA:ssa, ja on sanonut, että kaikki avaruuslähdöt tapahtuvat laukaisukompleksista 39. [Last Trumpet Newsletter, October 2000] http://www.lasttrumpetministries.org/2000/October2000.html] Kuitenkin ja tässä onkin juju: NASA ei omista yhteensäkään 39:ää laukaisupaikkaa! Pastori Meyer on käynyt tässä laitoksessa monta kertaa ja hän sanoo, että ei ole mitään järkisyytä numeroida laukaisualustoja tällä tavoin.

3. Kolumbia lähti klo 9.39 ap. 16.1.2003. [Ibid.] NASA olisi voinut valita minkä tahansa haluamansa vanhan ajan Kolumbian lähdölle ja heidät tunnetaan armottomasta tarkkuudestaan, joten juuri tarkalleen tämän minuutin valitseminen tuskin oli sattumaa.

4. Suunniteltu kiertoradan kaltevuuskulma oli 39 astetta horisontista. [Ibid.] WorldNetDaily julkaisi artikkelin, jossa he lainasivat kahden entisen astronautin lausuntoa, että NASA:lla on 3-4 asteen ikkuna 40 asteen molemmin puolin radalle pääsemiseksi, siten kiertoradan kallistus voisi olla alimmillaan 36 astetta ja korkeimmillaan 44 astetta. Siten 39 asteen valinta on tietoinen valinta.

5. Tämän lennon numero oli 113 -- [MSNBC, Ibid.] (Kaksi viimeistä numeroa antavat 13)
Lokakuun 2000 uutiskirjeessään Pastori Meyer luetteli suuren joukon esimerkkejä, joissa Illuminaatti tarkoituksella käytti lukua 39, koska se on niin pyhä.

Sekalaiset (miscellaneous) okkulttiset luvut

Luku '18'

Sukkula lensi 18 kertaisella äänenopeudella. [NASA Human Space Flight, http://spaceflight.nasa.gov/spacenews/reports/sts-107/sts-107-20.html] Tässä on piilotettuna '666', koska okkultistin silmin tämä luku on (6+6+6).

Luku '6' ja kerrannaiset

1. Kun Kolumbia lähti alunperin klo 9.39 ap, tähän ei sisältynyt vain luku 39, vaan myös 99, jonka saatanisti helposti toteaa olevan 66 käännettynä.

2. Kiertorata oli 150 merimailin korkeudessa, jonka okkultisti toteaa olevan 6 -- 1+5=6 [Ibid.]

3. Lennon kesto oli 15 päivää (toinen 6), 22 tuntia (toinen 11x2) ja 20 minuuttia. [Ibid.]

4. Katastrofi sattui viimeisten 16 minuutin aikana sukkulan 16-päiväisestä lennosta, kun alus liukui laskeutumista varten Floridassa. 1+6=7 ja 1+6=7. Siten meillä on 77, joka on 11x7.

Täten olemme tunnistaneet 18 okkulttista lukua, jotka altapäin vahvistavat koko tapahtuman. Emme väitä, että olisimme löytäneet ne kaikki ja jos sinä löydät lisää, niin anna meidänkin tietää. Kuitenkin se, mitä olemme löytäneet, osoittaa epäilyksettä, että tämä tapahtuma sisältää vahvan Illuminaatin allekirjoituksen, josta ei voi erehtyä. Tässä tragediassa on enemmän Illuministista allekirjoitusta kuin hyökkäyksissä 11.9.

Olemme löytäneet usean tyypin rohkeita okkulttisia allekirjoituksia, jotka altapäin tukevat tätä tragediaa. Tämä rohkea allekirjoitus tarkoittaa, että Illuminaatti todennäköisesti suoritti tämän tapahtuman valmistuksena sodalleen tuottaa UMJ.

Tähän saakka olemme jakaneet kanssasi tietoa sellaisesta, jossa me olemme asiantuntija, nimittäin okkultismista. Me täysin seisomme tämän todistusaineiston ja sen merkityksen takana.

Tästä eteenpäin artikkelin loppuun seuraa informaatiota, jonka suhteen me emme ole asiantuntija, vaikkakin uskomme sen olevan totta; me perustamme nämä johtopäätökset toisten työhön. Luonnehtisimme tämän artikkelin loppuosaa "viisaaksi arvailuksi" (informed speculation) ja pyydämme sinua käsittelemään sitä sellaisena.

MIKÄ AIHEUTTI KOLUMBIAN TUHON?

Melkein uutistarjonnan alusta saakka koskien tätä turmaa, meidän massamediamme on kertonut, että sukkula on saattanut olla tuomittu lennon alusta saakka, koska vaahtoeriste murtui irti lähdössä ja iski vasempaan siipeen. Siten annetaan ymmärtää, että tämä vasemman siiven verhousvaurio aiheutti Kolumbian räjähdyksen, kun se palasi ilmakehään. Tarkastelkaamme tätä informaatiota nyt:

UUTISKATSAUS: "NASA Sanoo, että äkillinen lämpötilan nousu havaittiin ennen räjähdystä; Mahdollinen ongelma verhouslevyissä", AP Breaking News, February 3, 2003,
http://ap.tbo.com/ap/breaking/MGAG6XLFQBD.html

"CAPE CANAVERAL, Fla. (AP) - NASA:n insinöörit aloittivat pitkän, ilottoman tehtävänsä selvittää, kuinka avaruussukkula Kolumbia hajosi sanoen, että olosuhteet sukkulan viimeisillä minuuteilla viittaavat mahdolliseen ongelmaan sen kriittisissä kuumuudelta suojaavissa levyissä. NASA sanoo uusien todisteiden osoittavan, että lämpötila Kolumbian vasemmalla sivulla nousi äkkiä ja kasvanut ilmanvastus takoi alusta ennen sen hajoamista Teksasin yllä, tappaen kaikki seitsemän aluksen astronauttia. Nuo olosuhteet pakottivat sen automaattiohjauksen nopeasti muuttamaan kurssia. Tämä tapahtumien yhdistelmä viittaa siihen, että lämpölevyt ovat voineet vaurioitua lähdön aikana."

Tämän kaltainen puolustuspuhe alkoi tulla pintaan joidenkin tuntien kuluttua Kolumbian menetyksestä ja sitä on toistettu alati sen jälkeen. Levyjen menetys (loss of tiles), kuten NASA sanoo, on todennäköinen syy avaruussukkulan tuholle. Tämä on se linja, jota meille syötetään. Voimme todistaa tämän valheeksi alempana mainitun Yhdysvaltojen ilmavoimien dokumentin avulla. Kun ymmärrät, että NASA ja massamediamme taas kerran valehtelevat, niin mielesi vapautuu etsimään oikeaa todennäköistä syytä.

UUTISKATSAUS: "AEDC Tekee sukkulan materiaalikokeita NASA:lle /Lockheed Martin", NEWS RELEASE, United States Air Force, Air Force Materiel Command, Office of Public Affairs, Arnold Engineering Development Center, Writer: Danette Duncan Date: March 19, 1999, Release # 99-041.

"ARNOLD AFB, Tenn.—Arnold Engineering Development Center (AEDC) avustaa Valtion lentotekniikan avaruushallintoa (National Aeronautics Space Administration) parantamaan olemassa olevia avaruussukkulan materiaaleja."

"NASA:n mukaan useiden aikaisempien sukkulalentojen aikana, mukaan lukien 29.11.1998 laukaistun sukkulan ulkotankki kärsi huomattavan vaahtoeristeen menetyksen välitankista. Menetetty materiaali aiheutti vaurion korkealta lämpötilalta suojaaville levyille sukkulan alapinnalla. Ulkotankin vaahtomateriaalin menetys ja siitä johtuva lämpölevyjen vaurio on huolestuttavaa, koska se aiheuttaa levynvaihtokustannusten merkittävän kohoamisen. Se ei kuitenkaan ole lentoturvallisuuskysymys."

Ymmärsitkö mitä sanottiin? Sallinet, että toistan:

"siitä johtuva lämpölevyjen vaurio on huolestuttavaa, koska se aiheuttaa levynvaihtokustannusten merkittävän kohoamisen. Se ei kuitenkaan ole lentoturvallisuuskysymys".

U.S. Air Force palkkasi AEDC:n tutkimaan vaahtoeristyksen irtoamista lennon aikana, joka oli aiheuttanut vaurioita useille sukkuloille, aivan kuten tapahtui myös Kolumbian lennolla. AEDC kuitenkin ilmoitti ilmavoimille että: "siitä johtuva lämpölevyjen vaurio ... ei kuitenkaan ole lentoturvallisuuskysymys". Siis lämpölevyjen vaurioituminen lähdössä on tavallista ja sitä on havaittu aiemmilla lennoilla, eivätkä ne ole milloinkaan tuhoutuneet laskussa! Edelleen AEDC rohkeasti ilmoittaa, että vaurioituneet levyt eivät ole turvallisuuskysymys lennon aikana ja siihen varmasti kuuluu myös laskeutuminen. Tämä raportti on U.S. Air Force'n kirjeidenlähettäjänimistössä, siten näillä johtopäätöksillä on hallituksen valtuutus. Siispä hallituksemme ja sitä palveleva massamedia taas kerran valehtelee meille. Nyt tarkastelemme muita syitä, jotka ovat voineet saada Kolumbian vaappumaan, sivuun reitiltä ja menettämään hallittavuuden. Pidä mielesi avoimena ja tulet yllättymään.

KAUHISTUTTAVAT RÄJÄHDYKSET TYYPILLISIÄ HAARP-SKALAARI-ASEILLE

UUTISKATSAUS: "Teksasilaiset todistavat sukkulan tuhon", news.telegraph.co.uk., 2/02/2003.

"Hajoavan sukkulan kauhistuttava jyrinä kuultiin ja tunnettiin lounasaikaan yli Teksasia ja osassa Louisianaa, kun ihmiset ryntäsivät ulos tuijottamaan suu auki taivaalle. Dallas'in ja Fort Woth'in asukkaat kuulivat valtavan pamauksen klo 8 ap. jälkeen ja talot tärisivät kuin maanjäristyksessä. 'Se oli kuin auto olisi törmännyt taloon tai räjähdys. Se tärisytti aika lailla,' sanoi John Ferolito, 60. "Olin aikeissa mennä ulos ja kuulin kovan pamauksen, valtavan jyrinän ja ikkunat tärisivät.'"

"Naapuri kertoi CNN:lle: "Kuulimme jyrinää. Vihdoin se sai talomme tärisemään ... se kesti noin puolitoista minuuttia. Tuntui kuin juna olisi mennyt takapihalla."

Valtava räjähdys, joka kestää 1 1/2 minuuttia, on HAARP-tyypin skalaariaseella tehdyn hyökkäyksen tyypillinen allekirjoitus, tunnusmerkki! Muista, että sukkula oli liidossa moottorit pysäytettynä ja hyvin vähän polttoainetta tankeissa. Siten moottoriräjähdys on käytännössä poissuljettu; edelleen sabotaasin aiheuttama räjähdys ei kestäisi 1 1/2 minuuttia, eikä se olisi voinut saada aikaan sellaista ääntä niin korkealla -- 63 km:ssa. Eräs toinen todistaja myös raportoi 1 1/2 minuutin ilmiöstä. Kuuntele:

"Otin aikaa ja sitä kesti 1 1/2 minuuttia. Minä vain seisoin siinä, koska en voinut todella uskoa, mitä tapahtui." [Ibid.]

Sinun tulee ymmärtää, että tavalliset jyrinä-äänet eivät "tärisytä taloja", super-ohuessa ilmassa, eivätkä ne kestä näin kauan. Olemme kuulleet erään "asiantuntijan" raportin, jossa hän selittää, että tämän kaltainen jyrinä syntyi, kun monet erilliset sukkulan  palaset putosivat yhtä aikaa. Vaikka tämä on mahdollista, niin näyttää, että maassa tunnettu jyrinän rajuus ja voima oli täysin järjellä käsittämätöntä, jos se oli tavallinen jyrinä-ääni.

Ihmettelen jos hallituksen tutkijat eivät käy todistajien kimppuun ja lopulta sano heille: "te ette nähneet mitä sanotte nähneenne".

Astronomi vangitsee paljastavia merkkejä kameraansa!

UUTISKATSAUS: "Valokuvissa näkyy outoja kuvia sukkulan lähellä", SFGate.com. February 3, 2003, http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2003/02/02/MN221641.DTL

"Harrastelija astronomi, joka valokuvaa avaruussukkuloita aina, kun ne ylittävät Meksikonlahden alueen, on ottanut viisi outoa ja kiihottavaa (provocative) kuvaa sukkula Kolumbiasta juuri, kun se oli palaamassa ilmakehään lauantaina ennen aamunkoittoa. Nikon 8 kameralla jalustalta otetut kuvat paljastavat jotakin, joka näyttää olevan kirkas sähköinen ilmiö, joka leimuaa sukkulan kulkureitin ympärillä, mutta valokuvaaja, joka haluaa pysyä tuntemattomana, ei halua julkistaa niitä heti. 'Niissä näkyy selvästi sähköinen purkaus kuin salamanisku leimuamassa ympärillä ja otin kuvia melkein täsmälleen  ... silloin, kun Kolumbia on ehkä alkanut hajota ilmakehään paluun aikana', hän sanoi."

"Valokuvaaja kutsui The Chronicle'n katsomaan kuvia tietokoneeltaan lauantai-itana ja ne ovat todella arvoituksellisia. Niissä näkyy kirkas oranssisen valon hajanainen leimahdus, sävytetty vaalealla purppuralla ja muodoltaan kuin väännelty L. Leimahdus näyttää risteävän Kolumbian himmeää suihkuvanaa ja määrätyssä pisteessä vana jyrkästi kirkastuu ja näkyy paksumpana ja jonkinverran vääntyneenä, ikään kuin se vaappuisi. 'En voinut nähdä purkausta omin silmin, mutta se näkyi selvänä ja kirkkaana filmillä, kun sain sen kehitettyä', valokuvaaja sanoi."

"... määrätyssä pisteessä vana jyrkästi kirkastuu ja näkyy paksumpana ja jonkinverran vääntyneenä, ikään kuin se vaappuisi."

Muista, että tämä välähdys ei näkynyt ihmissilmälle, mutta näkyi selvästi filmillä. Tuolla hetkellä vana alkoi "vaappua" osoittaen selvästi, että myös itse sukkula vaappui! Onko mahdollista, että sukkulaan iskettiin kahdesti, ensin pienemmällä säteellä, joka sai sen menettämään hallittavuuden, vaappumaan ja menettämään verhouslevyjä? Tätä ilmiötä kutsutaan "maalaamiseksi" ja sitä on voitu käyttää samalla tavalla kuin kiväärimies "sihtaa" aseellaan.

Ja sitten täsmälleen 33. leveyspiirin ja Dallas'in yläpuolella, iskikö suurempi säde sukkulaan saaden sen hajoamaan?

National Weather Service (Valtion sääpalvelu) vangitsi räjähdyksen tutkalleen ja se oli suunnaton. Kehoitamme sinua imuroimaan tämän kartan, sillä se osoittaa selvästi kaksi seikkaa: 1) Että räjähdys oli suunnattoman voimakas (huge). 2) Että se tapahtui suoraan Dallas'in yläpuolella.

Lisää skalaari-aseen piirteitä

Tutkikaamme vielä skalaari-aseen ominaisuuksia, jotta voit tietää, että fyysiset tosiasiat näyttävät osoittavan, että Kolumbiaan voitiin hyvinkin iskeä HAARP-tyypin skalaari-aseilla. Muista, että skalaariaseet liikkuvat nopeudella, joka on valon nopeuden kuutio (kolmas potenssi), koska tämä teknologia liittyy seuraavaan ulottuvuuteen. Siten skalaariaseille jokainen maanpäällinen kohde on "istuva ankka".
Eräällä keskustelupalstalla netissä eräs mies kirjoittautuu sisään tunnuksella "Veteran Member From East Texas". Hän raportoi jotakin hyvin mielenkiintoista ja tähän aiheeseemme sattuvaa. Kuuntele:

"Mikä tuo minut tänne, on, että paikallinen TV-asema lakkasi näkymästä samaan aikaan, kun sukkula alkoi hajota ja aseman masto on sen pisteen alapuolella, jossa tapahtuma alkoi, tai ainakin hyvin lähellä."

Jos sukkula otettiin alas EMP skalaari-asehyökkäyksellä, räjähdys pudottaisi alas tietoliikenneyhteyksiä kuten TV-aseman. Kuten seuraavasta käy ilmi, USA:lla on tällainen ase ja se aikoo käyttää sitä Irakia vastaan! Kuuntele:

UUTISKATSAUS: "USA voi käyttää uutta EMP mikroaaltoasetta Irakiin", By Will Dunham, Reuters, 2-3-2."

WASHINGTON (Reuters) - Se käyttää puhdasta energiaa ammusten asemesta. Se on suunniteltu sotilaallisten kohteiden valtaamiseen tappamatta ihmisiä tai särkemättä rakennuksia. Saddam Husseinin sotavoimat voivat olla USA:n armeijan uuden salaisen aseen ensimmäinen kohde. U.S. Air Force kehittää korkeatehoista mikroaaltoa (High Power Microwave) HPM:ää, asetta, joka kehittää massiivisen sähkömagneettisen pulssin, joka kykenee kärventämään digitaalisten sähköisten järjestelmien sisukset, halvauttaen vihollisen sotakoneen ... HPM-aseiden etu on, että ne voivat ampua alas käytännössä jokaisen sotilaallisen sähköisen järjestelmän ... Näitä aseita voidaan käyttää halvauttamaan vihollisen komento ja valvontakeskuksia, tiedonvälitystä, ilmapuolustustutkia, kemiallisten ja biologisten aseiden varastoja ja tuotantolaitoksia ja pitkälle kehitettyjä ajoneuvoja, ohjuksia ja ilma-aluksia ...."

Tämä artikkeli osoittaa sitovasti, että USA omistaa juuri sen tyypin EMP-skalaariasejärjestelmän, jolla oli mahdollista saada Kolumbia alas. Jos luet huolellisesti, mitä tämä ase voi tehdä, sinä huomaat tämän olevan täsmälleen sitä, mitä sukkulalle tapahtui! Meillä on tämä ase ja se on asemissa! Minulle opetettiin USA:n armeijan tiedustelussa, että kun hallitus myöntää omistavansa uuden asejärjestelmän, se on ollut sillä jo 10-20 vuotta!

Nyt kun tiedämme omistavamme aseen, joka mahdollisesti toi Kolumbian alas, tarkastelkaamme tosiasioita nähdäksemme, josko tätä asetta on käytetty.

UUTISKATSAUS: "Skalaari-isku Kolumbiaan lopettaa 3. maailmansodan? Korkean profiilin kohde edistää tuhoavaa iskua" (Scalar Strike On Columbia Ends WW3? High Profile Target Makes For Devastating Blow), February 1, 2003, http://www.gulufuture.com/future/scalar_columbia_z.htm

"Lauantaina 1.2.2003 skalaarinen Tesla-kanuuna-ase -- tähdätty tuomaan alas USA:n avaruussukkula Kolumbia, oli ilmiömäisen menestyksellinen ... Siitä huolimatta, että media levittää uutista onnettomuudesta, Kolumbian tuhon luonne oli ilmeinen silminnäkijöiden selostusten perusteella. Aseen sijoittamisen paljastava jyrinä-ääni oli niin voimakas: 'Se oli kuin auto olisi törmännyt taloon tai räjähdys. Se tärisytti aika lailla,' John Ferolito, 60, Carrolton'ista Dallas'ista pohjoiseen, kertoi Associated Press'ille. Mediauutiset laskevat jyrinän sukkulan hajoamisen vaikutuksiksi, mutta tämä on huijausta. Sukkula oli liidossa 63 km:n korkeudessa. Ilma-alusten kehittämät jyrinä-äänet tuolla korkeudella hyvin ohuessa ilmassa eivät tärisytä taloja maan pinnan tasolla."

Kuten voit nähdä tästä kuvasta kaksi tai useampia maassa olevaa lähetintä kohdistavat hiukkassäteensä (particle beams) samaan pisteeseen ilmassa. Näiden kahden virran kohtaaminen tuottaa suunnattoman räjähdyksen ja suuren määrän lämpöä. Itseasiassa on mahdollista tällä tekniikalla saada aikaan ydinpommiin verrattavia räjähdyksiä ilman säteilyä. Koska tämä ase liikkuu suuremmalla nopeudella kuin valo, ainoa puolustus sitä vastaan on ennen hyökkäystä kohteen ympärille pystytetty "Teslan kupu" (Tesla Dome). Tämä "kupoli" luodaan näillä samoilla lähettimillä, ja se saa jokaisen suoran hiukkasvirran yksinkertaisesti kimpoamaan pois.Byron Weeks, entinen ilmavoimien eversti, on varoittanut toistuvasti, että Amerikka on merkittävästi jäljessä venaläisistä tämän asetyypin kehittämisessä ja mikä vielä pahempaa, meillä ei ole puolustavaa "Teslan suojakupua" valmiina.

Tämä kauhea paljastus voisi muuttua hirvittäväksi todellisuudeksi, jos Venäjä joutuisi toimimaan Arabien puolesta tulevan sodan aikana Lähi-Idässä, sillä se voisi merkitä, että koko meidän laivastomme voisi kadota yhdessä leimahduksessa näistä skalaariaseista. Yksi profeetallinen tosiasia, josta olemme varmoja on että, 10 supervaltion johtajat tulevat jatkamaan työskentelyä yhdessä, kunnes Antikristus on menestyksellisesti lavastettu maailman näyttämölle, [Lue NEWS1548].

Mutta kun Antikristus on maailman näyttamöllä, niin silloin Daniel 7:7-8 toteutuu ja kolme alkuperäisistä 10 supervaltiosta "revitään juurineen" (engl. käännoksen mukaan) ja tuhotaan. Siksi tässä kliimaksisessa taistelussa antikristuksen tuomiseksi -- kolmannessa maailmansodassa -- Amerikan, Venäjän, Kiinan ja Euroopan johtajat toimivat "sopusoinnussa" juuri kuten Raamattu ennustaa. Sanottakoon kuitenkin, että emme voi pois sulkea erillistä "yksittäistä hyökkäystä", joka voisi rampauttaa meidat pahasti. Jos Venäjä laukaisisi valoa nopeamman skalaari-aseen, kuka voisi milloinkaan todistaa, kuka laukaisi hyökkäyksen.

Todellakin,  nämä ovat "vaarallisia aikoja", joista Raamattu puhuu lopun aikoina!

JOHTOPÄÄTÖS

Olemme osoittaneet, etta tämä Kolumbian tuho sisältää rohkean ja kiistämättömän Illuminaatin "allekirjoituksen". Edelleen, koska tuho tapahtui Imbolg'ina ja uuden kuun aikaan, on mahdollista, että Illuminaatti suunnitteli Kolumbian rituaaliuhriksi. Pohtikaamme kuitenkin hetken, kuka hyötyisi Kolumbian rituaalisesta uhraamisesta; itseasiassa tämä on tärkeä rikostutkimuksen johtolanka, joten on aiheellista tutkia sitä nyt. Useat ihmiset ja instituutiot näyttävät hyötyvän, kun tarkastelemme eri mahdollisuuksia.

1). Presidentti Bush -- Hänellä on ilmeinen kampanja nostattaa Amerikkalaiset Irakia vastaan tukemaan itseään ja virkaansa. Historiallisesti suuret onnettomuudet voivat olla siunaus presidentille, jos hän käsittelee jälkiseurauksia taidolla. Tavallisesti amerikkalaiset kokoontuvat presidenttinsä ympärille tavallista suuremmin joukoin onnettomuuden jälkeen. Tänä aamuna 3. helmikuuta julkaistun gallupin mukaan Bush todella on saanut suuren lisäkannatuksen alkaen hänen State of the Union-puheestaan ja jatkaen nousuaan sukkulatuhon jälkeen. Nykyiset gallupit näyttävät, että 66% amerikkalaisista tukee Irakin sotaa.

2). NASA voi välittömästi alkaa valmistella uuden sukkulan hankintaa. Tänä aamuna saimme uutisia, että Bush ehdottaa lähes $470 miljoonaa lisärahoitusta NASA:lle [Washington Post.com, February 3, 2003]. Boeing'in ja Northrup'in sanotaan olevan toimittajia, jotka heti hyötyisivät näin dramaattisesta rahoituslisäyksestä [Bloomberg, February 2, 2003].

3). NASA sai valtavan sanallisen lisäpotkun Bush'ilta, kun hän sanoi "me jatkamme sitä työtä, jonka puolesta he kuolivat". Siten koko avaruusohjelma todennäköisesti saa mahtavan lisäpotkun tästä turmasta.

4.) Illuminaatti on aina tarvinnut ihmisuhreja UMJ:en saavuttamiseksi. Doc Marquis antoi Cutting Edge'lle symbolin, jota Illuminaatti piti hyvin tärkeänä, kun häntä koulutettiin Illuminaatin Suunnitelmaan.

Tämä symboli on nimeltään  "I Witch" (http://www.cuttingedge.org/pages/seminar2/SEAL8.htm) ja se todistaa  -- yhdessä muiden seikkojen kanssa,-- että suunnattomasti ihmisverta vaaditaan, jotta Antikristuksen lavastaminen onnistuisi; sotia, murhia, salamurhia sekä muita onnettomuuksia. Kun Illuminaatti suunittelee jotakin onnettomuutta ihmisuhriksi, tuota tragediaa seuraavat "oikeat okkulttiset luvut", mikä on niin tyypillistä okkultisteille. Siten tämä korkean profiilin onnettomuus, joka sattui Imbolg'ina uuden kuun aikaan ja 33. leveyspiirillä, on suuresti vakuuttanut maailman okkultisteja saatanan suunnitelmasta tuoda Antikristus.
Samanaikaisesti "onnettomuusvalvonta" jatkuu. Hallituksemme ei halua sinun tietävän, että he luovat tarvitsemiaan onnettomuuksia tuodakseen kallisarvoisen UMJ:ensä.

Sodan aika Antikristuksen lavastamiseksi lähenee. Ellei tapahdu jokin suuri terroriteko, me tulemme aloittamaan tämän sodan laukaisemalla hyökkäyksen Irakiin. Matteuksen 24:8 "synnytystuskat" ovat jo osoittautuneet pitkiksi ja kauheiksi; kuitenkin maailmalla on pahin edessä, kun nämä sodat alkavat. Nämä eivät ole vihanajan (Ilmestyskirjan) tuomioita, mutta siitä huolimatta ne tulevat olemaan hirvittäviä.

Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.

Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.
Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt. Salvation Page

Toivomme että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
35 Elizabeth Street
Attleboro, MA 02703-2031

TAKAISIN