web space | free website | Business Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Pohjois-Korea saattaa kyetä iskemään Yhdysvaltain kaupunkeihin ballistisilla ohjuksillaan!


Alaotsikko: Kun amerikkalaiset viranomaiset löysivät pohjoiskorealaisen tyhjän taistelukärjen Alaskasta, kaunistelematon totuus iski kotiin: USA:n kaupungit voivat olla pohjoiskorealaisten, joukkotuhoaseilla varustettujen ballististen aseiden uhan alla.

Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma: "Hiuksia nostattava selkkaus Koreassa saattaa, aikakauden loppua kohti kuljettaessa, uhata ihmiskunnan olemassaoloa." [Peter Lemesurier, "The Armageddon Script", s. 223].


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Äkkiä, jännitys lisääntyy USA:n ja Pohjois-Korean välillä. Siinä kun Yhdysvallat on yrittänyt käyttää sovittelevaa linjaa, Pohjois-Korea on uhannut "tulimerellä" jos me sekaannumme heidän sisäisiin asioihinsa. Kahden viime viikon aikana, me olemme nähneet useita artikkeleita koskien epätavallista yhteistyötä Pohjois-Korean, Iranin ja Irakin välillä. Huomioi tämä uutinen.

UUTISKATSAUS: "Pohjois-Korean ohjuksen kärki löytyi Alaskasta", The Korea Times, 4.3.2003.

"Pohjois-Korean ampuman pitkänmatkan ohjuksen taistelukärki löytyi Alaskasta, eilen paljastetun National Assemblyn raportin mukaan. 'Yhdysvaltalaisen dokumentin mukaan, viimeinen pala tästä ohjuksen taistelukärjestä jonka Pohjois-Korea ampui löydettiin alaskasta.' -- Näin sanoi entinen Japanin ulkoministeri Taro Nakayama tässä raportissa. 'Washington, samoin kuin Tokio ovat toistaiseksi aliarvioineet Pohjois-Korean ohjuskapasiteetin.'"
Pohjois-Korean osuus on ehdottomasti voimassa tämän päivän uutisissa, ja ajallaan, minä voisin lisätä. Tämä "Hiuksia nostattava ydinase-selkkaus Koreassa" on aivan ehdottomasti alkamaisillaan päivittäisissä uutisissamme. Mistä minä puhun?

Vuodesta 1991 lähtien, Cutting Edge on opettanut että tuleva Kolmas maailmansota, jonka on tarkoitus tuoda Antikristus, koostuu kolmesta erillisestä sodasta: Lähi-Itä, Korean niemimaa sekä Kiina vastaan Taiwan. Kritiikistä huolimatta me olemme pitäneet päämme, yksinkertaisesti sen takia koska Uuden maailmanjärjestyksen kirjoitukset sisältävät tämän skenaarion. Heinäkuussa 1999, US Naval War Collegen istunnossa, johon minä osallistuin, minä tein tämän kysymyksen Tohtori Kurthille, jota pidettiin "maailman älykkäimpänä miehenä":

Tohtori Kurth, salli minun esittää skenaario. Oletetaanpa että kahden viikon päästä Lähi-Idässä syttyy suuri sota Israelin ja arabien välillä, joka vetää USA:n laivaston Lähi-Itään turvaamaan öljynkuljetukset. Oletetaanpa, että kaksi viikkoa tämän jälkeen Pohjois-Korea hyökkää Etelä-Koreaan käyttäen ydinaseita. USA:n laivasto vedettäisiin myös tälle alueelle. Sitten, oletetaanpa että kaksi viikkoa myöhemmin Kiina hyökkää Taiwaniin. Voisimmeko me estää Kiinaa valloittamasta Taiwania?" [Uutinen 1299].
Nyt, Tohtori Kurth olisi voinut antaa minulle sellaisen vastauksen joka olisi tehnyt minusta julkisesti naurunalaisen. Sen sijaan, hän piti pienen tauon ja vastasi:
"Eilen, Amiraali Johnson kertoi minulle että USA:n laivasto tarvitsee 15 ryhmää lentotukialuksia täyttääkseen globaalin tehtävänsä. Jos meillä olisi nämä 15 rythmää, me voisimme puolustaa Taiwania tässä sinun piirtämässäsi skenaariossa."
Minä kirjoitin muistiinpanoihini että 12:lla lentotukialus-ryhmällä me emme pystyisi puolustamaan Taiwania. Kun minä istuin alas ja mietin Kurthin sanoja, minua jännitti sillä hänen ruumiinkielensä kertoi minulle että häntä kiusasi tämä kysymys ja aluksi hän ei tiennyt kuinka vastata. Hyvin todennäköisesti, hän ei ollut iloinen siitä että minä tiesin Kolmannen maailmansodan suunnitelmasta, eikä hän pitänyt myös siitä että minä paljastin sen kaikille näille ihmisille.

Yhteys Pohjois-Korean ja Lähi-Idän välillä

Jos tämä on se sota joka tuo Antikristuksen, Pohjois-Korea hyvin todennäköisesti hyökkää pian sen jälkeen kun me aloitamme oman hyökkäyksemme Irakiin. Kuten me raportoimme 22.2.2003, eräs tiedustelupalvelun mies kertoi yhteydestä Pohjois-Korean ja Iranin välillä. Kuuntele:

UUTISKATSAUS: "Iranin ydinaseet -- yhteys Pohjois-Koreaan", DEBKAfile, 20.2.2003.

"Vuoden 2002 loka-marraskuussa Debka-Net-Weekly paljasti tiiviin Iranin ja Pohjois-Korean välisen ydinaseyhteistyön joka antoi molemmille 'pahan akseliin' kuuluville maille kyvyn valmistaa ydinaseita. Ei ole selvää, että omistaako Pohjois-Korea kaikki hallussaan olevat ydinaseet. Jotkut tiedustelulähteet sanovat että jotkin näistä aseista ovat iranilaisia. Eräs nimetön tiedustelulähde kertoi: "Vanha sanonta että totuus on tarua ihmeellisempää" pitää paikkansa tässä Iranin ja Pohjois-Korean välisessä ydinasejutussa."
Huomasitko sinä tämän lausunnon? Salli meidän toistaa se sinulle:
"Ei ole selvää, että omistaako Pohjois-Korea kaikki hallussaan olevat ydinaseet."
Jo jonkin aikaa, Pohjois-Korea ja Iran ovat yhdessä kehittäneet ydinase- ja ohjusteknologiaa. Siinä kun Iran on edellä ydinaseiden valmistuksessa, Pohjois-Korea on parempi rakentamaan ohjuksia. Itse asiassa, Pohjois-Korea on rahdannut ohjuksia Lähi-Itään jo jonkin aikaa. Ei ole kauan siitä kun jemeniläinen laiva pysäytettiin ja sen uumenista löydettiin pohjoiskorealaisia ohjuksia. Muutaman päivän kuluttua laivan sallittiin jatkaa matkaa -- ohjusten kanssa -- Jemeniin.

Me näemme vielä yhden esimerkin yhteyksistä Pohjois-Korean ja arabimaiden välillä- Kuuntele:

UUTISKATSAUS: "Pakistan käy vaihtokauppaa ydinaseteknologiassa Pohjois-Korean kanssa ohjuksia saadakseen", Times of India, 2.3.2003.

"NEW DELHI -- Pakistanin uskotaan luovuttaneen ydinasetietämystään Pohjois-Korealle 'maksuna' Taepodong-ohjuksista, sanovat amerikkalaiset asiantuntijat ja tiedustelu-virkamiehet. USA:n tiedustelupalvelun virkailijat uskovat nyt että Pakistan päätti luovuttaa ydinaseteknologiaansa maksuna. 'Tämä vaihtokauppa sopii hyvin kuvaan', sanoi John E. Carbaugh Junior, poliittinen analysoija joka neuvoo Yhdysvaltain hallitusta sekä suuria amerikkalaisia monikansallisia yhtiöitä. Vuonna 1994 Pohjois-Korea allekirjoitti sopimuksen joka sai heidät sulkemaan ydinohjelmansa. Mutta, pohjoiskorealaiset tiedemiehet havaitsivat että Pakistanin uraaninrikastamis-teknologia on hyvä, joskin melko hidas keino jatkaa ydinohjelmaa."
Täten, Pakistan antoi kriittistä 'ydinteknologiaa' Pohjois-Korealle keinona maksaa saadut ohjukset. Jos tämä ydinteknologia tarkoittaa ydin-taistelukärkiä, silloin Pohjois-Korea pystyi ostamaan näitä "suoraan kauoan hyllyltä" eli Pakistanilta. Loppujen lopuksi, Pakistanilla on ollut ydinaseita melkein 20 vuotta.

Tässä keskustelussa -- joka on koskenut sitä, että onko Irakilla, Syyrialla, Saudi-Arabialla, Libyalla tai muulla arabimaalla ydinaseita -- pääpaino on ollut siinä että kykeneekö tällainen maa itsenäisesti kehittämään tällaisen teknologian. Minulle, tämä näkökulma on ollut väärä, sillä arabeilla on jo ydinaseita Pakistanissa. Militantit muslimit hallitsevat Pakistanin tiedustelupalvelua sekä asevoimia. Tästä syystä, amerikkalaiset viranomaiset ovat vihjanneet että sen jälkeen kun he ovat syrjäyttäneet hallitukset Irakissa, Iranissa ja Syyriassa, he käyvät Pakistanin kimppuun. Musharraf on yrittänyt "tehdä yhteistyötä" Bushin kanssa terrorismin vastaisessa sodassa, mutta radikaalit ovat niin vahvasti niskan päällä että nyt Bush on ottanut Pakistanin silmätikukseen "hallituksen vaihdosta" ajatellen.

Koska on olemassa tällaiset yhteydet Pohjois-Korean ja useiden Lähi-Idän valtioiden välillä, meidän ei pitäisi olla yllättyneitä kun kuulemme että Pohjois-Korean Kim teki hiljattain hyvin erikoisen tarjouksen Saddamille.

UUTISKATSAUS: "Pohjois-Korean Kim tarjoaa turvapaikkaa Saddamille", Harvey Stockwin, Times News Network, 2.3.2003.

"HONGKONG -- Pohjois-Korean Johtaja Kim Jong Il on tarjonnut poliittista turvapaikkaa Irakin Presidentille Saddam Husseinille, South China Morning Postin sunnuntain etusivun uutisten mukaan. Tällaisia outoja tarinoita sanomalehdillä on tapana julkaista Aprillipäivänä, mutta tällä kerralla lähde oli luotettava. Hän on Ho Hung-sun, varakas pohatta joka omistaa Macaon pelikasinoita, joiden kautta 'korkea-arvoiset Pohjoiskorealaiset viranomaiset ovat tarjonneet Irakin diktaattorille ja hänen perheelleen viime-hetken turvapaikkaa Pohjois-Korean vuoristosta'."
Me olemme todistaneet jo riittävästi että Pohjois-Korealla on merkittäviä yhteyksiä Lähi-Idän arabimaihin joista useimpia Presidentti Bush pitää terroristi-valtioina. Tässä kohdassa mieleeni tulee Benjamin Franklin. Minä muistan lausunnon jonka hän antoi pian sen jälkeen kun Kongressi oli kertonut aikomuksistaan erota Britanniasta vaikka taistellen. Franklin sanoi: "Jos meitä ei hirtetä yhdessä, meidät mitä todennäköisimmin hirtetään erikseen."

Jos jokainen näistä USA:n uhkaamista valtioista odottaa kunnes me kukistamme ne yksitellen, ne mitä todennäköisimmin hirtetään yksitellen. Näin ovat asiat myös Pohjois-Korean kohdalla. Arabimaiden ja Pohjois-Korean ainoa toio on siinä että he omaksuvat saman asenteen kuin mitä NATO:lla oli kylmän sodan aikana. NATO:lla oli sellainen periaate että hyökkäys yhtä NATO-maata vastaan olisi yhtä kuin hyökkäys kaikkia NATO-maita vastaan, ja saisi aikaan NATO:n yhteisen vastaiskun.

Jos "pahan akseliin" kuuluvat valtiot ajattelevat ja suunnittelevat toimivansa näin, me voimme nähdä Iranin, Syyrian, ja muiden "roistovaltioiden" hyökkäävän USA:n joukkoja vastaan pian sen jälkeen kun me aloitamme oman sotamme Irakia vastaan, tai sitten he iskevät jossain muualla avaten toisen rintaman. Tästä syystä sinä saatat nähdä Pakistanin hyökkäävän Intiaan ydinasein yksinkertaisesti avatakseen uuden rintaman US/Israel/UK/Intia -akselia vastaan. Jokaisella näistä maista on kirjaimellisesti 'käytä se tai menetä se' -arsenaali; jos he eivät käytä näitä aseita pian, he mitä todennäköisimmin menettävät ne.

Lopuksi, tämä suunnitelma vaatii Pohjois-Koreaa hyökkäämään Etelä-Koreaan joukkotuhoaseita käyttäen pian sen jälkeen kun me aloitamme hyökkäyksemme Irakiin.

Suuri sota suunnitteilla

Pohjois-Korea melkein varmasti omistaa niin paljon ydinaseita sekä biologisia ja kemiallisia aseita että jos nämä maat iskevät ensin, he saisivat aikaan valtavaa tuhoa. Hiljattain ilmestynyt uutisraportti paljastaa kuinka paljon harmia Pohjois-Korea saisi aikaan jos he iskevät ensin.

UUTISKATSAUS: "Kallis hinta voitosta. Korean sota olisi 'painajainen', sanoo asiantuntija", USA Today, Paul Wiseman, 28.2.2003.

"SÖUL -- Yhdysvallat ja Etelä-Korea voittaisivat melkein varmasti millaisen tahansa sodan Korean niemimaalla, mutta voiton hinta olisi tyrmistyttävä. Jos Pohjois-Korea hyökkäisi ensin tai jos sen sotakone ei vahingoittuisi vakavasti USA:n iskuissa, yli miljoona ihmistä voisi kuolla tai haavoittua. Useimmat näistä olisivat eteläkorealaisia sotilaita ja siviilejä, mutta tuhannet amerikkalaiset sotilaat saattaisivat myös kuolla, arvelee USA:n armmeija."

"Etelä-Korean puolustusta voitaisiin moukaroida useiden tuntien ajan voimalla joka olisi 500.000 tykinammusta tunnissa. Kymmeniä tuhansia pohjoiskorealaisia kommandoja, joista monet olisivat siviiliasuisia tai eteläkorealaisten sotilaiden uniformuissa, voitaisiin soluttaa Etelän puolelle minikokoisilla sukellusveneillä tai pudottaa laskuvarjoilla. Pohjoisen 500 tai 600 Scud-ohjusta joissa monissa on kemiallisia aseita, voitaisiin ampua Etelään, ja pitkänmatkan ohjukset voisivat iskeä siviilikohteisiin ja amerikkalaisiin sotilaskohteisiin Japanissa ja jopa USA:n Länsirannikolla asti. 'Heillä on varmasti kyky tehdä tuhoisa ensi-isku', sanoo Joseph Bermudez, mies joka kirjoitti kirjan 'The Armed Forces of North Korea'. 'He voisivat tehdä merkittävän tunkeutumisen Etelä-Koreaan, siitä ei ole epäilystäkään'."

Ei ole juurikaan epäilystä etteikö Pohjois-Korea olisi paljon vaarallisempi uhka kuin Irak, ja silti me yksimielisesti kasaamme suurta sotakonetta Lähi-Itään, ei ainoastaan Saddam Husseinin syrjäyttämiseksi vaan myös syrjäyttääksemme myös hallitukset Iranissa, Syyriassa, Pakistanissa ja mahdollisesti Sadudi-Arabiassa (lue uutinen 1761). Voisiko olla niin että me jäämme satimeen parhaimpien aseidemme kanssa väärään paikkaan? Me kokoamme parhaat aseemme Lähi-Itään samaan aikaan kun me olemme riippuvaisia melkein olemattomasta diplomatiasta estääksemme Pohjois-Korean hyökkäyksen.

Meillä on toki valtava määrä aseita Etelä-Koreassa odottamassa amerikkalaisia joukkoja; mutta, näyttää siltä että me olemme lähettämässä parhaimmat aseet ja miehet Lähi-Itään. Edelleen, eräs lähde kertoi minulle että nämä aseet ovat alttiita ensi-iskulle.

Nyt meidän täytyy keskustella toisesta maasta jota Pohjois-Korea pitää vihollisena -- Japanista.

Japani -- Pohjois-Korean kohde?

UUTISKATSAUS: "Ritter kohdistaa huomionsa Pohjois-Koreaan: 'Ei ole tyytyväinen ennenkuin Tokio on kasa radioaktiivista jätettä'", WorldNetDaily, 9.2.2003.

"Entinen YK:n asetarkastaja Scott Ritter on nyt huolestunut mahdollisesta ydinase-holokaustista Kauko-idässä. Vieraillessaan Tokiossa tällä viikolla hän varoitti että tämänhetkinen kriisi Pohjois-Koreassa voisi kasvaa tuomiopäivän pilveksi hyvin lyhyessä ajassa. Presidentti Bush on asettanut B-52 -pommikoneet hälytysvalmiuteen Guamissa pitääkseen Pohjois-Korean varuillaan. Ritter sanoi The Age -sanomalehden mukaan: 'Tuota, Pohjois-Korea voi hyvin helposti asettaa jotkut ydinaseilla varustetut ballistiset ohjukset valmiustilaan. Ja mitkä ovat näiden ohjusten kohteet? Sinä ajattelet että he tyytyvät surmaamaan 37.000 amerikkalaista demilitarisoidulla vyöhykkeellä? Ei! SInä ajattelet että he tyytyvät tuhoamaan Söulin? Ei! He eivät ole tyytyväisiä ennenkuin Tokio on kasa radioaktiivista jätettä.'"
Minä kysyin parilta sotilasasiantuntijalta, että onko tämä mahdollista. He sanoivat: "Kyllä!" Pohjois-Korealla on kyky iskeä japanilaisia kaupunkeja vastaan ydinasein, ja muuttaa ne "radioaktiiviseksi jätteeksi". Kaikkina näinä vuosina Toisen maailmansodan jälkeen Japani on kohdellut monia suuria valtioita ylimielisesti pitäen niitä toisen luokan kansakuntina. Näiden valtioiden joukossa on Pohjois-Korea. HIstoriallisesti, Japani, Korea ja Kiina ovat olleet toistensa vihollisia. Nyt saattaa olla takaisinmaksun aika.

Pohjois-Korean ohjukset voivat iskeä USA:aan!

Nyt me palaamme alkuperäiseen aiheeseemme, siihen että Pohjois-Koreaa ohjukset voivat iskeä Yhdysvaltoihin. Otin selvää Pjongjangin ja Anchoragen välisestä etäisyydestä -- se on 3.730 mailia (5.700 km). Toisin sanoen, Pohjois-Korea pystyy iskemään Länsirannikolle! WorldNetDaily on jopa raportoinut että Pohjois-Korea kykenee pian rakentamaan kolmivaiheisen ohjuksen, joka nostaisi kantomatkan 8.650 mailiin (13.500 km). Tällöin koko Länsirannikko olisi Pohjois-Korean aseiden ulottuvilla.

Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma: "Hiuksia nostattava selkkaus Koreassa saattaa, aikakauden loppua kohti kuljettaessa, uhata ihmiskunnan olemassaoloa."
Salli meidän nyt tarkastella sitä kuinka maailma saattaisi käydä läpi "hiuksia nostattavan selkkauksen". Koreassa. Ensin, kuitenkin, muista tämä propagandan avain-elementti, jota Adolf Hitler niin tehokkaasti hyödynsi. Pähkäile tätä määritelmää huolellisesti, anna sen painua mieleesi:
"Totuus ei ole sitä mitä se on; totuus on se mitä ihmiset näkevät."
Täten, jotta "Hiuksia nostattava selkkaus Koreassa" syntyisi, ei ole välttämätöntä että Pohjois-Korea tai Kiina itse asiassa kykenisivät uhkaamaan meitä; on välttämätöntä että me uskomme että heillä on tämä kyky. Sen tähden, kysymys siitä että onko näillä kahdella valtiolla tämä kyky vai ei, on taka-alalla. Todellinen pointti on siinä että ihmiset täytyy saada uskomaan tämä.

On useita mahdollisia skenaarioita kuinka tämä "Hiuksia nostattava" skenaario voisi kehittyä:

Johtopäätös

Tällä hetkellä, kaikki nämä kolme sotaa ovat uutisissa: Lähi-Itä, Korean niemimaa ja Kiina - Taiwan. Uutinen, että pohjoiskorealainen taistelukärki löydettiin Alaskasta pelottaa monia amerikkalaisia. Maailma totisesti näyttää astuvan vaiheeseen josta Jeesus kertoi:

"Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät."


Suomennettu Tallinnan Hotelli Metropolissa (http://www.metropol.ee).

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1780Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin