web space | free hosting | Business WebSite Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Ovatko Yhdysvaltain/Britannian erikoisjoukot aloittaneet sodan Irakia vastaan?


Alaotsikko: Nyt kun me olemme aloittaneet vihollisuudet, jokainen diplomaattinen harhautus tai manööveri on merkityksetön.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "USA:n ja Britannian erikoisjoukot aloittavat etelä-Irakin öljykenttien haltuunoton", DEBKAfile, 20.2.2003.
"Amerikkalaiset ovat luotettavien sotilas- ja tiedustelulähteiden mukaan aloittaneet irakilaisten öljylähteiden haltuunoton lähellä Kuwaitin rajaa sekä Basran kaupungin ympärillä uskaliaalla kommando-iskulla. Nämä kentät tuottavat 75% Irakin öljystä. Liittoutuneiden joukot hyökkäävät nyt öljynjalostamoihin Basrassa ja al-Nasiriyah:ssa ennenkuin he etenevät al-Samawah:iin ja pienemmille öljykentille Iranin rajan tuntumassa."

Kun sinä tutkit tätä karttaa lähemmin, sinä voit helposti nähdä kuinka sopivia nämä kohteet ovat meidän Kuwaitissa oleville laivoillemme. Persianlahden laivoilla olevat joukot voidaan helposti lennättää helikoptereilla Basraan ja al-Nasiriyah:iin. Edelleen, sitten kun meidän joukkomme ovat ottaneet haltuunsa nämä öljynjalostamot, he ovat ottaneet haltuunsa osan reitistä joka johtaa suoraan Bagdadiin! Mikäli Saddam haluaa tai kykenee suojelemaan maataan, sinä voit lyödä vetoa että hän on sijoittanut joukkonsa tämän teitin varrelle.

Myöhemmin tässä artikkelissa me luemme että nämä erikoisjoukkojen yksiköt hyökkäsivät sekä maalta että mereltä. Kuuntele:

"DEBKA-Net-Weeklyn sotilaslähteiden mukaan, osa näistä joukoista hyökkäsi Kuwaitista kun taas toinen osa hyppäsi laskuvarjoilla amerikkalaisista kuljetuskoneista, samalla kun USA:n merivoimien Apache-taisteluhelikopterit ottivat osaa taisteluihin."
Varmasti, tämä alue on niin lähellä meidän joukkojemme keskittymiä sekä niin lähellä merivoimiamme että Saddam ja hänen kenraalinsa olivat kenties päättäneet evakuoida tämän alueen säilyttääkseen joukkonsa iskukykyisinä heille paremmin soveltuvassa paikassa.

Nyt, salli meidän palata pää-artikkeliimme, ja me näemme että tämä johtopäätös on luultavasti oikea.

"Ensimmäiset raportit alueelta osoittavat että tämä haltuunotto kohtasi tuskin lainkaan vastarintaa, lukuunottamatta pientä vahinkoa öljylähteille ja niiden rakenteille."
Ensikatsomalta tämä vastarinnan puute vaikuttaa siltä että Saddam olisi jopa vielä hampaattomampi kuin hän oli vuonna 1991. Kuitenkin, tämä vähäinen vastarinta saattaa merkitä myös sitä että Saddam on yksinkertaisesti päättänyt vetää joukkonsa sisämaahan järjestelläkseen ne jossain muualla. Todellinen sota saattaa olla aivan edessä, Saddamin valitsemalla ajankohdalla ja paikassa.

DEBKAfile oli jopa vielä yksityiskohtaisempi:

"Bushin hallinnon viranomaiset päättivät pitää operaation salassa useista syistä:"

"(1) Täytyi estää Saddan Husseinia ryhtymästä vastatoimiin ja vaikeuttamasta öljylähteiden haltuunottoa."

"(2) Ei saanut varoittaa irakilaisia ja al-Qaidan soluja jotka ovat asemapaikoillaan Persianlahden rannikolla, ja valmiina iskemään silloin kun amerikkalaiset hyökkäävät."

"(3) Näin USA olisi jo valloittanut Irakin tärkeimmät strategiset kohteet ennen helmikuun 28. päivää jolloin asetarkastajat antavat kolmannen raporttinsa. Näin USA voisi olla välittämättä hyökkäyssuunnitelmansa vastustajien mielipiteistä."

"(4) Näin Turkki voitaisiin houkutella mukaan USA:n sotasuunnitelmiin ja saada Turkki lähettämään joukkojeen pohjois-Irakiin. Tuloksena pohjoinen rintama, joka oli lähellä romahtamistaan aikaisemmin tällä viikolla, korjattaisiin yhdennellätoista hetkellä."

Täten, me olemme juuri aloittaneet kauan odotetun hyökkäyksemme Irakia vastaan. Vaikka me väittelemme useiden YK:n Turvallisuusneuvoston jäsenten tai "Vanhan Euroopan" maiden kanssa, me olemme omineet itsellemme kaikki edut aloittamalla tämän hyökkäyksen matalalla profiililla.

Koska kaksi kolmasosaa Irakin öljylähteistä on nyt meidän hallinnassamme, öljymerkkinoita täytyy lohduttaa tämä tieto että kenties tämänkertainen hyökkäys on yhtä helppo kuin se oli vuonna 1991. Kun Amerikka hallitsee Irakin öljykenttiä, meistä tulee Lähi-Idän ja öljymarkkinoiden mahtitekijöitä. Se että säilytämmekö me tämän aseman on kiinni USA:n johdosta.

Arabimaat miettivät edelleen, että tukeako Amerikkaa vai Irakia; vaikka tällainen pohdiskelu on juuri osoittautunut turhaksi. Nyt, todellinen hyökkäys näyttää väistämättömältä, se odottaa vain oikeaa hetkeä.

Turkki ja Iran -- valmiina taisteluun?

Asiat etenevät mielenkiintoisella tavalla. Samalla kun Turkki viivyttelee sen suhteen että lähettääkö 80.000 sotilasta pohjois-Irakiin ottamaan haltuunsa siellä olevat öljylähteet, Iran on äkkiä lähettänyt maalleen uskollisia sotilaita pohjois-Irakiin, "raskaan kaluston" kanssa, joka tarkoittaa yleensä tankkeja. Salli meidän katsastaa tämä uutinen.

UUTISKATSAUS: "Iranin tukemat joukot ylittävät Irakin vastaisen rajan", Najmeh Bozorgmehr & Guy Dinmore, FT.com, 18.2.2003.

"Iranin tukemat irakilaiset oppositiojoukot ovat ylittäneet Irakin rajan tarkoituksenaan turvata rajaseutu sodan syttyessä, iranilaisten viranomaisten mukaan. Nämä joukotm määrältään 5.000 sotilasta sekä jonkin verran raskasta kalustoa, ovat nimellisesti Ajatollah Mohammad Baqir al-Hakimin, irakilaisen oppositiojohtajan komennossa jolla on ollut tukikohta Iranissa vuodesta 1980 ja joka elää Teheranissa."
Tämä artikkeli on hyvin epämääräinen sen suhteen mihin paikkaan tarkalleen nämä Iranin tukemat joukot tunkeutuivat, mutta on mahdollista että nämä joukot saapuivat Abriliin, Mosulin seudulle. Katsaus tähän karttaan osoittaa että tätä aluetta tukee tie joka johtaa Iranista Irakiin vuoristoisen alueen läpi. Jos näin on asia, on mahdollista että Turkki äkkiä löytää itsensä sotimasta Irakia vastaan, jos Turkki jatkaa Yhdysvaltain suunnitelman toteuttamista edetä Bagdadiin pohjoiselta rajaseudulta.

Nyt, näistä 5.000 irakilaisesta sotilaasta ei ole vastusta 80.000 turkkilaiselle sotilaalle. Kuitenkin, tämä seuraava uutinen saattaa valaista jonkin verran sitä mitä on tulossa.

UUTISKATSAUS: "Iranin ydinaseet -- Yhteys Pohjois-Koreaan", DEBKAfile, 20.2.2003.

"Vuoden 2002 loka-marraskuussa DEBKA-Net-Weekly paljasti Iranin ja Pohjois-Korean ydinase-yhteistyön joka antoi molemmille 'pahan akselin' jäsenille kyvyn rakentaa ydinaseita. Ei ole selvää, että omistaako Pohjois-Korea kaikki hallussaan olevat ydinaseet. Jotkut tiedustelulähteet uskovat että jotkin näistä aseista ovat iranilaisia."
Tämä paljastus, että Iranilla saattaa olla ydinaseita, saattaa olla profeetallisesti hyvin merkityksellinen, sillä maa on kohtaamassa tilanteen jossa Turkki on hyökkäämässä Irakiin 80.000 miehen voimin. Jos Iranilla olisi edes pari ydinasetta, me saatamme nähdä sellaisen tilanteen kehittyvän joka täyttää tärkeän Raamatun profetian.

Jumalan Sanan mukaan, Turkin täytyy kääntyä länsimieliseltä, Israelia tukevalta linjaltaan radikaalien muslimien näkökannalle. Miksi me sanomme tämän niin varmana? Hesekielin Kirjan luvussa 38 me näemme että "Toogarman" on yksi niistä kansakunnista jotka marssivat Venäjän johtamina Israelia vastaan "viimeisinä päivinä". Toogarman on Turkki. Viime syksyn vaaleihin asti, Turkin siviilihallitus sekä sotavoimat olivat maallisia, länsimaiden puolella, Euroopan Unionin kannalla ja Israelin puolella. Turkin armeija on pitkään nauttinut läheisistä suhteista Israeliin. Turkki ja Israel ovat solmineet monia sotilaallisia sopimuksia viime vuosina.

Tämä vakaa länsimielinen hallitus alkoi menettää valtaansa militanteille muslimeille kun hyvin radikaali pääministeri voitti vaalit. Kuuntele tämä uutinen.

"ANKARA -- Turkkilaiset äänestäjät antoivat kaikuvan voiton islamilaiselle entisen Istanbulin pormestarin Recep Tayyip Erdoganin Oikeus- ja kehityspuolueelle (AKP) sunnuntaina; tämä muutos saa aikaan Lännessä ja Israelissa huolta tämän strategisesti tärkeän maan tulevasta suunasta. Eräs läntinen diplomaatti Ankarassa sanoi tulosta 'poliittiseksi maanjäristykseksi'."
Täten, tämä siviilihallitus on juuri kääntynyt länsimielisyydestä radikaaliin islamilaisuuteen. Välittömästi tämän jälkeen uusi pääministeri alkoi siirtää tätä siviilihallitusta radikaalimmalle islamilaiselle kiertoradalle, varoen kuitenkin provosoimasta maallista länsimielistä armeijaa. Monta kertaa historian aikana Turkin armeija on kääntynyt liian radikaalina pitämäänsä hallitusta vastaan syrjäyttäen pääministerin. Kuitenkin, tällä kertaa päämisteriä saattaa olla vaikeampi erottaa, sillä hänet valittiin niin suurella äänivyöryllä että armeijan täytyy pelätä kansan vihaista vastareaktiota.

Mutta, profetia on selvä: Turkki marssii venäläisten kanssa, mikä tarkoittaa että maan johto täytyy korvata militanteilla islamisteilla. Yhdysvaltain strategia hyökätä Irakiin on rakennettu Turkin mukanaolon varaan, sekä sotilaallisen avun että lentokenttien käytön suhteen. Näiden lentokenttien menetys saattaisi saada aikaan sen että me (USA) harkitsisimme uudelleen suunnitelmiamme hyökätä Irakiin. Kuitenkin, kuten ensimmäinen DEBKAfile:n artikkeli mainitsi, "neuvottelut" Turkin sotilasjohdon ja USA:n sotilasjohdon välillä saattavat olla vain retoriikkaa joka on tarkoitettu lehdistöä varten. Tämän artikkelin kirjoittamisen hetkellä (21.2.2003) Turkin viranomaiset kertoivat että he olivat päässeet sopimukseen USA:n kanssa turkkilaisten lentokenttien käytöstä.

Samaan aikaan kun tätä keskustelua käydään, nämä 80.000 turkkilaista sotilasta jotka mahdollisesti hyökkäävät Irakiin pohjoisesta, ovat valmiina asemapaikallaan. Koska Iran on vakuuttunut siitä että hän on seuraava maa Bushin terroristi-listalla Irakin jälkeen (uutinen 1761), hänen täytyy olla erityisen huolestunut pohjoisessa majailevista turkkilaisista sotilaista.

Tämä fakta tuo meidät takaisin 5.000 Iranin tukemaan sotilaaseen jotka ovat lähdössä Irakin pohjoisosaan. Entäpä jos Iran on keskittämässä nämä sotilaat muuriksi, niin että jos Turkki hyökkäisi Irakiin, maan täytyisi ryhtyä sotaan Iranin kanssa? Ennenkuin sinä naurat tälle mahdollisuudelle, meidän täytyy muistuttaa sinua tästä DEBKAfile:n kertomasta uutisesta.

Iran sanoi että sillä on Pohjois-Korean ydinpommeja!

Kuten me kerroimme uutisessa 1765, Raamattu kertoo aseista joita raamatuntutkijat pitävät ydinaseina!

"Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja paljättävä." [Jooel 2: 30-32].
Jos -- ja tämä on iso jos -- Iran hyökkäisi näiden 80.000 turkkilaisen sotilaan kimppuun ydinasein, tuho olisi niin suuri että se provosoisi Turkin kansan sodanvastaiseen kiihkoon. Yli 80% Turkin kansasta tukee Irakia ja vihaa Amerikkaa suuresti. Turkin sodanjohto ottaa valtavan riskin tukiessaan Yhdysvaltain sotasuunnitelmia Irakia vastaan. Jos heidän osallisuutensa päättyy katastrofiin, me voisimme hyvinkin nähdä poliittisen räjähdyksen joka syrjäyttäisi länsimielisen ja Israelia tukevan sodanjohdon, ja korvaisi sen fanaattisilla islamisteilla. Myöhemmin Turkki marssisi Venäjän kanssa Israelia vastaan toteuttaen Hesekielin ennustuksen luvuissa 38-39.

Meidän täytyy seurata tapahtumien kehittymistä.

Johtopäätös

Meidän täytyy todeta painokkaasti, taas kerran, että me emme automaattisesti oleta että tämä sota olisi Kolmas maailmansota. Tapahtumat näyttävät kulkevan tähän suuntaan, mutta meidän täytyy olla varovaisia ja seurata tapahtumien kehittymistä mieluummin kuin tehdä liian uskaliaita arvauksia. Sinun täytyy lukea uutisia sekä Raamattua.

Me olemme hyvin tietoisia Illuminatin suunnitelmasta "A" ja suunnitelmasta "B". Entiset mustan magian illuminaatit ovat yksimielisiä sanoessaan että "Suunnitelma A" on tämä sota joka on kehittymässä juuri nyt, ja jossa Prinssi Charles on Antikristus. Kuitenkin, illuminaateilla on myös "Suunnitelma B" jossa Prinssi Williamista tulisi Antikristus vuonna 2012, mayalaisen kalenterin lopussa ja hänen 30-vuotis syntymäpäivänään. Juutalaisen tradition mukaan mies ei voi olla rabbi ennenkuin hän täyttää 30 vuotta.

Meidän täytyy seurata tilannetta, rukoilla ja pelastaa sieluja, sillä päivä näyttää koittavan jolloin "kukaan ei voi töitä tehdä".

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1775Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin