web space | free website | Business Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

ABC lähettää dokumentin 3.11.2003 jossa kerrotaan tärkeä valhe jota ilman Antikristus ei voi todistaa sukujuuriaan Kuningas Daavidiin (Osa 3)


Alaotsikko: Jos Antikristus aikoo todistaa juurensa Kuningas Daavidiin jotta hän voisi eksyttää juutalaiset ajattelemaan että hän on heidän kauan odotettu Messiaansa, hänen täytyy "todistaa" juurensa. Valhe joka "osoittaa" hänen juurensa Jeesukseen Kristukseen on merovingialainen sukupuu josta ABC News kertoi miljardeille ihmisille. Tämä oli ensimmäinen lähetys tästä hämärästä okkultistisesta doktriinista, ja se esitetään samaan aikaan kuin monet muutkin tapahtumat jotka nähtävästi johtavat profeetalliseen lopputulokseen.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä

Messias on saapuva Kuningas Daavidin valtaistuimelta

"Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä." [Jesaja 9:6]

"Herra on vannonut Daavidille totisen valan, jota hän ei peruuta: 'Sinun ruumiisi hedelmän minä asetan sinun valtaistuimellesi.'" [Psalmi 132:11]

"...ja valtaistuin vahvistetaan laupeudella, ja sillä istuu vakaasti Daavidin majassa tuomari, joka harrastaa oikeutta ja vanhurskautta ahkeroitsee." [Jesaja 16:5]
Israelin luvattu Messias -- Vapahtaja tulee Kuningas Daavidin suvusta! Nämä yläpuoliset jakeet ovat vain muutamia monista jotka lupaavat että Messias on lähtöisin Daavidista; tästä syystä, Meillä on Matteus 1, luku joka esittelee Jeesuksen sukupuun, katkeamattomana Kuningas Daavidiin asti. Koska tämä syntyperä on niin tärkeä, ensimmäisen Evankeliumin ensimmäinen luku on omistettu tälle aiheelle. Niinkuin tämä profeetallisesti oppinut juutalainen hyvin tiesi, Messias olisi lähtöisin Daavidista. Kuuntele tämä Matteus 1:n ensimmäinen jae:
"Jeesuksen Kristuksen, Daavidin pojan, Aabrahamin pojan, syntykirja." [Matteus 1:1]
Tämän päivän uskonnolliset juutalaiset myös ymmärtävät että Messiaan jota he yhä odottavat, täytyy tulla Daavidin valtaistuimelta. Siksi, ennenkuin he hyväksyvät ketään Messiaakseen, he vaativat nähtäväkseen sukuluettelon joka "todistaa" että tämä henkilö todella on Daavidin Huonetta ja sukua. Kun sinä myös sidot tähän vaatimukseen profetian että Antikristuksen täytyy tulla uudelleen elpyneestä Rooman Imperiumista (Daniel 9:27), sinä ymmärrät mikä on tämä hämmästyttävä este joka kohtaa jokaista, joka voisi edes kuvitella lavastavansa Antikristuksen ilmestymisen maailman näyttämölle.

Kysymys: Kuinka ei-juutalainen "todistaa" juutalaiset sukujuurensa Kuningas Daavidiin?

Vastaus: Merovingian Bloodline Genealogy -nimisen valheen kautta.

"Merovingialainen verilinja ulottuu Jeesukseen ja Hänen jälkeläisiinsä, toisin sanoen Maria Magdaleenaan ja lapseen jonka hän synnytti. Roomalaiskatolinen Kirkko uhkasi tätä verilinjaa joten totuus täytyi piilottaa. Priory of Sionin tehtävänä oli suojella tietoa tästä verilinjasta." [ABC Documentary, "Jeesus, Maria ja Da`Vinci", esitetty 3.11.2003]
Salli meidän nyt aloittaa opintomme.

Gnostilaisuus -- saatanallinen oppi uudelleen herätettynä

Osassa 1 ja 2 me kerromme yksityiskohtia tästä ABC:n dokumentista "Jeesus, Maria ja Da`Vinci". Hyvin tärkeä seikka heidän argumenteissaan oli, että Jeesus ei koskaan kuollut ristillä vaan nai Maria Magdaleenan jonka kanssa Hän sai lapsen. Tämä vaatii heitä menemään Raamatun ilmoituksen ulkopuolelle. Tämä Raamatun ulkopulinen väite tuli "Gnostilaisista Evankeliumeista". Näissä "evankeliumeissa" kerrotaan että Jeesus oli hyvin rakastava Maria Magdaleenaa kohtaan suudellen häntä toistuvasti, niin että opetuslapset vihastuivat.

Todella petollinen osa tässä ABC:n esityksessä oli se että he esittelivät nämä Gnostilaiset Evankeliumit aivan yhtä arvovaltaisina kuin neljä Evankeliumia Pyhässä Raamatussa! He siteerasivat niitä aivan kuten aito Kristitty siteeraisi Raamattua, ja he esittelivät nämä "raamatuntutkijat" -- jotka tutkivat tiettyjen kreikankielisten sanojen merkityksiä -- yhtä arvovaltaisina kuin protestanttiset raamatuntutkijat, opettajat ja saarnaajat jotka ovat tehneet tutkimuksiaan vuosisatojen ajan. Lopputulos on se, että monet ihmiset jotka eivät tunne Raamattua ja joilla ei ole hengellistä näkökykyä eksyvät luultavasti ajattelemaan että nämä Gnostilaiset Evankeliumit ovat yhtä aitoja kuin aito Raamattu.

Siksi, salli meidän aloittaa opiskelumme tutkimalla gnostilaisuutta niin että sinä voisit ymmärtää tätä hirvittävää, saatanallista materiaalia joka esitettiin suurelle joukolle maailman ihmisiä 3.11.2003 ABC-televisiokanavan toimesta.

Gnostilaisuus saatanallisen opin mukaan

"Nimi 'gnostic' tarkoittaa 'viisautta' tai 'tietoa' ja se on peräisin kreikankielisestä sanasta 'gnosis'. Tämän järjestyksen jäsenet väittävät tuntevansa varhaisen Kristinuskon salaiset opit. He tulkitsevat kristilliset mysteerit pakanallisen symboliikan avulla. He kätkivät salaiset oppinsa ja filosofiansa maallikoilta ja opettivat pienelle vihkiytyneiden ryhmälle." ["The Secret Teaching of All The Ages", Manly P. Hall, 33 asteen vapaamuurari, The Philosophical Research Society, 1988, s. XXV].
Jeesus opetti kaikki Jumalan Valtakunnan prinsiipit hyvin avoimesti. Kuuntele:
"Jeesus vastasi hänelle: 'Minä olen julkisesti puhunut maailmalle; minä olen aina opettanut synagoogissa ja pyhäkössä, joihin kaikki juutalaiset kokoontuvat, enkä ole salassa puhunut mitään." [Johannes 18:20]
Toisessa paikassa, Raamattu julisti että Hänen Valtakuntansa annetaan ilmaiseksi:
"Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?" [Room. 8:32]

"Mutta me emme ole saaneet maailman henkeä, vaan sen Hengen, joka on Jumalasta, että tietäisimme, mitä Jumala on meille lahjoittanut..." [1 Kor. 2:12]

Kuitenkaan, Saatanan valtakuntaa ei anneta ilmaiseksi; paremminkin, salaiset opit jotka muodostavat paholaisen valtakunnan salataan aina yleisöltä ja annetaan vain muutamalle valitulle. Tästä syystä, nämä ilkeät salaisuudet vetoavat aina ylpeän ihmisen sisäiseen luontoon. Koska useimmat johtajat ovat ylpeitä itsestään, tämä vetoaa heidän ylemmyyden tuntoonsa. Tämä on ollut menestyksekäs tapa houkutella korvaamattomia miehiä salaseuroihin viimeisten 4000 vuoden ajan.

Tässä vapaamuurari-kirjailija Manly P. Hall juuri kertoi meille että gnostilaisuus "piilotettiin maallikoilta ja opetettiin pienelle vihkiytyneiden ryhmälle". Tämä fakta tekee heistä okkultistisen salaseuran jäseniä enennkuin he edes pääsevät sisälle tämän seuran pilkkaaviin oppeihin.

Huomaa myös että nämä gnostilaiset väittävät tuntevansa Kristinuskon "salaiset opit". Aina, Saatana vetää puoleensa pelastumattomia lupauksilla että Kristinusko sisältää "salaisia oppeja", sillä tämä on hänen tapansa kiertää Raamatun selkeät totuudet! Aivan niinkiin Saatana kuiskasi Eevan korvaan, että "sanoiko Jumala todella näin?", hän kuiskaa salaseurojen jäsenten korviin: "Jumala ei oikeasti sano näin!" Tai, sanoen valitulle joukolleen: "Nämä opit on piilotettu massoilta, sillä Jumala tiesi että Hän ei voisi paljastaa niitä tavalliselle ihmiselle."

Täten, okkultismissa on "salaisia oppeja", "salaisia evankeliumeita" ja "Jeesuksen Kristuksen salaisia vuosia", kaikki annettu jotta kierrettäisiin Pyhän Raamatun todelliset opetukset.

Lopuksi, huomioi että nämä gnostilaiset tulkitsevat todellisen Raamatun "pakanallisen symboliikan avulla". Toisin sanoen, he uudelleen tulkitsevat Kristinuskon avain-opetukset saatanallisten uskomusten ja oppien mukaan. Heidän symboliikkansa täten heijastaa pakanallisia uskomuksia. Jumala erityisesti kieltää sekoittamasta Hänen totuuttaan saatanallisen valheen kanssa. Tällainen on "hapatusta" eli väärää oppia. Kuuntele mitä Apostoli Paavali sanoi hapatuksesta:

"Vähäinen hapatus (pieni taipumus virheeseen, tai muutama väärä opettaja) hapattaa koko taikinan -- se kääntää kieroon koko uskon käsityksen (ja) johtaa harhaan koko seurakunnan." [Paavalin kirje galatalaisille; Parallel Bible, KJV/Ampfilled Bible Commentary]
Apostoli Paavali taisteli voimakkaasti gnostilaista harhaoppia vastaan kirjeissään, sillä hän ymmärsi että Heidän oppinsa "kääntää kieroon koko uskon käsityksen" sekä varmasti "johtaa harhaan koko seurakunnan". Tämä keskustelu on tästä hyvä esimerkki. Ilman gnostilaista doktriinia nimeltään "merovingialainen verilinja" Antikristus ei voisi ilmestyä. Tämä kertoo kuinka tärkeä gnostilaisuus oli ja on edelleen, Saatanalle.

Nyt, salli meidän päästä takaisin tähän vapaamuurariin nimeltään Manly P. Hall, saadaksemme lisää informaatiota gnostilaisuudesta:

"Simon Magusta, Uuden Testamentin noitaa, pidetään usein gnostilaisuuden perustajana..."
Nyt, tämä on suuri uutinen, totisesti! Me tapaamme Simon Maguksen kun hän joutuu kiistaan apostolien Pietari ja Johannes kanssa. Itse asiassa, Simon oli noita ja satanismin harjoittaja, ja kun hän näki apostolien suorittavan ihmeitä joihin hän ei pystynyt, hän oletti että he korkeamman tason okkultismia kuin mistä hän oli selvillä; juuri saman virheen tekivät fariseukset kun he näkivät Jeesuksen suorittavan ihmetekojaan. He olettivat että Hän sai voimansa suoreen Beelsebubilta, joka on eräs Luciferin prinsseistä (Markus 3:22; Luukas 11:15-19; Matteus 12:24-27). Jeesus tuomitsi tämän ajatuksen niin voimakkaasti että hän loi uuden synnin! Mutta, se tosiasia että farisealaiset tulivat tähän johtopäätökseen osoittaa että he olivat salaseurojen jäseniä.

Sen jälkeen kun noita Simon "uskoi ja kastettiin" (Ap.t. 8:9-13), hän tarjoutui ostamaan tämän okkultistisen tiedon jolla apostolit oletettavasti tekivät ihmeitään. Tämän Pietari vastasi:

"Mutta Pietari sanoi hänelle: 'Menkööt rahasi sinun kanssasi kadotukseen, koska luulet Jumalan lahjan olevan rahalla saatavissa. Ei sinulla ole osaa eikä arpaa tähän sanaan, sillä sinun sydämesi ei ole oikea Jumalan edessä." [Ap.t. 8:20-21]
Siksi, vaikka Simon uskoi ja kastettiin, hänen sydämensä asenne ei ollut oikea. Monet raamatuntutkijat uskovat että Simonin katumus ja uskontunnustus ei ollut aito, vaan teennäinen jotta hän voisi päästä lähemmäksi apostoleita ja oppiakseen heidän salaisen voimansa lähteen. Traditio kertoo että Simon palasi takaisin vanhoihin kuvioihinsa epäonnistuttuaan apostolien voiman salaisen lähteen löytämisessä. Kuuntele:
"Kuitenkin, kuinka myönteisesti tahansa tämä tai kuka tahansa muu tutkija saattaakaan puhua Simonista, yleisesti ajatellaan että hän 'kasvoi yhä pakemmaksi vastustaen apostoleita ja kristillistä oppia, sekä eksyttäen monet kaupungit ja provinssit maagisilla operaatioillaan'." [Adam Clarke's Commentary]
Tämän lausunnon täytyy olla oikea, sillä tässä me näemme 1900-luvun kaikkein suurimman auktoriteetin omaavan vapaamuurari-kirjailijan, Manly P. Hall:in, kertovan että Simon Magus -- noita -- oli gnostilaisuuden perustaja.

Nyt, salli meidän tutkia joitakin gnostilaisuuden opinkappaleita jotta sinä voisit ymmärtää sen hirvittävän tavan jolla se yrittää tuhota arvokkaan yksinkertaisen uskon joka meillä on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. Sinä näet kuinka paljon pahaa vaikutusvaltaa voi olla yhdellä miehellä joka antautuu pahuuden voimille. Simon Magus kehitti kavalan väärennöksen Kristinuskosta, luoden oppeja jotka mahdollistavat Antikristuksen ilmestymisen. Totisesti, joillakin ihmisillä on suurta vaikutusvaltaa jopa haudan takaa!

Gnostilaiset opit

Salli meidän tutkia gnostilaisia oppeja niin että sinä voit nähdä kuinka vahingollisia ne todella ovat. Taas kerran, me käännymme Manly P. Hall:in puoleen:

"gnostilaiset olivat jakautuneet mielipiteissään koskien Demiurgusta, alempien maailmojen luojaa... Eräs ryhmä gnostikoista uskoi että tämä Demiurgus oli syyllinen kaiken kurjan ja pahan luomiseen. Toinen ryhmä uskoi että juutalaisten Jumala, Jahve oli tämä Demiurgus. Tämä käsitys, hieman erilaisella nimellä, vaikutti ilmeisesti keskiaikaiseen Ruusuristiläisyyteen joka näkee Jahven materiaalisen universumin luojana mieliuummin kuin ylimpänä Luojana..." ["The Secret Teaching of All The Ages", Manly P. Hall]
Voitko sinä kuvitella minkälaista rienausta tämä oppi sisältää? Tässä uskomuksessa, gnostilaiset täyttävät Raamtun profetiat, uskomukset jotka Antikristus esittää maailmalle:

He asettavat Kaikkivaltiaan Jumalan vähäisemmän jumalan paikalle joka loi ainoastaan "alhaisemman maailmat". Mitä tämä Antikristus-profetia kertoo?

"Ja kuningas tekee, mitä hän tahtoo, ja korottaa itsensä ja uhittelee jokaista jumalaa, itse jumalien Jumalaa vastaan hän puhuu kauheita. Ja hän menestyy, kunnes vihan aika on lopussa; sillä mikä on säädetty, se tapahtuu." [Daniel 11:36]
Tietysti, vapaamuurarit opettavat juuri näin Jeesuksesta, paitsi että he menevät yhden askeleen pidemmälle sanoessaan että alempi jumala loi Jeesuksen! Kuuntele kun Albert Pike kertoo:
"...hän (kaiken elollisen äiti) synnytti Ialdabaothin, Demiurgin, materiaalisen luomakunnan tekijän... Ialdabaoth, tullakseen riippumattomaksi äidistään, sekä ohittaakseen ylimmän olennon, teki maailman ja ihmisen, oman kuvansa... Tämä Ialdabaothin kuva heijastui materiaaliin, siitä tuli Käärme-Henki, Saatana, paha älykkyys. Eeva, Ialdabaothin luomana..." ["Morals and Dogma", Albert Pike, 26. asteen opetuksia, Prince of Mercy, s. 563]
Taas kerran, me näemme esimerkin jossa vapaamuurarius osoittaa itsensä identtiseksi kaikiin saatanallisiin mysteereihin, aivan niinkuin Pike kertoo. He opettavat doktriinia Demiurgista, ja he opettavat muita "kauheuksia itse jumalien Jumalaa vastaan". Tämän jälkeen Pike kertoo useiden "kristillistä gnostilaisuutta" edustavien ryhmien uskomuksista, hän julistaa heidän yhden yhteisen uskomuksensa:
"...ei ole epäilystäkään siitä etteikö kaikilla gnostilaisilla lahkoilla olisi mysteereitä sekä vihkimys. He kaikki väittävät omaavansa salaisen opin joka tulee suoraan Jeesukselta Kristukselta, joka on erilainen kuin Evankeliumien ja Kirjeiden oppi sekä ylivoimainen niihin verrattuna. Tämä salainen oppi, josta he eivät kerro kaikille... tuskin yksi tuhannesta tuntee sen." [s. 542]
Nyt, salli meidän palata Manly P. Hall:iinsaadaksemme tietää lisää niistä "kauheuksista" joihin gnostilaiset uskovat. Varaudu järkyttymään:
"Gnostikoille, Kristus oli Nous:in, jumalallisen mielen henkilöitymä... Hän saapui Jeesuksen ruumiiseen kasteella ja jätti sen taas ennen ristiinnaulitsemista. Gnostilaiste julistavat että Kristusta ei ristiinnaulittu, sillä tämä jumalallinen Nous ei voisi kärsiä kuolemaa, vaan että Simon Kyreneläinen antoi oman elämänsä hänen puolestaan ja että Nous, voimillaan, teki Simonista Jeesuksen näköisen." [Hall, op. cit., s. XXVI]
Tämä opetus on ehdottoman antikristillistä sillä se erottaa Jeesuksen fyysisen ruumiin Hänen Hengestään jota kutsutaan "Kristus-tietoisuuden hengeksi". Palattaessa Albert Pikeen, me näemme että vapaamuurarius opettaa juuri tätä samaa väärää oppia. Jeesus, ihminen, tämän "hapatuksen" mukaan, ei ymmärrä olevansa Messias ennen kastamistaan. Kun kyyhkynen joka laskeutui Taivaasta -- kristus-tietoisuuden symboli -- oli tullut Hänen päälleen, hän ymmärsi olevansa juutalaisten Messias. Kuitenkin, tämä "Kristus-tietoisuuden henki" jätti Hänet ennen ristiinnaulitsemista. Taas kerran, tämä on antikristillistä opetusta. Kuuntele:
"...ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa." [1 Johannes 4:3]
Nyt sinä tiedät että gnostilaisuus on selvästi Antikristuksen "henki" ja oppi. Pidä tämä mielessäsi kun sinä tarkastelet tätä ABC:n dokumenttia joka myönteisesti lainaa näitä "Gnostilaisia Evankeliumeita" suuressa kiihkossaan "todistaa oikeaksi" tämä Merovingian Bloodline Genealogy -niminen valhe joka mahdollistaa Antikristuksen ilmestymisen.


[Jatkuu...]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1872Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin