web space | free hosting | Business Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Palestiinalaisten "Hudna" -tulitauko päättyy syyskuun 29. päivä vuonna 2003, tasan kolme vuotta siitä päivästä jolloin hän aloitti tämän Intifadan -- Uuden Jerusalemin sovintosuunnitelman toinen vaihe


Alaotsikko: Kaikki käytettävissä oleva tiedustelumateriaali osoittaa sitä todellisuutta kohden että palestiinalaiset hyödyntävät kuumeisesti Hudnan sallimaa aikalisää valmistautuakseen täysimittaiseen sotaan. Arafat on ollut yhdenmukainen Illuminaatin aikataulun kanssa menneisyydessä, joten hän on todennäköisesti yhdenmukainen myös tämän päivämäärän suhteen.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Tämä artikkeli jota me lainaamme, alla, on vahvistus tilanteesta "maan päällä" Israelissa jonka me olemme saaneet omilta läheteiltämme. Edelleen, tämä artikkeli on täyttymys todellisista suunnitelmista joiden me arvelimme olevan palestiinalaisten mielessä heidän arvottoman Hudna-tulitaukonsa alusta alkaen. Avainkysymys on, että miksi Israel ja Yhdysvallat ovat sokeita palestiinalaisten sotavalmisteluille joita he tekevät kirkkaassa päivänvalossa! Tätä kysymystä me pohdimme aivan artikkelimme lopussa. Nyt, salli meidän katsastaa tämä hyvin erikoinen uutisartikkeli.

UUTISKATSAUS: "'Rauhan' loppu. Seuraava pysäkki Tiekartalla: täysimittainen sota", David Bedein, IsraelBehindTheNews.com

"Jokainen joka hengittää ilmaa Israelissa tänä kesänä voi huomata sotavalmistelut jotka tähtäävät syksyyn. Israelin lehdet ovat täynnä Israelin tiedustelupalvelun raportteja jotka välittävät Israelin vihollisten suunnitelmat sodasta syksyllä. Nämä 167 terroristi-iskua jotka tapahtuivat ensimmäisenä Hudnan kuukautena palvelevat synkkänä muistutuksena tulevista arabien terrori-iskuista."
Totisesti, meidän lähteemme Israelissa raportoivat, että palestiinalaiset valmistelevat kuumeisesti sekä sotaa että vakavia terrori-iskuja sitten kun tämänhetkinen Hudna-tulitauko on ohi. Samalla kun me olemme selittäneet mitä "Hudna" merkitsee muslimeille, me tunnemme että tämä David Bedein on selittänyt tämän ainutlaatuisen islamilaisen käsitteen oikein hyvin tässä artikkelissa. Kuuntele tämä määritelmä.
"'Hudna' nähdään arabien islamilaisessa kansanperinteessä hengähdystaukona taisteluiden välillä jotka ovat osa pidempää sotaa sellaista vihollista vastaan joka ei ole tällaisen "Hudnan" osapuoli. Israelilainen vitsi kuuluu tähän tapaan: 'Israelilainen kysyy arabilta, että mikä Hudna on. Tämä vastaa: Pane aseesi syrjään ja odota muutama hetki kunnes minä lataan sen uudelleen.' Tämä on 'Hudnan' olennaisin osa -- täysin nurinkurinen sopimus. Me ennustimme kaksi kuukautta sitten, että palestiinalaiset käyttäisivät tätä väliaikaista tulitaukoa valmistautuakseen seuraavaa kierrosta varten, jonka on tarkoitus seurata tätä 33 kuukautta kestänyttä Intifadaa: täysimittainen sota!"
Palatkaamme nyt tähän pää-artikkeliimme.
"Virallinen palestiinalaisten media on täynnä sotavalmisteluja: palestiinalaisten TV ja radio kehoittaa päivittäin marttyyrikuolemaan ja Jihadiin 'Palestiinan vapauttamiseksi'. Palestiinalaisten TV ja radio näyttävät kouriintuntuvasti kun vuoden 1948 arabipakolaiset ja heidän jälkeläisensä ottavat osaa paraateihin YK:n pakolaisleireillä, marssien raskaasti aseistautuneina ja vaatien sitä mitä he pitävät YK:n lupauksena 'oikeudesta palata heidän vuoden 1948 kyliinsä'. Siinä kun arabipakolaiset ja heidän jälkeläisensä, kun he vaativat Israelia 'poistamaan uudisasutukset' rauhan ehtona, neljä miljoonaa arabipakolaista ja heidän jälkeläistään avoimesti määrittelevät 'uudisasutukset' juutalaisiksi kaupungeiksi kuten Beersheva, Ramle ja Lod jotka korvasivat arabikaupungit vuonna 1948."
Tämä propaganda on melkein täysin yhdenmukainen Arafatin propagandakoneen kanssa viimeisen kymmenen vuoden ajalta! Oslon sopimuksen mukaan, palestiinalaiset lupasivat lopettaa tällaisen levottomuuksia lietsovan propagandan mutta he eivät lopettaneet. Presidentti Bushin Tiekartta-suunnitelman alla, palestiinalaiset lupasivat lopettaa Israel-vastaisen ja juutalaisvastaisen propagandan, mutta he eivät tehneet näin. Älä hairahdu ajattelemaan että joku muu kuin Arafat olisi vastuussa; Jasser Arafat tekee kaikki avainpäätökset.

Arafatin aikataulu -- onko se Jumalan aikataulu?

"On tullut aika kohdata todellisuus. PLO, Hamas ja muut terroristiryhmät eivät ole koskaan hyväksyneet tulitaukoa... He toki hyväksyivät Hudnan... PLO ja Hamas suunnittelevat heidän Hudnansa kestävän tasan kolme kuukautta ja he tarkoittavat sitä. Kaikki Palestiinan arabi-organisaatiot johtavat Palestiinan arabiväestönsä sotilasharjoitukset, jotta he voisivat johtaa paremmin organisoitua ja kustannustehokkaampaa sotaa silloin kun on taas aika aloittaa vihollisuudet -- ja tarkka Hudnan loppumisen ajankohta on 29.9.2003, joka on tänä vuonna juutalaisen uuden vuoden kolmas päivä."
Jumala on säännönmukaisesti määrännyt monet Israelin historiallisesti tärkeät tapahtumat tapahtumaan joko juhlapäivänä tai sitä seuraavina päivinä. Täten, minusta on hyvin mielenkiintoista havaita että Arafat on valinnut juutalaisen uuden vuoden kolmannen päivän Hudnan loppumisen ajankohdaksi. Ensimmäinen päivä, Rosh Hashana, juutalaisen uusi vuosi, alkaa tänä vuonna syyskuun 27. päivänä, mikä sattuu olemaan takaraja jonka pääministeri Sharon on asettanut Dahlanille ja Abbasille riisua kokonaan aseista palestiinalaiset terroristiryhmät. Tietenkin, koska nämä kaksi palestiinalaisviranomaista saavat määräyksensä suoraan Arafatilta, syyskuun 27. päivä menee ohi ilman minkäänlaisia toimia.

Tämä Hudna-tulitauko sitten virallisesti loppuu kaksi päivää myöhemmin, 29. syyskuuta. Vaikka tämä ajankohta ei ole yllätys -- antaen Illuminaatille mahdollisuuden suunnitella tapahtumat jotka toteuttavat Raamatun profetiat -- Arafat on johtanut toimistostaan sissisotaa Israelia vastaan hyvin samanlaisen kaavan mukaan. Kuuntele:

"On tullut aika ottaa Arafat ja hänen liittolaisensa vakavasti ja ymmärtää että:
Kaikki Israelin juhlapäivät tapahtuvat hiukan eri päivinä eri vuosina, joten vuonna 1993, juutalaisen uuden vuoden kolmas päivä oli 13. syyskuuta, mutta vuosina 2000 ja 2003 ne olivat 29. syyskuuta. Täten Arafat näyttää toimivan, ja jopa ryhtyvän sotaan Israelia vastaan aikataulun mukaan joka on rakennettu juutalaisen uuden vuoden kolmannelle päivälle. Mutta, meidän ei pitäisi olla niin yllättyneitä, sillä Arafat on vihjannut kaiken aikaa että hän noudattaa aikataulua. Kuuntele:
"Kun Oslon prosessi käynnistettiin 13.9.1993: "Hyvin harvat ottivat silloin Arafatin vakavasti... Vaikka Israelin tiedustelupalvelu varoitteli vuosina 1999-2000 useaan otteeseen, että PLO oli ottamassa väistämättömiä askeleita kohti sotaa syyskuussa 2000, hyvin harvat ihmiset ottivat Arafatin vakavasti. On tullut aika ottaa Arafat ja hänen liittolaisensa vakavasti."
Väestön militarisointi -- tehden heistä "vihollistaistelijoita"

Kuten me kerroimme yllä, palestiinalaisia yllytetään parhaillaan suuressa kampanjassa jonka on tarkoitus valmistaa koko väestö sotaan. Jos Arafat voi käynnistää hyökkäyksen 20.000 puolisotilaallisen taistelijan voimin joita tukee yli 3.000.000 vihaista ja koulutettua palestiinalaista, Israelin puolustusvoimilla voi olla erittäin vakava ongelma käsissään. Heidän joukkonsa joutuisivat sidotuiksi tähän taisteluun. Itse asiassa, vuonna 1996 Pentagon lähetti raportin KOngressille jossa he kertoivat Arafatin suunnitelmasta sitoa tarpeeksi Israelin joukkoja maan rajojen sisäpuolella jotta ulkopuoliset joukot voisivat hyökätä maahan. Tämä vuoden 1996 Pentagonin raportti on kuin tämän päivän sanomalehdestä; jos sinä et ole lukenut sitä vielä, me kehoitamme sinua lukemaan uutisen 1057 -- "Next Arab-Israeli War -- Pike's Third World War Planned To Produce Antichrist, part 2/2".

Nyt, salli meidän palata tähän tämänhetkiseen artikkeliin nähdäksemme, että Arafatin suunnitelmissa islamilaiset maat liittyvät hänen rinnalleen taistelussa Israelia vastaan.

"Arafat suunnittelee käyvänsä sotaa Israelia vastaan seuraavaksi ulkomaisten joukkojen turvin. Ensimmäistä kertaa 30 vuoteen, Israel voi odottaa että mihin tahansa vihollisuuksiin voi liittyä aktiivista sotilaallista tukea Syyriasta, Iranista, Saudi-Arabiasta, Libyasta ja jopa Egyptistä. PLO:n ja Hamasin johtajat tekevät erittäin selväksi että jos Israel ei hyväksy Tiekartan ehtoja, Hudna sanotaan irti syyskuun 29. päivänä kuten suunniteltu, eivätkä Lähi-Idän islamilaiset hallitukset seiso tumput suorina."
Eivät ainoastaan palestiinalaiset sotilaat tule taistelemaan ainutlaatuisilla aseilla, vaan jos heitä tukee hyvin koulutettu ja organisoitu yli 3.000.000 siviilin joukko, tämä joukko sitoisi israelilaiset odottamattomalla tavalla. Kuitenkin, jos Arafat tarkoituksella sekoittaa siviilit mukaan tähän taisteluun, israelilaisilla olisi oikeus kansainvälisen lain mukaan pitää koko populaatiota vihollistaistelijoina! Täten, jos he tuhoavat koko Palestiinan väestön, heillä olisi siihen oikeus!! Tämä palestiinalaisten tuho myös toteuttaisi Raamatun profetian kuten me kerroimme näissä artikkeleissa: Sitten kun Arafatin joukot -- tukenaan siviiliväestö -- aloittaa hyökkäyksensä, he vetävät puoleensa huomattavat IDF:n joukot jotka ryhmittyvät heitä vastaan. Kuten uutinen 1057 kertoo, Arafat aikoo hyökätä raskain konekiväärein, olalta laukaistavin panssarintorjuntaohjuksin sekä olalta laukaistavin ilmatorjuntaohjuksin. Nämä joukot haastetaan myös avainteiden ja solmukohtien miinoittamisella, ja he yrittävät estää Israelin reservejä pääsemästä tukikohtiinsa tai taisteluasemiinsa.

Palestiinalaiset yrittävät myös luoda niin kiivaan taistelun, että Israelin raskas kalusto joudutaan vetämään maan keskiosiin, pois rajoilta. Tällä hetkellä Syyria ja Egypti laukaisevat heidän Scud-3 -ohjuksensa Israeliin, jotka mahdollisesti kantavat erilaisia tavanomaisia ja epätavanomaisia aseita. Nämä epätavanomaiset aseet ovat joko ydinaseita, biologisia aseita tai kemiallisia aseita. Tämän vuoksi, Israel kohtaa lyhyen historiansa kaikkein tuhoisimman hyökkäyksen. Koska arabit on varustettu länsimaisilla aseilla sekä länsimaisilla sodankäyntimenetelmillä, ja koska heillä on ehdoton miesylivoima, he tosiaan uskovat pystyvänsä tuhoamaan Israelin.

Mutta, jos Palestiinan väestö tulee merkittävissä määrin sekaantumaan tähän taisteluun, Israel pitää heitä vihollistaistelijoina. Siksi, tämä uusi ryppy Arafatin suunnitelmassa saattaa kantaa valtavia profeetallisia seurauksia Lähi-Itään.

Palestiinalaiset valehtelivat Tiekartasta

Pyrkimyksissään suututtaa palestiinalaiset niin että he kiihkeästi tukisivat Arafatin tulevaa sotaa Israelia vastaan, muslimijohtajat ovat luoneet oman versionsa Tiekartasta, nimeltään "Saudien Tiekartta". Tämä versio eroaa huomattavasti aidosta dokumentista. Kuuntele.

"Palestiinan viranomaiset julkaisivat tuhansia kopioita Tiekartasta jokaisen Palestiinan arabin luettavaksi... Tämä 'tiekartta', kuten se esitetään, perustuu saudien suunnitelmaan maaliskuulta 2002, joka velvoittaa Israelin vetäytymään vuoden 1967 linjojen taakse, ja että Israel tunnustaisi kaikille Palestiinan arabi-pakolaisille oikeuden palata vuoden 1948 koteihinsa. Kukaan Israelissa ei ole valmistautunut tähän saudien rauhaan. PLO ja Hamas tietävät tämän. Israelin väestö on juuri nyt alkanut herätä siihen todellisuuteen että tämän tiekartan ehdot perustuvat saudien suunnitelmiin, ja että juutalaisten on ne mahdoton hyväksyä."
Täten, kun Israelin hallitus julistaa että palestiinalaispakolaisten "oikeus palata" ei ole koskaan kuulunut Tiekarttaan, koko Palestiinan väestö uskoo vihaisena että israelilaiset valehtelevat, ja että he yrittävät tarkoituksella romuttaa tämän sopimuksen! Koska muslimit ovat pahamaineisen kuuluisia toistuvista "raivopäivistään", he todennäköisesti lietsovat itsensä sellaiseen raivoon että Arafat voi käyttää heitä sotilainaan. Jos näille palestiinalaisille on annettu puolisotilaallinen koulutus, ja jos heille on annettu sotilaallisia tavoitteita, tämä siviilijoukko voisi olla merkittävä haitta Israelin puolustusvoimille.

Luomassa numeroa "333" näiden suunnitelmien kautta

Uutisessa 1778 me kerroimme kuinka tärkeä tämä numero, 333 oli illuminaateille kun me keskustelimme okkulttisesta kutsusta ottaa osaa globaaliin rukouspäivään joka oli rakennettu luvun 333 mukaan. Surullisella tavalla, World Prayer Teamin (WPT) karismaattinen johto kulki näiden okkulttisten suunnitelmien siivellä.

Sitten, uutisessa 1809 me kerroimmekuinka Presidentti Bush oli saanut tapahtumat toteutumaan niin että ne olivat luoneet kaksi sarjaa tätä lukua 333. Ensimmäinen näistä kahdesta 333-tapahtumasta rakennettiin Tiekartan sisälle. Ota huomioon:

Täten, Arafatin suunnitelma on rakennettu luvun 333 ympärille.

Johtopäätös

Tämän hetken kysymys kuuluu: Siinä kun syyskuun 29. päivä näyttää olevan se päivä jonka Illuminati on valinnut täysimittaisen sodan alkamispäiväksi; sodan konka on tarkoitus käynnistää Kolmas maailmansota joka tuo Antikristuksen -- niin onko tämä Jumalan aikataulu? Jos 29.9.2003 ei ole Jumalan aikataulu, niin siinä tapauksessa mitään ei tapahdu kyseisenä päivänä. Niin monet Raamatun Lopun aikoja koskevat profetiat ovat toteutuneet ja niin monet odottavat yhä toteutumistaan, että me voimme ainoastaan uskoa että tämä on Jumalan aikataulu. Ihmiskunnalla on jopa ihon alle istutettava siru tuotannossa ja tarjolla myyntiin!

Tiesitkö sinä että "Feast of Trumpets" alkaa syyskuun 27. päivä, Rosh Hashanahin ensimmäinen päivä, ja jatkuu seitsemän päivää Lokakuun kolmanteen? Täten, tämän juhlan viimeinen pasuuna soi Lokakuun 3. päivä.

Meidän täytyy odottaa Jumalaa, sillä Hänen ajoituksensa on oikea vaikka me emme ymmärrä sitä silloin. Mitä Apostoli Pietarilla on tähän sanottavaa?

"Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen." [2 Piet. 3:9].
Koska tämä on totta, Apostoli Pietari kertoo meille sitten kuinka meidän pitäisi valmistaa itsemme. Kuuntele:
"Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa..." [2 Piet. 3:11].

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1849Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin