web space | free website | Business Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

ABC lähettää dokumentin 3.11.2003 jossa kerrotaan tärkeä valhe jota ilman Antikristus ei voi todistaa sukujuuriaan Kuningas Daavidiin (Osa 2)


Alaotsikko: Jos Antikristus aikoo todistaa juurensa Kuningas Daavidiin jotta hän voisi eksyttää juutalaiset ajattelemaan että hän on heidän kauan odotettu Messiaansa, hänen täytyy "todistaa" juurensa. Valhe joka "osoittaa" hänen juurensa Jeesukseen Kristukseen on merovingialainen sukupuu josta ABC News kertoi miljardeille ihmisille. Tämä oli ensimmäinen lähetys tästä hämärästä okkultistisesta doktriinista, ja se esitetään samaan aikaan kuin monet muutkin tapahtumat jotka nähtävästi johtavat profeetalliseen lopputulokseen.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä

Sopivasti löydetyt "salaiset kansiot"

VARGAS -- Salaseurat jotka säilyttivät tätä "vaarallista tietoa" sukupolvelta toiselle ovat suurelta osin tuntemattomia; kuitenkun, 1960-luvun alkupuolella nämä salaiset kansiot nimeltään "Dossiers Secrets" löydettiin French National Laboratorystä. Näissä muinaisissa dokumenteissa on useita yksityiskohtaisia viittauksia ryhmään nimeltään "Priory of Sion". Tämä okkultistinen salaseura luetteloi monia suuria mestareita läpi menneiden vuosisatojen, mukaanlukien joitakin maalareiden ja ajattelijoiden hyvin kuuluisia nimiä. Esimerkiksi:

Näiden kaikkien nimien äänetön mutta selvä viesti on se, että jos tällaisen kaliiberin omaava mies oli jäsenenä tällaisessa organisaatoissa, tämä koko organisaatio oli korkealle arvostettu. Tietystikään, mikään ei voi olla kauempana totuudesta, sillä Saatana on "tämän maailman herra" ja täysin kykenevä asettamaan miehiään oikeaan asemaan missä tahansa järjestössä kautta historian.

VARGAS -- esittää kolme suurta kysymystä:

  1. Onko olemassa jokin sellainen kuin "Priory of Sion"?

  2. Miten tämä informaatio saatiin?

  3. Mitä sillä on tekemistä Pyhän Graalin legendan kanssa?
VARGAS -- [HUOMAUTUS: Äkkiä tämä dokumentti ottaa uuden suunnan kohti yllättävää aihetta] -- On olemassa "salaisia evankeliumeita" jotka ovat olleet haudattuina vuosisatoja. Nämä Evankeliumit sisältävät tietoa että Maria Magdaleena oli Jeesuksen suosikki ja että Jeesus suuteli häntä toistuvasti suulle!

VARGAS -- "Eräs mielenkiintoisia ajatuksia on että hän oli naimisissa sekä Jeesuksen että Hänen Poikansa kanssa. Ristiinnaulitsemisen jälkeen Maria pakeni Jerusalemista ystäviensä avustuksella ja purjehti Ranskaan. Heidät naitettiin ranskalaiseen aatelistoon ja perustettiin Priory os Sion. Vaikka ei ole todisteita lapsesta tai verilinjasta missään historiallisessa dokumentissa, monet tuntevat että todisteet voidaan löytää legendoista jotka ovat kiertäneet länsi-Ranskassa vuosisatoja, kuten legenda Pyhästä Graalista."

STARBIRD -- Lausui voimakkaana mielipiteenään että "pyhä astia" joka sisälsi Jeesuksen verenperintöä oli Maria Magdaleena itse. Nyt Starbird tekee V-kirjaimen molemmilla käsillään osoittaakseen että Maria Magdaleena oli "Hänen (Jeesuksen) lapsen ja Hänen sukunsa astia". (=Vessel of His Child and of His Family).

VARGAS -- "Legenda sanoo että Maljaa käytettiin viimeisellä ehtoollisella ja sitten sieppaamaan Jeesuksen veri ristillä. Tämä malja salakuljetettiin sitten Ranskaan ensimmäisellä vuosisadalla eli täten yhdenmukaisena Maria Magdaleenan tarinan kanssa."

STARBIRD -- "Veneessä vainoa paeten kantaen Pyhää Graalia!" Sitten, hän lausuu että "Pyhä Graali" ei ollut vain Maria Magdaleena vaan itse Lapsi. Nämä kaksi muodostavat Pyhän Graalin, Jeesuksen Kristuksen todellisen verilinjan.

VARGAS -- Hän lausuu että Pyhä Graali on todellinen romanssi jossa Temppeliritarit olivat sekä Graalin että Graali-perheen vartijoita. Tämä Graali-perhe oli ranskalaisen aateliston sukulinja. Lincoln perustaa näkemyksensä samaan "Dossier Secrets" -dokumenttiin johon viitattiin aiemmin.

Nyt televisio näyttää merovingialaisten kuninkaiden sukuluettelon, tulostettuna muotoon joka näyttää hyvin vanhalta. Lincoln kertoo, että merovingialaisilla oli hyvin omituinen mutta mielenkiintoinen legenda heidän ensimmäisestä kuningattarestaan. Tämä Ensimmäisen Kuninkaan äiti oli oletettavasti kalan hedelmöittämä, josta Lincoln huomauttaa että kala oli varhaisen kristinuskon symboli. Täten, Lincoln sanoo että tämä legenda on kuvaus Jeesuksesta joka siittää lapsen Maria Magdaleenalle.

VARGAS -- "Merovingialainen verilinja on lähtöisin Jeesuksesta ja Hänen jälkeläisistään, toisin sanoen Maria Magdaleenasta ja hänen lapsestaan. Tätä verilinjaa uhkasi Roomalaiskatolinen kirkko, joten totuus täytyi piilottaa. Priory of Sionin tehtävänä oli suojella tietoa tästä verilinjasta."

Lincoln myötätuntoisesti vahvistaa että Vargas oli oikeassa.

VARGAS -- "Miksi totuutta ei yksinkertaisesti kerrottu julkisuuteen?"

LINCOLN -- "Ortodoksit eivät olisi sallineet sitä; he eivät olisi suvainneet naimisissa olevaa Jeesusta. Olisi ollut liian vaarallista kertoa totuus avoimesti, sillä Kirkko on aina reagoinut väkivallalla."

Sitten televisio siirtyy takaisin muinaisiin dokumentteihin sisältäen merovingialaisten sukuluetteloita. Eräs nimi mainittiin -- St. Clair Ranskassa. Sukunimi muutettiin muotoon "Sinclair" Englannissa ja se oletettavasti jäljitettiin kahteen skottilaiseen aatelistoon. Andrew Sinclairia haastateltiin, sanoen että "ei ole todisteita" että Sinclair olisi minkäänlaisessa sukulaisuus-suhteessa Jeesuksen. Muut "asiantuntijat" olivat samaa mieltä.

"Salaiset Evenkeliumit" = Gnostilaiset Evankeliumit

VARGAS -- "Oltuaan piilossa Egyptissä vuososatoja, nämä 'salaiset Evankeliumit' on hiljattain löydetty. Kertovatko ne meille mitään Jeesuksen ja Maria Magdaleenan suhteesta? Kristillisessä Raamatussa on suuria aukkoja koskien Jeesuksen elämää. Kirkko määräsi tuhottavaksi kaikki 'salaiset Evankeliumit' ja teki niin lukuunottamatta yhtä kopiota. Tämä kopio oli piilossa Egyptissä kunes se löydettiin 50 vuotta sitten."

BROWN -- "'Megamantic Scrolls' kuvasi vaihtoehtoisen historian Jeesuksesta ja Maria Magdaleenasta. Jos Kirkko meni niin pitkälle että piilotti ja tuhosi nämä 'muut Evankeliumit', täytyy olettaa että ne sisälsivät hyvin arkaluonteista materiaalia."

[Sitten, mainitaan nimeltä nämä "muut Evankeliumit":

  1. Tuomaan Evankeliumi

  2. Totuuden Evankeliumi

  3. Filipin Evankeliumi

  4. Maria Magdaleenan Evankeliumi
KING -- "Näitä kutsutaan myös nimellä 'Gnostilaiset Evankeliumit', ja ne sisältävät spesiaalia tietoa Jeesuksesta. Pergamentti jossa sanotaan että Jeesus hellästi suuteli Maria Magdaleenaa on vahingoittunut. Siinä rullassa sanotaan näin: 'Jeesus suuteli Maria Magdaleenaa____________' (aukko). Hän olisi voinut suudella Mariaa minne vain, mutta minne tahansa Hän suuteli häntä, se teki opetuslapset kateellisiksi."

PAGELS -- Tulkinta että Jeesus suuteli Maria Magdaleenaa seksuaalisesti on mahdollinen. Filipin Evankeliumi kutsuu Maria Magdaleenaa "kumppaniksi". Nämä Gnostilaiset Evankeliumit ovat uskottavia. Edelleen, Marian Evenkeliumissa, Maria Magdaleena on hyvin voimakas hahmo varhaisessa Kirkossa.

KING -- "Kun Pietari pyytää Maria Magdaleenaa kertomaan opetuslapsilleen kaikki mitä Vapahtaja kertoi hänelle, Maria vastasi: 'Minä kerron teille mitä Hän salasi teiltä.' Sitten hän kertoo Pietarille että Jeesus ilmestyi hänelle näyssä [kuolemansa jälkeen] ja puhui hänelle. Andreas vastustaa sanoen että hän ei usko tähän tarinaan. Pietari keskeyttää: 'Varmasti, Jeesus ei rakastanut naista enemmän kuin meitä.' Maria itkee ja sanoo: 'Pietari, luuletko että minä keksin kaiken tämän itse?'"

BINGHAM -- Varhaiset kirkkoisät kunnioittivat Maria Magdaleenaa. Kuinka Maria putosi jalustalta?

PAGELS -- Maria oli uhri miesten ja naisten välisessä taistelussa Varhaisessa Kirkossa. Kun Kirkko joutui miesten hallitsemaksi, Maria Magdaleenasta tuli uhri.

GRIFFITH-JONES -- Miesten johtama hierarkia oli uhattuna. Kuinka erilainen olisikaan meidän käsityksemme Jeesuksesta jos Hänellä olisi ollut vaimo (kuulostaa ja näyttää hyvin tekopyhältä). Jos Jeesuksella olisi ollut vaimo ja lapsia, Kirkolla olisi ollut hyvin erilainen asenne seksuaalisuutta kohtaan. Vuonna 100-150 j.Kr, naiset marginalisoitiin Kirkossa ja työnnettiin sivuun; tämä tapahtui luultavasti silloin kun tarina Mariasta prostituoituna alkoivat kiertää.

BROWN -- "Historiankirjat ovat voittajien kirjoittamia."

MCBRIEN -- "Tällä papilla on rohkeutta sanoa että 'Kirkolla on aina ollut hyvin epäterve asenne seksuaalisuutta kohtaan'." Sitten, MCBrien sanoo, että hän ei voi sulkea pois mahdollisuutta että Jeesus oli ollut naimisissa. "Jos Jeesus olisi ollut naimisissa, se olisi 'tyrmännyt' kristillisen tradition että seksi ei ole niin hienoa."

[HUOMAUTUS: Tämä vastenmielinen huomautus seksin likaisuudesta avioliitossa havainnollistaa roomalaiskatolisille papeille ominaista kieroutunutta, monien vuosisatojen aikana kehittynyttä näkemystä, jossa yritetään seurata "pakollisen selibaatin" ohjeita, "oppia jota riivaajat opettavat" (1 Timoteus 4:1-3).]

Loppu-ajatukset

VARGAS -- "Yrittäessämme löytää totuutta siihen että oliko Jeesus naimisissa, me emme löytäneet yhtäkään todistetta että Jeesuksella olisi ollut vaimo tai lapsi, emmekä me myöskään avanneet 'Pyhän Graalin' arvoitusta. Mutta, me opimme paljon enemmän miehestä joka muutti maailman historian sekä naisesta joka oli hyvin tärkeä Hänelle. Riippumatta siitä että olivatko he aviomies ja vaimo, tämä on rakkaustarina, koska me opimme että Maria Magdaleena oli läheisempi Jeesukselle kuin me koskaan kuvittelimme."

"Me olemme yksinkertaisesti yrittäneet löytää totuuden sen legendan takaa että Jeesus oli naimisissa naisen kanssa jota monet pitivät prostituoituna."

[HUOMAA: Nyt, Vargas haastattelee Dan Brownia, kirjan "Da`Vinci Code" -tekijää viimeistä kertaa.]

VARGAS -- "Miksi sinä luulet että sinun novellisi on käynyt joidenkin hermoon?"

BROWN -- "Hengellisyyden mysteerit, meidän uskontomme alkuperä, ovat molemmat aiheita jotka kaikuvat hyvin syvältä, ihmisen psyyken ytimestä. Hyväksyt sinä tai et, aiheet ovat nyt pöydällä ja me keskustelemme niistä, aiheista jotka ovat olleet tabuja vuosisatojen ajan."

[HUOMAUTUS: Tämä kommentti paljasti että tämä TV-ohjelma luotiin "kuusiportaisen asenteenmuokkaus-suunnitelman" mukaan ja että sen on tarkoitus saada kaikki maailman ihmiset muuttamaan uskomuksiaan. Me kerromme tästä aiheesta perusteellisemmin seuraavissa osissa.]

MCBRIEN -- "Mutta te keskustelette ainoastaan Maria Magdaleenasta, Jeesuksesta ja seksistä. Te unohdatte tärkeimmän asian, että 20 vuosisataa sitten meillä oli suuri uskonnollinen johtaja nimeltään Jeesus Nasaretilainen joka rikkoi kulttuurillisten ennakkoluulojen rajoja, jolla oli opetuslastensa ja lähimpien ystäviensä joukossa nainen, joka oli hyvin suuressa määrin apostoli, kumppani, sekä Jeesuksen ja Hänen Evankeliuminsa julistaja aivan niin kuin miehet olivat."

KING -- "Joskus uskonto esitetään kiinteänä ja stabiilina, jossa sinun täytyy joko hyväksyä se tai hyljätä se, kun taas tosiasia on että uskonnolliset traditiot -- erityisesti Kristinusko -- ovat hyvin kirjavia, hyvin täynnä mahdollisuuksia, ja meidän täytyy hyväksyä vastuu uskonnolle jonka me teemme."

The End

Minusta on hyvin mielenkiintoista ja opettavaista, että ABC valitsi Karen Kingin Harvard Divinity Schoolista henkilöksi jolle antaa viimeinen suunvuoro; ja hänen viimeinen kommenttinsa kertoo meille että tämä liberaalien ja newagelaistan tässä dokumentissa kuvailema uskonto on ihmistekoinen! Sinä voit nähdä Roomalaiskatolisen Kirkon todellisen sydämen Isä McBrienin pilkkaavissa lausunnoissa. Sinä voit nähdä liberaalin luopumuksen Kingin ja Pagelsin lausunnoissa; molemmat ovat valmistuneet Jeesuksen kieltävistä seminaareista.

Sinä voit nähdä kuinka hirvittävän rienaavia "Gnostilaisia Evankeliumeita" pidetään samassa arvossa kuin kallisarvoista Jumalan Sanaa! Apostoli Paavali taisteli kiivaasti gnostilaisuuden harhaoppeja vastaan useissa kirjeissään, ja varhainen Kristillinen Kirkko taisteli tätä lahkoa vastaan jatkuvasti. Valitettavasti, okkultismi pyyhkii meidän maailmaamme tänään, mukaanlukien Illuminaatin satanismi, jolla on juuret syvällä gnostilaisuuden maaperässä. Nyt kun sinä olet lukenut tämän dokumentin alusta loppuun, me jatkamme seuraavaan osioon jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti millä tavalla tämä doktriini on niin tärkeä Antikristuksen ilmestymisen kannalta. Kirjaimellisesti, jos ihmiset eivät uskoisi tätä genealogista valhetta, Antikristus ei voisi menestyksekkäästi ilmestyä ja väittää olevansa Jeesus Kristsu ja juutalaisten Messias samalla kertaa!

Se tosiseikka että ABC valitsi päivämäärän 3.11.2003 jolloin esittää maailmalle tämä Antikristus-valhe, saa ihmettelemään että kuinka lähellä Antikristuksen ilmestyminen mahtaakaan olla.


[Jatkuu...]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1871bKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin