web space | free hosting | Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Vapaamuurariuden päämäärä on kommunismin voitto


October 25, 2013

Illuminatin sisäpiiriläinen Christian Rakovsky (Chaim Rakover) paljasti että vaikka vapaamuurariuden päämäärä on kommunismi, vapaamuurareilla ei tule olemaan tuolia pöydäm ääressä. Se on varattu juutalaisille.

Todellinen päämäärä on "luoda kaikki vaadittavat edellytykset kommunistisen vallankumouksen voittokululle; tämä on vapaamuurariuden ilmiselvä päämäärä," Christian Rakovsky sanoi vuonna 1938. Seitsemänkymmentä viisi vuotta myöhemmin, tämä on NSA:n vakoilun sekä nousevan poliisivaltion todellinen luonne.


By Henry Makow, Ph.D.

----------------------


Tämä on hiukan korjailtu artikkeli Red Symphony, osa 2, joka ilmestyi vuonna 2003 ja 2008.

Vapaamuurareiden "täytyy kuolla vallankumouksen käsissä jonka heidän yhteistyönsä on luonut," C.G. Rakovskyn mukaan, joka oli Kommunistisen internationaalin perustaja, Neuvostoliiton suurlähettiläs Pariisissa ja Lontoossa, sekä Ukrainan neuvostotasavallan johtaja.

"Vapaamuurariuden todellinen salaisuus on vapaamuurariuden itsemurha organisaationa, sekä jokaisen tärkeän vapaamuurarin fyysinen itsemurha."

Tämä paljastus on saatu vuonna 1938 stalinistisen poliisin kuuluisteluissa, josta on koottu teos nimeltään The Red Symphony jonka ei ollut koskaan tarkoitus tulla julkisuuteen. (Transcript in Des Griffin, Fourth Reich of the Rich, p. 254, and online.)

"On selvää että minä tiedän tästä, en vapaamuurarina, vaan sellaisena joka kuuluu 'heihin'," (Illuminatiin) sanoo Rakovsky, Lev Trotskin työtoveri joka pidätettiin syytettynä vehkeilystä Stalinia vastaan.

Rakovskyn tavoite on vakuuttaa Stalin, nationalisti, tekemään yhteistyötä "Kommunistis-Kapitalistisen Internationalin kanssa." Minä esittelin tämän dokumentin viime viikolla artikkelissani Rothschilds Conduct 'Red Symphony'.

Siionin pöytäkijat ja 'Punainen Sinfonia'

Vapaamuurarius on maailman suurin salaseura jolla on yli viisi miljoonaa jäsentä, mukaan lukien kolme miljoonaa Yhdysvalloissa. Se on apuväline totalitaristisessa salaliitossa. Siionin viisasten pöytäkirjoissa, kirjoittaja, (mahdollisesti Lionel Rothschild, 1808-1879) kirjoittaa:

"Pakana-vapaamuurarit palvelevat sokeasti näyttämönä meille ja meidän tavoitteillemme, mutta meidän joukkojemme toimintasuunnitelma, jopa sen päämaja (even its very abiding place) pysyy ihmisille tuntemattomana mysteerinä... Kenellä tai millä on sellainen valta että se kykenisi kukistamaan näkymättömän voiman?" (Protocol 4)

Taas hän kirjoittaa: "Me luomme ja moninkertaistamme vapaat vapaamuurari-looshit... sulautamme heihin jokaisen josta saattaisi tulla tai joka on kuuluisa julkisessa toiminnassa, sillä näissä loosheissa on meidän tärkein tiedusteluvirastomme sekä keinot vaikutusvaltaan... Kaikkein salaisimmat poliittiset juonet tulevat meille tunnetuksi ja joutuvat meidän ohjaavien käsiemme alle... Me tunnemme lopullisen päämäärän... kun taas Goyimeilla ei ole tietoa mistään..." (Protocol 15)

Kuulustelussa, Rakovsky sanoo että miljoonat ihmiset virtaavat vapaamuurareihin saadakseen etuja. "Kaikkien Liittoutuneiden valtioiden johtajat olivat vapaamuurareita; oli vain muutama poikkeus."

Kuitenkin, todellinen päämäärä on "luoda kaikki vaadittavat edellytykset kommunistisen vallankumouksen voittokululle; tämä on vapaamuurariuden ilmiselvä päämäärä; on selvää että kaikki tämä tehdään erilaisten tekosyiden varjolla; mutta he aina kätkevät itsensä heidän hyvin tunnetun iskulauseen (Vapaus, veljeys, tasa-arvo) taakse. Sinä ymmärrät?"

Vapaamuurareiden pitäisi muistella Ranskan vallankumouksen antamaa opetusta. Vaikka "he esittivät suunnatonta vallankumouksellista roolia; se tuhosi suurimman osan vapaamuurareita..." Koska vallankumous vaatii porvariston hävittämisen luokkana (Illumiati pitää itsellään kaiken vaurauden valtion omistuksen varjolla), siitä seuraa että vapaamuurarit täytyy likvitoida.

Kun tämä salaisuus paljastetaan, Rakovsky kuvittelee "typeryyden ilmaisua joidenkin vapaamuurarien kasvoilla kun hän ymmärtää että hänen täytyy kuolla vallankumouksellisten käsissä. Kuinka hän huutaa ja haluaa että henkilön pitäisi arvostaa hänen palveluksiaan vallankumoukselle! Se on näky jonka tähden henkilö voisi kuolla... nauruun!"

Rakovsky viittaa vapaamuurariuteen huijauksena: "Hullujenhuone mutta eui suljettu."

Venäjällä vuonna 1929, jokainen vapaamuuari joka ei ollut juutalainen surmattiin perheensä kera, Alexey Jefimowin mukaan ( Who are the Rulers of Russia?, s. 77)

Kuten vapaamuurarit, muutkin jotka hakevat jäsenyyttä humanistisen utopian herraluokkaan (uuskonservatiivit, liberaalit, sionistit, homot ja feministi-aktivistit) tulevat kokemaan ikävän yllätyksen. Heidät heitetään syrjään sitten kun he ovat suorittaneet tehtävänsä.

Keitä "he" ovat?

Kun kuulustelija painostaa Rakovskya keitä Illuminatin kuuluisat henkilöt ovat, Rakovsky on varma ainoastaan kahdesta jotka ovat nyt kuolleita: Walter Rathenau, Weimarin ulkoministeri, sekä Lionel Rothschild. Hän sanoo että Trotski on hänen tietolähteensä.

Muut, hän väittää, ovat spekulaatiota:

"Instituutiona, Kuhn Loeb & Company Wall Streetillä, sekä perheet Schiff, Warburg, Loeb and Kuhn; minä sanon perheet mainitakseni useita nimiä sillä he kaikki ovat yhteydessä keskenään... avioliittojen kautta; sitten Baruch, Frankfurter, Altschul, Cohen, Benjamin, Strauss, Steinhardt, Blom, Rosenman, Lippmann, Lehman, Dreyfus, Lamont, Rothschild, Lord, Mandel, Morganthau, Ezekiel, Lasky... jokainen nimistä jotka minä olen laskenut mukaan, jopa ne jotke eivät kuulu 'heihin' voivat aina johtaa 'heihin' jos tärkeä henkilö tekee ehdotuksen."

Sallimalla pankkiireille etuoikeus luida rahaa, me olemme luoneet kyltymättömän vampyyrin. Jos voit luoda rahaa, kuvittele houkutusta omistaa ja hallita kaikkea, mukaan lukien ajatuksia! Tämä on kommunismin lopullinen merkitys (a href="http://henrymakow.com/what_is_communism.html">http://henrymakow.com/what_is_communism.html).

Salainen vallankumous

Rakovsky viittaa vuoden 1929 pörssiromahdukseen ja suuriin pulavuosiin "Amerikkalaisena vallankumouksena". Illuminati loi sen tarkoituksella tehdäkseen voittoa, murtaakseen "klassisen amerikkalaisen" luonteen (character) sekä ottaakseen poliittisen vallan.

"Mies jonka kautta he käyttivät tällaista valtaa oli Franklin Roosevelt. Oletko sinä ymmärtänyt? Vuonna 1929, Amerikkalaisen vallankumouksen ensimmäisenä vuonna, helmikuussa, Trotski lähtee Venäjältä; pörssiromahdus tapahtuu lokakuussa... Hitlerin rahoittamisesta sovitaan heinäkuussa 1929. Sinä luulet että kaikki tämä on sattumaa? Hooverin neljä vuotta käytettiin valmistelemaan vallankaappausta (the seizure of power) Yhdysvalloissa ja Neuvostoliitossa: siellä taloudellisen vallankumouksen avulla, ja täällä (Venäjällä) sodan kautta (Hitler, Toinen maailmansota) sekä Hitlerin tappion myötä joka seuraisi. Voisiko joku novelli suuren mielikuvituksen kera olla selvempi sinulle?"

Rakovsky ehdottaa että Stalin tekisi yhteistyötä Illuminatin kanssa (mihin hän myöhemmin suostui). Ensimmäinen ehto on että hän lopettaisi trotskilaisten teloittamisen. Sitten, useita "vaikutusvallan piirejä" (zones of influence) luotaisiin erottamalla "virallinen kommunismi todellisesta kommunismista". Tulee olemaan "kahdenkeskisiä myönnytyksiä kahdenkeskisen avun saamiseksi sinä aikana kun suunnitelma kestää... Kaikille yhteiskunnan tasoille tulee ilmestymään vaikutusvaltaisia ihmisiä, jopa hyvin korkealla tasolla, jotka auttavat tätä stalinistista virallista kommunismia..."

Rakovsky paljastaa Illuminatin suunnitelman sekoittaa kommunismi ja kapitalismi. Joka tapauksessa, Illuminati tulee hallitsemaan kaikkea valtaa ja vaurautta.

"Moskovassa on kommunismi, New Yorkissa kapitalismi. Se on aivan sama kuin teesi ja antiteesi. Analysoi kumpaakin. Moskova on subjektiivisesti kommunismi mutta objektiivisesti valtio-kapitalismi. New York: kapitalismi subjektiivisesti mutta kommunismi objektiivisesti. Henkilökohtainen synteesi, totuus: the Financial International, the Capitalist Communist one. 'They'. "

Kommunismin tapauksessa, valtio omistaa yritykset, ja pankkiirit omistavat valtion. Kapitalismin tapauksessa, pankkiirit hallitsevat yrityksiä, ja yritykset hallitsevat valtiota. Kummassakin tapauksessa, sinulla on monopoli-kapitalismi yhä kasvavan poliittisen ja kulttuurillisen monopolin kera Lännessä joka muistuttaa Neuvosto-Venäjää.

Johtopäätös

Teos Red Symphony vahvistaa sen että meidän poliittiset ja kulttuuri-johtajamme ovat enimmäkseen pelinappuloita tai pettureita. USA:n alistaminen on osa suunnitelmaa maailmanlaajuisen tyrannian luomiseksi.

Okkultistinen pankkiirien joukko pyrkii orjuuttamaan ihmiskunnan. Suurin osa uskonnoista ja ryhmistä on Illuminatin suunnitelman alistamia hallitakseen maailmaa selä anastaakseen kaiken sen vaurauden, kuten Pöytäkirjoissa sanotaan.

Yhteinen nimittäjä on vapaamuurarius. Ilmiasu tästä nousevasta Rothschildien luciferialaisesta tyranniasta on vapaamuurarien suunnittelema Israelin Korkeimman Oikeuden rakennus.

Useimmat vapaamuurarit ja juutalaiset eivät ole tietoisia tästä suunnitelmasta, he vastustaisivat sitä, ja ovat itse sen uhreja. Syytöstä "antisemitismistä" käytetään harhauttamaan meidät pois todellisesta aiheesta, joka globaalin poliisivaltion luominen, joka on omistautunut Illuminatin vaurauden, kieroutuneisuuden ja vallan heijastamiseen elämän jokaiselle osa-alueelle.

Tämä "terrorisminvastainen sota" tarkoittaa auktoritaarisen kontrollin luomista. Mitä sellaista he suunnittelevat joka vaatii poliisivaltion? Toisen pula-ajan? Toisen 'terrori' iskun? Syyskuun 11. päivän isku osoitti että he teurastavat viattomia amerikkalaisia ilman tunnontuskia.


http://www.savethemales.ca/000280.html


Takaisin