web space | free hosting | Business Hosting Services | Free Website Submission | shopping cart | php hosting
Lisää kemikaalivanoja


Hei Pasi!

Kyselit, onko kukaan muu nähnyt 31.01.2003 kemikaalivanoja taivaalla. Voin vastata, että kyllä on. Koko viime viikon oli taivaalla erittäin runsasta trafiikkia ainakin täällä Lahden ja ympäristön taivaalla. vanoja tehtiin sinne ja tänne hyvinkin järjestelmällisesti. Pitkin ja poikin taivasta. Olen alkanut näitten uutisointien vuoksi seurailla, mitä tuolla taivaalla tapahtuu. Kyllähän siellä näyttää tapahtuvan. Mutta mitä? Olisi todellakin mukava tietää, mikä tämän kaiken tarkoitus on! Seuraillaan tilannetta!

Sopii melko hyvin yhteen tuon Jyväskylän levityksen jälkeen, että koko perheemme sairastui johonkin todella pahaan virustautiin täällä Viitasaarella, lapsilla kaikilla kuumetta ja oksennusta. Verta tulee silloin tällöin kaksi vuotiaan nenästä, itselläni oireet alkoivat muutama päivä sitten, nyt en tahdo edes jaksaa liikkua, kurkku on todella tulehtunut, jossakin vaiheessa tuli mieleeni pähkä hullu ajatus, vosiko tämä johtua jostakin kaasuvanoista?

Sitten luin tuon Jyväskyläläisen kirjoituksen ja olen siitä nyt varma, heikoimmat halutaan tällä paikkakunnalla surmata. täytyypä seurata kuolinilmoituksia lehdessä, epäilen että monet vanhukset yskivät nyt viimeisiä ysköksiään. Terv ________.

P:S jos julkaiset tämän, älä laita keneltä se on.Tervehdys Pasi (jälleen) !!

Pyytelit tuossa Jyväskylän kemikaalivana-raportin yhteydessä kommentteja muilta lukijoilta ja tässä omani:

En ehtinyt kovin paljoa taivaalle katsella 31.1, mutta kun kävin siinä 15:30 kaupassa täällä Lahden keskustan alueella, niin samaan aikaan yksi kone piirsi taivaalla näyttävää valkoista viivaa taivaalle, joka oli pitkä kuin pikajuna - eli siis ilmiselvä "chemtrail". Jo levinneitä vanoja sen sijaan näkyi enemmän ja tuota kummallista valkoista usvaa, joka on - kuka tietäisi - jotakin kemikaalia. Näyttäisi hieman siltä, että tammikuun viimeinen päivä oli jälleen "chemtrail"-operaatiopäivä. Tyypillinen "chemtrail" päivä menee siten, että päivä alkaa pilvettömänä/puolipilvettömänä ja sitten jossain vaiheessa koneita alkaa pörrätä taivaalla useita. Lopulta vanat leviävät taivaalle ja päivä päättyy valkoiseen usvamaiseen taivaaseen. Joskus taivaalla näkyy auringon ympärillä halo-ilmiö tämän usvan vaikutuksesta.

Liitteenä nippu kuvia tammikuun 12 päivän kemikaalivanoista (jossa mukana muutama erikoinen kuva - en ole esim. koskaan ennen nähnyt Lahdessa vastaavanlaista vanaa; tarkoitan sitä kuvaa jossa vanan keskellä on aaltomaisia kuvioita. Internetissä olen jossakin nähnyt vastaavanlaisen mutta tuo kuva on esimmäinen jonka olen itse ottanut - lisäksi mukana on dramaattisin kuva kemikaaliusvasta pilvien välissä. Kuva otettu viime vuoden syyskuussa Lahdessa).

Siunaavin terveisin
Jari Kuusela

Kemikaalivanoja 1

Kemikaalivanoja 2

Kemikaalivanoja 3

TAKAISIN