web space | free hosting | Business Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting
KEISARILLA EI OLE VAATTEITA -- Osa 2 -- Profeetallinen ryhmitys!

Lisää profeetallista tietoa koskien muita valtioita, joilla onparempi skalaari-ase kuin meillä. Ylivertaisia skalaari-aseita omistavatvaltiot ovat valtioita, joita varten Jumalalla on merkittävä roolilopun ajassa!

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

JOS eversti Byron Weeks ja LTC Bearden ovat oikeassa, amerikkalainen skalaari-ase on kyllin alkeellinen, jotta meidän joukkomme ovat niin selvästi alakynnessä Venäläisen ja Kiinalaisen skalaari-aseen suhteen, että voimme hyökätä Irakiin vain Venäjän ja Kiinan suostumuksella. Ei ihme että presidentti Bush pyrkii niin kovasti saamaan YK:n tärkeimpien valtioiden hyväksyminen ennen hyökkäystä. Yksi ajankohtainen kysymys on peruuttaako Bush hyökkäyksensä viime hetkellä, jos hän ei saa YK:n turvallisuusneuvoston hyväksymistä. Näyttää, että meillä ei saata olla aseellista kykyä iskeä yksin, varsinkin jos Venäjä ja Kiina todella vastustavat pyrkimyksiämme.

Kuitenkin meidän täytyy muistaa, että nämä tapahtumat etenevät Raamatun profetian mukaan Illuminaatin suunnitelman ollessa pakotettu tarkasti noudattamaan Jumalan profetoita. Siis aloittakaamme tutkimalla sekä ajankohtaista profetiaa, että vastaavia UMJ:en kirjoituksia.
Ilm. 17:17 -- " Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät."

Illuminaatin suunnitelma: "Heidän käsikirjoituksensa on nyt valmis, puuttuu vain viimehetken valmistelut ja lavaohjaukset. Itse näyttämö, vaikka vielä pimeänä, on melkein valmis. Alhaalla kuilussa maanalainen orkesteri jo virittelee ... Useimmat todennäköisistä päänäyttelijöistä ovat jo rooleissaan. Pian on heidän aikansa tulla näyttämölle, joka on valmis esiripun nostoon.Toiminnan aika on silloin tullut." [Peter Lemesurier, "The Armageddon Script", p. 252]

Sekä tämä profetia, että illuministinen kappale kertovat saman totuuden. Tämän päivän johtajat toimivat yksimielisesti tuodakseen Antikristuksen maailman näyttämölle ja jatkavat näin kunnes Jumalan profetian sanat ovat täyttyneet. Tämän päivän johtajat toimivat täydellisessä "yksimielisyydessä" aivan kuin näyttelijät näytelmässä. Tosiasia on, että kaikki tärkeät tapahtumat on kirjattu ja Saatana varmistaa, että vähäisemmät tapahtumat ja näyttelijätnoudattavat käsikirjoitusta.

Käsikirjoitus saattaa kyllä vaatia lavastettuja kiistoja ja edestakaista kamppailua, mutta ajankohtaisissa pääasioissa kaikki johtajat toimivat yhteisymmärryksessä. Huomioimme tämän mitä tärkeimmän yhteistoiminnan yli vuosi sitten ja kirjoitimme siitä uutisessa NEWS1548.Jos et ole lukenut sitä, pysähdy ja lue se nyt, sillä se suurestilisää ymmärrystäsi tässä asiassa.

Suuri rajoite on, että tämän illuministien käsikirjoituksen täytyy noudattaa Jumalan aikataulua. Vaikka Illuminaatilla on armeijansa, laivastonsa ja ilmavoimansa valmiina sotaan, he eivät voi aloittaa,jos ei ole Jumalan aika. Jos näet rauhan äkisti tulevan ja joukkojemme vetäytyvän, niin tiedä, että Jumalan aika on vasta tulevaisuudessa.

Saatana -- Kaaoksen ja sodan valtakunta

Siis tapahtumat, joita näemme tänä päivänäovat ennalta kirjattuja ja tämän päivän johtajat noudattavat määrättyjä kurssejaan. Tämän päivän jokaisen tärkeän johtajan päämäärä onsiten järjestää näyttämö, että lopullisetsynnytystuskat Antikristuksen synnyttämiseksi saadaan aikaan. Kuitenkinkun Antikristus on onnistuneesti lavastettu maan päälle, profetiaäkisti muuttuu ja sota puhkeaa: Kuuntele:
" Minä tarkkasin sarvea (engl. käännös: sarvia), ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

Huomaa, että tässä 3-osaisessa tapahtumasarjassa näemme seuraavat tapahtumat:

1. Daniel näkee maailman uudelleenjärjestäytyvän 10 supervaltioksi -- HUOM. Maailma uudelleenjärjestettiin 10 valtioksi vuosina 1992-1996 [Seminar 2].

2. Antikristus nousee -- 11. sarvi.

3. Äkkiä kolme kymmenestä supervaltiosta täydellisesti tuhotaan, "reväistään pois juurineen (engl.plucked up by the roots)".

Raamattu opettaa, että kun Jumala on järjestyksen ja vakauden Jumala, niin Saatanan valtakunta on sekasortoa, sotaa, murhaa, vihaa ja kauheaa sisällissotaa (infighting). Meillä on sananparsi, joka kuvaa tätä täydellisesti: "Varkaiden keskuudessa ei ole kunniaa". Toisin sanoen, varkaat voivat pohtia keskuudessaan yhteistä suunnitelmaa rikoksen tekemiseksi, mutta kunrikos on tehty ja saalis saatu, nämä samat varkaat ovat valmiitapuukottamaan toisiaan selkään saadakseen koko saaliin itselleen.

Tämä sama skenario on USA:lla edessä, kun harkitsemme Irakin sotaan lähtöä. Raamatun profetia pakottaa maailman avainjohtajat yhteistoimintaan juuri nyt yhteisen päämäärän saavuttamiseksi, s.o. Antikristuksen ilmestyminen. Kuitenkin kun hän kerran on maailman näyttämöllä, julistaen itsensä maailman kaikkien uskontojen Messiaaksi, ei ole mitään houkutusta yhteistoimintaan. Sisällissota alkaa. Olen vakuuttunut, että tämä sisällissota alkaa, kun toinen sinetti on avattu kuten Ilm.6:3-4 esittää.

Kolmas maailmansota on suunniteltu -- ja voi olla aivan edessämme -- toteuttamaan profetia Matt.24:8 "synnytystuskien alusta". Tästä sodasta harppoo Antikristus. Kun näet Antikristuksen maailman näyttämöllä, tiedä, että Ilmestyskirjan ensimmäinen sinetti (Ilm.6:1-2) on silloin juuri avattu. Tiedä myös, että maailman johtajien yhteistoiminta on saanut aikaan hänen ilmestymisensä.

Nyt puhkeaa sisällissota (infighting), kun Venäjä ja Kiina kilpailevat maailman herruudesta.

Lähitaistelu (infighting) on mahdollista kolmannen maailmansodan aikana, eikä se muuta sen lopputulosta.

Itseasiassa on hyvin mahdollista, että matkan varrella, kun toteutetaan suunnitelmaa Antikristuksen tuomiseksi, lähitaisteluja voi puhjeta merkittävillä tavoilla, jotka, vaikka suuri päämäärä Antikristuksen tuomisesta vielä saavutetaankin, voivat aikaan saada joitakin tyrmistyttäviä ja ennalta arvaamattomia tapahtumia. Esim. Illuminaatti todella himoitsee 20 mailia pohjoiseen 33. leveyspiiriltä sijaitsevan muinaisen Babylonin hallintaa. Siksi YK:n turvallisuusneuvoston johtajat ovat todennäköisesti suunnattoman kiinnostuneita Irakin valtaamisesta ja ottamaan hallintaansa koko maan. Kiina ja Venäjä eivät tule aktiivisesti vastustamaan USA:n hyökkäystä Irakiin. Meillä tulee varmasti olemaan erinomainen menestys Irakia vastaan.

Kuitenkin jos USA päättää hyökätä Iraniin, Venäjä saattaa hyvinkin tulla väliin ylivertaisilla aseillaan. Iran on "Persia" Hesekielin luvuissa 38-39 ja siis profeetallisen varjeluksen alla tässä sodassa. Jos USA todella hyökkää Iraniin vaihtaakseen sen hallinnon, Venäjä voisi hyvin tulla väliin ja jos Weeks ja Bearden ovat oikeassa, se voisi aiheuttaa suuria menetyksiä meri- ja ilmavoimillemme. Sama profeetallinen tilanne vallitsee Libyaan nähden. Sanotaan joukkojemme olevan valmiina lentämään Libyaan hyökätäkseen ja tuhotakseen Irakilais-Pohjois-Korealaisen ydintutkimus- ja tuotantolaitoksen, joka sijaitsee kaukana sisämaassa. Meidän voidaan sallia tuhota tuo laitos, mutta me emme tule valtaamaan maata, emmekä tuhoamaan sen hallintoa, koska profetian mukaan Libya tulee marssimaan Venäjän rinnalla Israelin valtauksessa (Hes.38-39).

Kun Pohjois-Korea hyökkää Etelä-Koreaan, niin tapahtuuko se Kiinalaisen Teslan kupolin suojassa? Se on paljon mahdollista. Jos näin kävisi, USA:n joukot kärsisivät raskaita miestappioita. Siis kuten näet, tällä maailman avainjohtajien välisellä yhteistoiminnalla on rajoituksensa; jos USA ylittää nämä rajoitukset, sen asevoimat tuhotaan. Olen nähnyt vahvoja osoituksia, että tämä kolmannen maailmansodan päämäärä on poistaa Amerikalta supervallan asema. Ei mikään YK:n globaali hallitus voi tehokkaasti johtaa maailmaa, jos yksi valtio on "kukkona tunkiolla". Siis jos valtio joka oli niin paljon voimakkaampi, kuin toiset valtiot, tulee lyödyksi, YK voi toimia paljon tehokkaammin.

Mielenkiintoinen valtioiden ryhmitys profetian valossa

Tämän artikkelin 1. osassa me totesimme, että USA ei omistakaan maailman tehokkainta asetta; ne valtiot, joilla todella on tämä skalaari-ase, ovat Venäjä, Kiina ja Israel. Bearden sanoo myös, että Ranskalla voi -- siis voi -- olla skalaari-ase. Ranska on osa Länsi-Eurooppaa, joka on osa elpynyttä Rooman maailmanvaltaa, josta Antikristus nousee.

Pysähtykäämme hetkeksi pohtimaan jotakin hyvin mielenkiintoista ja jännittävää, kunhan ymmärrät sen merkityksen, mitä nyt olen sanomassa.

Valtiot joiden Bearden sanoo omistavan korkeimman tason tuhoavan aseen, ovat ne valtiot, joille Jumala on antanut merkittävän roolin lopun ajan profetioissa: Venäjä, Kiina, Länsi-Eurooppa ja Israel.

Se valtio, joka Bearden'in mukaan EI omista tämän tason tuhoavaa asetta -- ja siten on alttiina tuholle -- on valtio, jolle EI ole annettu mitään roolia missään lopun ajan profetioissa, s.o. USA.

Siten ne valtiot, joilla on tärkeät roolit profetiassa, omistavat nyt tuhoisimmat skalaari-asejärjestelmät, kun se valtio jolla ei ole mitään profeetallista roolia,on se, joka ei omista tätä teknologiaa samalla tasolla kuin venäläiset.

Toisin sanoen, näyttää kuin kaikkein tehokkaimman aseen omistaminen olisi se päätekijä, joka jakaa maailman suuret valtiot Antikristuksen noustua. Se valtio, joka ei omista tätä asetta, katoaa Antikristuksen noustua, kun taas tämän teknologian omistavat valtiot jäävät eloon taistellakseen toisena päivänä!

Onko mahdollista, että Jumala käyttää tämän voimakkaan skalaari-aseen olemassaoloa määrittämään kansojen ryhmittelyn lopun ajassa? Tutkikaamme nopeasti profeetallista roolia, jonka Jumala on antanut kullekin edellä mainituista valtioista lopun ajassa.
Valtio, joka ei omista korkean tason skalaari-asetta

USA -- Tätä valtiota ei löydy lopun ajan profetiassa! Nykyajan tutkijat ovat huomioineet tämän tosiasian ja ihmetelleet, mitä on tapahtunut tälle mahtavalle valtiolle niihin aikoihin, kun aikakauden loppu lähestyy. Jotkut tutkijat uskovat, että ennen Venäjän johtamaa Israelin invaasiota, Venäjän on neutralisoitava USA jollakin tavalla. Yhdyn tähän. Amerikka ei ole milloinkaan istunut rauhassa salliakseen Venäjän tai arabien tuhota Israel. Ottaen huomioonsekä juutalaisten, että evankelisten kristittyjen vaikutuksen tässä maassa, on hyvin epätodennäköistä, että tämä hallitus sallisi Israelin tuhon Venäjän johtamassa hyökkäyksessä.

Siis päivän kysymys on: mitä tulee tapahtumaan USA:lle? Eräs tärkeä johtolanka löytyy siitä, että vuonna 1776 heidän demoniset henkioppaansa kertoivat okkulttisille perustajaisillemme, että aito kansallissymbolimme tulisi olla pelkurimainen Feeniks Lintu, tuo lintu, joka vapaaehtoisesti kuolee, kun sen aika on tullut, roihahtaa liekkeihin ja tuhkastamme on sitten tuleva UMJ. Kun etenemme tähän sotaan Irakin kanssa, joka saattaa muuttua kolmannen maailmansodan laukaisijaksi Antikristuksen tuomiseksi, meidän täytyy pitää tämä symboliikka mielessämme: Demoniset henkioppaat ovat määränneet Amerikan kuolemaan, roihahtamaan liekkeihin kuten Feeniks Lintu. Voisikoskalaari-aseistus näytellä ratkaisevaa roolia tässä suunnitelmassa?Siksikö Amerikalla ei näytä olevan mitään roolialopun ajan profetioissa?

Ajat ovat vaarallisemmat kuin milloinkaan ja meidän täytyy riippua Jeesuksessa, kuten ei milloinkaan ennen!

Valtiot, jotka omistavat skalaari-aseen

Israel -- sillä on ylivoimaisesti tärkein rooli koko Ilmestyskirjan tapahtumissa. Useimmat Raamatun tutkijat katsovat, että pääsyy siihen, että maailman on läpikäytävä 7-vuotinenahdistuksen aika, on että Israel käy läpi Jumalan puhdistuksenja niin he vastaanottavat Jeesuksen Messiaanaan Hänen saapuessaan pilvissä suuressa kirkkaudessa (Sak.12:9; Ilm.19:11-21).

Tällä aikajaksolla Jumala on käyttävä Israelia vihan ja tuomion aseenaan sitä ympäröiville kansoille. Kuuntele:

1. " minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani." (Joel 3:2) "Joosafatin laakso" on yleissana (generic term) ja tarkoittaa "Lähi-Itä". Jumala siis ilmoittaa millaisen tuomion Hän tulee tuottamaan Lähi-Itään.

2. "alkakaa pyhä sota, innostakaa sankareita, lähestykööt, hyökätkööt kaikki soturit... Takokaa vantaanne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi.. Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri... Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa. (Joel 3:9-14, valitut jakeet)

3. "Mutta Siionin vuorella (Jerusalemissa) saavat olla pelastuneet (jotka pääsevät pakoon), ja se on oleva pyhä, ja Jaakobin heimo on perivä (oman entisen) perintönsä. Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut. (Obadja 17-18)

Nykyisiä "Eesaun heimon" jälkeläisiä ovat palestiinalaiset sekä Länsirannalla, että Israelissa. Täydellinen kuvaus optiosta, että Israel tuhoaisi palestiinalaiset, on uutisessa NEWS1620. (Myös 1422 käsittelee asiaa ja on Pasin palstallasuomennettuna. Suom.huom.)

4. "Sinä päivänä minä teen Juudan sukuruhtinaatikäänkuin tulipannuksi puitten sekaan ja ikäänkuin tulisoihduksilyhteitten sekaan, ja he kuluttavat oikealta ja vasemmalta, kuluttavat kaikkikansat yltympäri. Ja Jerusalem saa yhäti asua paikoillansa - Jerusalemissa. ....Sinä päivänä on Herra suojaava Jerusalemin asukkaita; .... Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan..." (Sak.12:6-9)

Nämä Sanan kohdat osoittavat, että Jumala tulee käyttämään pikkuista Israelia vihan ja tuomion aseenaan kaikkia sen ympärillä olevia kansoja vastaan ja että Hän tuomitsee nämä kansat siitä, kuinka he ovat kohdelleet juutalaista. Lue uutinen NEWS1706 <n1706.cfm> nähdäksesi kuinka arabit ovat ryhtyneet "mahdottomaan tehtävään" yrittäessään tuhota Israelin; ja tämän vuoksi asettavat itsensä Kaikkivaltiaan Jumalan tuomioiden kohteeksi. (Ilm.19:11-21)

Länsi-Eurooppa -- Dan.9:27 mukaan Antikristus tulee elpyneestäRooman maailmanvallasta. Tämä valta on elpynyt ja se on Länsi-Eurooppa, valtio numero kaksi 10-valtion uudelleenjärjestelysuunnitelmassa [ NEWS1002].Vanha Rooma hallitsi Britteinsaaria ja kas kummaa, Länsi-Eurooppaan kuuluu myös Iso Britannia!

Venäjä -- Jumala ennustaa, että Venäjä tulee johtamaan hyökkäystä Israelia vastaan lopun ajalla; tämä hyökkäys on kuvattu Hesekielin luvuissa 38-39. Tämä invaasio on suuri offensiivi ja tullaan välittämään kaikilla nykyajan satelliiteilla. Siksi se on oleva hyvin julkinen tapaus. Koko maailma tulee tietämään, että Venäjä on tulossa tuhoamaan Israelin; siitä tiedämme, että Israelin perinteinen liittolainen, USA, on joko tuhottu tai neutralisoitu ennenkuin Venäjä aloittaa hyökkäyksensä. Onko Amerikka yksi kolmesta valtiosta, jotka "reväistään ja tuhotaan" kun Daniel 7:7-8 toteutuu? Meidän tulee vain odottaa ja katsella.

Kiina -- Nykyajan Raamatun tutkijat tunnistavat, että kiinalaiset ovat "Idän kuninkaita", joita kuvaillaan ylittämässä Eufrat-virtaa Ilm.16:12:ssa. Peter Lemesurier UMJ:en kuvauksessaan, kuinka Antikristusta ollaan lavastamassa, huomautti, että kiinalainen invaasio lopulta tapahtuu "aivan jakson lopulla". Tämä sopii täysin tähänprofetiaan, sillä Ilm.16. luvun tapahtumat sattuvat aivan suuren ahdistuksenajan loppuun.

Uutisessa NEWS1602 me raportoimme tosiasiasta, että Kiina lopulta sai valmiiksi ympärivuotisen tien Keski-Kiinasta Kashmirin, Pakistanin ja Afganistanin läpi Iraniin; tämä tie tulee kuljettamaan sen suuren armeijan, jonka Kiina aikoo lähettää Lähi-Itään yrityksessä tuhota Israel. Kiina on tärkeä pelaaja aivan Ahdistuksen ajan lopussa.

Siis valtiot, jotka omistavat edistyneitä skalaari-aseita, ovat niitä valtioita, joilla on merkittävä rooli lopun ajan profetioissa.Sitä vastoin erästä tämän päivän tärkeää valtiota, joka ei omista skalaari-asetta  -- tai ainakaan edistynyttä skalaari-asetta -- ei mainita ollenkaan lopun ajan profetiassa. Tämä valtio on USA.

Onko siis skalaari-ase se määräävä asejärjestelmä, joka erottelee pelaajat aikakauden lopussa niistä, jotka eivätosallistu peliin? Meidän täytyy odottaa nähdäksemme,mutta tämä mahdollisuus varmasti on. Jos näin on, niin tulemmenäkemään vielä yhden tapauksen, missä Jumalan profetiatmääräävät aikakauden lopun tapahtumat.

Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensinsaada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinuakehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi.Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttäätietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilönkanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olennähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämävaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja JeesukselleKristukselle ikuisuutta varten.

Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.

Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt. Salvation Page

Toivomme että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivatnähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – AntikristuksenValtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
35 Elizabeth Street
Attleboro, MA 02703-2031

TAKAISIN