web space | website hosting | Business Hosting Services | Free Website Submission | shopping cart | php hosting
Illuministisia kemikaalivanoja Lahden taivaalla!!
 
 

Terve !!
 
Kiitos palautteestasi. Joo, en oikein itsekään ollut tyytyväinen noihin kuviin. Vanat hieman himmeitä ja epäselviä, mutta silti - ne eivät voi olla pelkkiä pakokaasuvanoja, koska ne leviävät. Mutta tässä alla kaksi aika tuoretta valokuvaa, päiväys 30.5.2002 noin puoli kuuden aikaan iltapäivällä. Ne ovat tähän mennessä selvimmät kuvat joita olen itse ottanut näistä kemikaalivanoista.


 

Tämä kuva on Lahden Niemen venesatamasta. Taivaalla näkyy kolme samansuuntaista vanaa ja kauempana neljäs poikittain. Valitettavasti vanat ovat jo ehtineet jonkun verran levitä/hajota, mutta silti kuvasta hahmottuu selvä kuvio. Tämä ei voi olla tavallisten reittiliikennekoneiden aikaansaannosta. Myöskin normaalien pilvien mahdollisuus on pois suljettu (tuona päivänä taivas oli muuten täysin pilvetön). Kaiken lisäksi satuin näkemään - en tosin Lahdessa, vaan Villähteellä (joka on noin 20 km Lahdesta), kuinka lentokone piirsi kirkkaan siniselle taivaalle valkoista vanaa. Miltei heti kun vana oli tehty, se alkoi leviämään ja ikäänkuin tippumaan. Näyttää siltä, että ruiskutukset tehdään suhteellisen korkealla (vaikea arvioida korkeutta silmämääräisesti) ja tuosta korkeudesta vana sitten alkaa "tippumaan" ja leviämään. Lisäksi tarkoituksena kaiketi on muodostaa jonkinlainen "kemikaalimatto" taivaalle - siksi vanoja tehdään kaksi tai kolme tai useampi peräkkäin; ja joskus vielä näiden päälle poikittainkin, kuten näkyy yllä olevasta kuvasta. Tässä alla samaisia vanoja hieman eri paikasta, Lahden Mukkulan kaupunginosasta.


 

No niin, täytyy Pasi aivan rehellisesti tunnustaa että hieman hirvittää tämä touhu. Vaikka tietenkin uskovaisena tietääkin, että turva on Kristuksessa ja kävi miten kävi, niin kotiin mennään - niin silti, oli tuo aine sitten mitä tahansa, varmaa on että se sieltä alas tulee ja joutuu luontoon. Ihmiset kuten eläimetkin saavat siitä osansa. Saat käyttää näitä kuvia vapaasti jos haluat - jonkinlainen suomenkielinen kirjoitus tästä aiheesta olisi todellakin hyvä. Englanniksihan tuota materiaalia (hyvää ja huonoa) tuntuu kyllä netissä olevan.


 TAKAISIN