web space | free website | Business Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) -paniikki alkaa iskeä täydellä voimallaan maailmanlaajuisesti. Onko tämä "hyvin onnistunutta propagandaa" vai todellinen uhka?


Alaotsikko: Miksi Presidentti Bush antoi poikkeustilamääräyksen 4.4.2003 joka sallii asettaa karanteeniin terveitä ihmisiä sellaisen sairauden varalta josta ei ole keksitty menetelmää kuinka määritellä onko tämä ihminen todella saanut tartunnan.

"Kuinka sinä haluaisit saada sellaisen flunssan joka levittää nopeasti tappavaa syöpää aivastuksesta?" [Tri. Leonard Horowitz].

"Me voimme päättää käyttää kasvavaa tietämystämme orjuuttaa ihmiset... Kontrolloida heitä menetelmillä jotka on niin huolellisesti valokoitu että he eivät ole kenties koskaan tietoisia persoonallisuutensa menettämisestä." [Carl Rogers, Humanistinen psykologi].

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Bush antaa hyväksyntänsä SARS-määräyksille", Laura Meckler, The Washington Post, 4.4.2003.
"WASHINGTON -- Presidentti Bush antoi perjantaina Liittovaltion terveysviranomaisille valtuudet asettaa karanteeniin amerikkalaiset jotka ovat sairastuneet tähän erittäin tarttuvaan arvoitukselliseen tautiin. Viranomaiset sanoivat, kuitenkin, että heillä ei ole välittömiä suunnitelmia käyttää annettuja poikkeustilavaltuuksia. Perjantaina allekirjoitetussa poikkeustilamääräyksessä Bush lisäsi SARSin luetteloon sairauksista joiden perusteella terveysviranomaisilla on lupa säilöä amerikkalaisia ilman heidän omaa tahtoaan."

"'Mikäli tauti leviää koko populaatioon', määräyksessä sanotaan, 'SARSista olisi vakavat seuraukset julkiselle terveydenhoidolle.'"

Kun luin tämän artikkelin minä hämmästyin. Edelleen, kun minä luin virallisen selonteon siitä että SARSista olisi "vakavat seuraukset julkiselle terveydenhoidolle" olin tyrmistynyt. Koska todellisuudessa vain muutama amerikkalainen on saanut tartunnan ja koska kuolleisuusaste on vain 4%, tällainen menettelytapa tuntuu olevan kaukana normaalista käytännöstä. Siksi minä välittömästi epäilin että SARS saattaisi olla enemmänkin propaganda-juoni kuin todellinen uhka tälle maalle tai maapallolle.

Tämä epäily vahvistui edelleen kaksi päivää myöhemmin kun minä luin tämän artikkelin Brittiläisestä Guardianista:

UUTISKATSAUS: "Brittiläinen laboratorio lähellä läpimurtoa", Jo Revill, Guardian Unlimited, 6.4.2003.

"Tiedemiehet tutkivat tappavaa virusta joka on iskenyt tuhansiin uskoen olevansa lähellä tartunnan määrittävän testin kehittämistä."
Tämä ensimmäinen lause kiinnitti minun huomioni. Kuinka terveysviranomaiset ja meidän Presidenttimme tiesivät että tällä uudella viruksella olisi tällainen tuhoisa vaikutus meihin vaikka tiedemiehet eivät vielä tällöin olleet kehittäneet testiä joka luotettavasti tunnistaisi ne ihmiset jotka ovat saaneet tartunnan? Edelleen, kuinka me saatoimme puhua ihmisten asettamisesta karanteeniin vastoin heidän tahtoaan vaikka emme tienneet kuka on saanut tartunnan ja kuka ei?

Edelleen, jos me tiedämme niin vähän tästä taudista että meillä ei ole edes testiä, kuinka me saatoimme tietää siitä niin paljon että ryhdyimme tällaisiin toimenpiteisiin? Minä soitin eräälle lukijalleni joka työskentelee lääketieteen alalla ja hän oli kanssani täysin samaa mieltä. Hän tuumi että tämä koko näytelmä on naurettava ja epätieteellinen.

Välittömästi, minä ajattelin niitä suunnitelmia joita illuminaateilla oli isorokon tiimoilta. He suunnittelivat asettavansa karanteeniin kokonaisia populaatioita perustuen julki tuotuun yleiseen uhkaan, ja he suunnittelivat pakottavansa ihmiset ottamaan rokotuksen vastoin heidän tahtoaan. Loppua kohden mentäessä Liittohallitus vaati kaikkia viittäkymmentä osavaltiota hyväksymään lain joka pakottaisi ihmiset stadioneille ja muihin suuriin kokoontumispaikkoihin ottamaan rokotuksen (uutinen 1577).

Kuitenkin, noin puolet osavaltioista kieltäytyi hyväksymästä tällaista hirviömäistä lakia. 16 kuukautta 9/11 -iskujen jälkeen ilmestyi lukuisia artikkeleita joissa varoiteltiin amerikkalaisia tämän rokotteen vaaroista. Lääketieteen ihmiset tietävät niin paljon isorokosta että heitä ei saada lietsottua paniikkiin. Täten, vaikka Liittohallitus on jakanut yli sata miljoonaa annosta isorokkorokotetta, esiintyy suuria epäilyksiä siitä että pystyykö Liittohallitus saamaan amerikkalaiset paniikkiin isorokon vuoksi.

Onko tämä SARS-virus korvike suunnitellulle bioterrori-kampanjalle? Tämä on riittävän uusi asia jotta useimmat ihmiset voitaisiin pakottaa uskomaan se mitä hallitus kertoo heille. Salli meidän mennä parin professorin luokse löytääksemme joitakin painavia tosiasioita SARSista. Me tutkimme Tri. Patricia Doylen sekä Tri. Leonard Horowitzin kirjoituksia joita me olemme lainailleet aikaisemminkin.

Tri. Horowitz on hieman ristiriitainen henkilö radikaalien New Age -näkemystensä sekä mystisten juutalaisten konseptiensa tähden. Minä tapasin Tri. Horowitzin profetiakonferenssissa Calgaryssä Kanadassa syksyllä vuonna 1999. Me kummatkin puhuimme tässä tapahtumassa. Minä kuuntelin häntä ja ostin hänen kirjojaan. Tein kaksi johtopäätöstä: (1) Kun Tri. Horowitz puhuu lääketieteen asioista hän on luotettava; (2) KUn hän puhuu hengellisistä asioista häntä ei pidä uskoa.

Me rajoitumme lääketieteeseen.

Mutta ensin, salli meidän tutkia Tri. Patricia Doyleä. Huomioi että me emme ole korjanneet hänen kielioppivirheitään. Me lainaamme hänen tekstejään suoraan.

Onko SARS ihmisen valmistama?

"Voisiko SARS olla ihmisen valmistama?" Tri. Patricia Doyle, 8.4.2003.

"Voisiko SARS olla ihmisen valmistama? Hiukan ihmisen, lehmän ja hiiren virusta... Koronavirukset eivät luonnossa ylitä lajien välisiä raja-aitoja, se on hyvin harvinaista. Myös, meille annettiin edelleen tunnistamatonta geneettistä materiaalia. Ei sovi yhteenkään ihmisen tai eläimen virukseen. Sillä on piirteitä jollaisia ei ole nähty yhdelläkään eläimen tai ihmisen viruksella. Ihmettelen, että josko joku Guangdongin provinssista on ottanut näytteitä Madagascarin taudista jonka meille kerrottiin olevan A-tyypin virus, sitten B-tyypin virus... Joku on saattanut ottaa näytteitä ja manipuloida niitä koronavirusten sekä kenties keinotekoisen geneettisen materiaalin ja/tai mycoplasman geenien kanssa. Virus pääsi irti (luultavasti lokakuun loppupuolella vuonna 2002). Madagascarin flunssasta raportoitiin ensin elokuussa. Se myös, oli luultavbasti maisemissa heinäkuussa. Tämä antaisi laboratorioille tarpeeksi aikaa muokata sitä, ja seurauksena muuntautumiskyvystään se pääsi irti. Luultavasti tartutti laboratotion työntekijät..."
Täten, Tri. Doyle sekoittaa lääketieteelliset faktat "informoidun spekulaation" kanssa. Kuitenkin, hän on luultavasti hyvin lähellä totuutta sanoessaan että tämä SARS-virus -- joka on korona-virus -- luotiin laboratoriossa yhdistämällä ainakin kaksi flunssavirusta. Jokainen virus on huono uutinen. Kun tulee aika vapauttaa Raamatussa kerrotti "Big One" ihmiskunnan keskelle, se tulee epäilemättä olemaan virus. Salli meidän katsastaa nämä profetiat.
"...ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä." [Luukas 21:11].

"Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta." [Ilm. 6:8].

Siinä kun tämä Ilmestyskirjan kohta kertoo että nämä tuomiot, mukaanlukien rutto surmaa 25% maailman väestöstä, lopullinen surmattavien määrä luvusta 6 lukuun 16 tulee olemaan 2/3 maapallon väestöstä. Illuminati myös visioi vähentävänsä maapallon väestöä kahdella kolmasosalla (seminaari "America's Leadership of the New World Order").

En ole koskaan nähnyt sellaista illuminaatin dokumenttia jossa kerrottaisiin kuinka paljon ihmisiä näiden sairauksien on tarkoitus surmata mutta luvut tulevat olemaan kauhistuttavia. Kuitenkin, me elämme parhaillaan sellaista ajanjaksoa joka johtaa Antikristuksen ilmestymiseen kun taas nämä profetiat kuvaavat aikaa AK:n ilmestymisen jälkeen. Jos me todella elämme Lopun aikaa, voisimmeko me nähdä näiden profetioiden suuntaviivat taivaanrannalla? Uskon että me voimme, mutta tämä ei vastaa kysymykseen että onko SARS osa näitä profetioita.

Varmasti, SARS johon on kuollut 106 ihmistä huhtikuun 9. päivään mennessä ei vastaa globaalia pandemiaa.

Tämän vuoksi, mistä SARSissa on kyse ja miksi hallitukset ovat paniikissa juuri nyt? Miksi Presidentti Bush allekirjoitti poikkeustilamääräyksen lisäten SARSin niiden sairauksien luetteloon joiden varjolla Liittohallitus voi asettaa sinut kartanteeniin vastoin tahtoasi?

Tohtori Horowitz

Salli meidän nyt tutkia Tohtori Horowitzin näkemyksiä; hän uskoo että SARS voi olla "harjoitus Big One:lle, väistämättömälle tappajaflunssalle jonka asiantuntijat sanovat voivan ilmaantua milloin tahansa." [Tri. Leonard Horowitz, Newsletter, 27.-30.3.3003].

Tohtori Horowitz aloittaa selittämällä Torontossa puhjennutta paniikkia.

"...päättelin että jokin sosiaalisen kokeen kaltainen oli meneillään. SARSin varjolla, ihmisiä peloiteltiin järjettömyyksiin asti... Fobian klassinen määritelmä tuotiin ilmi sosiaalisella jollei maailmanlaajuisella tasolla. Varmasti, SARSin kuolleisuusaste, noin 3%, olisi kykenemätön saamaan aikaan tällaista laajalle levinnyttä paniikkia. Media menestyksellisesti ruoski Kanadan väestön tutisevaksi massaksi lampaita. Viranomaiset sulkivat sairaaloita, ravintoloita, kouluja ja työpaikkoja vaikka vain kahden raportoitiin kuolleen. Muutaman päivän kuluessa, yli tuhat sairaanhoitajaa jäi vapaaehtoisesti kotiin karanteeniin SARSin vuoksi. Muuten heidät olisi vangittu WHO:n neuvosta."
Huomasitko sinä tämän merkittävän konseptin: "SARSin varjolla, ihmisiä peloiteltiin järjettömyyksiin asti."

Eikö tämä ole juuri se kauhuskenaario jolle meitä on toistuvasti alistettu 9/11 -iskujen jälkeen? FBI on antanut kymmeniä hälytyksiä viimeisten 19 kuukauden aikana joista mikään ei ole toteutunut. Vielä, näitä terrori-hälytyksiä on käytetty oikeuttamaan hirviömäisen Patriot Act II:n sekä muiden lakien laatimiset jotka tänä päivänä antavat hallituksellemme samanlaisen diktatuurisen kontrollin kuin mitä Stalin ja Hitler käyttivät, juuri sellaisen kontrollin joka tarvitaan diktatuurisen hallinnon perustamiseen.

Näitä vääriä terrori-hälytyksiä käytettiin myös oikeuttamaan Liittohallituksemme valtava uudelleen organisointi jossa yhdistettiin 22 osastoa ja luotiin valtava Homeland Security. Jatkuva pelossa pitäminen on melkein yhtä tehokas keino kuin todelline uhka saamaan ihmiset muuttamaan käyttäytymistään ja asenteitaan illuminaatin haluamaan suuntaan. Kuuntele tämä lainaus uudestaan, kirjoitettu vuonna 1977:

"Me voimme päättää käyttää kasvavaa tietämystämme orjuuttaa ihmiset... Kontrolloida heitä menetelmillä jotka on niin huolellisesti valokoitu että he eivät ole kenties koskaan tietoisia persoonallisuutensa menettämisestä." [Carl Rogers, Humanistic psykologist, quoted by Vance Packard, "The People Shapers"].
Me palaamme tähän aiheeseen artikkelimme lopussa, mutta pidä tämä mielessäsi kun luet tarinan loppu-osan. Me kuulemme Horowitzia uudelleen:
"Tutkimalla tämän taudin etiologiaa (=oppi alkuperästä), jonka löytää globaalin politiikan, yritysvoittojen ja väestön kontrolloinnin maailmasta... Useimmat intelligentit ihmiset tekevät tästä informaatiosta sen johtopäätöksen että tämä uusi mikrobiologinen hyökkäys oli etukäteen suunniteltu. Toisin sanoen, SARS on hyvin suunniteltu sosiaalinen koe. Kuka on tämän SARS-mielettömyyden takana? Laajalti tunnustettu globaali sotateollisuuden, lääketieteen, lääketeollisuuden ja petrokemian kartelli on ainoa epäilyksenalainen taho jolla on tarvittavat voimavarat."
Tämän faktan pitäisi herättää sinut! Kenellä ja millä organisaatiolla voisi olla tarpeeksi työväkeä, rahaa ja tietotaitoa luomaan ja levittämään uutta keinotekoista virusta kuten SARS? Me esitimme tämän kysymyksen loka-marraskuussa vuonna 2001 jolloin yksitoista biologisen sodankäynnin asiantuntijaa kuoli tai katosi. Muistatko? Lue uutinen 1592 jonka olen suomentanut.

Rense kirjoitti:

"Tohtori Patricia Doyle ajattelee että jokainen näistä tiedemiehistä jakoivat yhteisen tietämyksen uudenaikaisista biologisen sodankäynnin välineistä joita juuri nyt kehitellään. 'Muutamien viimeisten viikkojen aikana useita maailmankuuluja tutkijoita -- jotka olivat erikoistuneet tarttuviin tauteihin sekä DNA:han -- oli löydetty kuolleina tai he olivat kadonneet. Minä uskon että nämä tiedemiehet tietämättömiä osallisuudestaan geneettisen bioaseen suunnitteluun, joka pyyhkisi pois jopa kolmasosan maapallon väestöstä." [Rense.com, 13.12.2001].
Toisin sanoen, Tohtori Doyle sanoo että nämä tiedemiehet eivät kenties ole olleet tietoisia siitä laajuudesta jolla heidän tutkimuksiaan käytettiin jopa miljardi ihmistä surmaavan patogeenin luomiseen. Näillä tutkijoilla on ollut kenties hyvät aikomukset, ja he olisivat luultavasti kertoneet julkisuuteen tästä väärinkäytöstä sekä siitä kuka on tämän kaiken takana. Siksi heidät surmattiin. Aika vapauttaa tällainen tappajavirus voi olla aivan nurkan takana.

Tämä kaikki mielessäsi, salli meidän palata Tohtori Horowitziin kun hän puhuu SARSista.

"Minä ehdotan että tämän pelon todennäköisin tarkoitus on helpottaa kehittyviä taloudellisia ja poliittisia agendoja joihin lopulta sisältyy puolen maapallon väestön eliminointi. Suurin osa tästä toteutetaan -- ei SARSilla vaan -- erittäin tehokkaalla Big One:lla. 'Asiantuntijat' ovat ennustaneet super-ruttoa jo vuosikymmeniä. Se mikä SARSissa on erityisen epäilyttävää on sen ajoitus. Tauti ilmaantui samanaikaisesti globaalin terrorisminvastaisen sodan ja Irakin sodan kanssa."
Kun SARSista alkoi tulla kansainvälinen uutisaihe, minä ajattelin aikakehystä jonka mukaan tämä pelko kehittyi. Jeesus kertoi monista merkeistä jotka kertoisivat hänen tulonsa olevan lähellä. Me totisesti näemme näitä merkkejä päivittäisissä uutisissamme, eikö niin? Me olemme nähneet enemmän sotia viimeisen 100 vuoden aikana kuin kaikkina vuosisatoina tätä aikaisemmin. Me olemme kiinni Irakin sodassa josta voi hyvinkin tulla Kolmas maailmansota joka tuo Antikristuksen. Siksi, meidän pitäisi odottaa vaarallisen tarttuvan taudin nostavan rumaa päätään. Kuitenkin, kysymys kuuluu että onko SARS tämä tauti, vai onko se valmentautumista Big One:a varten?

Tohtori Horowitz uskoo että tämä "Big One" on jo valmis ja että se odottaa vain sopivaa ajankohtaa. Kuuntele:

"Yhdysvaltain armeijan biologisten aseiden urakoitsija preparoi influenssa- ja parainfluenssaviruksilla joihin on yhdistetty leukemiavirusta. Toisin sanoen, kuinka sinä haluaisit saada sellaisen flunssan joka levittää syöpää aivastuksen kautta? Voitko sinä edes ajatella järjellä tällaisen leukemiaviruksen kehittämistä joka surmaa useimmat uhrinsa ilman välityksellä?"
Jos nopeasti tarttuva, syöpää levittävä, ilman kautta leviävä ja nopeasti tappava tauti päästettäisiin irti, sinä näkisit Ilmestyskirjan neljännen sinetin toteutuvan kirjaimellisesti:
"Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla, nälällä ja maan petojen kautta." [Ilm. 6:8].
SARS -- ylläpitämässä diktatuuria

Kuinka SARS sopii tähän skenaarioon? SARS on todennäköisesti valmentava tauti joka on suunniteltu saamaan meidät illuminaatin haluamaan mielentilaan. Salli meidän mennä nyt artikkelimme tärkeimpään asiaan: hiljaiseen, näkymättömään diktatuuriin joka on pystytetty 9/11 -iskujen jälkeen.

Mitä, sinä protestoit. Diktatuuri? Vaikka Amerikka on läpikäynyt monet muutokset 9/11 jälkeen, me emme elä diktatuurissa, sinä saatat protestoida. Kuitenkin iskut kaksoistorneja vastaan laittoivat liikkeelle diktatuurin esiasteeseen kuuluvan henkisen ja emotionaalisen valmennuksen joka valmentaa meidät todellista poliisivaltiota varten.

Illuminati uskoo että "konflikti tuo muutoksen ja hallittu konflikti tuo hallitus muutoksen." [Hegeliläinen dialektiikka].

9/11 -iskujen jälkeen meidät on alistettu kymmenille väärille terrorihälytyksille. Edelleen, meidät on alistettu jatkuvalle uutisvirralle sodista ja sotien uhista. Tällainen ulkopuolinen stimulointi tarjoaa illuminaatin kaipaaman esi-diktatuuriin kuuluvan ajattelu- ja toimintatavan.

Koska näin ovat asiat, salli meidän nopeasti määritellä mitä diktatuuriin sisältyy.

Määritelmä: diktatuurinen hallitus

Diktatuurinen hallitus on sellainen jota johtaa yksi mies tai pieni ryhmä joka toimii näkyvän diktaattorin takana. Koko maa toimii pienen ryhmän päähänpistojen mukaan. Diktatuuri tarvitsee seuraavanlaisia asioita:

 1. Diktaattori ja hänen propaganda-kätensä nostavat esiin ulkopuolisen uhan aaveen. Adolf Hitlerille tämä uhka oli kommunismi. 9/11 -iskujen jälkeen Illuminati on jatkuvasti pitänyt esillä Osama bin Ladenin, Saddam Husseinin sekä globaalin muslimiterrorismin uhkaa. Historia osoittaa että ulkopuolinen uhka on olennaisen tärkeää kampanjassa tuoda koko kansa yhden diktaattorin alaisuuteen.

 2. Diktaattori alkaa julistaa mantraa että yksilö on yhteiskunnan alapuolella. Kansalaisten tarpeet ovat tärkeämpiä kuin yhteisön tarpeet. Täten, Hitler ja Clinton ehdottivat kansallisia vapaaehtoisjoukkoja kun taas Bush haluaa toteuttaa tämän konseptin kontakteilla kristilliseen yhteisöön sekä sellaisten ohjelmien kuten "Faith-Based Initiative" kautta.

 3. Diktaattori haluaa rajoittaa ihmisten matkustelua. 9/11 jälkeen, nämä jatkuvat uhat ovat hillinneet ihmisten matkustelua niin että lentoyhtiöt ovat vaikeuksissa. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat päättäneet jäädä koteihinsa. Monet ihmiset ovat muuttaneet käyttäytymistään lukemattomin tavoin, kaikki terrorismin pelon vuoksi.

 4. Diktaattorit etsivät keinoja lisätä kansalaistensa valvontaa, tarkoituksenaan tunnistaa toisinajattelijat, Käytettäen muslimiterrorismin "uhkaa" sekä pernaruttokirjeiden aikaansaamaa pelkoa, kymmenet miljoonat amerikkalaiset ovat muuttaneet käyttäytymistään. Sähköpostiliikenne lisääntyi pernaruttopelon seurauksena niin paljon että USA:n postilaitos menetti paljon rahaa. Mutta, sinä näet, hallitus voi paljon helpommin vakoilla sinun sähköpostiasi kuin tavallista postia.

  Edelleen, käyttäen 9/11-tapahtumia verukkeenaan Presidentti vaati ja sai aikaan lainsäädännön joka dramaattisesti lisäsi hallituksen voimaa ja valtaa vakoilla omia kansalaisiaan. Tänään, lainsäädäntö laajenee jopa kirjastoihin, joissa nöyrien kirjastonhoitajien täytyy alistua kaikkiin hallituksen vaatimuksiin koskien asiakkaiden lukutottumuksia sekä muiden kirjastopalveluiden käyttöä. Juuri tällä viikolla, me postitimme artikkelin "Daily News Updates" -palstalle jossa raportoitiin että kirjastonhoitajat kautta maan olivat osallistumassa seminaareihin joissa informoitiin heitä siitä kuinka suojella heidän asiakkaitaan Patriot Act:ilta. 8Libraries Learn How to Protect Patrons From Patriot Act", Bryon Donohue, The Star Ledge News, New Jersey, 7.4.2003].

  Vakoilukameroita on nyt kaikkialla läsnä kautta koko yhteiskuntamme. Tavallinen ihminen valokuvataan yli kymmenen kertaa päivässä kun hän tekee täysin laillisia liiketoimiaan. Jopa päivittäistavarakaupoissa on nyt kameroita!

 5. Diktaattorit alkavat valmentaa ihmisiä uskomaan siihen että on tarpeellista pidättää toisinajattelijat ja passittaa heidät vankilaan. Tämä mantra verhotaan tavallisesti "United We Stand" -tyyliseen kaapuun. Hitlerillä oli tällainen kampanja kun hän lietsoi ihmiset kiihkoon kommunismin ja Venäjän pelolla. 9/11 lähtien meidän hallituksemme on toistanut tällaista mantraa kaikentyyppisissö medioissa edistäen tätä konseptia: Jos sinä et ole yhtä hallituksen kanssa, sinä olet valtion vihollinen. Tässä Irakin vastaisessa sodassa me näemme monien ihmisten lausuvat mielipiteenään, että on epäisänmaallista olla eri mieltä Presidentin kanssa!
Nyt kun meidän hallituksemme on määritelty diktatuuriksi, salli meidän tutkia sitä hyvin nerokasta diktatuurin mallia jonka Illuminati on suunnitellut meitä varten, ainakin lyhyen aikaa siihen asti kunnes Antikristus alkaa "puhdistaa" maapalloa. Illuminati aikoo perustaa "de-facto" -diktatuurin jossa tavallinen ihminen ei ymmärrä että häntä kontrolloidaan mekein yhtä tiukasti kuin "oikeassa" diktatuurissa.

Salli meidän katsastaa tämä alaotsikon lainaus uudestaan: "Me voimme päättää käyttää kasvavaa tietämystämme orjuuttaa ihmiset... Kontrolloida heitä menetelmillä jotka on niin huolellisesti valokoitu että he eivät ole kenties koskaan tietoisia persoonallisuutensa menettämisestä." [Carl Rogers, Humanistinen psykologi].

Lyhyellä aikavälillä, kunnes Antikristus saapuu, tämän on päämäärä. Jos sinä et ole nähnyt elokuvaa "The Truman Show", me rohkaisemme sinua katsomaan sen. Suurinta osaa väestöä kontrolloidaan kuten tämän elokuvan tähteä. AInoa ero on siinä että elokuvassa vain yksi ihminen ei tiennyt totuutta kun taas todellisessa elämässä useimmat ihmiset eivät ole tietoisia siitä laajuudesta jolla heitä kontrolloidaan.

Illuminati kutsuu tätä "äänettömäksi sodaksi äänettömillä aseilla". Kuuntele:

"Yleisö ei pysty ymmärtämään tätä asetta, ja siksi he eivät voi uskoa että heitä vastaan hyökätään ja heidät kukistetaan näollä aseilla. Yleisö saattaa vaistomaisesti tuntea että kaikki ei ole kohdallaan mutta näiden äänettömien aseiden teknisestä luonteesta johtiuen he eivät voi ilmaista tunteitaan rationaalisella tavalla tai käsitellä tätä ongelmaa järjen kanssa... He eivät tiedä kuinka pyytää apua eivätkä sitä kuinka toimia yhdessä muiden kanssa puolustaakseen itseään. Kun äänetöntä asetta voimistetaan asteittaisesti, yleisö tottuu sen olemassaoloon ja oppii sietämään sitä kunnes paine kasvaa liian suureksi ja he romahtavat." ["Behold A Pale Horse", s. 40-41].
9/11 -tapahtumien jälkeen, paine kasvoi niin suureksi johtuen itse iskuista sekä niitä seuranneista vääristä hälytyksistä että monet ihmiset tunsivat olonsa niin uhatuksi että he antoivat periksi ja juoksivat hallituksen luokse jotta se ratkaisisi ongelman. Hallitus oli hyvin halukas ratkaisemaan ongelman, jos vain yleisö suostuisi luopumaan joistakin vapauksistaan ja oikeuksistaan, ja näin ihmiset olivat halukkaita tekemään!

Salli meidän nyt palata takaisin Cooperiin:

"Kokemus on osoittanut että yksinkertaisin menetelmä varmistaa äänetön ase ja saada yleisö kontrolliin on pitää heidät toisaalta tietämättöminä ja toisaalta välinpitämättöminä järjestelmän perusperiaatteista -- mutta samalla pitää heidän hämmentyneinä, epäjärjestyksessä sekä harhaanjohdettuina niiden asioiden avulla joilla ei ole todellista merkitystä. Tämä saavutetaan:"

"(1) Irroittamalla heidän mielensä sabotoimalla heidän henkisen aktiviteettinsa tarjoamalla heikkotasoisia kursseja matematiikassa, logiikassa, systeemisuunnittelussa ja taloustieteessä sekä tuhoamalla heidän tekninen luomiskykynsä."

"(2) Harjoituttamalla heidän tunteitaan, lisäämällä heidän nautinnonhaluaan emotionaalisiin ja fyysisiin asioihin:

(a) Hellittämättömillä emotionaalisilla istutuksilla ja hyökkäyksillä (henkinen ja emotionaalinen raiskaus) jatkuvalla seksin, väkivallan ja sotien sulkutulella, erityisesti televisiossa ja sanomalehdissä.

(b) Antamalle heille mitä he haluavat -- ylenmäärin -- roskaruokaa sekä eväämällä heiltä sen mitä he todella tarvitsevat.

(c) Uudelleenkirjoittamalla historian ja lain sekä alistamalla yleisön poikkeavalle luomiselle [evoluutio]; ja näin muuttaa heidän ajattelunsa..."

"Yleinen sääntö on se että hämmennyksestä on hyötyä, ja mitä enemmän hämmennystä sitä enemmän hyötyä. Siksi, paras lähestymistapa on luoda ongelma ja sitten tarjota siihen ratkaisu... Pidä yleisö kiireisenä, kiireisenä, kiireisenä ilman että heillä olisi aikaa jatella; takaisin farmille muiden eläinten joukkoon." [s. 56-57].
Nämä illuminaatin hyvin laaditut suunnitelmat kertovat meille miksi meidän yhteiskuntamme on niin täynnä antikristillistä suhtautumista sekä niin täynnä monenlaista pahuutta; ihmiset eivät välitä mitä tapahtuu kunhan vaan heillä itsellään menee hyvin.

Kolme päätekijää täten muodostavat meidän mielistämme tiiviin propagandalaatikon joka on meidän mielemme:

 1. Julkiset koulut -- Historiallinen fakta on että ensimmäinen merkittävä henkilö joka suositteli hallituksen kontrolloimaa ja ylläpitämää peruskoulukaitosta oli Karl Marx Kommunistisessa manifestissaan. Marx ymmärsi että tällainen koululaitos riistäisi lapset vanhemmiltaan ja opettaisi heille ne arvot jotka hallitus haluaa heidän oppivan.

  Ennen ensimmäistä maailmansotaa Illuminati oli ostanut jokaisen koulukirjoja valmistavan yrityksen. Ennen toista maailmansotaa illuministiset kouluttavat Dewey ja C. F. Potter olivat käytännössä ottaneet julkisen koululaitoksen haltuunsa. Tämän vuoksi, Toisesta maailmansodasta lähtien jokainen peruskoulun ensimmäiselle luokalle astuva lapsi koulutetaan juuri niin kuin Illuminati haluaa heidät koulutettavan.

  Toisen maailmansodan jälkeen julkiset koulut ovat mitä suuremmassa määrin kehittyneet huonommuus-oppilaitoksiksi joista yläpuolella on kerrottu. Lapsilta ei ainoastaan kielletä hyvää peruskoulutusta, vaan sen lisäksi heille ei myöskään opeteta loogista ajattelua. Histotia on uudelleen kirjoitettu niin että lapset uskovat kaikkien asioiden tapahtuneen sattumalta, niin että kukaan heistä ei edes harkitse toista, ilmeisempää vaihtoehtoa -- salaliittoa. Vaikka salaliitto oli eräs pää-elementti joka hajoitti Rooman imperiumin, useimmat ihmiset uskovat että pitkäkestoinen salaliitto ei ole mahdollinen.

  Historia on uudelleen kirjoitettu niin että oppilaamme on opetettu luottamaan Suureen Hallitukseemme ja odottameen että hallitus ensin löytäisi ratkaisut ongelmiimme. Tämän päivän ihmiset ovat kadottaneet oikeutetun pelon joka meidän perustajillamme on oli hallituksia kohtaan. Vuosisatoja enne vuotta 1776, hallitukset olivat yksilöiden elämän ja vapauden suurin uhka. 1900-luvulla tämä uhka lisääntyi dramaattisesti. Nyt merkit ovat sellaisia että Jumalan käsi saattaa lopulta sallia että tämä tapahtuu, ainakin jos viranomaisilla on jotakin sanottavaa tähän.

 2. Joukkotiedotusvälineet -- Televisio on raunioittanut enemmän elämiä ja mieliä kuin mikään muu tiedotusväline historiassa! Näkymättömästi ja asteittaisesti, ihmiset ovat kärsineet täydellisen asenteiden ja arvojen muutoksen samalla kun he olivat täysin tietämättömiä siitä että tällainen muutos oli tapahtunut. Tänään, TV-esitysten ja elokuvien hallitsevat arvot ovat täysin antikristillisiä ja hiljattain on astuttu sisään okkultismin maailmaan -- satanismiin.

  TV-uutiset on suunnniteltu helpottamaan propagandalaatikkoa jonka julkiset koulut ovat aloittaneet. Sunulle kerrotaan mitä Illuminati haluaa sinun kuulevan. Ihmiset saavat uutisensa pääasiassa televisiosta. Jopa keskustelut radioissa ja televisioissa käydään illuminaattien välillä: väittelyiden rajaviivat on piirretty niin ovelasti että sinä et koskaan tule näkemään totuutta.

  Useimmille amerikkalaisille, heidän henkinen propagandalaatikkonsa on niin valmis että he elävät kuten Truman Show:n tähti!

 3. Raamatullinen tietämättömyys -- Mikään tästä ei olisi ollut mahdollinen jollei Läntinen Kirkko olisi vajonnut luopumukseen. Syy tähän luopumukseen on ollut tietämättömyys Raamatusta. Ihmiset jotka käyvät kokouksissa eivät todennäköisesti koskaan opi että Raamattu puhuu salaliitosta alkulehdiltä aikojen loppuun saakka. Liian monet kristityt eivät ole koskaan ymmärtäneet totuutta Ilmestyskirjan luvusta 17:17, että Lopun ajan johtajat toimivat harmoniassa luodakseen tilanteen jossa Antikristus voi ilmestyä! Tätä on salaliitto korkeimmalla tasollaan.

  Tietämättömyys Raamatusta viimeistelee henkisen propagandalaatikon. Valitettavasti, tämä päivänä amerikkalaisia pidetään vangittuina henkisesti ja emotionaalisesti eivätkä he koskaan ymmärrä tätä todellisuutta. Tämä on syy miksi Cutting Edge vaikuttaa niin radikaalilta niin monien ihmisten mielestä, sillä me olemme rikkoneet tämän propagandalaatikon, ja me voimme nähdä selvästi, Jumalan armosta.
Loppupäätelmä

tapa jolla poliittiset ja terveysviranomaiset käsittelevät SARS-virusta, viittaa siihen että tämä virus on vain yksi tauti joka sallii viranomaisten peloitella tietämättömiä ihmisiä. Pelko on paras kontrollointiväline, ja meidät on alistettu äärimmäiselle pelolle 9/11 -iskujen jälkeen.

Tohtori Horowitz tietää että SARS ei ole tuleva "Big One" joka toteuttaisi Ilmestyskirjan profetian, sillä hän kertoo mikä tämä tulee olemaan:

"Leukemia joka surmaa useimmat uhrinsa muutamassa viikossa ilma kautta tapahtuvasta kosketuksesta."
Sillä välin, taudit kuten SARS on tarkoitettu peloittelemaan yleisöä ja lihottamaan lääkeyhtiöitä sekä sallimaan sen että hallitus saisi entistä tiukemman otteen jo ennestään peloissaan olevasta yleisöstä.

Totisesti, kaikki profeetalliset merkit ovat joko täällä tai ne voidaan nähdä taivaanrannalla.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1797Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin