web space | website hosting | Business Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Onko USA toteuttamassa tuomiot Irakia (Babylonia) vastaan jotka löytyvät Jesajan luvusta 13? -- Lyhennelmä


Alaotsikko: Kun sinä ymmärrät millaisen "ydinsodan" me olemme käyneet Irakia vastaan, sinä ymmärrät että kenties me olemme parhaillaan käymässä prosessia jossa tuhotaan koko maa kuten Jesaja 13 kertoo.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Ennenkuin minä aloin kirjoittaa tätä artikkelia, neuvottelin lukuisien asiantuntijoiden kanssa joihin minä luotan. Minä neuvottelin erään lukijan kanssa joka on ulkomaisessa armeijassa palveleva lääketieteen tohtori, sekä eläkkeellä olevan USA:n armeijan majurin sekä palveluksessa olevan lääketieteen alalla toimivan majurin kanssa.

Hiljainen ydinsota irakilaisia vastaan

Köyhdytetyn uraanin (DU) määritelmä

"DU on sitä mikä jää jäljelle kun suurin osa uraanin radioaktiivisista isotoopeista poistetaan. DU on raskasmetalli joka on lisäksi hieman radioaktiivinen. Suurina annoksina se on vaarallinen terveydelle. Sellaisenaan DU ei ole kovin vaarallista."
Kuitenkin, sitten kun DU:ta käytetään taistelussa, vaarallinen saastuminen alkaa. Tämä on artikkelin olennaisin osa.

Miksi meidän sotakoneemme käyttää köyhdytettyä uraania?

Melkein 15 vuotta sitten Pentagon alkoi käyttää DU:ta laajalta aseissamme. SE on edullista, tiheää ja helposti palavaa joten aine saa ammuksen polttamaan tiensä paksujen esteiden läpi. [L. A. Times, 18.2.2001].

DU on niin tehokasta että USA käyttää sitä seuraavissa asejärjestelmissä:

  1. Sotalaivat joilla on Phalanx -konetuliaseet; ne voivat ampua tuhansia DU-ammuksia minuutissa.

  2. Jotkin Tomahawk-ohjukset ovat DU:lla päällystettyjä. ["Nukes of The Gulf War", John Shirley, http://www.gulfwarvets.com].

  3. M1 Abrams -tankit kuten myös brittiläiset tankit ovat DU:lla varustettuja. [BBC News, 18.3.2003].

  4. A-10 "Tank Buster" -hävittäjä ampuu DU 30-mm ammuksia koneita ja sotilaita vastaan.
"Kun DU-ammus laukaistaan, uraani, plutonium ja americium höyrystyy pieniksi radioaktiivisen pölyn hiukkasiksi. Yksi DU-hiukkanen voi tuhota koko immuunijärjestelmän." ["US Shells Leave Lethal Legacy", Toronto Star, 31.7.1999].
Kuten me totesimme, ennen ampumistaan DU on melko vaaratonta. Kun se ammutaan, riski kasvaa dramaattisesti. Osuessaan kohteeseensa suurin osa DU-taistelukärjestä höyrystyy pieniksi hiukkasiksi. Täten, kun ihminen kävelee taistelukentällä, hän hengittää ja saa vaatteisiinsa näitä hiukkasia. Suuret määrät DU:ta voi saada aikaan munuaisvaurioita päivien kuluttua. Muut jotka hengittävät pienempiä määriä eivät saa välittömiä oireita mutta he voivat saada myöhemmin vakavia oireita. Kuinka monta meidän sotilastamme DU on saastuttanut?

Eläkkeellä oleva armeijan majuri vahvisti tämän: 75% meidän kentällä palvelevista sotilaista tulee kärsimään alla kerrotuista oireista. Itse asiassa, sotilaat jotka tulevat paikalle taisteluiden jälkeen ovat suurimmassa vaarassa. Tätä radioaktiivista pölyä on mahdotonta puhdistaa koska se on niin hienojakoista ja sitä on kaikkialla.

"Taisteluiden kahtena ensimmäisenä viikkona ammutut 700 Tomahawk-ohjusta peittivät asuinalueet radioaktiiviseen pilveen." [news.telegraph.co.uk, 1.4.2003].
USA:n armeija väittää että DU:sta ei ole ongelmaa. Kuitenkin, USA:n armeijan sisäiset muistiinpanot osoittavat että tämä ei ole totta! Kuuntele:
"Vuonna 1993 Pentagonin dokumentti varoitti että 'kun sotilaat hengittävät DU:ta, heidän riskinsä sairastua syöpään kasvaa'." [The Observer, 14.1.2001].

"USA:n armeijan ohjekirjanen vaatii että jokaisen joka tulee 25 metriä lähemmäksi DU-saastunutta ajoneuvoa, täytyy pukeutua suojavaatteisiin." [Seattle Post, 12.11.2002].

DU on myös kemiallisesti hyvin myrkyllistä.
"Gulf War I:sen jälkimainingeissa rotilla tekemämme kokeet osoittivat että uraanin kemiallinen myrkyllisyys saattaa vahingoittaa immuunijärjestelmää, keskushermostoa sekä saada aikaan syöpää." [L. A. Times, 18.2.2001].
Millaisista oireista muut ovat kärsineet altistuttuaan DU:lle? Kuuntele ja itke!
"Alueella majailevat USA:n ja Britannian joukot ovat käveleviä ruumiita. Ihmiset ja eläimet, ystävät ja viholliset, kaikki saastuneella alueella ovat tuomittuja kroonisiin sairauksiin ja vammautumiseen. Munuaisvaivat, keuhkosairaudet, äärimmäinen uupumus, nivelkipu, muistinmenetys, syöpä ja ennenaikainen kuolema odottavat niitä jotka altistuvat DU:lle." [Worthington, op. cit.]
Osa DU-myrkytyksen luonteesta on sellaista että sen kehittyminen vaatii aikaa, 3-10 vuotta.

Gulf War I:sen veteraanit

Nyt kun tästä sodasta on 12 vuotta, mädät hedelmät ovat kaikkien nähtävillä. Salli meidän tutkia faktat. Valmistaudu järkyttymään!

"Bush Vanhemman Gulf War I oli myös 'ydinsota' kun 320 tonnia DU:ta käytettiin Irakia vastaan. 'U.S. Agency for Toxic Substances':in vuonna 1998 laatima raportti vahvistaa että elimistöön saatu DU aiheuttaa samanlaisia oireita kuin mistä ne jotka sanovat kärsivänsä Gulf War -syndroomasta kertovat." [The Observer, 14.1.2001].
Itse asiassa, vuoden 1999 Balkanin sodasta lähtien alueen asukkaat ovat kärsineet samanlaisesta "Balkanin syndroomasta".
"The Gulf War Veterans Association raportoi että ainakin 300.000 Gulf War I:sen veteraania kärsivät sairauksista." [http://www.pioneerplanet.com].

"Tähän päivään mennessä, 209.000 veteraania on vaatinut työkyvyttömyyskorvausta perusteenaan sodassa saadut sairaudet." [WorldNetDaily, 28.1.2003].

Kuitenkin, nämä tilastot piilottavat todellisen kauhun, sillä ne eivät kerro että alueelle lähetetyistä 600.000 miehestä 200.000 pysyivät kaukana taistelukentältä. Siksi, vain noin 400.000 miestä oli paikan päällä. Tämä tarkoittaa sitä että 75% meidän maajoukoistamme kärsii kroonisista sairauksista jotka tappavat heidät hitaasti! Vielä, vaikka Pentagon tietää tosiasiat, me silti ammuimme DU-ammuksia uhaten sekä siviilien että omien sotilaidemme henkeä.

Näistä 300.000 veteraanista hyvin suuri osa on hyvin sairaita.

"Tri. Asaf Durakovic, Georgetownin Yliopiston ydinlääketieteen professori on entinen armeijan lääkeasiantuntija. Hän kertoi ydintiedemiehille Pariisissa viime vuonna että kymmenet tuhannet brittiläiset ja amerikkalaiset sotilaat ovat nyt kuolemassa säteilyyn jolle he altistuivat Gulf War I:ssä. Hän sai selville että 62% sairaista veteraaneista oli uraani-isotooppeja kudoksissaan, luissaan, aivoissaan ja virtsassaan." [The Sunday Times, 3.9.2002].
Täten, Pentagon on surmannut paljon, paljon enemmän amerikkalaisia sotilaita kuin mitä Irakin armeija olisi voinut edes toivoa tappavansa! Eläkkeellä oleva armeijan majuri jonka kanssa oleb keskustellut tuntee että Pentagon katsoo jokaista sotilasryhmää "käytä ja heitä pois" -joukkiona.

Mutta, ongelma pahenee, sillä useat Gulf War I:sen veteraanien vaimoista kärsii samoista oireista.

"Joillakin sairailla veteraaneilla on uraania jopa siemennesteessään. Heidän seksipartnerinsa saavat samat oireet." [The Halifax Herald Limited, 9.2.2001].
Yritys puhdistaa Gulf War I:n kalustoa
"Armeijan terveysfyysikkona, Tri. Doug Rokke lähetettiin Lähi-Itään pelastamaan DU:n saastuttamia tankkeja Gulf War I:n jälkeen. Hänen geigermittarinsa paljasti että Irakin ja Kuwaitin taistelualueilla säteilyn määrä oli 300 milliremiä tunnissa (beta ja gamma), sekä tuhansista miljooniin yksikköä per minuutti alfa-säteilyä. Rokke kertoi hiljattain medialle: 'Koko alue on edelleen roskainen. Tämä tavara ei lähde pois.'" [Worthington, op. cit.]
Itse asiassa, me tiedämme että DU pysyy "kuumana" 4,5 miljardia vuotta. Säteilyexpertti TRi. Helen Caldicott vahvistaa että hiekkamyrskyt pysyvät radioaktiivisina lopun aikaa." [San Francisco Chronicle, 10.10.2003].

Nyt, palatkaamme takaisin Tri. Doug Rokkeen:

"Sadasta Rokken puhdistusjoukkueen jäsenestä, 30 on jo kuollut. Rokke itse on sairas sekä säteily on vahingoittanut hänen niveliään ja munuaisiaan. Rokke varoittaa että jokaisella joka on tekemisissä DU:n kanssa pitäisi olla suojavaatteet, sillä, hän sanoo, sinä et saa uraanihiukkasia pois vaatteistasi." [Worthington, op. cit.]
Gulf War II:sen veteraanit

Koska suurin osa DU-sairauksista kehittyy pitkän ajan, 3-10 vuotta, kuluessa, meidän ei pitäisi odottaa välittömiä vaikutuksia. Mutta, älä unohda että nuoret sotilaat ovat pahoin saastuneita. Edelleen, kun hiekkamyrsky tulee, saastunut pöly lentää kymmeniä tai satoja maileja.

"Tri Rokke vahvistaa että Pentagon valehtelee DU-vaaroista. Hän ennustaa että tämän sodanb seurauksena sairastuneiden amerikkalaisten sotilaiden määrä tulee olemaan hätkähdyttävä." ["Gulf War Casualties", Dr. Doug Rokke, http://www.traprockpeace.org, 30.9.2002].

"Kun he asteittaisesti sairastuvat ja kärsivät hitaasta palamisesta hautoihinsa, Pentagon tekee, niinkuin se teki Gulf War I:sen suhteen, kiistää heidän kärsimyksensä ja kuolemansa johtuneen Irakista." [Worthington, op. cit.]

Muita radioaktiivisia "vapautusoperaatioita"

Afganistan -- Afganistanin pohjavesi on pahoin saastunut näiden ydinaseiden seurauksena... Uranium Medical Research Centerin asiantuntijat raportoivat että afgaanien virtsanäytteet osoittavat korkeinta uraanipitoisuutta jota on koskaan mitattu siviileillä. Afgaanisotilaiden ja -siviilien on raportoitu kuolleen kärsittyään vakavasta pahoinvoinnista, hengitysvaikeuksista, sisäisestä verenvuodosta sekä muista säteilyvaivoista.

Balkan -- Vuosien ajan, USA ja Nato ampuivat DU-ohjuksia, ja ammuksia yli Balkanin, 'säteilyttäen' ihmiset Serbiassa, Bosniassa ja Kosovossa. Kun DU-ammukset iskeytyivät kemikaalitehtaisiin, ympäristö muuttui hyvin myrkylliseksi. Vuonna 1999, YK:n tutkijat raportoivat että arviolta 12 tonnia DU:ta oli vaurioittanut Jugoslavian ympäristöä.

"Tiedemiehet vahvistavat että Balkanin ihmisillä on korkea uraanipitoisuus virtsassaan." [CounterPunch.org, 28.12.2001].

"Vuonna 2001, jugoslavialainen patologi raportoi että satoja bosnialaisia oli kuollut syöpään NATO:n DU-pommitusten seurauksena." [Reuters, 13.1.2001].

"Monet NATO:n rauhanturvaajista Balkanilla kärsivät heikosta terveydestä. Heidän sairauksilleen (leukemia, syöpä ja muut säteilysairaudet) on annettu nimi 'Balkanin syndrooma'. Richard Coghill ennustaa että Balkanilla käytetyt DU-aseet johtavat ainakin 10.000 ihmisen syöpäkuolemaan." BBC News, 30.7.1999].

Tulevaisuudessa tapahtuva koko maan saastuminen

Aikaisemmin, me kerroimme että DU-radioaktiivisuus säilyy 4,5 miljardia vuotta. Gulf War I:ssä me kylvimme 320 tonnia DU:ta näiden ihmisten päälle. Tuho oli valtava! Me rohkaisemmi sinua käymään Tällä sivulla. Nämä kuvat kertovat siitä suuresta inhimillisestä kärsimyksestä jonka meidän Gulf War I:n sotakone jätti jälkeensä. Katso näitä tilastoja alla, saasteista jotka vuoden 1991 sota sai aikaan, ja murehdi.

"Tri. Garthin ja Tri. Nancy Nicholsonin mukaan Irakissa syntyy nyt normaalia enemmän sairaita tai vammaisia lapsia. Nicholsonit myös raportoivat että 20-25% sota-alueita reunustavien maiden väestöstä on sairaita." [http://www.tetrahedron.org/articles/gulf_war_syndrome/CFS_Gulf_War_Syndrome_Article.html].
Tämä tilasto osoittaa että Irak on kuoleva kansakunta. Mikään maa ei selviä pitkään jos yli puolet syntyneistä lapsista on sairaita tai vammaisia. Kysyin eräältä lukijalta joka palvelee lääkärinä ulkomaisessa armeijassa, että voisiko tilanne olla niin paha että koko maa hylättäisiin. Lääkäri vastasi: "Kyllä."
"asiantuntijat ovat laskeneet että Liittouma käytti 1000-2000 tonnia DU:ta tässä kolmen viikon konfliktissa." [The Guardian Unlimited, 25.4.2003].
Kuinka tämä on mahdollista? Kun me tiedämme mitä Gulf War I:n 320 tonnia sai aikaan sotilaillemme ja irakilaisille siviileille, kuinka me voimme selvitä kuusinkertaisesta annoksesta? Tämä on tilanne joka tuhoaa kansakunnan, erityisesti pitkän ajan kuluessa. Onko tämä sellainen tuho joka kerrotaan Jesaja 13:ssa?
"Kuule, vuorilla käy kuin paljon väen pauhina; kuule valtakuntain, kokoontuneitten kansojen kohinaa: Herra Sebaot katsastaa sotajoukkoansa. He tulevat kaukaisesta maasta, taivaan ääristä, Herra ja hänen vihansa aseet, hävittämään kaiken maan." [Jesaja 13: 4-5].
Olemmeko me prosessissa jossa hävitetään koko maa? Uskon todisteiden olevan selviä että me olemme.

Miksi tästä hirvittävästä rikoksesta ei kerrota uutisissamme?

  1. Kun Presidentti Bush Vanhempi säästi Saddamin vuonna 1991, minä tajusin että Saddam oli osa Illuminaatin suunnitelmaa ja että hänellä on tärkeä rooli tulevaisuuden tapahtumissa. Saddam kontrolloi uutisia. Irakilaiset ovat kuolleet hiljaa vuodesta 1991 lähtien, mutta Saddam on perustanut erään historian tukahduttavimmista hallituksista. Mieluummin kuin ottaa riski joutua pidätetyksi, kidutetuksi ja surmatuksi, tavallinen kansalainen on oppinut hautaamaan kuolleet läheisensä ja pitämään suunsa kiinni. Ei siis ole ihme etteivät irakilaiset ottaneet "vapauttajiaan" kovin innokkaasti vastaan.

  2. Illuminati kontrolloi mediaa. Koska amerikkalaisten ja brittiläisten sanomalehtien, aikakauslehtien ja TV-kanavien omistajat ovat CFR:n jäseniä kuten myös uutisankkurit, Illuminati kontrolloi informaatiota. He päättävät mitkä uutiset julkaistaan.

  3. Arabi-vapaamuurarit hallitsevat arabimaailmaa. Täten, kukaan ei halua lietsoa enempää amerikkalaisvastaista mielialaa kuin on tarpeen.

  4. Amerikkalaiset euvät halua tietää totuutta. Kun me lähestymme Jumalan tuomiota, me olemme luisuneet samanlaiseen ajatusmaailmaan kuin Israelilla oli juuri ennenkuin Babylonian armeija tuhosi juutalaiset. Kuuntele:
    "...jotka sanovat näkijöille: 'Älkää nähkö', ja ennustajille: 'Älkää ennustako meille tosia, puhukaa meille mieluisia, ennustakaa silmänlumeita.'" [Jesaja 30:10].
Me emme näe koska me emme halua nähdä totuutta. Mutta, eksytys on nyt ohi. Nyt sinä näet ruman totuuden: Toista kertaa 12 vuoden aikana me olemme käyneet hiljaista "ydinsotaa" sekä irakilaisia että amerikkalaisia sotilaita vastaan. Totisesti, minä vapisen kun muistan että Jumala on oikeudenmukainen! Sen jälkeen kun USA on ollut Jumalallisen koston väline Irakia vastaan, Hän luultavasti nyt kääntyy meitä vastaan, langettaakseen tuomionsa meille. Tällainen on Jumalan toimintatapa.


Suomentajan kommentti:

Pyydän anteeksi että jouduin rikkomaan lupaukseni tämän kerran ja suomentamaan Cutting Edgen Irak-artikkelin. Kuten huomaat, tämä on ehkä CE:n julkaisemista artikkeleista kaikkein tärkein. Tämä paljastus on isku vasten Leo Mellerin kasvoja. Hän sanoi että ei haittaa vaikka 30.000 ihmistä kuolisi tässä sodassa. Todellisuudessa kuolleita saattaa tulla paljon enemmän: niitä voi tulla 300.000; niitä voi tulla 3.000.000; niitä voi tulla 10.000.000! Lisäksi, tämä radioaktiivinen saaste varmistaa sen että Irakia ei tulle koskaan jälleenrakentamaan (tämä vaatii Jesaja 13:n ja Jeremia 50-51:n tulkitsemista uudelleen). Meller lähti Irakiin. Jollei hän lähde sieltä heti pois -- saattaa olla jo myöhäistä -- hänestäkin tulee "kävelevä ruumis" eli hän on tuomittu hitaaseen säteilevään kuolemaan. Tosin, nämä kuolevat irakilaiset tarvitsevat nyt Evankeliumia enemmän kuin koskaan. Onko tämä Jumalan langettama tuomio Mellerille siitä että hän tuki Bushia ja Irakin sotaa? Kuten artikkelissa kerrottiin, myös Mellerin vaimo on vaarassa. Onko tämä tuomio siitä että Meller eronneena meni uudestaan naimisiin?

Leo mellerin oppi on sellainen että Jumala -- jo ennen aikojen alkua -- määrää siitä kuka pääsee Taivaaseen ja kuka ei. Tällöin esimerkiksi Ilmestyskirjan vitsauksilla ei ole mitään merkitystä; ne eivät pelasta ketään, ne vain tapahtuvat -- sillä kaikki on ennalta määrätty. Jos ihmisellä on tällainen ajatusmaailma, voi ehkä juuri ja juuri ymmärtää miksi Meller pitää uudestisyntyneenä kristittynä henkilöä jonka surmauttamien ihmisten lukumäärä voi lähennellä kymmentä miljoonaa. Tällöin liikutaan jo samassa kymmenjärjestelmässä kuin Hitlerin ja Stalinin surmauttamien ihmisten lukumäärä.


---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1804Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin