web space | free hosting | Business Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

ABC lähettää dokumentin 3.11.2003 jossa kerrotaan tärkeä valhe jota ilman Antikristus ei voi todistaa sukujuuriaan Kuningas Daavidiin (Osa 1)


Alaotsikko: Jos Antikristus aikoo todistaa juurensa Kuningas Daavidiin jotta hän voisi eksyttää juutalaiset ajattelemaan että hän on heidän kauan odotettu Messiaansa, hänen täytyy "todistaa" juurensa. Valhe joka "osoittaa" hänen juurensa Jeesukseen Kristukseen on merovingialainen sukupuu josta ABC News kertoi miljardeille ihmisille. Tämä oli ensimmäinen lähetys tästä hämärästä okkultistisesta doktriinista, ja se esitetään samaan aikaan kuin monet muutkin tapahtumat jotka nähtävästi johtavat profeetalliseen lopputulokseen.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä

Tämä ABC-uutisdokumentti -- "Jeesus, Maria ja Da`Vinci" -- on eräs kaikkein hätkähdyttävimmistä tapahtumista pitkään aikaan, sillä se on kaikkein tehokkain työkalu jolla altistetaan ihmiset tärkeälle valheelle josta koko Antikristuksen tehtävän onnistuminen riippuu; edelleen, tämä valhe esitetään aikana jolloin päivän tapahtumat näyttävät liiikkuvan kohti tiiviimpää globalisaatiota kuin koskaan aikaisemmin. Tällä kaikkein kriittisimmällä hetkellä maailman historiassa, tämä ABC:n dokumentti paljasti hämärän, okkultistisen salaseurojen valheen josta ainoastaan josta ainoastaan New Age -kirjat ovat kirjoittaneet. Siinä kun Lincolnin kirja "Holy Book, Holy Grail" on myynyt yli miljoona kappaletta, ja siinä kun muut TV-ohjelmat ovat kertoneet tästä aiheesta, kaikki nämä aikaisemmat yritykset eivät ole mitään verrattuna tähän ABC:n saamaan maailmanlaajuiseen yleisöön marraskuun 3. päivänä.

Me luettelemme ensiksi tämän dokumentin olennaisimmat kohdat siinä järjestyksessä kuin ne esitettiin. Sitten, myöhemmissä osissa me kommentoimme niitä ja osoitamme kuinka tarkasti tämä ohjelma esittää Antikristuksen valheen: Jeesus meni naimisiin Maria Magdaleenan kanssa ja sai poikalapsen. Jeesuksen ristiinnaulitsemisen jälkeen Maria pakeni -- ystäviensä avustuksella -- Ranskaan. Lopulta, tämä lapsi naitettiin ranskalaiseen aatelistoon josta ovat lähtöisin Euroopan, Ison Britannian ja jopa Venäjän monarkiat. Säilyttääkseen ja suojellakseen tätä salaista sukujuurta -- nimeltään merovingialainen verilinja -- perustettiin salaseura nimeltään "Priory of Sion". Sitten, kun Antikristus nousee, hän kykenee esittämään merovingialaiset juurensa Jeesukseen Kristukseen sekä Kuningas Daavidiin! Näin hän "täyttää" tärkeän osan jonka avulla vakuuttaa ihmisille että hän on juutalaisten Messias.

Tämä kaikkein okkulttisin salaseura on olemassa tänään, ja se edelleen aktiivisesti suojelee aj säilyttää tätä kriittistä informaatiota. Myöhemmissä osissa me esittelemme keitä nämä johtajat raportoidusti ovat. Nyt, salli meidän tutkia tämän dokumentin sisältöä. Tämä esitys ei ole sanatarkka, mutta se kattaa joka kohdan siinä järjestyksessä kuin se esitettiin.

Tämän dokumentin keskeiset hahmot

Nyt, salli meidän tutkia tämän "dokumentin" sisältöä. Ole varuillasi sillä sinulle tullaan kertomaan sekoitus totuutta ja virheitä. Sinä näet myös New Age- ja gnostilaiset uskonnolliset konseptit joista sinä et ole ollut aikaisemmin tietoinen. Sinä tulet näkemään uskonnollisen luopumuksen laajuuden. Sinä näet myös että New Age:n ja gnostilaisten uskontojen "opiskelijat" esittelevät itsensä aiavn yhtä oppineina kuin tekevät nämä kaksi Dallasin Teologisen seminaarin professoria; nämä liberaalit väärien uskontojen "opiskelijat" väittävät tuntevansa alkuperäisen Kreikan ja Heprean kielen aivan kuin sinä olet kuullut Raamatun tutkijoiden tekevän niin usein!

Lopuksi, sinä näet pinnallisen psykologisen esityksen joka väittää ottavansa huomioon aiheen kaikki näkökohdat, mutta tekee näin sillä tavalla, että katsojalle jää vaikutelma että koko konsepti -- että Jeesus on kenties avioitunut Maria Magdaleenan kanssa ja saanut jälkeläisen josta on lähtöisin eurooppalainen ja brittiläinen monarkia -- saattaakin olla totta.

Tämä pinnallinen psykologinen esitys on, todellisuudessa, Dialektinen prinsiippi jota me oleme kutsuneet nimellä "kuusiportainen asenteenmuokkaus-suunnitelma". Jos sinä et ole lukenut meidän tutkielmaamme tästä hyvin ovelasta menetelmästä muuttaa hiljaisesti ihmisten asenteita ja arvoja, pysähdy tähän ja lue uutinen 1055.

ABC:n "Jeesus, Maria Magdaleena ja Da`Vinci"

VARGAS -- Aloittaa tämän ohjelman kertomalla että mikään kristillisissä Evankeliumeissa ei edes vihjaa siihen että Maria Magdaleena olisi avioitunut Jeesuksen Kristuksen kanssa eikä ole olemassa mitään joka osoittaisi että heillä olisi ollut lapsi joka olisi aloittanut "kuninkaallisen verilinjan". Mutta sitten, Vargas lausuu joidenkin ihmisten uskovan hyvin voimakkaasti että tällainen fyysinen suhde oli olemassa ja että tällainen "kuninkaallinen" lapsi syntyi. Sitten hän esittelee ensimmäisen vieraansa, Dan Brownin.

BROWN -- Tämä kirjailija aloittaa välittömästi sanomalla, että kun hän aloitti tutkimuksensa tämän aiheen tiimoilta, hän oli totaalisen skeptinen; itse asiassa, hänen alkuperäinen tarkoituksensa oli osoittaa että Jeesus ja Maria Magdaleena eivät olisi koskaan voineet olla naimisissa, eikä heillä koskaan olisi voinut olla fyysistä seksuaalista suhdetta josta olisi ollut tuloksena lapsi. Kuitenkin, Brown sanoo että mitä enemmän hän paneutui tutkimuksiinsa, sitä enemmän hän joutui muuttamaan mieltään, ja nyt hän on hyvin vakuuttunut että Jeesus ja Maria Magdaleena olivat olleet naimisissa ja saaneet lapsen.

VARGAS -- Selittää että vuosisatojen ajan, Maria Magdaleena kuvattiin prostituoituna.

BROWN -- Hän vastustaa selittämällä että Raamattu ei itse asiassa sano hänen olleet prostituoitu. Hän sanoo uskovansa että "Kirkkoa" uhkasivat "vahvat todisteet" että Maria Magdaleenalla oli lapsi Jeesuksen kanssa, joten piilottaakseen tämän "faktan", kirkko tahrasi Marian maineen jotta ihmiset eivät pääsisi edes lähelle ajatusta että Maria olisi ollut Jeesuksen vaimo ja Hänen lapsensa äiti.

VARGAS -- Hänen ensimmäinen lausuntonsa on heikosti perusteltu, mutta monen katsojan mielessä, hän näyttää vihjaavan että Brownin väite pitää paikkansa. Vargas sanoo: "Dan Brownin ensimmäinen väite että Maria Magdaleena ei ollut prostituoitu on oikea." Sitten hän antaa puheenvuoron Isä McBrienille.

MCBRIEN -- Lausuu myös että Raamattu ei sano Maria Magdaleenan olleen prostituoitu. Sitten hän yrittää selittää pois Raamatun väitteen että Maria Magdaleenassa olisi ollut seitsemän riivaajaa (Luukas 8:2). McBrien "selittää" että Raamatun aikoina ihmiste olivat tietämättömiä ja ajattelivat että ihmisessä oli riivaaja vaikka he olivat ainoastaan sairaita. Tässä kohdassa, Vargas kysyy: "Sitten, kun Raamattu sanoo Jeesuksen ajaneen ulos seitsemän riivaajaa, tarkoittaako se todellisuudessa että Hän ainoastaan paransi hänet?" McBrien nyökyttää päätään ja sanoo: "Kyllä, riivaustila oli todellisuudessa sairaus."

[HUOMAUTUS: Tässä kohdassa, minä tiesin että Isä McBrien oli susi lammasten vaatteissa.]

BOCK -- Kertoi mielipiteenään että Maria Magdaleena ei koskaan mennyt naimisiin Jeesuksen kanssa.

VARGAS -- Esittää monologin kertoen että ikävästi Maria Magdaleenan maineen kannalta, Paavi Gregorius julisti pääsiäisenä vuonna 591 että Maria oli prostituoitu. Tästä hetkestä alkaen, useimmat kristityt uskoivat näin.

MCBRIEN -- Kertoo että Maria Magdaleena oli eräs kaikkien aikojen suurimmista kristityistä pyhistä.

VARGAS -- Esittää tärkeän kysymyksen: Eikö Marian todistettu omistautuminen Jeesukselle merkitse että Jeesus oli naimisissa Hänen kanssaan? Sitten Vargas kertoo että ABC otti yhteyttä Roomalaiskatolisen Kirkon paikalliseen toimipisteeseen kysyäkseen mikä oli Kirkon virallinen näkemys tähän kysymykseen. Heidän vastauksensa oli, että RKK:lla ei ole virallista kantaa mutta he uskovat että Jeesus ei mennyt koskaan naimisiin koska Evankeliumit eivät kerro että Hän olisi avioitunut.

Sitten Vargas antaa hyvin oudon vastauksen: "Tietystikään, Evankeliumit eivät sano että Hän oli sinkku!"

[HUOMAUTUS: Taas kerran, me näemme että ABC liioittelee omaa osuuttaan tässä kertomuksessa.]

Vargas sitten huomauttaa että ABC otti yhteyttä useisiin historiantutkijoihin jotka kaikki sanovat ettei ole historiallista mainintaa että Jeesus olisi mennyt avioon. Mutta, välittömästi, asetelma muuttui. Tuli ääneen toinen "tutkija", Karen King, Harvard Divinity Schoolista.

KING -- Hän sanoi, yksinkertaisesti: "Minusta on täysin uskottavaa että Jeesus oli naimisissa."

MCBRIEN -- Vargas kysyy häneltä olisiko Jeesus voinut olla naimisissa. McBrien lausuu totuudenmukaisesti, että Raamatussa ei ole mitään joka vihjaisi että Jeesus olisi ollut naimisissa. Mutta siten, hän perääntyy hieman, sanoen että vaikka Raamattu ei sano hänen olleen naimisissa, on mahdollista että hän oli. KOlmanneksi, McBrien sanoo että jos Jeesus oli naimisissa, se ei olisi vähentänyt Hänen jumaluuttaan tai Hänen asemaansa Kristinuskon perustajana.

McBrienin johtopäätös: Jeesus on voinut olla naimisissa.

BOCK -- On samaa mieltä McBrienin kanssa että jos Jeesus oli ollut naimisissa, se ei olisi tahrannut Hänen palvelustyötään. Mutta, sitten Bock tekee oikean johtopäätöksen, että ei ole mitään todisteita siitä että Jeesus olisi koskaan ollut naimisissa.

STARBIRD -- Kirjan "Goddess In The Gospels" -tekijä astuu kehiin. Hän sanoo että on todisteita että Jeesus oli naimisissa; sinun vain täytyy tietää mistä etsiä näitä todisteita. Hän viittasi tapahtumaan Getsemanen puutarhassa jossa ylösnoussut Jeesus käski Maria Magdaleenaa olemaan koskematta itseensä sillä Hän ei ollut vielä palannut Isänsä luokse. Hän ei lue tätä jaetta mutta tässä se on: Johannes 20:17:

"Jeesus sanoi hänelle: 'Älä minuun koske, sillä en minä ole vielä mennyt ylös Isäni tykö...'"
Starbird antaa selityksen: "Tämä kuuluisi olla kirjaimellisesti: 'Älä tartu minuun kiinni.'"

[HUOMAUTUS: Starbird on aivan oikeassa. Hänen selityksensä on että tämä sana on intohimoinen sana joka viittaa aviomiehen ja vaimon intimiteettiin. Tietystikään, tämä merkitys ei ole ensimmäinen eikä kaikkein yleisin merkitys.]

VARGAS -- "Vaikka muut raamatuntutkijat myöntävät että ei ole todisteita siitä että Jeesus olisi ollut naimisissa, eräs jolle me puhuimme ajattelee että Jeesuksella olisi saattanut olla suhde Maria Magdaleenan kanssa." [Ja kuka tämä eräs voisi olla? Ei kai vaan Isä McBrien!]

MCBRIEN -- Se tosiasia että Maria Magdaleena halusi syleillä Häntä osoittaa fyysistä intimiteettiä. Sitten, McBrien sanoi että jos joku olisi tullut sanomaan hänelle omistavansa todisteita siitä että Jeesus oli naimisissa, ja kysyisi häneltä että kuka tämä vaimo olisi ollut, vastaus olisi ollut "Maria Magdaleena".

VARGAS -- Ilmoittaa tauosta tällä kysymyksellä: "Uskoiko Leonardo Da`Vinci että Maria Magdaleena oli Jeesuksen vaimo? ja vihjasiko hän tähän suuntaan taulussaan 'Viimeinen ehtoollinen'?"

Vargas nähdään tauon jälkeen kirjailija Dan Brownin kanssa.

BROWN -- Hän kertoo kuinka professori hätkähdytti häntä ja koko luokkaa eräänä päivänä näyttämällä heille kopion Da`Vincin "Viimeisestä ehtoollisesta". Tämä professori huomautti että ehtoollismaljaa ei ole kuvattuna missään pöydällä. Vuosisatojen ajan, okkultistit ovat uskoneet että malja viimeisellä ehtoollisella oli sam malja johon säilöttiin pisaroita Jeesuksen verestä kun Hän vuoti kuiviin ristillä; tämä malja katosi joskus varhaisten vuosisatojen aikana ja sitä kutsutaan nimellä "Pyhä Graali".

New Age -sanakirja määrittelee Pyhän Graalin seuraavaan tapaan: "Kuppi tai kulho jota Jeesus käytti viimeisellä ehtoollisella, säilytti Joosef Arimatialainen joka toi sen Espanjaan tai Britanniaan ja jota monet ritarit ovat etsineet." [s. 85].

Kerrottuaan että tämä malja ei näy tässä maalauksessa, tämä Collegen professori sitten julisti että tämä "Pyhä malja" ei ole kukaan muu kuin Maria Magdaleena, istuen Jeesuksen oikealla puolella. Mutta, odota hetki, tämä henkilö joka istui Hänen oikealla puolellaan oli oletettavasti Apostoli Johannes, "jota Jeesus rakasti".

Tällä hetkellä, ilman suurempia selityksiä, tämä dokumentti muuttaa aihettaan täysin, antaen lyhyen historiallisen kuvauksen Leonardo Da`Vincistä. Jack Wasserman, filosofian Tohtori, Emeritus professori, Temple University, kertoo meille hyvin mielenkiintoisia faktoja Da`Vincistä. Hän oli:

Sitten Brown äkkiä keskeyttää: "Da`Vinci oli 'järjen mies' uskonnollisen kiihkon aikana." [HUOMAUTUS: Sinä voit korvata nämä sanoilla "mieletön uskonnollinen vaino".]

Brown jatkoi: "Tämä on sellainen mies joka piilottaisi sisäisen merkityksen maalaukseen, sellainen mies joka piilottaisi maalaukseensa sen minkä hän pitäisi poissa muistikirjastaan."

VARGAS -- Vuonna 1495, Da`Vinci alkoi maalata "Viimeistä ehtoollista".

BROWN -- "Me näemme mitä meidän käsketään nähdä", viitaten tämän maalauksen "salaiseen merkitykseen". Hän otti esille huomiota esittävän V-kirjaimen joka oli maalattu Jeesukseen sekä Johanneksen -- vai oliko se Maria Magdaleena -- vasemmalle sivulle. Brown sanoi, että keskiaikaisessa taiteessa, "V" oli naiseuden symboli.

Brownin näkemys on, että "Johannes" istumassa Jeesuksen oikealla puolella on todellisuudessa Maria Magdaleena. Itse asiassa, kun sinä katsot tarkkaan tätä hahmoa, hän on huomiota herättävän feminiininen. Tämä henkilö, Brown julistaa, on Maria Magdaleena.

CARLO PEDRETTI -- myönsi että hänen mielestään, tämä henkilö on Maria Magdaleena. Hän näyttää toisen Da`Vincin piirtämän kuvan jossa on selvästi kuvattu naisia ja he näyttävät aivan samalta kuin Jeesuksen oikealla puolella istuva henkilö. Tämä on selvästi Maria Magdaleena, Carlo myöntää.

VARGAS -- "Jos tämä henkilö on todella Maria Magdaleena, kuka antoi Da`Vincille tämän 'salaisen tiedon' että Jeesus oli naimisissa Marian kanssa? Taas mainostauko.


[Jatkuu...]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1871aKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin