web space | free website | Business Hosting Services | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Salaisia pidätyksiä, uusia kuolemanrangaistuksia


Alaotsikko: "Menettää vapaus vapauden säilyttämisen varjolla" -- Bush/Ashcroft ovat valmistelleet uutta, hyvin salaista Patriot Act:in laajennusta, niin että huippuvoimakas, huippusalainen poliisivaltio voidaan lopulta pystyttää Yhdysvaltain maaperälle! Valehdeltuaan Kongressille viikkokausia, kieltäen että he ovat tehneet tällaisen suunnitelman, Bush saattaa parhaillaan odottaa sodan puhkeamista ja/tai terrori-iskuja antaakseen tämän lakiesityksen Kongressille.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Oikeusministeriö luonnostelee perusteellista laajennusta terrorisminvastaiseen asetukseen", The Center For Judical Integrity, Charles Lewis & Adam Mayle, 7.2.2003.
"WASHINGTON -- Bushin hallinto valmistelee uskaliasta, perusteellista jatkoa USA Patriot Act:iin, joka antaa hallitukselle uusia valtuuksia lisätä kansalaisten seurantaa, sekä samanaikaisesti vähentää oikeuslaitoksen selvityksiä sekä kansalaisten tiedonsaantia. Tätä lakia, jota luonnostelee oikeusministeri John Ashcroftin henkilökunta, ei ole virallisesti olemassa, vaikkakin huhut sen valmistelusta ovat kiertäneet Capitolia viimeiset kaksi kuukautta. Senaatin oikeuskomitean vanhemmat jäsenet ovat tutkineet tämän lakiesityksen -- joka kulkee nimellä "Patriot Act II" -- valmisteluprosessia kuukausien ajan, mutta heille on kerrottu että tällaista lakia ei ole suunnitteilla."
Vuoden 2001 syyskuusta lähtien me olemme varoitelleet että meidän vapautemme ollaan ottamassa pois vapauden suojelemisen nimessä! Tämä äänekäs retoriikka alkoi Presidentin puheella Kongressille vain päiviä 9/11 -hyökkäysten jälkeen, ja se on jatkunut siitä lähtien; nämä olivat yksinkertaisesti yrityksiä peittää todellinen hyökkäys vapauksiamme vastaan. Propaganda-pommitus tuli niin ankaraksi että minä lopulta kirjoitin artikkelin nimeltään "Breaking Out of The Mental Box -- Learning to think in The Opposite Direction in Order to Discover The Truth" (uutinen 1558).

Vielä, useimmat amerikkalaiset suhtautuvat niin omahyväisesti henkilökohtaista elämäänsä koskevaan uhkaan, sekä vapauksiin joita Bush teeskentelee suojelevansa, että he antavat vapautensa pois, vapauden suojelemisen nimissä. Amerikkalaisilla on tämä itserakkaus useista syistä:

 1. Koulutus on muovannut heidän mieliään -- Koska Illuminati on kontrolloinut julkista opetusta Ensimmäisestä maailmansodasta lähtien, amerikkalaisia ei ole opetettu kyseenalaistamaan auktoriteettejä. Heille ei ole opetettu että historiallisesti, suurin uhka yksilön vapauksille on organisoitu hallitus. Heitä ei ole opetettu ajattelemaan kriittisesti, eikä myöskään tutkimaan uutisia eri uutislähteitä vartailemalla. Kirjaimellisesti, Illuminati on muovaillut lasten mieliä siitä hetkestä lähtien kun he ovat astuneet ensimmäiselle luokalle, sekä on luomut henkisen laatikon heidän sisälleen, jonka sisällä he elävät koko elämänsä. Aivan niinkuin elokuvassa "Truman Show", useimmat ihmiset ajattelevat juuri niin kuin hallitus haluaa heidän ajattelevan, kuuntelevat kun joukkotiedotusvälineet ruokkivat heitä niillä "uutisilla" joita hallitus haluaa heidän kuuntelevan, sekä tekevän juuri ne johtopäätökset jotka hallitus haluaa heidän tekevän.

 2. Amerikkalaiset uskovat että mitään pahaa ei koskaan voi tapahtua täällä -- Koska meidän hallituksemme ei ole koskaan vainonnut omia kansalaisiaan, ja koska meidän koululaitoksemme on uudelleen kirjoittanut historian jotta me emme voisi tietää kuinka vaarallinen asia hallitus voi olla, me naivisti uskomme että meidän hallituksemme johtajat toimivat aina kansansa parhaaksi. He saattavat olla ahneita; mutta, syvällä sydämessään -- näin ihmiset uskovat -- hallitusten johtajat eivät halua kansalaisilleen mitään pahaa.

  Tämä on syy siihen, miksi sinä näet niin monia "selittäviä" tarinoita useista tragedioista -- johtajat olivat taitamattomia, he eivät piitanneet varoitussignaaleista, tai toimivat silkasta ahneudesta mikä aiheutti tragedian. Kun sinä näet tällaisia uutisia, sinä voit olettaa että uutislähde on erikoistunut valhe-informaatio toimisto. Niinkuin mikä tahansa disinformaatio-specialisti, he saattavat tuottaa erinomaisia artikkeleita ja informaatiota, mutta kriittisellä hetkellä he johtavat harhaan, ja heidän valhe-informaationsa tavallisesti tapahtuu näiden linjausten mukaan.

  Ja, ihmiset eksyvät suuresti. Täten, kun joku puhuu yrittääkseen varoittaa tavallista kansalaista että me olemme menettämässä vapautemme tarkoituksella aikaansaadun sodan tai terrori-iskun seurauksena, ihmiset eivät halua kuulla. Kuten Israelin päivinä, amerikkalaiset vaativat johtajiltaan:
  "...jotka sanovat näkijöille: 'Älkää nähkö', ja ennustajille: 'Älkää ennustako meille tosia, puhukaa meille mieluisia, ennustakaa silmänlumeita.'" [Jesaja 30:10].
 3. Kristilliset kirkot tänä päivänä ovat raamatullisesti lukutaidottomia -- Vuosikymmeniä, todelliset fundamentalistiset kristilliset johtajat ovat varoitelleet leviävästä liberalismin syövästä, tästä hengellisestä sairaudesta joka on kieltänyt monet kristillisen uskon opeista, ja jotka eivät ole systemaattisesti opettaneet "koko Raamattua" ja jotka väittävät että voidaan veljeillä ei-uskovien kanssa sen sijaan että säilytettäisiin raamatullinen eristyneisyys. Tänään, amerikkalainen -- ja koko valtavirran "kristillinen" kirkko on kuolemansairas liberalismin takia ja lähellä kuolemaa. Täten, näiden liberaalien seurakuntien jäseniä eivät ohjaa hengelliset, raamatulliset periaatteet. Ilman hengellistä näkökykyä, tällainen kristitty voidaan johtaa mihin tahansa jokaisen sellaisen toimesta joka väittää tuntevansa Jeesuksen Vapahtajanaan, vaikka hänen hengelliset hedelmänsä olisivat pahasti pilaantuneita.

 4. Joukkotiedotusvälineet jatkuvasti toistavat Presidentin propagandaa -- Vain harvat ihmiset tiedostavat sen tosiasian että Illuminati kontrolloi suurinta osaa sanomalehdistä. Suurin osa merkittävistä uutisankkureista on CFR:n jäseniä, ja heidät on koulutettu käyttämään asiantuntemustaan tulevan Antikristuksen valtakunnan, Uuden maailmanjärjestyksen edistämiseen. Täten, nämä mediajulkaisut -- TV, radio, sanomalehdet, aikakauslehdet -- kaikki suoltavat uutisia jotka on vääristelty tietyn näkökulman hyväksi. He eivät myöskään julkaise uutisia jotka ovat ristiriidassa virallisen "totuuden" kanssa.

  Lopuksi, suuret uutisjulkaisut julkaisevat vääriä uutisia ja myyvät niitä toisille, pienemmille uutistoimistoille. Uutisessa 1151 me kerroimme tarinan, että CBS teki väärän uutisen, ja teknisen lipsahduksen takia tämä uutinen meni eetteriin. Lue tämä uutinen huolellisesti, sillä se kertoo että me emme voi luottaa uutisiimme täysin.
Patriot Act II

Nyt, salli meidän mennä takaisin alkuperäiseen tarinaamme:

Valehdeltuaan Kongressille viikkokausia, Ashcroftin Oikeusministeriö lopulta myönsi että he olivat luonnostelleet äärimmäisyyksiin menevän lakiesityksen jota he kutsuivat nimellä "Patriot Act II". Mitä ovat nämä Stalinin aikaiset kohdat jotka he haluavat mukaan tähän lakiin?

 1. Radikaalisti laajennettua lakiin pakottamista ja tietojenkeruuta -- Poliisien tekemät pahoinpitelyt/väärinkäytökset tulevat lisääntymään.

 2. Vähentää tai poistaa kokonaan oikeusistuimen tekemien erehdysten tutkinta -- Taas yksi este väärinkäytösten tieltä poistetaan!

 3. Antaa hyväksyntä salaisille pidätyksille -- Pahamaineinen "koputus oveen yöllä" on pian todellisuutta.

 4. Luoda DNA-tietokanta joka perustuu tarkastamattomiin, varmistamattomiin 'epäilyksiin' -- Taas uusi Stalinin taktiikka.

 5. Luoda uusia kuolemanrangaistuksia -- Kuolemanrangaistukset + salaiset pidätykset = historian suurin diktatuuri!

 6. Ottaa pois USA:n kansalaisuus ihmisiltä jotka kuuluvat epäsuosittuihin poliittisiin ryhmiin
Lue nämä kuusi huolellisesti ja vaikka kahteen kertaan jotta ymmärtäisit niiden todellisen merkityksen.

Nyt he -- Bush/Ashcroft -- haluavat repiä muurin alas

Vaikka 9/11 -iskut olivat kauhistuttavia, ne eivät anna aihetta "USA Under Attack" -liioittelulle eivätkä yksilön vapauksien riistämiselle. Syyskuun 11. päivästä lähtien, uusia terrori-iskuja Yhdysvaltoja vastaan ei ole tehty. Jollei Illuminati lavasta uutta terrori-iskua, Presidentti Bushin on erittäin vaikea puolustella näitä kauhistuttavia väärinkäytöksiä vapauksia vastaan.

Mutta, jos me joudumme kokemaan vielä yhden terrori-iskun, muuri joka erottaa meidät diktatuurista revitään alas! Uusi terrori-isku saa amerikkalaiset niin paniikin valtaan että he VAATIVAT Bushia tekemään "kaikki mahdollinen" tämän maan suojelemiseksi. Täten, on mahdollista että ennenkuin Bush käynnistää hyökkäyksen Irakiin, me koemme uuden terrori-iskun. Tietenkin, 95% amerikkalaisista uskoo lujasti tämän propagandan, että muslimien äärimmäisyysainekset suorittivat tämän hyökkäyksen.

Sitten kun sota alkaa ja terrori-iskut vavisuttavat Amerikkaa, Amerikkalaiset syöksyvät alas jyrkänteen reunalta niinkuin aivottomat sopulit huutaen: "United We Stand".

Johtopäätös

Tämä uusi "Sisäisen turvallisuuden laajennus" -- Patriot Act II -- edustaa hyvin vakavaa potentiaalista uhkaa elämällemme, vapaudellemme ja onnen etsinnälle. Sinä voit väittää että tämä lakiesitys on kohdistettu ainoastaan muslimi-terroristeja vastaan, mutta Ridgen määritelmä terroristista kumoaa sinun perustelusi. Illuminaateilla on pitkä lista ihmisistä joita he pitävät vihollisinaan: patriootit, fundamentalistiset kristityt, aseen omistajat, jokainen joka turvautuu perustuslakiin, jokainen joka tilaa aikakauslehden joka on kielletyllä listalla... New Age -kirjailija Bill Cooper kirjoittaa:

"Kun FEMA aktivoidaan, patriootit kootaan yhteen keskellä yötä. Hallituksen agentit jokaisessa kaupungissa ympäri maata ovat saaneet terrorisminvastaista koulutusta, ja minä vakuutan sinulle että kohteena ovat patriootit." ["Behold A Pale Horse", s. 114].
Vielä kerran, meidän täytyy ymmärtää että nämä asiat eivät tapahdu varoittamatta. Me olemme melkein valmiina hyökkäämään Irakiin, Pohjois-Korea on valmis aloittamaan sotansa, kaikki islamilaiset valtiot Lähi-Idässä ymmärtävät että me aiomme kukistaa heidät sitten kun sota Irakia vastaan on päättynyt. Israel valmistautuu väistämättömään sotaan ja on saartanut palestiinalaiset, ja kampanja istuttaa elektroniikkaa ihon alle kulkee eteenpäin täydellä vauhdilla.

Kuten Jeesus sanoi: "Samoin te myös, kun näette tämän tapahtuvan, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä." [Markus 13:29].

Apostoli Johanneksen sanoin, me voimme vain lausua: "Tule pian, Herra Jeesus".

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1772Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin